کاری کن خدا عاشقت بشه
✨می روی با فرق خونین پیش بازوی کبود شهر بی زهرا که مولا ! قابل ماندن نبود #قاصمصرافان💚
✨ماجرای تیغ زهرآلود را باور نکن
پهلوان بدر را یک میخ کوچک کشته است...
#یازهرا💚
🔴 #کاسبان_سیل
🔹ماجرای سه کالای ضروری سفره مردم که به نام سیل چند برابر شد؛ اما...
🔺سیل آمد...
1⃣قیمت برنج ایرانی دو برابر شد.
صنف برنج فروش ها گفتند بخاطر سیل خسارت دیده ايم و قیمت را افزایش دادند. دولت مجبور به لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج شد. قیمت برنج پایین نیامد. رئیس صنف برنج فروش ها گفت برنج شمال خسارت ناچیزی از سیل دید و برنج جنوب هم هنوز به فصل کشت نرسیده است که بخواهد خسارت ببیند و افزایش قیمت بی دلیل است!
وزارت جهاد کشاورزی: هیچ
نظارت صمت: نگاه
قیمت برنج: همان
2⃣شکر کمیاب شد. مردم در آستانه ماه رمضان دربه در دنبال شکر بودند.
اعلام شد بخاطر سیل خوزستان کشت و صنعت ها خسارت دیده آند و شکر به موقع بارگیری نشده.
دولت مقادیر زیادی شکر وارد کرد و مردم برای خرید شکر وارداتی نزدیک ۵ هزار تومان (قیمت قبلی ۳۴۰۰) باید با کارت ملی در برخی مراکز خاص با زبان روزه در صف های طولانی می ایستادند تا ۲و نیم کیلو شکر گیر بیاورند.
دو روز پیش خبر آمد که کشت و صنعت های بزرگ دهخدا، امیرکبیر، فارابی و کارون شکر را احتکار کرده بودند!
وزارت جهاد کشاورزی: نگاه
نظارت صمت: اعلام خبر ۱۱۰میلیارد تعزیر کشت و صنعت ها که با افزایش قیمت شکر قطعا جبران می شود!
قیمت شکر : همان
3⃣خرما گران شد. در برخی موارد تا ۵ برابر!
رئیس اتحادیه گفت بخاطر سیل در جنوب خرما کمیاب شد. درحالی که فصل برداشت خرما در جنوب تابستان است و هنوز نیامده!
در ماه رمضان برخی خانواده ها ناچار خرما را از سفره افطار و سحر حذف کردند. بعد معلوم شد بخاطر صادرات و احتکار در سردخانه های دولتی!!! این اتفاق برای قیمت خرما افتاده.
وزارت جهاد کشاورزی: هیچ
نظارت صمت: در حال بررسی
قیمت خرما : همان
🔺نه اجناس احتکار شده وارد بازار می شود و نه جریمه محتکران به جیب ملت برمی گردد. جریمه شدگان هم با گران فروشی خسارت خود را جبران می کنند. جیب #کاسبان_سیل پر شد! هم دولت راضی ست هم عرضه کننده. کسی به فکر نارضایتی های انباشت شده مردم از این وضعیت گرانی و نابسامانی بازار هست؟!
📝 #رها_عبداللهی
پ ن پ: قبلا هم چندین بار گفتیم دولت در گرانی ها دخالت مستقیم دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 این #علی (ع) کیست که #مسیحی ها را نیز اینچنین واله و شیدای خود میکند..
صدها #ادیب و #شاعر و اندیشمند مسیحی در دنیا در وصف عظمت #امیرمومنان #حضرت_علی (ع) شعر گفته اند، کتاب نوشته اند و به اعتراف افتاده اند..
این قسمت: #جرجی_زیدان
#نویسنده #لبنان #مسیحیت #رمان #روزنامه_نگار #عرب #امام_علی (ع) #شیعه #اهلسنت #مسیحیان
زنان عربستان در مسیر وداع با حجاب!
🔸 گزارش نشریه اشپیگل حاکی از آن است که زنان پایتخت عربستان سعودی عباهای سیاه و بلند را کنار گذاشته و با مانتوهای رنگی در خیابانها دیده میشوند. سخنان ولیعهد این کشور راهگشای تحولی اجتماعی برای زنان سعودی بوده است.
چند زن سعودی که به مناسبت روز جهانی زن، ۸ مارس ۲۰۱۸، در مسابقه دو در شهر جده شرکت کردند.
🔸 به گزارش خبرنگار نشریه آلمانی “اشپیگل” برخی از زنان در جده و ریاض با مانتوهای رنگارنگ به جای “عبایه” و پوشش سیاهرنگ در خیابانها و فروشگاهها ظاهر میشوند.
🔸 به گفته “اشپیگل” این تحول مرهون گفتارهای ملک محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی است. او هفته گذشته در مصاحبه با فرستنده سیانان گفت که خواستار پوششی “متین و محترم” برای زنان کشورش است. او توضیح داد که چنین پوششی “نباید عبایه [عبای زنانه] یا چادر سیاه باشد”.
