#نهج_البلاغه
💠انسان به نعمتى از آن نمى رسد جز با فراق نعمت دیگرى
#شرح_حکمت ۱۹۱
❣️امير المومنين _عليه السلام _مي فرمايد :
✨وَ لاَ یَنَالُ الْعَبْدُ نِعْمَةً إِلاَّ بِفِرَاقِ أُخْرَى
💠«(یکى از مشکلات مهم دنیا این است که) انسان به نعمتى از آن نمى رسد جز با فراق نعمت دیگرى»
✍این نکته واقعیتى ملموس است ،
تمام نعمت هاى دنیا این گونه است که نعمت ها با هم جمع نمى شوند، بلکه یکى مى آید و دیگرى از دست مى رود.
مثلا کسى که فرزند ندارد واقعاً در زحمت است; اما هنگامى که خدا این نعمت را به او ارزانى مى دارد مشکلات زیادى براى نگهدارى و اداره و تربیت فرزند به سراغ او مى آید،
هنگامى که مرکبى ندارد در زحمت است و وقتى صاحب مرکبى شد آسودگى هاى دیگرى را از دست مى دهد
✔️و هنگامى که نام و نشان و شهرتى پیدا مى کند به نعمتى رسیده اما نعمت هاى دیگرى را به سبب این شهرت از دست مى دهد و الى آخر.
═══✙❆♡❆✙═══
💝
═══✙❆♡❆✙═══
▪️همزمان با انتشار مصاحبه اخیر پمپئو ، برخی کاربران به زندگی پنهانی و سراسر وحشت وی پرداختهاند. برای انجام این مصاحبهی ضبطی هیچ خبرنگاری حق نزدیک شدن به او را نداشته است.
▪️اینکه پمپئو حتی به خبرنگار سعودی هم اعتماد ندارد و به صورت اینترنتی مصاحبه کرده، در کنار اخبار مربوط به زندگی نیمه پنهان او و تغییرات ملموس در چهرهاش، یک معنا دارد: #زندگی_سگی_پمپئو
💡 #علمی_معنوی 5:
✅ فرصت فوق العاده #تعطیلات [2]
♨️ مرحوم #علامه_طباطبایی (رحمة الله علیه)، از 365 روزِ سال، تنها 1 روز و آن هم روز #عاشورا را تعطیل می کردند و اشتغالات علمی نداشتند!
در ما بقی ایّام سال، روزانه 14 الی 16 ساعت مشغول تحصیل، تحقیق و تعلیم بودند و هرگز احساس خستگی نمی کردند [1].
🔸 بنابراین، شایستۀ است که اهل علم در ایّام تعطیلی حوزه، علاوه بر صَرف وقت برای خانواده، مسافرت، تفریحات سالم و...، به هیچ وجه از درس و بحث فاصله نگیرند و رابطۀ خود را با مطالعه و تحقیق حفظ کنند.
🔹 از یکی از علما راجع به رمز موفقیّتشان سؤال شد؛ ایشان ـ به این مضمون ـ فرمودند: «از تعطیلات استفاده کردم!»
👌 تصمیم بگیریم که ـ با یاری خداوند متعال و عنایت اهل بیت (علیهم السّلام) ـ ، از فرصتهای پیش رو، نهایت استفاده را بکنیم.
📚 [1] ر.ک: جوانان امروز، شمارۀ 821، ص 7
🇵🇹 کوچ اجباری و هزاران کشته؛ هزینه استقلالطلبی در موزامبیک
❌بخش تاریخ دانشگاه تافتس آمریکا مینویسد:
🔻مدتها پس از اینکه بریتانیا، فرانسه و سایر قدرتهای استعماری، استقلال مستعمرههایشان را پذیرفتند، #پرتغال همچنان در پی حفظ قدرت #استعماری خود بود.
🔻 این دیدگاه پرتغال، منجر به نزاعی بزرگ و ده ساله در #موزامبیک شد. نزاعی که خشونتی یکطرفه علیه بومیان و جابجایی اجباری آنها را در پی داشت.
🔻از آنجایی که در موزامبیک، گروههای چریکی مردمی، برای مقابله با نیروهای پرتغالی، تشکیل شدند، نیروهای پرتغالی، همواره بومیان را، برای کسب اطلاعات بیشتر، بازداشت و شکنجه میکردند. بسیاری از بومیان، از جراحات ناشی از شکنجهها، جان باختند. برخی نیز به اعدام محکوم شدند. کشتار مردم توسط سربازان، تجاوز و قتلعام نیز امری رایج بود.
🔻مفتضحانهترین مرگ بومیان، مربوط به جابجایی اجباری آنها به روستاهای تحت کنترل نیروهای پرتغال بود. افرادی که از جابجایی سر باز میزدند، به عنوان تروریست شناخته شده و به قتل میرسیدند.
