eitaa logo
باهم
269 دنبال‌کننده
38.1هزار عکس
33.2هزار ویدیو
925 فایل
استقلال آزادي جمهوري اسلامي @Gh123 Admin @Arangeh @Malardiha
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقوق بشر بار دیگر فدای دلار شد! اتحادیه اروپا با گنجاندن نام عربستان در لیست سیاه پولشویی مخالفت کرد 28 کشور اروپایی به صورت رسمی قرار دادن نام عربستان در فهرست سیاه پولشویی اتحادیه اروپا را رد کردند! پیش از این مقامات برخی از این کشورها تصریح کرده بودند، به پول سعودی‌ها نیاز دارند!
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده آلمان در ساز و کار موسوم به «اینستکس»، با اشاره به آمار صادرات آمریکا به ایران، نوشته است که حجم تجارت شرکت‌های آمریکایی و ایران در حالی بیش از دو برابر افزایش یافته که شرکت‌های اروپایی از تجارت با ایران منع می‌شوند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دبیرکل حزب‌الله لبنان ضمن اعلام اینکه تروریست خوانده شدن جنبش حزب‌الله از جانب انگلیس، نشانه قدرت این جنبش و عجز دشمن است، تصریح کرد که محور مقاومت از فلسطین تا ایران، مقابل توطئه شوم رئیس‌جمهور آمریکا، موسوم به «معامله قرن» خواهد ایستاد.
🔸ملت ایران باید اهل جهاد باشند حجت الاسلام والمسلمین : 🔹رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب حدود ۲۰ مرتبه از واژه جهاد استفاده کرده اند. 🔹اگر امروز برخی مسؤولان عملکرد خوبی ندارند به دلیل این است که در تراز انقلاب نبوده و انقلابی نیستند و برای امروز مناسب نیستند تا درد و مشکل مردم را از خودشان بدانند و به دنبال برطرف کردن مشکل مردم باشند.
🚩پیام تبریک فرمانده سپاه به رئیس جدید قوه قضائیه اینجانب ضمن اعلام آمادگی همه جانبه سپاه در جهت تعمیق همکاری و هم افزایی در راستای ماموریتهای آن قوه، از قادر متعال دوام سلامت و توفیقات روز افزونتان را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئلت می نمایم.
او را ملکه انگلیس هم بکنید باید مجازات جاسوسی را تحمل کند جرمی هانت، وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد به عنوان بخشی از اقدامات دولت این کشور برای کسب آزادی نازنین زاغری - راتکلیف، تصمیم گرفته است به او حمایت دیپلماتیک اعطا کند. بی‌بی‌سی با انتشار این خبر مدعی شد اقدام مذکور باعث می‌شود تا وضعیت شهروند مورد نظر از حد یک مشکل شخصی و فردی به یک مسئله سیاسی بین دو دولت تغییر شکل دهد و استفاده از ابزار مختلف دیپلماتیک از جمله پیگیری در مراجع و مجامع بین‌المللی برای حمایت از فرد مورد نظرامکانپذیر شود. وزیر خارجه انگلیس هنگام اعلام حمایت دیپلماتیک از خانم زاغری گفت که تصمیم او نشان می‌دهد که ایران تعهدات بین‌المللی خود را نقض کرده و از این پس پرونده خانم زاغری رسماً مناقشه‌ای بین دو کشور محسوب می‌شود. اقدام وزارت خارجه انگلیس در حالی است که نازنین زاغری به 5 سال حبس قطعی به جرم جاسوسی محکوم شده است. او عضو مهم شبکه تربیت جاسوس- خبرنگار در پوشش بی‌بی‌سی و برخی مؤسسه‌های انگلیسی همسو بود. بنابراین به وزیر خارجه انگلیس باید گفت اگر به جای اعطای حمایت دیپلماتیک به این خانم جاسوس، حتی اگر او را ملکه انگلیس هم بکنید، باید مجازات جاسوسی خود را تحمل کند. از سوی دیگر درباره مصونیت و حمایت دیپلماتیک نیز باید گفت اولاً مصونیت دیپلماتیک، حتی مانع رسیدگی به جرائم اتباع بیگانه نیست و حال آن که خانم زاغری تبعه ایران است. ثانیاً او به هنگام ارتکاب جرم، دارای همین مصونیت دیپلماتیک نیز نبوده است. ثالثاً دوره‌ای که بریتانیای صغیر (کبیر سابق) برخی اتباع ایرانی را تحت‌الحمایه خود قرار می‌داد و در ازای ارتکاب خیانت و وطن‌فروشی، پناه‌شان می‌داد، بالغ بر 40 سال است که سپری شده است.