♨️رسوب باورهای هندویی در جامعه !!
#کارما #فوتبال #رونالدو #جام_جهانی
✅ در سال های اخیر شاهد ترویج گسترده #یوگا و جریان #تفکر_نوین (قانون جذب و ...) در کشورمان هستیم. هر دو این جریان ها ریشه در باورهای مشرکانه آئین هندوئیسم دارد. یوگا در حقیقت طریقت عملی عرفان هندویی است که از 150 سال پیش، لباس ورزشی به آن پوشانده اند، و تفکر نوین نیز حاصل ترکیب باورهای نئوهندویی با آموزه های کابالیستی (عرفان یهودی) است، که در پوشش روانشناسی، موفقیت، مهارت های زندگی و .... به جامعه تزریق می شود.
✅ غفلت مسئولین و مردم از ترویج این جریان ها که به صورت پوششی، در جامعه در حال گسترش و نفوذ هستند، موجب شده که کم کم شاد رسوب باورهای انحرافی این جریان ها در جامعه، خصوصا در میان سلبریتی ها (افراد مشهور) باشیم.
✅ مدتی پیش بود که برخی هنرمندان پس از زلزله کرمانشاه، در حساب های خود در شبکه های اجتماعی، وقوع این زلزله را حاصل بازگشت انرژی منفیِ حاصل از شعارهای انقلابی پس از نمازهای جمعه معرفی کردند.
✅ جدیدترین نمونه این رسوبات را در مصاحبه علیرضا جهانبخش، فوتبالیست محبوب کشورمان، در برنامه ای تلویزیونی با حضور عادل فردوسی پور و پس از بازگشت از روسیه می توان دید. وی در این برنامه عنوان می کند که پس از پنالتی ناحقی که داور برای رونالدو در بازی ایران و پرتغال اعلام کرد، به رونالدو گفتم: "مطمئنم این پنالتی را خراب میکنی و #کارمای این عمل تو رو میگیرد"
ـ🔹🔹🔹
◾️ #کارما چیست؟
👈 در باور هندوان و بوداییان، بر اثر اعمال فرد، کارما ایجاد میشود که چگونگی زندگی آن فرد را در این زندگی و زندگیهای بعدیاش مشخص میکند. بر اساس این اصل، این خدا نیست که به نسبت اعمال بشر پاداش میدهد یا تنبیه میکند بلکه کردارها ذاتاً پیامدهای خوب یا بد را همراه خود دارند. در ادیانی که به #تناسخ و تولد ادواری (سَمسَرَه) Saṃsāra باور دارند، مانند هندوئیسم، بودیسم، و جینیسم، نتایج کارما به زندگیهای بعدی نیز کشیده میشود و در دورههای بعدی زندگی نیز به ظهور میرسد. بر این اساس، هر فرد، از طریق اعمالی که انجام میدهد باعث و بانی رنج و شادیها در زندگی (های) خود است.
ـ🔹🔹🔹
✅ بد نیست بدانید که هجوم باورهای مشرکانه هندوئی، سال ها پیش از این در جوامع غربی آغاز شده است، به گونه ای که برخی جامعه شناسان غربی از پدیده ای با نام "#شرقی_سازی_غرب" (Easternization of the west) اسم می برند. شدت این تهاجمات به حدی بود که در چندین مورد، واتیکان با صدور بیانیه هایی رسمی، نسبت به گسترش این باورهای مشرکانه در جوامع مسیحی واکنش نشان داد.
▪« ایرانیه؟ »
این اولین و مهمترین سوالیه که میتونه بازار رو به نفع #کالای_ایرانی تغییر بده
بپرسیم از فروشندهها، حتی اگر به ایرانی بودن یه جنس آگاهیم
💬 Meysam Ramezanali
▪و جالب اونجاست که فروشنده با حرارت دلیل بیاره که نه خارجیه. بعد تو بگی خب پس نمی خوام :)
💬 mohammad keshvari
▪من بارها استفاده کردم این سوال رو
چند بار طرف گفت برو عمو همش چینیه و فلان
منم گفتم پول به چینی نمیدم
حتی یه باری کلید برق چینیش بهتر بود و ایرانیش گرون تر
ایرانی رو خریدم
💬 سیاه دونه
▪میخواستم موز بخرم با صدای رسا پرسیدم ایرانیه؟
گفت نه خانم مطمئن باش، خارجیه! ایران که موز نداره!
گفتم پس موز چابهار چیه؟ گفت اونا خوب نیست، منم گفتم من همون موز بد چابهارو میخوام مشتریایی که وایساده بودن رفتن خودمم نخریدم☺
💬 سپید