eitaa logo
کاری کن خدا عاشقت بشه
795 دنبال‌کننده
37هزار عکس
26.5هزار ویدیو
60 فایل
کانال مذهبی و مطالب مفید و متنوع ارسال هر شب ارتباط با ادمین @Basirat_ekh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پیرمرد اصفهانی، عالم بعد از مرگ را به صورت شعر، خیلی خیلی خوب ترسیم کرد! واقعا ارزش دیدن و شنیدن را دارد!
🔴 دانشجویی که آمریکا به جرم داشتن عکس او را به شهادت رساند! ◀️ پس از تسخیر لانه جاسوسی در ایران، موج تبلیغاتی غرب علیه ایران شدت گرفت. در این هنگام دانشجویان ایرانی در هر کجایی از جهان قرار داشتند این رسالت را به دوش گرفتند تا حقایق انقلاب اسلامی و آرمان های آن را به گوش ملت های آزاده جهان برسانند. ◀️ نظام استکباری غرب که بار دیگر در این نبرد فرهنگی و تبلیغی خود را شکست خورده می‌دید، با نقض ادعاهای حقوق بشری خود به اصل وحشی‌گری اش برگشت و با دستگیری و شکنجه و اخراج دانشجویان ایرانی سعی کرد مانع از روشنگری آنان شود. ◀️ «محمدعلی هادی» فرستاده ویژه شورای انقلاب به الجزایر در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد از آغاز بحران ایران و آمریکا 15 دانشجوی ایرانی در آمریکا به قتل رسیده اند. یکی از این دانشجویان ایرانی است که پس از سه ماه زندان و شکنجه، در فروردین 59 در ایالت نبراسکای آمریکا به شهادت رسید. ◀️ فروردین 1359 پلیس آمریکا اعلام کرد بیژن عطایی آشتیانی دانشجوی ایرانی بدلیل بیماری روانی، در زندان اقدام به خودکشی کرده است! یکی از کارمندان کنسولگری ایران در شیکاگو که خود در کالبدشکافی عطایی آشتیانی حضور داشته ضمن تأیید خبر درگذشت وی در بیمارستان لینکلن ایالت نبراسکا اعلام کرد متوفی زندانی سیاسی بوده و از شهدای جنگی محسوب می شود. این مقام مسئول همچنین مقامات آمریکایی را متهم کرد در نظر دارند پرونده پزشکی و حقوقی متوفی را از بین ببرند. ◀️ پیش از این پلیس آمریکا علت بازداشت عطایی را حمله به صاحبخانهاش با چاقوی آشپزخانه اعلام کرده بود، و او را دچار بیماری روانی دانسته بود. انجمن اسلامی دانشجویان آمریکا و کانادا طی بیانیه ای ضمن رد ادعای پلیس آمریکا اعلام کردند وی پس از سه ماه شکنجه به جرم داشتن عکس امام خمینی در خانه اش توسط پلیس آمریکا به شهادت رسیده است. https://t.me/MTV_Links/192 ◀️ 22 فروردین ماه آیت الله خامنه‌ای امام جمعه تهران در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به این جنایت آمریکا فرمودند: «امروز برادران و خواهران ما تعداد ایرانیانی که در امریکا هستند و دیپلمات‌های امریکایی ایرانی که از سفارت امریکا اخراج شدند مورد ستم و تعرض دستگاه‌های مزدور و پلیس امریکا قرار می‌گیرند طبق اطلاعی که رسیده این جوانی که در امریکا به عنوان بیماری روانی کشته‌شده‌است این بچه ایرانی جوان 25 یا 26 ساله دچار بیماری روانی نبود خانواده او می‌گویند اصلا دچار بیماری روانی نبود بعضی‌ها ادعا می‌کنند که آثار شکنجه هم بر روی بدن او بوده این‌ها به چه معناست؟ آیا به این معنا نیست که امروز اسلام با واقعیت و حیثیت اخلاقی و انسانی‌اش در مقابل پلیدترین رژیم‌هایی که در دنیا حکومت می‌کنند قرار گرفته‌است آیا این کافی نیست برای پیروزی ما در این راه؟ مطمئنا ملت ایران پیروز می‌شود طبق آیه قرآن ولا تهنوا و لا تحزنوا، سست نشوید اندوهگین نشوید، انتم الاعلون، شما برترین هستید اما ان کنتم مومنین، در صورتی که ایمان‌تان حفظ کنید.» ◀️ سرانجام 28 فروردین ماه سال 59، در حالی که ایران به خاطر قطع رابطه با آمریکا غرق در شادی و سرور بود، پیکر پاک این شهید بزرگوار از دانشگاه تهران تا لانه جاسوسی آمریکا تشییع و در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #دیرین_دیرین #زنگ_اخلاق 🔻این قسمت : #جوانمرد_غضاب 🔸مگه تو خودت خوار‌و‌بار نداری؟
🔷صادق شیرازی مرجع جریان لندنی در ادامه ی پارادوکس های خود بر ضرورت حمایت از مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد !! 🔸این در حالیست که این فرقه فلسطینیان را ناصبی وبدتر از یهود میدانند !
زن ها نیاز به یک کوه دارند تکیه گاهی محکم میخواهند احترام میخواهند کسی را میخواهند تا قدر دان زحماتشان باشد کسی را میخواهند تا دوای دردشان باشد کسی باید باشد تا در مواقع حساس سرشان را روی شانه آن بگذارند تمام این ها را که با هم جمع بزنید، می‌شود " مَرد "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عباس پشکل و نعمت خرگردن به روایت استاد رحیم پور ازغدی ارتش در زمان شاه...
عجيب است که پس از گذشت يک دقيقه به پزشکي اعتماد مي کنيم ، بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداري ، بعد از چند روز به دوستي، بعد از چند ماه به همکاري، بعد از چند سال به همسايه اي، اما بعد از يک عمر به خدا اعتماد نمي کنيم.
آمار #خانواده_تک_والدی خانواده نهاد مقدسی است که جامعه را می سازد فروپاشی خانواده فروپاشی جامعه را به دنبال دارد
#رضاشاه به دختر خودشم شناسنامه نداد بعد اینا بهش میگن پدر😞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ لطفاً برای آنهایی که دوستشان دارید ارسال نمایید... 🌸 اهمیت نماز شب ❣
لجبازی يک كلمه نيست! يه اشتباهست! اشتباهی ويران كننده... كه ميتواند هر دو نفر را در رابطه به زمين بزند و جايی برای بلند شدن نماند! لجبازی ميتواند انقدر قوی باشد كه يادت برود روزی عاشق كسی بودی كه به او ميگفتی نميخواهی ناراحتی اش را ببينی! اما حالا خودت عامل اصلی اش شده ای! با عاشقانه های خود لجبازی نكنيد گاهی جايی برای جبران نميماند!