غلط می کنید قانون را قبول ندارید/ بخش دوم و پایانی
🔸بی اعتبار شدن قانون با بیتوجهی مجلس، دولت و قوه قضائیه به اجرای قانون انتصاب در مشاغل حساس
🔹در بخشی از نامه نمایندگان به رئیس قوه قضائیه در خصوص اجرای قانون انتصاب در مشاغل حساس آمده است: «... متأسفانه این شرایط در دولت فعلی نادیده انگاشته میشود تا جایی که با تعدادی از مسئولین با فرزندان دارای تابعیت خارجی مواجهایم. مطابق قانون مذکور، مسئولیت چنین افرادی کأن لم یکن اعلام شده اما قانونشکنان بر حضور سئوال برانگیز خود اصرار دارند. آیا اجرای قانون فقط برای مردم عادی است؟! آیا تبعیض در اجرای قانون سبب ناامیدی از اجرای عدالت و بالطبع ناامیدی از نظام نمیشود؟ آیا جز این است که تبعیض در برخورد با تخلف سبب کاهش مشارکت سیاسی مردم خواهد شد!
ما منتظریم تا حضرتعالی با توجه به اختیارات قانونی، برای اجرای عدالت در این خصوص اقدام فرمایید و نسبت به اجرای قانون مذکور در خصوص افرادی که شرایط را ندارند و فرزندانشان دارای تابعیت خارجی هستند، عدالت را جاری نمایید.»
🔹محمد منان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس در سخنان تند و تیزی خطاب به اژه ای گفت: «آقای اژهای! دو ماه قبل پیش شما آمدم و گفتم وضعیت آقای ظریف را جمع کنید گفتی وظیفه من نیست مجلس ورود کند. نزدیک به ۴۰ روز است کمیسیون امنیت ملی به شما نامه زده با رئیس قوه مقننه صحبت میکنیم میگوید قوه قضاییه به قوه قضاییه میگوییم میگوید قوه مقننه!...»
🔹همچنین در همین رابطه حمید رسایی خطاب به قالیباف گفت: «باید از آقای محسنی اژهای بخواهید نسبت به انتصابات غیرقانونی ورود کند. چرا رئیس قوه قضائیه درباره ظریف دستور نمیدهد؟ قانون نحوه انتصاب صراحتاً گفته اگر انتصابی بدون داشتن این شرایط صورت بگیرد آن انتصاب کان لم یکن است یعنی اصلاً انتصابی نیست. اگر این انتصاب نبودن در حوزه وزیر باشد ما می توانیم او را به مجلس بیاوریم و استیضاح کنیم. در این موضوع قوه قضائیه باید وارد کند. بیش از دو ماه از گذشته و هنوز قوه قضاییه به این مساله رسیدگی نکرده یعنی ما نسبت مان با قوه قضاییه معلوم شود. حضرت عالی به عنوان کسی که رئیس مجلس هستید باید از این حقوق مجلس دفاع بکنید؛ راه دفاع این است باید از آقای محسنی اژهای بخواهید صراحتاً که علاوه بر اعمال این قانون نسبت به انتصابات غیرقانونی ورود کند؛ اصلاً شاکی لازم ندارد.
🔹آقای قالیباف اگر به جای حضرت عالی، آقای محسنی اژهای آنجا نشسته بود من تذکرم را بهتر میدادم. آقای قالیباف! مطالبهای را مجلس از قوه قضاییه کرده، یک انتصاب غیر قانونی صورت گرفته، تمام توان دولت به جای حل مشکلات مردم، حل مسائل اقتصادی و حل مسائل معیشتی این شده که یک نفر را در یک جایگاه غیرقانونی نگه دارد؛ من واقعاً دلیل آن را نمیفهمم، علاوه بر اینکه نگه میدارند؛ ایشان را برای سفرهای خارجی ارسال میکنند با مواضع عجیب غریب.»
🔹هنوز مشخص نیست که چرا هیئت رئیسه مجلس از طرح مصوبه کمیسیون امنیت ملی در صحن علنی خودداری میکند و دیوان عدالت اداری نیز به نامه کمیسیون ترتیب اثر نمیدهد، اما شاید این روند بیارتباط با اظهارات سخنگوی کمیسیون امنیت ملی نباشد که گفته بود پزشکیان اعلام کرده برای ابقای ظریف از سران قوا موافقت گرفته است!