🔸 تا حدود یک سال پیش فروشندگان چادر و عبا در ریاض هر روز با مزاحمت مأموران پلیس عربستان روبرو بودند که به دنبال عباهای زنانه رنگی و تزئینی بودند.
🔸 یک هفته پیش از اعلام نظرات ولیعهد عربستان مدارس “جشن عبایه” گرفته بودند. در این جشن از جمله زنانی سراپا پوشیده در میدان جنگ به عنوان سرمشق زنان معرفی شده بودند.
اما عربستان سعودی کشوری پادشاهی است و کلام پادشاه در آن عین قانون است. برای همین است که به گفته خبرنگار “اشپیگل”، بخشی از مردم به “قانون جدید عبایه” عمل میکنند.
🔸 بنا به گزارش خبرنگار “اشپیگل” اکنون زنان سعودی در خیابان معروف “تحلیه” در ریاض موهای بلند خود را به نمایش میگذارند و برخی از آنها با دوستان و همکاران مرد بر سر یک میز مینشینند. آنها عبایی را که به طور معمول به زمین میرسد باز میگذارند و در نتیجه میشود شلوار جینی را که زیر آن پوشیدهاند، مشاهده کرد.
🔸 یک زن سعودی که در مسابقه دوی ۸ مارس در جده شرکت کرد: «ما آیندهای درخشان خواهیم داشت.»
🔸 به نوشته “اشپیگل”، مسلمانان متعصب و افراطی مات و مبهوت ماندهاند و فریاد “موهایت را بپوشان” دیگر کارگر نیست. دستور پلیس مذهبی یا ناظران شرعی دیگر کارساز نیست و این در حالیست که تا همین چند وقت پیش مأموران پلیس زنانی که حجاب اجباری را رعایت نمیکردند، دستگیر میکردند و به پاسگاه میبردند یا تحویل “قیم” آنها میدادند که پدر یا همسر آنهاست.
حال اما به گفته خبرنگار “اشپیگل” کسی جرأت نمیکند خلاف خواست ولیعهد سعودی عمل کند.
🔸 محمد بن سلمان را “موتور اصلاحات عربستان” میخوانند و آنچه امروز در خیابان تحلیه در ریاض دیده میشود میتواند نمونهای از آینده شهرهای عربستان باشد. برخی از مردم میگویند: «یک سال بگذرد، و بعد خلاص! دیگر قال عبایه کنده شده است.»
🔸 خبرنگار “اشپیگل” این سؤال را مطرح میکند که این دگرگونی برای کشوری که زنان و مردانش تاکنون در مکانهای عمومی مثل کافه و دفتر کار با دیوار از هم جدا میشدند چه معنایی خواهد داشت؟ او مینویسد که میتوان غرور و رضایت عدهای از زنان را حس کرد. اما میتوان حس عدم امنیت را هم در برخی از آنان مشاهده کرد.
🔸 چون همه زنان از تغییر ناگهانی و سریع در جامعه خشنود نیستند. آنها سرتاسر عمر خود را پشت عبا و دیوار به سر بردهاند. بسیاری از آنها تصور میکنند که وقتی همسرشان چهره زن همسایه یا همکارش را ببیند، مجبور میشوند وارد رقابت بشوند و دائم از خود بپرسند آیا به قدر کافی زیبا هستم؟
🔸 گزارشگر “اشپیگل” معتقد است که مدتها طول خواهد کشید تا عربستان سعودی، همانگونه که دولت آن اعلام کرده، به کشوری میانهرو تبدیل شود، اما تحول شروع شده و بازگشتناپذیر است.
📄 دویچهوله فارسی
#اسلام_آمریکایی
#جاهلیت_سازمان_یافته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌗 #شب_قدر
🎥 فیلم | بغض و ناله های شهید #مصطفی_ردانی_پور شاگرد آیتالله بهاء الدینی و بهجت و دلاورمرد جبهه های جنگ، جانشین شهید خرازی، فرمانده لشکر مقدس امام حسین (ع) و فرمانده قرارگاه عملیاتی فتح
🌴 دوران #دفاع_مقدس
🔻 هرگز در آمریکا نمیرید❗️
🛐 پایان زندگی هر کسی ممکن است به خانه سالمندان بکشد همچنان که قطعا به گورستان منتهی خواهد شد. یکسال اقامت در خانه سالمندان در آمریکا 40هزار دلار هزینه دارد
⚰ هزینه های کفن و دفن نیز به حدی است که اکیدا توصیه می شود در آمریکا نمیرید❗️ تنها 500تا 1500دلار برای یک خرید یک قبر مورد نیاز است که اگر با سایر هزینه ها جمع زده شود، هر کسی را از مرگ در آمریکا منصرف می کند😒
📗 منبع: راهنمای جامع زندگی و کار در آمریکا، دیوید همپشایر، ترجمه: زهرا امیر یوسفی و..، نشر اشتياق، 1385، ص381 و 388.
#افول_آمریکا
#خارج_بدون_فیلتر