eitaa logo
کاسبان امین شهرستان مبارکه
217 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
412 ویدیو
28 فایل
﷽ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ✔️کانال کاسبان امین شهرستان مبارکه در #ایتا #تلگرام #اینستاگرام ✔️پایگاه های بسیج اصناف شهرستان ✔️جهت انعکاس اخبار،مطالبات، مشکلات ✔️ مطالب مرتبط با اتحادیه های صنفی #ثامن 💥معرفی مشاغل شهرستان به صورت رایگان💥 @kaseb_mob
مشاهده در ایتا
دانلود
⁉️منظور از انتقام سخت چیست؟ ✅✅مقصود ما از انتقام، کشتن چند نفر، تخریب مکان یا انهدام نقطه‌ای نیست بلکه منظور حرکت برای تحقق اهداف آن شهید والامقام و دیگر شهدای جبهه مقاومت می‌باشد، که همان کوتاه کردن دست استکبار و به ویژه آمریکا از این منطقه و زمینه‌سازی جهت تشکیل تمدن اسلامی هست می‌باشد.
⁉️علت اینکه قدرت نظامی ایران در مقایسه با دیگر زمینه‌ها مثل فرهنگی، اقتصادی و اموزشی پیشرفت چشمگیری داشته است چیست؟ 🇮🇷🍃پیشرفت چشمگیر قدرت نظامی و دفاعی کشور در مقایسه با برخی عرصه های دیگر ریشه در عوامل گوناگونی دارد که مهترین آنها عبارتند از: 1⃣مدیریت کارآمد، سیاستگزاری اصولی و برنامه ریزی مناسب و صحیح؛در عرصه نظامی به کارگیری مدیریت کارآمد و سیاستگزاری منطقی و هدف گذاری اصولی و برنامه ریزی دقیق. 2⃣روحیه انقلابی و عزم جهادی؛ آنچه در عرصه نظامی کشور کاملاً مشهود است. 3⃣تلاش و کوشش مضاعف و بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندیها؛ در سایه روحیه انقلابی و عزم و اراده جهادی در این زمینه تلاش و کوشش گسترده ای به کار گرفته شد و از همه ظرفیت ها و توانمندیها استفاده شد و همین یکی از عامل تحول در این عرصه بوده است. 4⃣باور به توانمندی داخلی؛ باور به توانمندی داخلی در این زمینه و شعار« ما می توانیم» از دیگر عوامل پیشرفت در عرصه نظامی است. 5⃣اولویت داشتن خودکفایی و پیشرفت در این عرصه و قطع وابستگی به دیگران؛ در حوزه نظامی شاهد اولویت داشتن خودکفایی و قطع وابستگی به دیگران هستیم و همین اولویت موجب شده تا تمامی توان و همت و انرژی معطوف به این مهم شود.
۳۶.mp3
3.9M
🍁 ◉━━━━━────     ↻  ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆ 📢 (۳۶) | در مذاکرات وین چه می گذرد 🍃🌹🍃 🎙کارشناس: دکتر سید جلال حسینی 🆔 splus.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔 rubika.ir/meyar_pb 🍁
1.25M
جواب سئوال زیر با سلام خدمت شما آقای حسینی ببخشید سوالی داشتم خدمتتون الان در جامعه ما جنگ نرم و اثراتش در جامعه به طور گسترده آمده و روز به روز دارد بیشتر می شود ؛ متاسفانه خیلی از مردم هم بصیرت و تفکر کافی را ندارند و سواد رسانه‌ای شان صفر است و به راحتی فریب حرف های دشمن را می خورند ؛ راهکارش چیست؟ که جلوی این را گرفت؟ چگونه میشه به عموم مردم که در جلسات روشنگری شرکت نمی‌کنند و اهلش نیستند روشنگری کرد؟
215.6K
⁉️بودجه امسال به طرح هایی بودجه اختصاص داده شده که بر خلاف مصوبات احیای زاینده‌رود می‌باشند و اصولاً هیچ توجهی به زاینده‌رود نشده درسته؟ ♻️جواب توسط جناب آقای مهندس علی عصری
✅راستای اجرایی کردن تفاهم نامه سازمان بسیج و دولت در زمینه بکارگیری نیروهای بسیج در نظارت و تنظیم بازار اولین دوره کلاس آشنایی با قوانین و مقررات تعزیرات حکومتی و تنظیم بازار با حضور بسیجیان داوطلب در شرکت در طرح شهید حاج صادق امانی در محل ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مبارکه برگزار گردید. ✳️در این کارگاه یک روزه که با حضور رئیس اداره تعزیرات شهرستان مبارکه مسئول بازرسی از اصناف اداره صمت شهرستان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان و همین‌طور نماینده شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید مباحث مربوط به نحوه نظارت و واحدهای صنفی تهیه و تنظیم گزارش بازدید و بازرسی نوع تخلفات و نحوه برخورد با متخلفین مطرح گردید. ✳️با توجه به اهمیت موضوع و حجم بالای مطالب مقرر گردید کارگاه دیگری در روز پنجشنبه نهم دی ماه برگزار گردد.