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی در عمل به راه و رسم فرزندان زهرا علیهم السلام پایبند باشیم،
وقتی در عمل نشان دهیم که با تمام داراییمان به حمایت از مسلمانان برمیخیزیم،
وقتی نشان میدهیم که به سخن پیامبر اکرم صلیالله علیه وآله باور داریم وقتی فرمود: آنکه صبح کند و دغدغه مسلمانان را نداشته باشد، مسلمان نیست ...
آنوقت به عنوان شیعیان علی علیه السلام، آبرومند و با عزت خواهیم بود.
خدا را شکر
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از سال ۱۳۶۹ که ارز رسمی ۷ تومان بود تا همین امروز که به ۶۸۵۰۰ تومان رسیده، دولت با هدف یکسان سازی ارز رسمی و بازار آزاد قاچاق، مدام نرخ ارز رسمی را افزایش میدهد، اما هر بار نرخ ارز آزاد جهش میکند و نتیجه شده : تورم بالا و بیپایان، و گرانی شدید مسکن، خودرو و سایر ملزومات زندگی.
کانال رسمی دکتر حسین صمصامی در ایتا
https://eitaa.com/dr_hsamsami
🌀🔰 شاهراه ظهور یا در پشتی؟
📌 تاملی در قیچی بهاییت و انجمن حجتیه - بخش نخست
✍️ وحید جلیلی
⚠️❗️ این یادداشت، اولین بار، ۱۵سال پیش، در مردادماه ۱۳۸۸ منتشر شده بود و اکنون بهمناسبت دهه فجر و در آستانه نیمهشعبان بازنشر میشود.
🔹 تشيع با اشاره معصومين عليهمالسلام از همان ابتدا بر گرد عالمان عامل و محدثان صادق شكل گرفت و در دوره غيبت صغری و كبری، «فهم فقيهانه» در كنار «صيانت نفس» و «شجاعت برای حفظ دين» معيارهای اصلی خط امامت اعلام گرديد. (من كان منالفقهاء صائنا لنفسه، حافظا لدينه...) ولايت اگرچه در برخی ديگر از نحلههای اسلامی نيز (با تعاريف معنوی خاص) به شكل پررنگ مورد توجه بود اما از آنجا كه صرفاً بر دريافتهای شهودی و بسترهای معنوی متكی شد نه از امكان اثبات و ترويج و نقد استدلالی برخوردار بود و نه رخنه مدعيان دروغين و معنوینمايان كورباطن در آن چارهای داشت.
🔹 از مهمترين ويژگی های جريان معنويت منهای فقاهت، شعبهشعبه شدن پياپی و شكلگيری فرقههای باطنی بسيار متنوع و متكثر است. در حالی كه امامت شيعی معنويت را در بستری اجتماعی و برای شكلگيری نظام اجتماعی-سياسی هدايت میكند و حاصل تجربههای معنوی فردی را برگرد فهمی فقيهانه و مستدل متحد كرده و به حركتی هدفمند و اجتماعی میكشاند. اقطاب معنویِ بيرون از دايره تشيع حداكثر به حلقههايی محدود و جمعی (و نه اجتماعی) میانجامد كه چه بسا رقابتهای آشكار و نهان نيز بر سر مريديابی و مرادبازی با هم دارند. از امتيازات تشيع همين «جمع» فقاهتی بين معنويت و عدالت (و فرد و جامعه) است. اگرچه طی قرون هيچگاه شمع مكتب «جمع» فرو نمرده بود، سرانجام با عبور از گردنههای بسيار در طليعه قرن پانزدهم هجری با محوريت «فقيهی عارف و مجاهد» در چارچوب نظام ولايت فقيه به صورتبندی محكم و دقيق خود رسيد. رخنه در اين منظومه معرفتی-معنوی-اجتماعی ممكن نيست جز به برهم زدن توازن در اجزای اين مجموعه. در هفتههای اخير انواع تلاشها برای رخنه در اين منظومه و متلاشی كردن آن را شاهد بوديم. از كسانی كه در ردای مرجعيت فقهی به استفتائات بیبیسی پاسخ میگفتند تا جيرهخواران ملكه اعظم را از بلاتكليفی شرعی به در آورند تا آنها كه خود را انقلابی و عدالتخواه معرفی میكردند و جهاد خويش را با همراهی رضا پهلوی و مريم قجر در برابر نظام اسلامی پی میگرفتند. و در روزهای اخير نيز كسانی كه با ظاهری معنوی و زلال! راههای ميانبر برای رسيدن به امام زمان (عج) را در برابر ولايت فقيه پيشنهاد میكردند.