🔻براساس تخمینها، حدود ۷۵۰ هزار تا یک میلیون بومی جابجا شدند که به دلیل فقدان امکانات کافی بهداشتی، کشاورزی و... در این روستاها، حدود ۶ تا ۸ درصد آنها بر اثر گرسنگی، بیماریهای واگیردار و فرسودگی شدید، جان سپردند.
💠 منبع: دانشگاه تافتس
🌐 https://sites.tufts.edu/atrocityendings/2015/08/07/mozambique-war-of-independence/
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
🔴 انگارههای اشتباهی که «سلام فرمانده» آنها را تغییر داد
🔸۱- برخی به اشتباه فکر میکردند چون در چند مدرسه ترانههای تتلو و ساسی مانکن خوانده شده یا کنسرت چند هزار نفره تتلو برگزار شده، نسلهای بعد یعنی همان دهه هشتادیها و دهه نودیها، به ارزشهای دینی و انقلابی، دلبستگی ندارند. در حالی که دیدیم این نسل، چگونه در تجمعات دهها هزار نفری در سطح شهرها و هزاران مدرسه در سراسر ایران با همه وجود «سلام فرمانده» خواندند و حقیقت نسل بعد را که دلداده اسلام و ارزشها هستند، نمایان کردند.
🔹۲- برخی به اشتباه فکر میکردند بین تولید و انجام کارهای مهدوی با کارهای انقلابی، تعارض وجود دارد؛ همان انگاره اشتباهی که امثال انجمن حجتیهایها به دنبال آن بودند ـ هستند ـ وجود نمادهای صریح و مهم انقلابی و ملی مانند نام بردن از رهبر انقلاب و حاجقاسم در متن شعر یا عهد بستن با نظام و... و همچنین شاهکار این سرود یعنی همان عبارت مکرر «سلام فرمانده» عملا این سرود را به محصولی که مروج مهدویت و انتظار فعالانه و مجاهدانه است تبدیل کرده و خط بطلانی بر رویکرد انحرافی که امثال #انجمن_حجتیه و دیگر مقدسمآبان بیعمل ترویج میکنند، کشیده است.
🔸۳- برخی به اشتباه گمان میکردند شهر تهران از حیث حضور خانوادهها و نوجوانان و جوانان متدین حزباللهی و پای کار انقلاب و نظام، در حال افول است و از این حیث از شهرستانها عقب مانده است. اجتماع ۱۵۰هزار نفری و ثبتنام قریب به ۳۰۰هزار نفری برای شرکت در این اجتماع تنها در مدت ۳روز باز بودن سامانه ثبتنام، نشان داد چقدر این انگاره، سطحی و غیرواقعی است. حال آنکه این جمعیت ۳۰۰هزار نفری که اگر فرآیند ثبتنام ظرف ۳روز به اتمام نمیرسید، معلوم نبود به چند صد هزار میرسید، تنها بخشی از بدنه اجتماعی متدین و انقلابی پایتخت است که انشاءالله امالقرای جهان اسلام را سالها بیمه خواهد کرد.
🔹۴- برخی به اشتباه گمان میکردند دوره سرودهای انقلابی گذشته و صرفا «رپرها» و «خوانندگان پاپ» آن هم از نوع مرکزنشینشان امکان مطرح شدن در سطح عمومی و ملی دارند اما دیدیم خداوند متعال چگونه از شهرستان لنگرود، مداحی گمنام را بلند کرد و اثری را در دلها انداخت که مبنای شعر و ملودی آن برخاسته از طراوت و هیبت روضه و مداحی است.
🔸۵- و برخی به اشتباه گمان میکردند دوره ترویج و صدور انقلاب اسلامی با محصولات فرهنگی گذشته است اما همگان دیدند ظرف چند ماه عراق، هند، پاکستان، ترکیه، سوریه، لبنان، نیجریه و... با ترجمههای عربی، ترکی، هندی و...از سرود«سلام فرمانده» پر شد.
محمد برقعی،وطن امروز
✅ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی دو فرزند شما بر سر اسباب بازی یا خواسته ای دعوا داشتند، به نفع کودک کوچکتر، آنها را راضی نکنید...
با وعده دادن یا گفتن اینکه تو بزرگتری پس از حقت بگذر، کودک کوچکتر نباید یاد بگیرد که حق تجاوز و زیاده خواهی دارد.
یا هر دو با هم استفاده میکنند یا اینکه از بازی کنار میرود، در این موضوع قاطعانه رفتار کنید و از گریه زاری کودک خود نترسید.
#تربیت_فرزند
بارالها، ما بر تو توکل کردیم...
📖 سوره ممتحنه، آیه ۴
وقتی از درون احساس شکست میکنی، یادت باشه
🔸تنها نیستی
🔸همه چیز موقته
🔸از شکست فرار نکن
🔸شرایط رو بپذیر
🔸احساساتت رو نادیده نگیر
🔸با خودت مهربون باش
🔸کسی هست که دوستت داره
🔸به اندازه کافی قوی هستی
🔸دفعه دیگهای هم وجود داره
💪 پس این رو بدون عواملی وجود داره که خودت رو پیروز بدونی...