eitaa logo
باهم
271 دنبال‌کننده
38هزار عکس
33هزار ویدیو
918 فایل
استقلال آزادي جمهوري اسلامي @Gh123 Admin @Arangeh @Malardiha
مشاهده در ایتا
دانلود
گعده هشتم - فلاح هاشمی.mp3
12.77M
| 🔹صوت گعده هشتم با حضور نویسنده و مدیر نشر « صاد » شمس‌الدین فلاح هاشمی ⛔️توجه: این صوت فقط در اختیار شرکت‌کنندگان و حاضرین در گروه قرار گرفته‌است؛ لذا انتشار عمومی آن شرعا مجاز نمی‌باشد.
🔺بله دوستان! اعتراضات گسترده در فرانسه اسمش «شورش» است و خانواده‌ها باید مراقب فرزندانشان باشند تا امنیتشان به خطر نیفتد! ▪️همین‌ها از رئيس‌جمهور تا پادوهای رسانه‌ای، برای ایران نسخه آشوب می‌پیچیدند و انواع روش‌های ایجاد ناامنی را آموزش می‌دادند! بله دوستان! زمین گرد است! ✍« محمد اکبر زاده »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی خودرو ترمز برید چطور متوقفش کنیم؟ 🔹حتما این کلیپ آموزنده را نگاه کنید و به اشتراک بگذارید.
💢لاوروف: ایران به‌زودی عضو دائمی سازمان همکاری شانگهای می‌شود 🔹 وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه گفت که در نشست آتی سازمان همکاری شانگهای، ایران و بلاروس رسماً عضو دائمی این سازمان می‌شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانواده‌‌‌های اعضای گرفتار شده در گروهک منافقین صبح امروز با تجمع در مقابل سفارت ترکیه به‌عنوان حافظ منافع آلبانی، از دولت آلبانی خواستند اردوگاه منافقین را تعطیل کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از تجزیه طلب ها نظر گرفتند دو نفر از خودتون رو کشتید گفتند کار جمهوری اسلامیه😂
هدایت شده از  ارنگه / Arangeh
وزیر خارجه روسیه می‌گوید: کشورش دیگر نیازی ندارد همان سطح از ارتباط دیپلماتیک را با غرب داشته باشد که تا قبل از حمله به اوکراین داشت. صادقانه بگویم؛ حتی احساس نمی‌کنم دیگر به همان سطح از ارتباط دیپلماتیک نیاز داشته باشیم که در دوران عادی داشتیم، یعنی پیش از آنکه غرب از طریق رژیم نئونازی اوکراین علیه ما اعلان جنگ کند. این صحبت‌های لاورف حقیقت تلخی را در خود دارد، حقیقتی که برای دو دهه او به عنوان وزیر خارجه فدراسیون روسیه تلاش نافرجامی کرد تا مسکو را متحد غرب نشان دهد و اصطلاحاتی به کار می‌برد که من یکی واقعاً به آن‌ها آلرژی داشتم، یکی «متحدان غربی ما» دیگری هم «شرکای غربی» و حالا بعد از دو دهه این دیپلمات کهنه‌کار متوجه شده که نه «متحد» بودند و نه «شریک» که «گرگی در لباس گوسفند» که با لالایی روس‌ها را خواب کردند تا آرام آرام شرق اروپا را تصرف کرده و خود را در مرزهای روسیه نشان دهند. سال‌هاست در مورد این رفتار مقامات روسی می‌گفتم و ای کاش در کشور ما هم باشند کسانی که بدانند غرب دوست هیچ کشوری نمی‌شود؛ آن‌ها بین خودشان هم تفاوت قائل می‌شوند.
🇮🇷🇸🇦 مورد پیشنهادی برای قرارداد خواهر خواندگی و کاهش تنش های جغرافیایی و نفتی بین طرفین ایران و عربستان جزیره فارسی و جزیره عربی 🔸جزیرهٔ فارسی از جزیره‌های استان بوشهر در خلیج فارس است. این جزیره حد فاصل مرز بین ایران و عربستان بوده و از نظر موقعیت، آخرین جزیره ایرانی است و در اطراف آن تأسیسات نفتی حضور فعال دارند. در مجاورت آن، جزیره عربی از عربستان وجود دارد. 🔸حاکمیت ایران بر جزیره فارسی و عربستان برای جزیره عربی در موافقت‌نامه ۱۹ آبان ۱۳۴۷ بین دولت شاهنشاهی ایران پهلوی و دولت‌پادشاهی عربستان سعودی به رسمیت شناخته شد. https://archive.ph/20201119124240/https://rc.majlis.ir/fa/law/print_version/96255 🇮🇷🇺🇸 سال 94 در پی ورود غیرقانونی و غیرمجاز دو فروند شناور رزمی آمریکایی به آب‌های سرزمینی ایران در خلیج فارس و در حوالی جزیرهٔ فارسی در حدود ساعت ۲۱ روز سه‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۴ این شناورها پس از تمکین از اخطار شناورهای رزمی نیروی دریایی سپاه متوقف و سرنشینان آن که ۹ تفنگدار مرد و یک تفنگدار زن بودند، دستگیر شدند./پارتیزان نیوز
هدایت شده از  ارنگه / Arangeh
🎥قبل از آغاز بازی دو تیم فوتبال لیگ ‎عراق (الشرطه و القاسم)، داوران این بازی با در دست گرفتن قرآن و بوسیدن آن بازی را شروع کردند. این در حالیست که تمامی بازیکنان دو تیم نیز قرآن را در دستان خود داشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا