هدایت شده از کانال یالثارات الحسين🇮🇷🇵🇸
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن
🌹وعلی علی بْن الْحسین
🌹وعلی اولادالحسین
🌹وعلی اصحاب الحسین
🇮🇷 کانال انقلابی #فاطمیون 👇
🔹ایتا:
https://eitaa.com/fatemiyoon110
هدایت شده از من انقلابي ام
#فروشنده_بدهکار؛ یک بازی مرموز
✍️ فرانسه و آمریکا در یک بازی تقسیم کار شده، در حال خسته کردن دولت روحانی هستند. این بازی تا همین اواخر، ازسوی روحانی و ظریف جدی گرفته شد و به همین دلیل، وارد بازی یی شدند که نباید.
🔹خسته کردن طرفی که خود را نیازمند مذاکره نشان می دهد، شگردی قدیمی است: وعده ای شیرین می دهند که وسوسه برانگیز است و گارد بسته طرف مقابل را باز می کند؛ سپس زیر وعده می زنند.
♦️طبیعتا طرف مقابل کلافه می شود؛ اما مشتاق تر برای معامله ولو با پرداخت قیمتی بالاتر. از نگاه غرب، چند نوبت تکرار این بازی برای طرفی که حاضر نیست به هیچ قیمتی از پای میز مذاکره و معامله بلند شود و "نه" بگوید، مخمصه دو سر درست می کند.
🔹چرا که برای او سخت است پس از مذاکره ای طولانی، دست خالی برگردد و سخن منتقدان را تایید کند که طرف غربی قائل به احترام متقابل و تعهد متوازن نیست. پس احتمالا باید در مذاکره بماند و از موضع پایین توافق کند!
♦️دولت ترامپ طی چند ماه اخیر، فرانسه را بدون اعلام رسمی، واسطه فریب و تطمیع ایران کرد. ماکرون طی چند نوبت مذاکره تلفنی با آقای روحانی -که آخرین آن 100 دقیقه طول کشید- و همچنین فرستادن مشاور خود، کوشید موضع دولت برای تعلیق برخی فعالیت های هسته ای از سر گرفته شده و همچنین دائمی کردن برخی نظارت های زمان دار برجام را نرم کند.
🔹ظریف هم در سفر نیویورک، به واسطه یک سناتور هماهنگ با ترامپ، با موضوع مذاکره درگیر شد. ظریف در نیویورک گفت "بند غروب آفتاب و مدت توافق، در صورت تصویب پروتکل الحاقی برای همیشه خواهد بود. البته این نیازمند این است که آمریکا تحریمها را از طریق تصویب کنگره برای همیشه لغو کند. ما در این باره #مذاکره کردیم".
♦️همزمان، ماکرون پیشنهاد می کرد سه عضو اروپایی برجام، ۱۵ میلیارد دلار اعتبار برای خرید ایران در نظر بگیرند. این پیشنهاد فقط برای فروش غذا و دارو بود، نه خرید نفت ایران.
🔹اما توافقی پدید نیامد، چون آمریکا و فرانسه در هر مرحله، شرط تازه ای پیش پا می گذاشتند، شبیه کاری که در مذاکرات برجام برای خسته سازی طرف مقابل کردند.
♦️فرانسه این بار، پیشنهاد حضور روحانی در نشست گروه «جی هفت» و ملاقات با ترامپ را پیش کشید؛ برای گرفتن عکس یادگاری که نیاز انتخاباتی ترامپ است.
🔹او بارها مدعی شده بود دولت ایرانی آماده مذاکره و توافق برای دادن امتیازات بیشتر است و از این جهت، عکس یادگاری با روحانی پس از زیر پا گذاشتن برجام، بسیار به تصویرسازی او کمک می کرد.
♦️این جا بود که روحانی و ظریف به نقشه حریف حساس شده و مذاکره صرفا برای عکس یادگاری را رد کردند. ترامپ هم واسطه بودن ماکرون از طرف خود را تکذیب کرد!
🔹اما روحانی و ظریف چرا میانجی گری فرانسه را باور کردند در حالی که همین فرانسه، زیر تعهدات خود در قرارداد چند میلیارد یورویی توتال و ایرباس و پژو زد؟ ادعای اختصاص پنج میلیارد دلار اعتبار پیشکش؛ فرانسه چرا همین قراردادها را ازیر پا گذاشته است؟!
