eitaa logo
کاری کن خدا عاشقت بشه
795 دنبال‌کننده
37هزار عکس
26.5هزار ویدیو
60 فایل
کانال مذهبی و مطالب مفید و متنوع ارسال هر شب ارتباط با ادمین @Basirat_ekh
مشاهده در ایتا
دانلود
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمایش دو صحنه از فضای زندگی درباره‌ی محبّت 🔴
🚨 لیدر اغتشاشات: در ایران آینده الله را نابود می‌کنیم! ⭕️ ستاره فخرآور خواهر امیرعباس فخرآور یکی از عناصر ضد انقلاب ساکن آمریکا که خودش نیز یکی از لیدرهای اغتشاشات اخیر می باشد با منتشر کردن توییتی اعلام کرد آرزوی آنان حذف صدای اذان در ایران و حذف "الله" از آسمان ایران است!
🔴 "دیدی گفتــم" ممـــنوع! 💠 وقتی همسرتان اشتباه می‌کند بلافاصله به او نگویید: دیدی گفتم؟ اگر از اشتباه كردن در حضور شما هراس داشته باشد شک نكنيد به تدريج از شما دورتر می شود و به مرور، احساس آرامش و لذتِ با شما بودن برایش کمرنگ می‌شود. 💠 این هراس، زمینه‌ی از بین رفتن اقتدار و اعتماد به‌نفس همسر، مخفی‌کاری، دروغگویی و کم شدن ارتباط کلامی او با شما شده و به مرور باعث اختلاف و ســرد شدن رابطه‌تان خواهـــد شـــد. 💠 تغافل و یا توجیه خطای همسر در نزد دیگران، هم زمینه‌ی اصلاح همسرتان را فراهم می‌کند و هم شما را در نزد او محبوب می‌سازد. 💠 درخطاهای بزرگ و ریشه‌دار که از همسرتان سر می‌زند اگر استمرار پیدا کرد حتماً با مشاور در میان بگذارید.
☑️فرهنگ سازی به سبک یک طلافروش با حجاب‌اسلامی خرید کنید تا شامل ۱۰درصد تخفیف شوید
همین که برنده شد، و مسئولان کشورشونو بعد از پیروزی بغل میکردند، با ۸۸ درصد 😳 ششمین کشور متورم دنیاست. در با نصف این ، چطور مردم را به جان مردم و حکومت انداختند.. و تصویر ایران را در جهان بعنوان یک کشور مفلوک و درمانده جا زدند. چه جنگ روانی علیه و فوتبالیستها راه انداختند وو کی بیدار میشیم برای ساختن کشور.. کی تموم میشه ‌گوش دادن به دشمن
زن 17 ساله در کوچه زایمان کرد ! زمون شاه، زنی هفده ساله برای وضع حمل به بیمارستان مراجعه می کند، می بینید در بیماران هیچ پزشکی و پرستاری نیست(فقط دربان بوده 😐) لذا به ناچار به بیرون بيمارستان رفته و در کوچه ایی وضع حمل می کند. روزنامه‌ اطلاعات، شنبه 27 آذر 1350
✅حالا برگردیم به 10 سال قبل‌تر فرح که قراره زایمان کنه از کاخ تا زایشگاه تیم اسکورت به وصف کشیدن تیم های تخصصی پزشکی ریختن در بیمارستان توپ چی ها آماده شلیک هستند که فرزند فرح به دنیا بیاد و... 🔸روزنامه اطلاعات، 28 شهریور 1339 👈پس نگید امکانات نبود بود ولی در اختیار شاه و دربار بود
اقای علیمی برای سلطنت طلبها جلسه روضه بگذارد! قبولش دارند و پای منبرش میایند! جو گیر شده بود؛هم پای کریمی؟!
❇️ یعنی تربیت چنین فرزندانی که مسیر تمدن معاصر و آینده را تغییر دادند! بله نقش زنان و مادران رو نباید دست‌کم گرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنگه زینگان 🔷تنگه زينگان در دل دشت صالح‌آباد از توابع مهران قرار دارد. این تنگه به اشتباه در منطقه به اسم غار شهرت یافته. دو سر مسیر تنگه باز است و هیچ شباهتی به غار در آن دیده نمی‌شود.