هدایت شده از ملاردی ها
🔰 شهید اسماعیل هنیه که بود؟
➖ اسماعیل عبدالسلام هنیه در ۲۹ ژانویه ۱۹۶۲ میلادی (۹ بهمن ۱۳۴۰ ه.ش) در اردوگاه الشاطی واقع در شهر غزه به دنیا آمد. هنیه در سال ۱۹۸۰ ازدواج کرد و ۱۳ فرزند دارد. سه تن از پسران و سه نوه او در حمله هوایی اسرائیل در نوار غزه در ۱۰ آوریل ۲۰۲۴ (۲۲ فروردین ۱۴۰۳) ترور شدند.
➖ شهید هنیه در سال ۱۹۸۷ میلادی اسیر و به منطقه مرج الزهور در جنوب لبنان تبعید شد. او بارها هدف ترور دشمن صهیونیستی قرار گرفت که یک مرتبه همراه با شهید شیخ احمد یاسین بنیانگذار حماس بود.
➖ هنیه پس از پیروزی حماس در انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در سال ۲۰۰۶، به عنوان نخست وزیر دولت فلسطین انتخاب شد.
➖ او یکی از رهبران بارز فلسطینی و رهبر بزرگترین جنبش مقاومت فلسطین بود و در سال ۲۰۱۷ به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس انتخاب شد.
➖ شهید اسماعیل هنیه در بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ در جریان سفر به ایران به جهت شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران، در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به محل اقامتش در تهران به شهادت رسید.
تحولات جهان اسلام
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظاتی از آخرین دیدار روز گذشته (سهشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳) شهید اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب اسلامی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از ملاردی ها
♨️پزشکیان: ایران اشغالگران تروریست را از اقدام بزدلانۀ خود پشیمان خواهد کرد
🔹امروز ایران عزیز به سوگ شریک غم و شادی خود، همراه همیشگی و پرافتخار راه مقاومت، رهبر شجاع مقاومت فلسطین، شهید القدس، حاج اسماعیل هنیه نشسته است. دیروز دست فاتح او را بالا بردم و امروز باید بر روی شانههایم او را تشییع کنم.
🔹شهادت هنر مردان خدا است. پیوند دو ملت سربلند ایران و فلسطین مستحکمتر از قبل خواهد شد و مسیر مقاومت و دفاع از مظلوم پر قدرتتر از همیشه دنبال میشود. جمهوری اسلامی ایران از تمامیت ارضی و عزت و حیثیت و افتخار و شرف خود دفاع، و اشغالگران تروریست را از اقدام بزدلانه خود پشیمان خواهد کرد.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از M.tv
🔻ایدی کوهین خطاب به ایرانیان🔻
🔹اکنون فهمیدید چه کسی هلیکوپتر ریاست جمهوری را سرنگون کرد ... ?!! 🤔
✍️ پینوشت: نتیجه کتمان ترور آیت الله رئیسی توسط اسرائیل با کمک رژیم صهیونیستی آذربایجان، زبان باز کردن این نجسها و وقیح شدن و جریتر شدن آنها شده است.
#محو_کامل_اسرائیل
#انتقام_سخت
#خونخواهی
#شهید_جمهور
#شهدای_خدمت
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
به شبکه روشنگری Mtv بپیوندید:
@Mtv_Mahboobi
هدایت شده از M.tv
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کامران غضنفری نماینده مجلس با انتشار این ویدئو در کانال ایتا خود از احتمال ترور و خرابکاری از سوی رژیم صهیونیستی در حادثه سقوط بالگرد سید ابراهیم رئیسی خبر داد.
#شهید_جمهور
#شهید_رئیسی
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
به شبکه روشنگری Mtv بپیوندید:
@Mtv_Mahboobi
هدایت شده از موسیقی سنتی♬
4_5775890028458673975.mp3
7.37M
𝄞◉----⫷ موسیقے سنتی ⫸----◉𝄞
#ایرج_بسطامی
#تصنیف_گلپونه_ها
گل پونه های وحشی دشت امیدم..!!
خاموشی شب رفت و فردایی دگر...!!!
╰┈➤ ❝[@sonnatimusics] ❞
روسیه: ترور هنیه یک جنایت سیاسی است
🔹معاون وزیر خارجه روسیه: ترور رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس یک جنایت سیاسی غیرقابل قبول است و منجر به تشدید بیشتر تنش ها در منطقه خواهد شد.
@TasnimNews