﷽؛
💥 عواقب سستی و ترک نماز ؛ زندگی سخت ۲ 💥
💠 خدا می فرماید: هر كس از ياد من روى گرداند، پس همانا براى او زندگى تنگ و سختى خواهد بود. «وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً» (طه:124)
💠 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: سستی کننده به نماز در دنیا به این شش بلا مبتلا می شود:
✨
1. برکت از عمرش می رود.
2. برکت از رزق و روزی اش می رود.
✨
3. خدا سیمای صالحین را او می گیرد.
4. هر کار خیری انجام دهد، خدا پاداش به او نمی دهد.
✨
5. دعایش به آسمان بالا نمی رود تا مستجاب شود.
6. بهره ای از دعای صالحین و خوبان ندارد (دعای آنها در حق او مستجاب نمی شود)
✨
«ابْتَلَاهُ اللَّهُ بِخَمْسَ عَشْرَةَ خَصْلَةً سِتٌّ مِنْهَا فِي دَارِ الدُّنْيَا ... فَالْأُولَى يَرْفَعُ اللَّهُ الْبَرَكَةَ مِنْ عُمُرِهِ وَ يَرْفَعُ اللَّهُ الْبَرَكَةَ مِنْ رِزْقِهِ وَ يَمْحُو اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ سِيمَاءَ الصَّالِحِينَ مِنْ وَجْهِهِ وَ كُلُّ عَمَلٍ يَعْمَلُهُ لَا يُؤْجَرُ عَلَيْهِ وَ لَا يَرْتَفِعُ دُعَاؤُهُ إِلَى السَّمَاءِ وَ السَّادِسَةُ لَيْسَ لَهُ حَظٌّ فِي دُعَاءِ الصَّالِحِينَ»
📚 بحار الأنوار ؛ ج80 ؛ ص21
#سستی_و_ترک_نماز
💠 پرسش و پاسخ از محضر آیت الله خوشوقت(ره)
🔹 آیا بعضی زمانها و مکانها #نحس هستند؟
🔸ج: نه زمان نحس است و نه مکان؛ بلکه حوادثی که در زمان و مکان اتّفاق میافتد، اگر نحس باشد تعبیر میکنند که این زمان و مکان هم نحس است، و الّا خود زمان و خود مکان فی حدّ نفسه وقتی آن را خدا خلق کرد، نه زمان نحس است و نه مکان؛ بلکه نعمت بزرگ خداست؛ منتها مثلاً در یک زمانی قومی را خدا عذاب کرده نحس میشود و در یک زمانی به قومی خدا نعمتهای بزرگ داده، سعد میشود؛ اینجوری.
🔹س : در آیهی «فَأَرْسَلْنا عَلَیْهِمْ ریحاً صَرْصَراً فی أَیَّامٍ نَحِساتٍ» مراد از «أَیَّامٍ نَحِساتٍ» چیست؟
🔸ج: همین است؛ به علّت اینکه عذاب آمد، ایّام نحس شد. به اعتبار عذابی که خدا در آن زمان و مکان بر اقوام نازل میکند، نحس و سعد میشود؛ امّا خود زمان فی حدّ نفسه و خود مکان فی حدّ ذاته نحوستی ندارد؛ خدا مکان نحس خلق نکرده است؛ همهی مکانها مساوی هستند، همهی زمانها هم همینطور.
🔹س : چرا امر به صدقه دادن در این زمانها شده است؟
🔸ج: چون عذاب آمده است؛ گفتهاند شما هم صدقه بده تا اگر بناست بلایی بیاید، خدا دفع کند.
📌 اگزیستانسیالیسم به حرامزادگی میانجامد!!
🔻مکتب اصلی حاکم بر غرب امروز مکتب اگزیستانسیالیسم است. این مکتب را به طور خلاصه و ساده میشود در یک جمله خلاصه کرد: ای انسان! تو هیچ کسی نبودی، بلکه در تلاش برای ماندن، یک کسی میشوی.
🔻در این تلقی مهم نیست که از کجا آمدهایم و آیا کسی ما را خلق کرده؟ به کجا میرویم و آیا آخرتی در کار است؟ این پرسشها مطرح نیستند. معنای زندگی را خودمان باید خلق کنیم، معنایی فراتر از آن چه در ذهن میپرورانیم، وجود ندارد!
📌بدیهیترین اصلی که در این پارادایم در زندگی انسان نقض میشود، #اصل_حلال_زادگی است. در این نگاه، مهم نیست نطفه انسان چطور شکل گرفته باشد، مهم این است که ذهن او چه معنایی برای زندگیاش تولید کرده باشد. یعنی هیچ ارزشی فراتر از آن چه ذهن او تولید کرده باشد برتافته نمیشود.
🔻اگزیستانسیالیسم، اراده و آزادی مطلق برای انسان میخواهد بدون حدود الهی و شرعی!
🔻اگزیستانسیالیسم تمدنی میسازد حرامزاده که پرسش از آغاز و نهاد انسان نمیکند، فقط میپرسد چه کسی میخواهد بشود.
#سورن_کی_یرکگور
#فئودور_داستایوسکی
#فردریش_نیچه
#ژان_پل_سارتر
#اگزیستانسیالیسم_مقوم_حرام_زادگی
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولیعهدی که آزادی را به زنان عربستان هدیه داد!
موسسه تامسون رویترز در این باره چه نظری دارد؟
💠واسطه شدن در ازدواج از نظر قرآن و اهل بیت(ع)💠
🔸وَأَنکِحُوا اُلأَیَمَی مِنکُم وَ الصَّلِحِینَ مِن عِبَادِکُم وَ ا مَائِکُم ان یَکُونُوافُقَرآء یُغنِهِمُ اُللهُ مِن فَضلِهِ وَ اُللهُ وَسِعُ عَلِیمُ(سوره نور آیه32)🔸
🔸پسران و دختران بی همسر و غلامان و کنیزان شایسته ی (ازدواج) خود را همسر دهید (و از فقر نترسید که) اگر تنگدست باشند ، خداوند از فضل خود بی نیازشان می گرداند خداوند ، گشایشگر داناست. (او از فقر و نیاز شما آگاه است و بر کفایت شما وعده داده است و در عمل به وعده اش قدرت دارد) «تفسیر نور»🔸
💠پاداش وساطت در ازدواج💠
🔹بهترین شفاعت:
امير مؤمنان علی (ع) می فرمايند: بهترين شفاعت آن است كه ميان دو نفر در ازدواج ميانجيگری كنی تا خدا آن دو را گرد هم آورد. (الكافی،ج5،ص331)
🔹بهرهمندی از لطف خدا در قيامت:
امام صادق(ع) فرمود: هر كس زمينه ازدواج مجردی را فراهم كند، از كسانی است كه خدا در روز قيامت به او نگاه لطفآميز می كند. (الكافی،ج5،ص331)
🔹ازدواج با همسران بهشتی:
رسول خدا (ص) فرمود: هر كس در ازدواج حلالی بين دو نفر اقدام كند تا اينكه خدا آن دو را گرد هم آورد، خدا در روز قيامت همسری از حور عين به ازدواج او درآورد. (جامع الخبار،ص102)
🔹ثواب يكسال عبادت برای هر گام و سخن او:
رسول خدا (ص) فرمود: هر كس در كار ازدواج دو نفر اقدام كند و خدا نيز آن دو را گرد هم آورد، خدا در برابر هر قدمی كه وي در اين راه برداشته و هر سخنی كه گفته ثواب يكسال عبادت می دهد. (جامع الخبار،ص102)
🔹بهرهمندی از سايهی عرش خدا:
امام موسی کاظم (ص) ميی فرمايد: سه گروه روزی كه هيچ سايهای جز سايهی خدا نيست زير سايهی عرش خدا قرار می گيرند:
كسی كه زمينه ازدواج برادر مسلمان خود را فراهم آورد يا به او خدمت كند يا راز او را بپوشاند. (مسايل علی بن جعفر عليهالسلام،ص343)
🌹