eitaa logo
کاشان
270 دنبال‌کننده
41هزار عکس
33هزار ویدیو
1.8هزار فایل
کانال کاشان اطلاعات سیاسی،فرهنگی،علمی و آموزشی وآموزش اقتصادی تاظهورعدالت گسترجهانی(عج) @kashan_vijeh آدرس کانال تلگرام: https://t.me/kashan_vijeh
مشاهده در ایتا
دانلود
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ عزاداری باور نکردنی برای در کانادا ✍ آن هایی که به عکس سردار دل ها جفتک می انداختند ببینید و از ناراحتی بمیرند ..‌. ↗️↗️↗️
🔺چین با کمبود ماسک مواجه شده و از چند کشور درخواست خرید ماسک کرده است
🔺معاون وزیر بهداشت: سفرهای توریستی از چین به ایران ممنوع می شود 🔹معاون وزیر بهداشت از بازگشت ۷۰ ایرانی مقیم ووهان چین در هفته آینده خبر داد و گفت: سفرهای تفریحی از چین به ایران ممنوع و سفرهای کاری نیز محدود می شود.
🔺انتقاد مقام روس از تحریم‌های ایران؛ «حتی در قرون وسطی هم دارو مراوده می‌شد»
🔺جهش قیمت نفت در واکنش به تصمیم سازمان جهانی بهداشت 🔹قیمت نفت روز جمعه پس از این که سازمان جهانی بهداشت در واکنش به شیوع ویروس مرگبار در چین، وضعیت اضطراری جهانی اعلام کرد اما حاضر نشد وضع محدودیتهای سفر و تجارت را توصیه کند افزایش یافت. 🔹قیمت نفت از ابتدای هفته جاری تا پنجشنبه به دلیل نگرانی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، حدود چهار درصد کاهش داشته و به پایین‌ترین حد در سه ماه گذشته رسیده‌اند.
🔺گوگل برای کرونا سیستم هشدار راه‌اندازی کرد 🔹چندی پیش گوگل یک سرویس جدید تحت عنوان SOS Alert راه‌اندازی کرد که کاربران را از وجود هرگونه بحران احتمالی در محیط پیرامونشان مطلع می‌کند. 🔹حال این غول فناوری ویروس کرونا را نیز به فهرست این سرویس اضافه کرده است. 🔹براین اساس اگر واژه coronavirus (کروناویروس) را در گوگل جستجو کنید، به صفحه‌ای از نتایج شامل فهرستی از منابع ارائه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی، توصیه‌های ایمنی و اخبار به روز در مورد این ویروس واگیردار فرستاده خواهید شد. 🔹 گوگل همچنین اعلام کرده که با اختصاص ۲۵۰،۰۰۰ دلار کمک بلاعوض به صلیب سرخ چین به تلاش‌ها برای مهار ویروس کرونا کمک خواهد کرد.
🔺پیش‌بینی سناتور جمهوری‌خواه: دادگاه استیضاح ترامپ شنبه پایان می‌یابد
🔺جنگنده‌های سعودی شهر صنعاء را بمباران کردند
چه کار‌ کنیم تا به ویروس کرونا مبتلا نشویم ؟ علائم ویروس کرونا درست شبیه سرماخوردگی و آنفلوآنزا است ؛ علائمی مانند آبریزش بینی ،سردرد ، سرفه ، تب ، تنگی نفس ، لرزش و درد بدن و در موارد شدیدتر ، عفونت می‌تواند به ویژه در افراد مسن ، مبتلایان به بیماری‌های قلبی و خودایمنی ، باعث ذات‌الریه ، سندرم حاد تنفسی ، نارسایی کلیه و حتی مرگ شود !
🔴 ویتامین D خود را در سطح بالا نگه دارید و سرما نخورید. 🔺 کسانی که سطح ویتامین D در خون آنها بالا باشد بیشتر عمر میکنند و کمتر به عفونت دستگاه تنفسی دچار میشوند! 🔺‌این نتایج در حالی حاصل شده که اکثر زنان ایرانی دچار کمبود شدید ویتامین D هستند.
پژوهش ها نشان داده ، یکی از اثرات ویروس ها بر روی مغز انسان آن است که باعث افزایش تمایل شرکت فرد مبتلا در اجتماعات می شود تا با تماس با دیگران ویروس بیشتری منتشر شود !😐😐😐