eitaa logo
کاری کن خدا عاشقت بشه
797 دنبال‌کننده
37هزار عکس
26.4هزار ویدیو
60 فایل
کانال مذهبی و مطالب مفید و متنوع ارسال هر شب ارتباط با ادمین @Basirat_ekh
مشاهده در ایتا
دانلود
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر ازتون پرسیدند چرا با اسرائیل دشمن هستید این فیلم را براش بفرستید 🔺 آثار زنازادگی در شعارهای صهیونیست‌ها در راهپيمايی پرچم(با عرض پوزش فراوان): مرگ بر محمد مرگ بر اعراب نكبت دوم در راه است (اشاره به روز اخراج فلسطينیها و اعلام استقلال اسرائيل) عربستان با ماست، مراكش با ماست،لبنان با ماست دين‌تون مسخره و آشغاله عرب خوب، عرب مُرده است عرب زنازاده ، يهودی دوست داشتنی است مرگ بر فلسطين فلسطين موجوديت ندارد اينجا خانه ماست ، بريد تايلند 🎥 ⚠️ لازم به ذکر است که سند بین‌المللی نقشه خانواده جهان (WFM) نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی بدترین میزان حرام‌زادگی را در منطقه‌ی جنوب غربی آسیا دارد.
‏حالم بشدت بده! الان دارم با دخترم مانور آماده باش در مقابل حمله با اسلحه کار میکنم!!! ان شالله هیچ وقت درک و حس نکنید که چی میگم!!! (چرا فارسی مینویسم؟ چون فقط یه هم زبونم شاید دردم رو درک کنه!!)
لطفاً ورق بزنید پنج جالب
‏فری بیکن؛ ظریف خطاب به جان کری: محبوبیت من و سلیمانی یک اندازه بود اما الان محبوبیت اون نزدیک به 80 درصد است. آقای ظریف؛ حاج قاسم برای خدا کار می‌کرد و دنیاش رو به دو سه روز دست زدن مردم -ولو به هر قیمتی- نفروخت.
📛هلهله‌ی شادی اصلاحطلبان برای تخریب امام رضا (ع) شاید اگر بفهمید اصلاحطلبان چه کسی را ایستاده تشویق می‌کنند به عمق فاجعه پی ببرید؛ فیلم عنکبوت مقدس که زهرا ابراهیمی برایش جایزه‌ گرفت تخریب چهره‌ی شیعیان و تخریب امام رضا(ع) است پوستر فیلم که عکسی هوایی از شهر مشهد و شهر رو مانند شبکه عنکبوتی نشون داده و در مرکز عکس هم حرم امام رضا(ع)ست و زیرش هم نوشته شده عنکبوت مقدس ... این فیلم درباره قتل‌های زنجیره‌ای سعید حنایی در مشهد در دهه ۸۰ه علاوه بر این که فضای فیلم به شدت سیاه نمایی ایرانه ، توی تیزر فیلم هم قاتل مدام در حرم امام رضا نشون میده این همه مرض و سیاه نمایی ایران چرا نباید توی جشنواره کن جایزه بگیره؟ 😉