🌺 #ماهرمضانبهسهقسمتتقسیممیشه:
🔸دهه اول رحــمت
🔸 دهه دوم مغفــرت
🔸 دهه سوم اجـابت
🌸 پس دهه اول را دعا کنیم رحمت خدا نصیب حال ما بشه و کلمه طیبه را زیاد بخوانیم:
لا اله الا الله
🌸 دهه دوم را استغفار بخوانیم تا عفو شویم : استغفرالله و اتوب الیه
🌸 دهه سوم برای طلب بهشت و رهایی از جهنم دعا کنیم: اللهم اجرنی من النار.اللهم ادخلن الجنت.
🌺 #عباداتقبولالتماسدعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط برای اون روشنفکرنماهایی که استوری میذارن و زیر پستهای بیبیسی و اینترنشنال مینویسن مگه ما عقبافتادهایم که روزه بگیریم! کاش ما تو ایران با این اعتقادات مسخره زندگی نمیکردیم!
باشگاه چلسی برای اولینبار اقدام به پخش اذان و برگزاری مراسم افطاری در استادیوم استمفوردبریج کرد:)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافیک | « اهداف دشمن از تحول در ایران »
🍃🌹🍃
🌺 مروری بر سخنان نوروزی امام خامنهای
..، 💠🍃🌸🐇🍃🌸🍃💠،،،
🇮🇷
🖼 شکست عشقی، بیخوابی، آشفتگی!
🍃🌹🍃
🔻مجله «آگاهینو» در شماره اخیرش گزارشی از جلسهٔ حسن روحانی با چند چهره رسانهای اصلاحطلب منتشر کرده است.
🔹در بخشی از این گزارش نویسنده به نقل از روحانی نوشته که وی خیلی شبها از فرط فکر به اوضاع کشور بیشتر از یک یا دو ساعت نمیخوابیده است.
🔸آگاهینو در ادامه نوشته: «روحانی شبی در همین یکسال و نیم اخیر خواب دبیر کل سازمان ملل متحد را دیده است که از او میخواهد در جمع سران این سازمان سخنرانی کند و امضای توافق هستهای را اعلام کند و روحانی سعی میکند به او یادآوری کند دیگر رئیس جمهور نیست!
🔺ظاهرا حسن روحانی که در قضیهٔ برجام دچار شکست عشقی شده و همچنان خواب اجرای برجام را میبیند، خبر ندارد که در این یک سال و نیمِ گذشته، بسیاری از اقدامات؛ همچون خرید واکسن، مبادلات تجاری بین المللی، فروش نفت و... که دولت وی متوقف بر برجام کرده بود؛ بدون برجام انجام شده است!
..، 💠🍃🌸🐇🍃🌸🍃💠،،،
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 چه شد که بیحجابهای قبل از انقلاب #حجاب رو پذیرفتند؟
..، 💠🍃🌸🐇🍃🌸🍃💠،،،
ملاک عمل
"قل لایستوی الخبیث وَالطَّیّب وَلَو اَعجَبَک کثرَةُ الخَبیث"
⚡️بگو: پاک و ناپاک یکسان نیستند، هر چند فراوانیِ ناپاکها تو را شگفتزده کند. (مائده/۱۰۰)
🔰نکات:
◀️پاک و ناپاک مثل: مؤمن و کافر، اطاعت وسرکشی ازفرمان حق تعالی، حلال وحرام و.....
با یکدیگر مساوی نیستند.
◀️عمل اکثریت مردم نباید ملاک و معیار اعمال ما باشد.
بعضی ها می گویند: اکثر مردم اهل فلان گناه هستندیا اکثراً بی حجابند...و ما هم باید مثل مردم باشیم حتی این ضرب المثل اشتباه را به کار می برند: "خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش..."
خداوند یک قاعده اساسی را در این آیه بیان می کند که ملاک و معیار اعمال ما نباید این باشد که ببینیم اکثریت مردم چگونه رفتار می کنند چون ممکن است آنها به درستی تربیت نشده باشند یا در جهل به سر ببرند.
لذا در جای جای قرآن فرموده: "اکثَرُهم لا یعقلون.... لایفقهون.... لا یعلمون.... لا یشعرون...
بیایید معیار و میزان عمل مان را سخنان قرآن و اهل بیت علیهم السلام قرار دهیم
#نکات_قرانی
#ماه_رمضان