🔹 شايد «بابيت» تاكنون مهمترين راهكار يا شاهكار بريتانيا برای مقابله با پيشروترين جريان اسلامی يعنی تشيع باشد. انگليسیها كه نوك پيكان استعمارگری در منطقه خاورميانه و شبهقاره بودهاند همواره كوشيدهاند تا با شناخت دقيق امتيازات امت اسلامی، آنها را خنثی و در مواردی حتی به ضد خود تبديل كنند. فتنه بابيت در ايران يكی از بارزترين نمونههای مكر و تزوير بريتانياست كه بر مهار اصلیترين محور و موتور حركت تشيع يعنی انديشه امامت و مهدويت متمركز شده است. علیمحمد باب مدعی آن بود كه دری به خانه امام زمان(عج) كشف كرده است كه میتوان به بهانه آن از شاهراه اصلی تشيع خارج شد و زودتر به مقصد رسيد. و البته «باب» كه در ابتدا قرار بود دری باشد به خانه خورشيد، كم كم تونلی شد به پستوهای كاخ باكينگهام و سردابهای كنيسههای صهيونيسم. او كه قرار بود نزديكترين مسير باشد به مهدی(عج) از قضا دورترين از كار درآمد و بیربطترين! طرفه آنكه انگليسیها در مقابل بابيتی كه خود تأسيس كرده بودند گروه ديگری را علم كردند كه خود بابيت ديگری را ترويج میكرد. انجمن حجتيه كه از دشمنترين دشمنان نايب امام زمان (عج) در احيای شاهراه تشيع بود نه تاب فقاهت داشت و نه حال جهاد.
🔔 ادامه در بخش دوم
🆔 @jalili_vahid
🌀🔰 شاهراه ظهور یا در پشتی؟ - بخش دوم
👈 تاملی در قیچی بهاییت و انجمن حجتیه (بخش نخست)
✍️ وحید جلیلی
🔹 مهمترين تكليف شرعی اين بابیهای جديد (در پوشش مبارزه با بهائيت) خلوت كردن شارع جهاد از طريق فراخوان به درهای پشتی برای ملاقات با امام زمان بود. رابطه با مهدی(عج)؛ رابطهای بود فردی و معنوی كه از هزارهايش هم حركتی اجتماعی و سياسی شكل نمیگرفت و چالشی با طاغوت نتيجه نمیشد. در اين رويكرد امام زمان (عج) بزرگتر و پرشكوهتر و منزهتر از آن بود كه نايبی داشته باشد و به جهادی كه خود مستقيماً و عيناً فرمانده آشكار و حاضرش نباشد امر كند. مثل آنكه اميرالمؤمنين(ع) مالك را به مصر يا سيدالشهدا(س) مسلم را به كوفه فرستاده باشد و خيل شيعيان بیاعتنا به نايب و نماينده امام، هر يك به دنبال ذكری معنوی و حالتی ملكوتی برای ارتباط مستقيم با امام غايب باشند و گمان برند كه ديدن روی امام آخركار و منتهای كمال است غافل از آنكه چه بسيار مقربان و نزديكان و بينندگان و تماشاگران چهره نورانی ائمه كه تماشاگر محض ماندند و جهنمی شدند. فتنه بابيت در يكی دو دهه اخير، به مدد صورت موجه و معنوی خود ابعاد تازهای پيداكرده است.
🔹 تو گويی جمهوری اسلامی ذاتاً نسبتی با موعود و مهدويت ندارد و گروهی كه عمدتاً هم ريشههای انجمنی دارند آمدهاند تا انديشه مهدويت را احيا كنند! روش احيای مهدويت هم آن است كه با علَم كردن بحثهای معنوی و به هم بافتن شايعات و شنيدهها، كراماتی برای بعضی اهل معنا كه مستقيما از در پشتی به خانه خورشيد راه پيدا كردهاند نقل كنيم و اقشار به اصطلاح مذهبی را «فردفرد» به سوی شخص مهدی(عج) و نه آرمان و رسالت او روانه كنيم. نظريه «بابيت» يا «در پشتی» با سوءاستفاده از احساسات محبان اهل بيت به بهانه نشان دادن راههای سريعتر و مطمئنتر، نوعی دينداری و ولايتمداری اختصاصی را باب میكند كه كمكم به استغنا از مسير امامت میانجامد. امامت كه قرار بوده محور تجميع و تراز تجربههای فردی برای تسريع در سلوك و حركت جمعی و اجتماعی و جهانی مؤمنين به سوی جامعه و جهان ايدهآل باشد در اين رويكرد انحرافی به بهانهای برای انفراد و انشعاب تبديل میشود. امام خمينی با بستن درهای انحرافی، دروازه بزرگ انتظار را در عصر جديد گشود و شاهراه ظهور را با فهم دقيق و فقيهانه خود از مكتب اهل بيت عليهمالسلام و معنويت عميق عدالتخواهانهای كه از اجداد طاهرينش به ارث برده بود نشان داد.
