eitaa logo
کاشان
254 دنبال‌کننده
42.2هزار عکس
35.2هزار ویدیو
1.8هزار فایل
کانال کاشان اطلاعات سیاسی،فرهنگی،علمی و آموزشی وآموزش اقتصادی تاظهورعدالت گسترجهانی(عج) @kashan_vijeh آدرس کانال تلگرام: https://t.me/kashan_vijeh
مشاهده در ایتا
دانلود
1.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این لحظه رو برای همتون آ رزو میکنم 🩷 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🤲
3.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسانی بوی بهشت برمشامشون نمیخوره😭
*🌹اَلٰلهُــمَّ‌؏َـجـِّـلْ‌لِوَلیــِڪـَ الْفَــرَج🌹* *┅✦•༻⃕✿🪶﷽༻⃕✿•✦┅* دست‌ادب برسینه‌میگذاریم✋🏻 *سلام امام خوب ومهربانم دوستت دارم💚* ✨السَّلامُ‌عَلَيْكَ‌یا‌بقِیَّةَ اللهُ فی اَرضِه ✨اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهُ فی اَرضِه ✨اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْحُجَّةِ الثّانی عشر ✨اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا نورُ اللهِ فی ظُلُماتِ الْاَرضِ ✨اَلسّلامُ عَلَیْکَ‌یا مَولایَ یاصاحِبَ‌الزَّمان ✨اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا فارسُالْحِجاز ✨اَلسَّلامُ‌عَلَیْکَ یاخَلیفَةَ الرَّحمَنُ‌ویاشَریکَ‌الْقُران وَیااِمامَ الْاُنسِ‌وَالْجان 🍃ای کاش جهان برای ظهورتان بی تاب می‌شد 🍃ای کاش تمامی دل های دردمند و بیقرار، شما را از خدا می‌خواست 🍃ای کاش زمین و زمان ، یکصدا دعای فرج می‌خواند 🍃ای کاش خدا شما را به ما باز رساند *اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ، وَالْغُرَّةَ الْحَميدَةَ💫* *┅••༻⃕✿یاعلی‌‌‌¹¹⁰༻⃕✿•┅* *الٰهی بِحَقِ مُحَمَّدٍوَعَلیٍ وَفٰاطِمَةٍ وَالحَسَنٍ وَالحُسَیْنٍ وَبِحَقِ صٰاحِبَ الزَّمٰانْ عَلَیهِمُ السَّلٰام‌،عَجَّلْ لِوَلیِڪْ الفَرَج*
3.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 حرم علوی آماده جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) 🔺️حرم امیرالمومنین علیه‌السلام در آستانه نیمه ماه رمضان برای برپایی جشن میلاد امام حسن مجتبی علیه‌السلام با حضور پرشور زائران آماده شد.
🌷 امیرالمؤمنین امام علی (علیه السلام) : ✍ جِماعُ المُرُؤَةِ أن لا تَعمَلَ فِى السِّرِّ ما تَستَحيي مِنهُ فِى العَلانِيَةِ 🖌 همه مروّت در این است که در نهان ، کاری نکنی که در عیان از آن شرمت آید. 📗 غررالحکم ، حدیث۴۷۸۵
✳️تحلیل سیاسی دیگر از حادثه تروریستی مسکو ناتو، اسرائیل و عملیات تروریستی در مسکو دکتر مصطفی انتظاری هروی / مدرس علوم سیاسی دانشگاه: عملیات تروریستی در مسکو تنها ساعاتی پس از آن رخ داد که روسیه قطعنامه آمریکا در حمایت از اسرائیل را در شورای امنیت وتو کرد. جالب اینکه ۱۸ اسفند ماه سفارت آمریکا در روسیه با صدور یک پیام هشدار برای شهروندان آمریکایی، مدعی شد گزارش‌ها حاکی از برنامه‌ریزی افراطگران برای دست زدن به حملاتی قریب‌الوقوع در روسیه بوده و از این شهروندان خواست از نزدیک شدن به اجتماعات بزرگ در شهر مسکو اجتناب کنند. در کمتر از ۱۵ روز از این هشدار  چندین فرد مسلح با ورود به تالار کنسرت «کروکوس» در مسکو اقدام به تیراندازی به سمت جمعیت کرده‌اند. پیش از این و در جریان عملیات تروریستی در کرمان نیز تروریستها از روش مشابهی در قتل عام غیرنظامیان استفاده کرده بودند. آن عملیات تروریستی نیز مدت کوتاهی پس از عملیات هفتم اکتبر حماس رخ داد و آمریکا مدعی شد درباره آن به تهران هشدار داده بوده است! به جز آمریکا کشورهای دیگری نیز درباره حملات احتمالی تروریستی در روسیه هشدار داده بودند. بریتانیا، آلمان، جمهوری چک، کره جنوبی، کانادا، لتونی از این جمله‌اند که جملکی یا عضو پیمان ناتو هستند، یا متحد ایالات متحده قلمداد می‌شوند. به این ترتیب می‌توان چند فرضیه را در خصوص این عملیات مطرح کرد: 🔹اول، تهدید امریکا علیه روسیه و آغاز عملیاتهای تروریستی در مسکو برای تضعیف دولت روسیه و خاتمه جنگ اوکراین. 🔹دوم، دسیسه اسرائیل برای انتقام‌گیری از کرملین برای حمایت از فلسطین در شورای امنیت. 🔹سوم، دسیسه ناتو، به‌ویژه پاریس برای گسترش جبهه جنگ به کل اروپا و راه انداختن جنگ جهانی سوم که می‌تواند به جنگ هسته‌ای نیز منتهی شود. 🔹چهارم، ایجاد درگیری و بی‌ثباتی داخلی در مسکو با هدف کاهش محبوبیت پوتین راه‌اندازی انقلاب مخملی که کلید آن چندی قبل با مرگ الکسی ناوالنی خورده بود. 📌هرچه باشد، احتمال می‌رود پس از این عملیات تروریستی، مسکو با شدت بیشتری با غرب مواجه شود و دامنه جنگ اوکراین از این کشور به دیگر نقاط اروپا سرایت کند. این همان تله‌ایست که اروپا برای پوتین پهن کرده و کرملین احتمالا برای پاسخ به انتظارات داخلی، به این سمت حرکت می‌کند.
🔴 دعای روز دوازدهم ماه 🔹 اللَّهُمَّ زَيِّنِّي فِيهِ بِالسِّتْرِ وَ الْعَفَافِ، وَ اسْتُرْنِي فِيهِ بِلِبَاسِ الْقُنُوعِ وَ الْكَفَافِ، وَ احْمِلْنِي فِيهِ عَلَى الْعَدْلِ وَ الْإِنْصَافِ، وَ آمِنِّي فِيهِ مِنْ كُلِّ مَا أَخَافُ، بِعِصْمَتِكَ يَا عِصْمَةَ الْخَائِفِينَ. 🔺 خدایا مرا در این ماه به پوشش و پاکدامنی بیارای، و به لباس قناعت و اکتفا به اندازه حاجت بپوشان، و بر عدالت و انصاف وادارم نما، و مرا در این ماه از هرچه می ترسم ایمنی ده، به نگهداری ات ای نگهدارنده هراسندگان.
3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احسنت به کرم خداوند وقتی بخواهد میشود جوشش چشمه در آخرین روز سال ۱۴۰۲ کبیر کوه _ استان ایلام