♦️تحلیل مهر ماه 92 وبسایت رادیو فرانسه را از یاد نبریم: «ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با #فروشنده_بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از #فروش_حقوق_ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد»! تا این برداشت به هم نخورد، دیپلماسی و توافق در خدمت مننافع ملی ما نخواهد بود.
ایمانی
@fatemiyoon110
هدایت شده از خبر فوری
♦️رای الیوم: عربستان به دنبال شروع مذاکره جدی با ایران است
🔹سعودی در حال آماده سازی پایان جنگ یمن است؛ آنها از طریق یک کانال سرّی، این پیام را به تهران منتقل کرده اند
🔹خواسته عربستان از ایران این است که پایان جنگ، باید به شکلی باشد که ریاض، شکست خورده محسوب نشود.
@AkhbareFori
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
4_5933909627694482610.pdf
1.82M
♻️ ترجمه روان و جمله به جمله دعای عرفه
امروز عرفه است، روزی که یکی از اعمال آن، قرائت مناجات عارفانه اباعبدالله الحسین(ع) است.
پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله فرمود: ما مِن يَومٍ أكثَرَ أن يُعتِقَ اللّهُ فِيهِ عَبدَا مِنَ النّارِ مِن يَومِ عَرَفَةَ؛ خداوند در هيچ روزى به اندازه روز عرفه ، بندگان را از آتش دوزخ نمی رهاند.
برای قرائت این دعای شریف، میتوانید از فایل ضمیمه که حاوی سادهترین ترجمه دعای عرفه به صورت جمله به جمله است استفاده کنید.
لطفاً آن را به دوستان خود نیز هدیه کنید تا در ثواب نشر آن سهیم باشید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از 🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥
📹 راز بعد از ظهر روز عرفه(امروز)
/استادپناهیان
✅ #پیشنهاد_دانلود
🇮🇷 @Abraar
هدایت شده از پایگاه بسیج شهید مدنی(ره)
⭕️یکی از بین خودمان
🔻نهضت جنگل را دشمن شکست نداد. سر میرزا کوچک خان را یکی از یاران نفوذی خودش جناب خالو قربان برید و برای رضا شاه برد.
🔻رئیسعلی را هم اجنبیها شهید نکردند. او هم از پشت با تیر غلامحسین تنگکی که نفوذی انگلستان بود از پا درآمد.
🔻تاریخ مبارزات ما با استعمار گواه است که هیچ وقت از روبرو تیر نخوردیم. هر بار مبارزه جدی شد ما به خودمان باختیم و یکی از پشت ما را زد.
برای زانو زدن این ملت همیشه پای یک نفوذی در میان بوده، یکی از خودمان.
👤معصومه نصیری
پایگاه بسیج شهید مدنی
@csm_ir
هدایت شده از عکس نوشته و استیکرمذهبی
#حدیث_غدیر
💚امام صادق (ع) فرمودند:
کسى که در روز عید غدیر هر ساعتى که خواست، دو رکعت نماز بخواند و بهتر ینست که نزدیک ظهر باشد که آن ساعتى است که امیرالمؤمنین(ع) در آن ساعت در غدیر خم به امامت منصوب شد، (هر که چنین کند) همانند کسى است که در آن روز حضور پیدا کرده است ... 💚
#فقط_حیدر_امیرالمؤمنین_است
@Allah_Almighty
══💝══════ ✾ ✾ ✾
هدایت شده از هیأت شهدا
1_23045184.mp3
3.32M
✨﴾﷽﴿✨
✅ عظمت #روزعرفه
/استاد عالی
🌹لطفا نشر دهید
🇮🇷
@syasi_mazhabi
هدایت شده از عکس نوشته و استیکرمذهبی
#سلام_امام_زمانم💚
ای امیر عرفه
بی تو صفانیست که نیست
بی تو در آن عرفه
عشق و وفا نیست که نیست
ای امیر عرفه
یوسف زهرا مهدی(عج)
حاجتی غیر ظهورت
به خدا نیست که نیست
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Allah_Almighty
❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃❀
هدایت شده از ملارد / ارنگه / مارليک / انديشه
#جوادی_آملی
#عرفه
آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه روز عرفه، روز دعا و نیایش است، گفت: اگرچه روزه آن روز مستحب است، لیکن اگر روزه گرفتن آن روز سبب ضعف شود، که انسان نتواند دعاهای این روز را بخواند، خواندن دعا بر روزه گرفتن مقدم است.
📚تسنیم
🔖توصیه های اخلاقی علما 🔖
http://eitaa.com/joinchat/3024879616Ce095b35cfa