📌📌📌سلام بزرگواران" ختم قـــران " چله زیارت عاشــــورا " ختــــــم انـــــعام و ختــــم یاسـین برای حاجت روایی و هدیه به اموات و نماز وروزه استـــیـــــجاری ونمــــاز حـرز امام جــــواد واستخاره با قران ..... ''انجام میدهیم به مبلغی که راضی باشین '' اگر کسی خواست به پی وی حقیر مراجعــــــه فرماید '' لطف حق شامل حالـــــتان "💫 ۰۹۱۶۸۶۲۵۶۲۹
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
32.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| اثر طرح سوالات فنی و علمی، کمتر از اثر تجمع نیست
🔺حجت الاسلام علی کشوری،دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی:
بنده این سوال را مشخصا از #نشست_دوره_ای_اساتید می پرسم:
🛎 بعضی که مورد انتقاد ما هم هستند، بر مبنای تجمعات می خواهند نقدشان را به گوش مسئولان برسانند.
📎 گمان نمی کنم با این شیوه، صدا به مسئولان برسد.
🛎 وقتی سوالات کارشناسی در مورد پدیده های مدرن مطرح می شود آیا این می تواند مضر به اطمینان فقیه باشد یا نه؟
🛎 در بعضی از کشورها بیش از 20 دز واکسن پیش بینی شده است.
🛎 ضعف #نظام_سلامت در مقابله با یک بیماری ساده❗️ به نام #کرونا آشکار شده است.
🔴مگر قرار نبود با #واکسیناسیون، ایمنی جمعی ایجاد شود، پس چرا زمزمه آغاز پیک ششم کلید خورده است؟
🆔 @sedayehowzeh
‼️اذان و اقامه
🔷س ۵۷۲۴: آیا پخش آیات قرآنی قبل از اذان صبح و دعا بعد از آن با صدای بلند به وسیله بلندگوی مسجد و سایر مراکز به طوری که از چند کیلومتر دورتر قابل شنیدن باشد، جایز است؟ با توجه به این که این برنامه گاهی بیشتر از نیم ساعت طول می کشد.
✅ ج: پخش اذان به نحو متعارف برای اعلام داخل شدن وقت نماز صبح به وسیله بلندگو اشکال ندارد، ولی پخش آیات قرآنی و دعا و غیر آن از بلندگوی مسجد، اگر موجب اذیت همسایگان شود، جایز نیست.
🆔 @resale_ahkam
39.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارشی مستند درباره نقش رهبر انقلاب در مهار آشوبهای پس از گرانی بنزین
@Farsna
هدایت شده از ملارد / ارنگه / مارليک / انديشه
* نکتهی بعد، تن به کار دادن است. یکی از مشکلات ما تنبلی است. مسئلهی مطالعه و کتابخوانی مهم است. در جامعهی ما بیاعتنائی به کتاب وجود دارد. گاهی آدم میبیند در تلویزیون از این و آن سؤال میکنند: آقا شما چند ساعت در شبانهروز مطالعه میکنید، یا چقدر وقت کتابخوانی دارید؟ یکی میگوید پنج دقیقه، یکی میگوید نیم ساعت! انسان تعجب میکند. ما باید جوانان را به کتابخوانی عادت دهیم، کودکان را به کتابخوانی عادت دهیم؛ که این تا آخر عمر همراهشان خواهد بود. کتابخوانی در سنین بنده - که البته بنده چندین برابر جوانها کتاب میخوانم - غالباً تأثیرش بمراتب کمتر است از کتابخوانی در سنین جوانها و شما عزیزانی که اینجا حضور دارید. آنچه که همیشه برای انسان میماند، کتابخوانی در سنین پائین است. جوانان شما، کودکان شما هرچه میتوانند، کتاب بخوانند؛ در فنون مختلف، در راههای مختلف، مطلبی یاد بگیرند. البته از هرزهگردی در محیط کتاب هم باید پرهیز کرد، منتها این مسئلهی بعدی است؛ مسئلهی اول این است که یاد بگیرند، عادت کنند به این که اصلاً به کتاب مراجعه کنند، کتاب نگاه کنند. البته باید دستگاهها مراقب باشند، اشخاص مواظب باشند، هدایت کنند به کتاب خوب؛ که با کتاب بد، عمر ضایع نشود.
بیانات در دیدار معلمان و اساتید دانشگاههای خراسان شمالی ۱۳۹۱/۷/۲۰