eitaa logo
کاشان
271 دنبال‌کننده
41هزار عکس
33هزار ویدیو
1.8هزار فایل
کانال کاشان اطلاعات سیاسی،فرهنگی،علمی و آموزشی وآموزش اقتصادی تاظهورعدالت گسترجهانی(عج) @kashan_vijeh آدرس کانال تلگرام: https://t.me/kashan_vijeh
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5819023457299466301.mp3
4.41M
✔️ مطیع خدا و ولی خدا باش... 🔊 حجت الاسلام ماندگاری
🔴نفس های آخر دشمنی آمریکا پوستر سایت مقام معظم رهبری: نفس آخر دشمنی
🔴فوری پهپادهای سپاه پاسداران وارد کردستان عراق شده‌اند و همزمان توپخانه سپاه در حال بمباران مواضع گروهک‌های تروریستی کومله و دمکرات هست. ◼️اصابت موشک‌ها به چندین مقر گروهک‌های تروریستی دمکرات و کوملە واقع در کوهستان هلگورد و بربزین دقیق گزارش شده ◼️از داخل گروهک‌های تروریستی فوق خبرهایی مبنی بر تلفات داریم/صرفا جهت اطلاع. ❇️فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع): 🔹افرادی که این عزیزان را به شهادت رساندند، حتی اگر در زیر خاک هم باشند، به سزای عملشان می‌رسند. 🔹حزب دموکرات کردستان و کومله بدانند که بلای سختی به سرشان می‌آوریم و از همین امروز منتظر عواقب این جنایت باشند/
🌐 موشک اروپایی ۲ دقیقه بعد از پرتاب سقوط کرد 🔹 موشک 'وگا' که صبح امروز از پایگاه فضایی 'کورو' واقع در گویان فرانسه به فضا پرتاب شده بود ۲ دقیقه پس از پرتاب سقوط کرد. 🔹 این موشک قرار بود ماهواره متعلق به امارات با نام "چشم شاهین ۱" را به فضا منتقل کند.
⭕️اعلام افزایش برد موشک های نقطه زن سپاه تا آلبانی! 🔹به دلیل انجام عملیات های تروریستی گروهک منافقین در ایران از قبیل آتش زدن مساجد، هیات ها، مدارس و خودرو های مردم و.... که هدایت آن از شهر تیرانا در آلبانی صورت می گیرد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برد موشک های خود را تا قلب اروپا افزایش داد. 🔹پادگان ۳ یا مقر جدید گروهک کجاست؟ 🔹 کشور آلبانی در اروپای شرقی با سه و نیم میلیون جمعیت با اکثریت مسلمان و پایتخت آلبانی “تیرانا” است. حدود ۳۰۰۰ نفر از اعضای منافقین پس از خروج عراق، در این پادگان مستقر شدند. 🔹این اردوگاه با ۱۹ سوله بزرگ در ۳۴ هکتار، ظرف مدت ۱۸ ماه و با هزینه عربستان، آمریکا و اسرائیل ساخته شد. 🔹یگان سایبری گروهک تروریستی منافقین، با استعداد ۱۳۰۰ نفر در چهاربخش توئیتر، فیسبوک، تلگرام و اینستاگرام با چندین هزار اکانت فیک فعالیت دارد. ساخت و مدیریت صفحاتی در پوشش اصناف، سم پاشی علیه نظام، منحرف کردن مطالبات از جمله فعالیت آنها می باشد. 🔹از این لحظه خواب راحت را از چشمان منافقان دور خواهیم کرد!
فرمانده آمریکایی، ایران را به انجام «فعالیت‌های مخرب» متهم کرد 🔹 «مارک میلی» که به عنوان نامزد تصدی سمت رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا معرفی شده مدعی شد بعد از خروج آمریکا از برجام، «فعالیت‌های مخرب ایران» افزایش یافته است.
🔸پهپادهای سپاه پاسداران وارد کردستان عراق شده‌اند و همزمان توپخانه سپاه در حال بمباران مواضع گروهک‌های تروریستی کومله و دمکرات هست اصابت موشک‌ها به چندین مقر گروهک‌های تروریستی دمکرات و کوملە واقع در کوهستان هلگورد و بربزین دقیق گزارش شده. از داخل گروهک‌های تروریستی فوق خبرهایی مبنی بر تلفات داریم اخبار تکمیلی به زودی منتشر می شود کانال سپاه سایبری ایران 🇮🇷 @sepah_cyberi_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاف جدید ترامپ: کلیه، جایگاهی بسیار ویژه‌ در قلب دارد! 🔻رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی عجیب درباره «کلیه» در بدن، که واکنش‌های زیادی به همراه داشته، گفت این عضو «جایگاهی بسیار ویژه در قلب» دارد. 🔻«بنجامین دریر» نویسنده مشهور آمریکایی در واکنش به گاف ترامپ نوشت: «کلیه، بخشی از مریخ است!»
🔺جانشین فرمانده کل سپاه:: آمریکا و انگلیس از توقیف یک کشتی کرایه‌ای سخت پشیمان می‌شوند 🔹سردار فدوی: توقف کشتی ایرانی توسط انگلیسی‌ها، کم‌ارزش است، اگر دشمنان کوچک‌ترین حسابگری انجام می‌دادند، دست به چنین اقداماتی نمی‌زدند؛ این اقدامات بسیار ساده است 🔹ما کشتی را برای حمل بار کرایه کرده بودیم ولی آن‌ها چنین اقدامی انجام دادند و از این اقدام‌شان به سختی پشیمان خواهند شد 🔹پس از سال‌های طولانی اقدامی انجام داده‌اند که نیاز به قدرتی ندارد و فقط حماقت می‌خواهد که رئیس‌جمهور آمریکا به تمام معنا و انگلیسی‌ها نیز از این ویژگی برخوردار هستند دفاع همچنان باقیست
پوتین: لیبرالیسم منسوخ شده است رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه نشست گروه ۲۰: 🔹 تفکر لیبرال منسوخ شده است. این تفکر با منافع اکثریت مردم جامعه تعارض پیدا کرده است و دوران لیبرالیسم به عنوان یک نیروی فکری به سر آمده است.  🔹لیبرال‌ها نمی‌توانند همانند دهه‌های گذشته هر چیزی را به سادگی به هر کسی دیکته کنند. ______________________ 📝 بعد اون وقت یک عده غرب زده دارن تلاش میکنن تفکرلیبرالیسم رو در کشور اجرائی کنن در حالی که خود غرب با این تفکر به بن‌بست رسیده. این تفکر در جامعه باعث میشه روز به روز فقرا فقیر تر و سرمایه‌دارها پول‌دارتر بشن و نتیجه‌ش در غرب این شده که یک درصد سرمایه‌دارها مجموع ثروت‌شون از ۹۹درصد سایر مردم بیشتر است.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه: آمریکایی‌ها که سال ۲۰۱۸ با اقدامی یک‌جانبه و مغایر با اصول و قواعد بین‌المللی از برجام خارج شدند از ایران می‌خواهند مفاد برجام را به دقت رعایت کند. نه تنها این خواسته آمریکا مورد توجه و استقبال اعضای شورای حکام آژانس قرار نگرفت، بلکه کشورهای حاضر در نشست از آمریکا به دلیل خروج از برجام انتقاد کردند. فکر می‌کنم این نشست و نتایج آن درس عبرت خوبی برای آمریکایی‌ها بود تا متوجه شوند اقدامات غلط و یک‌جانبه، نتایج مورد دلخواه برای آن‌ها به بار نخواهد آورد.