eitaa logo
کاری کن خدا عاشقت بشه
797 دنبال‌کننده
36.8هزار عکس
26هزار ویدیو
60 فایل
کانال مذهبی و مطالب مفید و متنوع ارسال هر شب ارتباط با ادمین @Basirat_ekh
مشاهده در ایتا
دانلود
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این حجاب چیه به ما تحمیل شده؟؟ از خانما بپرسید: آیا حاضری‌ شوهرت اینجوری باشه؟ 🔺حجت الاسلام قرائتی
📊 | تعداد کل عمل‌های جراحی زیبایی پلاستیک و سهم کل جهانی در سال ۲۰۱۹ ➖ بر اساس داده‌های انجمن بین‌المللی جراحی زیبایی پلاستیک حدود ۱۱.۳۶ میلیون عمل جراحی پلاستیک در سراسر جهان در سال ۲۰۱۹ انجام شده است. منبع :👇 https://www.statista.com/chart/4059/the-worlds-love-affair-with-plastic-surgery/ ⚠️ برخلاف آنچه همیشه در جراید و فضای مجازی گفته شده، ایرانی‌ها را جزء مشتاقان برجستهٔ جراحی زیبایی نشان می‌دهند، در صورتی که برزیل و آمریکا صدرنشین و مکزیک روسیه هند ترکیه آلمان ایتالیا در رتبه‌های بعدی قرار دارند. به نقل از «حقایق سانسور شده جهان»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پائیز قشنگه، چون هزار تا رنگ داره 😍 خلخال، استان اردبیل 🍁🍂
🔴تلنگر به دستگاه‌های نظارتی-امنیتی 🔹اینها هشتگ‌هایی است که مخالفان واکسن و مخالفان کرونا علیه مسئولان و دولت استفاده‌ می‌کنند👇 🔹حال سوال این است که آیا این لیست صهیونیست هستند👇 (رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران) وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا وزیر راه و شهرسازی محمدعلی زلفی‌گل ، تحقیقات و فناوری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی محمدمهدی اسماعیلی فرهنگ و ارشاد اسلامی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح آقای منتظری سید مسعود میرکاظمی سازمان برنامه و بودجه رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران علیرضا رشیدیان و زیارت فرمانده جمهوری اسلامی ایران ( ، عضو فقهای شورای نگهبان و نماینده مجلس خبرگان رهبری) و... 🔹اینطوری که چیزی از کشور باقی نمونده و همه شدن صهیونیست آیا مخاطبان به این اهانت‌ها و تندروی‌ها توجه می‌کنند؟؟ آیا دستگاه‌های نظارتی به این مسائل دقت می‌کنند؟! آیا دستگاه‌های نظارتی امنیتی متوجه تاثیر مخرب(ترویج خشونت و تشويش اذهان عمومی) این هشتگ‌های ساختار شکنانه و عادی انگاری جرم‌ اهانت به مسئولان اصلی کشور هستند؟!
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم: وقتى انسان بميرد دنباله كارهاى نيك او بريده شود جز سه چيز؛ صدقه جارى و دانشى كه كسان از آن بهره ور شوند و فرزنددرست كارى كه براى او دعا كند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چشم‌ و دل‌هایی که سیرمونی‌ ندارند/دو قتل و تجاوز به ۸۰ جسد در سردخانه توسط برقکار بیمارستان 🔸برقکار بیمارستان پس از سه دهه به دو قتل و تجاوز وحشتناک به ۸۰ جسد در سردخانه محل کارش اعتراف کرد. 🔸"دیوید فولر" ۶۷ ساله و متاهل، قبل از آنکه نقاب از چهره بردارد تا به قتل دو زن در ژوئن و نوامبر ۱۹۸۷ اعتراف کند، در اسکله خاموش ایستاد. 🔸کارآگاهان دفترچه خاطرات وی را یافته‌اند که جزئیات تجاوز وحشتناک به ۸۰ جسد در سردخانه را نوشته است. 🔸همچنین هارد دیسک و تصاویری از وی یافت شده که اعمال وحشتناک تجاوز به اجساد زنان را نشان می‌دهد. 🔸پلیس انگلیس فکر می‌کند صدها قربانی دیگر در زندگی حرفه‌ای ۳۰ ساله وی وجود داشته که جوان‌ترین آن‌ها ۹ ساله و مسن‌ترین آن‌ها ۱۰۰ سال داشته است. 🔸کارآگاهان از روی DNA به ارتباط وی با قتل دو زن دست پیدا کردند. 🔸قاتل دسامبر ۲۰۲۰ در اسکس شرقی بازداشت شد. 🔸دیوید فولر حالا به قتل "وندی نل" ۲۵ ساله و "کارولین پیرز" ۲۰ ساله پس از سه دهه اعتراف کرد و شواهد DNA همه چیز را ثابت کرد. چشم و دل سیرهاااا
🔶 وهابیه گفت: اسم خر و شتر و زنبور توی قرآن اومده. اسم امام زمان و اهلبیت نیومده.. پس نباید اطاعت کنیم و امام زمان هم نیست!!! 🔷گفتم: ذکر اذان و رکعات نماز و بسیاری از مناسک حج و معاملات و قضاوت و.. هم تو قرآن نیامده. پس نیست؟! بیان بسیاری از این مسائل بر عهده پیامبر گذاشته شده: اینها دهها آیه قرآنه که کنار اطاعت خدا اطاعت پیامبر آمده: طبق کتب شیعه و سنی پیامبر بارها دستور به ولایت اهلبیت و بشارت امام زمان داده.. چرا اطاعت نمیکنید؟ ضمنا اشارات قرآن هم زیاده.. چشم باز کن و ببین👆 •┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
✅ جاده‌ی باران خورده و پائیزی عباس آباد، کلاردشت، مازندران 🌸