🔹 تاريخ معاصر تشيع نشان داده است كه صادقترين و برجستهترين محبان و پيروان حضرت صاحبالامر تربيتيافتگان «مكتب ولايت فقيه» خمينیاند و جدیترين دشمنان نايب امام زمان (عج)، مدعيان بابيت در هر دو روايت بهايیگری و انجمن حجتيهای آن. اگر كرامت در نگاه آنان در خواب ديدن است و شفا دادن و پيشگويی كردن و جفت شدن كفش پيش پا و... كرامت بزرگ امام خمينی بستن باب «بابیگری» و گستراندن جبههای در اندازه آرمانهای مهدوی و در افتادن با شيطان بزرگ و به راه انداختن جنگ جهانی فقر و غنا و مستضعفين و مستكبرين است. ولايت فقيه نخواهد گذاشت دستاوردهای تاريخی تشيع در انقلاب اسلامی دستخوش فتنههای جريان ارتجاعی و استعماری بابیگری شود/.
🆔 @jalili_vahid
.
♻️ توهین مجدد به منتقدان توسط ظریف
ظریف در گفتگو با ایرنا منتقدان مواضع و مخالفان پست غیرقانونیاش را جیغزن و نعرهکش توصیف کرد! علاوه بر نمایندگان و برخی از رسانهها، رؤسای مجلس و قوه قضائیه نسبت به مواضع اخیر ظریف و جایگاه غیرقانونی وی اعتراض داشتهاند.
این پستها را ببینید:
eitaa.com/rasaee/18068
eitaa.com/rasaee/18185
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ درگیری اپوزیسیون و پروژهبگیرهای خارج از کشور بعد از افشای بخشی از مبالغ کمکهای دریافتی از سمت آمریکا
روزی شاهد درگیری پروژهبگیرهای داخلی خواهید بود...
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ از زبان رسایی بشنوید مشکل چیست
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ ملاقات دمیر کواچویچ (سفیر جمهوری صربستان در تهران) با حمید رسایی (رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و صربستان)
سهشنبه، 16 بهمنماه دمیر کواچویچ (سفیر جمهوری صربستان در تهران) با حجتالااسلام حمید رسائی، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری صربستان دیدار و گفتوگو کرد.
رسائی در ابتدای این دیدار بر اشتراکات تاریخی و تمدنی دو کشور تأکید کرد و گفت: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، کشور صربستان از جایگاه ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: تقویت روابط و مراودات هیئتهای پارلمانی، در سطح رئیس پارلمان و گروههای دوستی، میتواند سبب تقویت و تحکیم مناسبات دو کشور شود.
رسائی در پایان این دیدار ضمن اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: ما تنها نظامی را که به رسمیت نمیشناسیم، رژیم منحوس صهیونیستی است که تمام دنیا به خونخواری آن پی بردهاند و ملت صربستان نیز شرایط مردم بیگناه غزه را درک میکنند.
دمیر کواچویچ سفیر جمهوری صربستان در تهران، ضمن اشاره بر ضرورت توسعه تعاملات پارلمانی، گفت: تبادل هیئتهای پارلمانی، در گسترش و تحکیم روابط دوجانبه اهمیت ویژهای دارد و صربستان از این ظرفیت استقبال میکند.
وی به پیشرفت تکنولوژی ارتباطات اشاره کرد و افزود: امروزه ضرورت افزایش همکاریهای فرهنگی بیش از پیش، احساس میشود تا فرهنگهای دو ملت را به یکدیگر معرفی کنیم.
دمیر کواچویچ در پایان این دیدار مواضع کشور خود را درخصوص رژیم صهیونیستی همراه با جمهوری اسلامی ایران خواند و از ارسال کمکهای انسان دوستانه به سرزمین غزه خبر داد.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee