فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
مجری تلویزیون ترکیه، طی مناظره ای دکتر ابوبکر سفیل را ( که دکترای حدیث از کتاب صحیح بخاری داره) ضربه فنی کرد
🔹خرمای مدینه و مرگ موش و ادرار شتر را گذاشت جلوش و گفت میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
کلاهبرداری از خانوادۀ بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فاجعه کاهش جمعیت ونابود ایران بزبان بی زبانی
قابل توجه افراد دلسوز ایرانی
#جمعیت
#فرزندآوری
🔴دزدی ۳ میلیارد دلاری !!!
⤵️در اواخر حکومت شاه که انقلاب مردم مسجل شده بود خاندان پهلوی و مسئولین کشوری به هر شکلی در حال دزدی و فرار سرمایه به خارج کشور بودند.
برای نمونه صندوق تأمین اجتماعی که ۱۹ میلیارد تومان ( با دلار ۷ تومنی حدود ۳ میلیارد دلار ) سرمایه داشته یه شبه خالی میشه
👈دقت کنید هنوز شاه در ایران است
🔻 دکتر رزم آرا وزیربهداری:
۱۹ میلیارد تومان ذخایر صندوق تامین اجتماعی معلوم نیست در عرض ۵ ماه چه شده است❗️
📚روزنامه اطلاعات ،دوشنبه ۲۵ دیماه ۱۳۵۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همتی برای تربیت توحیدی در ماه رجب
🔺️ مجموعه استوری فصل بندگی؛ بیانات آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) درباره ماه رجب
#فصل_بندگی
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 موشن گرافیک|
❕ فساد جنسی فرح پهلوی ( ملکه ایران ) !!!
🇫🇷♻️ یک میلیون کشته تقاص یک سیلی
❗️در سالهای ابتدایی قرن نوزدهم فرانسه لشکرکشیهای بسیاری در اروپا انجام میداد. آنها بخشی از گندم مورد نیاز ارتش را از الجزایر خریداری کردند اما بدهی خود را نپرداختند. حاکم الجزایر بارها به نپرداختن این بدهی توسط فرانسه اعتراض کرد ولی فرانسویها توجهی به این اعتراضات نداشتند.
⭕️ در ۱۸۲۷ در جلسهای حاکم الجزایر در جریان بحث با نماینده فرانسه با بادبزن خود ضربهای به صورت او زد.این حادثه بهانهای به دستان فرانسه داد تا به تلافی این ضربه ابتدا الجزایر را سه سال محاصره دریایی کند و پس از آن در سال ۱۸۳۰ مورد تجاوز نظامی قرار دهد.
⭕️ فرانسه با انجام جنایتهای بسیار سرانجام الجزایر را اشغال کرد ولی خشونت پایان نیافت. مسلمانان شهروند درجه دو محسوب میشدند مگر اینکه حاضر به کنار گذاشتن دین و فرهنگ خود باشند و زمانی که مقاومت میکردند با خشونت سرکوب میشدند.
⛔️ تنها در سه دهه ابتدایی اشغال حدود یک سوم جمعیت الجزایر یعنی چیزی نزدیک به یک میلیون نفر بر اثر اقدامات فرانسه کشته شدند.
🌀 تصویر، نقاشی فرانسوی از گردن زدن الجزایریها را نشان میدهد.
🌐 https://uwidata.com/21460-french-colonial-legacy-in-algeria/
#جنایات_غرب
#استعمار_فرانسه
#نسل_کشی
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
⭕️تولید نفت به ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز رسید
☑️مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:
🔹هنگام تحویل دولت، تولید نفت روزانه ۲ میلیون و ۱۰۷ هزار بشکه در روز بود و با تلاشی که انجام شد به بیش از ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسیده است.
🔹امروز برای فروش نفت بازار و مقصدهای جدیدی شناسایی شده و روشهای مختلف انتقال منابع را به دست آوردهایم.
🔹از ابتدای دولت تا کنون حدود ۴ میلیارد دلار قرارداد امضا یا عملیات اجرای پنج میدان انجام شده که سه میدان آن مشترک است و تا پایان سال نیز قراردادهای بسیار بزرگ و مهم به امضا خواهد رسید
🔶 نشریه تلگراف: بایدن در حال تسلیم کردن خاورمیانه به ایران است.
🔹 تیتر دو روزنامه معتبر بریتانیایی (که معمولا در صف اول دشمنی با ایران قرار دارند) را پس از حمله اخیر آمریکا به یمن مشاهده میکنید.
🔺 در حالی که خود تحلیل گران غربی میدانند حملات آمریکا به یمن بدون هدف مشخص و صرفا برای حفظ آبروی از دست رفته آمریکا انجام شده و مطمئن هستند یمن با قدرت به عملیات های خود در دریای سرخ ادامه خواهد داد، باز هم یک عده به اصطلاح تحلیل گر داخلی معتقدند که عملیات آمریکا موفق بوده و یمن هم توانایی پاسخگویی ندارد!