به مناسبت گرامیداشت سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی برگزار می گردد: 🔸️همایش پیاده روی🔸️ با حضور اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان مبارکه 🔹️زمان:دوشنبه۱۳ دیماه ساعت ۹ صبح 🔹️مکان شروع:ابتدای جاده سلامت محله صفائیه واقع در بلوار خلیج فارس به سمت مزار شهدای گمنام 🔹️همراه با اهدای جایزه به تعدادی از شرکت کنندگان بامشارکت: 🔰بسیج دانشجویی شهرستان مبارکه 🔰دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه 🔰دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی 🔰دانشگاه پیام نور واحد مبارکه 🔰دانشگاه جامع علمی-کاربردی مرکز مبارکه 🔸️قابل ذکر است دانشجویانی که در نیم سال جاری درس تربیت بدنی و ورزش دارند، در صورت مشارکت و حضور در این برنامه ۲نمره تعلق خواهد گرفت.
💥 «آموزش سواد رسانه ای» 👤مدرس: جناب آقای حامد کمال 🔹زمان: دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۹:۴۵ ⚡️مکان: مجتمع فرهنگی الزهرا (س) مبارکه ✍ مرکز فضای مجازی بسیج شهرستان مبارکه با همکاری حوزه امام علی (ع) و حوزه حضرت زهرا (س)‌ مبارکه 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 (حوزه امام علی(ع)-ناحیه مبارکه) @mobarakeh110
💠شهرمبارکه میزبان "کاروان بهشت" ←شهدای گمنام دفاع مقدس 🔷مراسم استقبال در شهر مبارکه، روز یکشنبه ۱۲ دی ماه : ساعت ۱۵ | حرکت از میدان شهید سلیمانی به سمت بلوار نیکبخت 🔶مراسم وداع با کاروان شهدای گمنام: ساعت ۲۳ | در مرکز آموزش امام علی(ع) 🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹 🔴مراسم تشییع و خاکسپاری ۲ شهید در روز جمعه ۱۷ دی ماه: در مبارکه: ساعت ۹/۳۰ صبح از مسجد جامع مبارکه به سمت میدان انقلاب در کرکوند: ساعت ۱۱ تشییع و پس از اقامه نماز جمعه، خاکسپاری در جوار امامزاده حلیمه خاتون کرکوند (ستاد برگزاری مراسم تشییع شهدای گمنام شهرستان مبارکه)
25.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نماهنگ پیمان جاودان کاری مشترک از گروههای سرود بچه های آسمان و نسیم صبا با همکاری حوزه مقاومت بسیج شهید موحدیان شرکت فولاد مبارکه 💠 https://eitaa.com/bsj_msc 💠 https://rubika.ir/bsj_msc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشه ای از دلدادگی و عرض ارادت مردم شهید پرور شهرستان مبارکه ، به آستان مقدس شهدای میهمان شهرستان https://rubika.ir/bsj_msc