🔺 ظريف داوطلب نامزدی رياست جمهورى نمىشود
🔸وزیر امور خارجه پیشین ایران کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را رد کرد.
🔸محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پیشین ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در انتخابات قصدی برای کاندیداتوری دارید، گمانهزنیها درباره حضورش در انتخابات ریاستجمهوری را رد کرد و گفت: خیر./ ایلنا
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
🚨 کمپین دعوت از آیتالله میرباقری جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری در ایتا تاسیس شد.
جهت دعوت از ایشان کلیک کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1092223789C828fd9a6bf
✍️ یادداشت رسیده:
❇️ از شهید رئیسی خرج کاندیدها نکنیم
🔻 حجتالاسلام عباس نصیری: آنچه شهید رئیسی را متفاوت مینمود، زیست اخلاقی او در میدان سیاست بود.
سید ابراهیم رئیسی از معدود سیاسیونی بود که دچار تناقض نبود؛ همه افکار و رفتارهایش با هم همخوانی داشت. حرفی را می زد که اعتقاد داشت.
◻️ بسیاری از افرادی که در تشییع جنازه رئیسی شرکت کردند حتی به او رای نداده بودند، اما شخصیت او را باور کردند.
◻️ پس بگذاریم این باور به نیکی در ذهن جامعه بماند و دستخوش تردید و تخریب نشود.
◻️ جریانها و احزاب نباید برای کاندیدای مورد نظر خود از شخصیت حجت الاسلام و المسلمین رئیسی خرج کنند. زیرا عملکرد این افراد در آینده معلوم نیست منطبق با مرام حجت الاسلام و المسلمین رئیسی باشد.
📎 متن کامل
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢زبان بدن رئیسجمهور سابق کشور در قبال سخنان رهبر انقلاب رو ملاحظه میفرمایید!
🔹دقیقا به خاطر همین خندهی ملیح آقای روحانی هشت سال از وقت، هزینه و انرژی مملکت پای مذاکره با غرب هدر رفت و آوردهی اون تقریبا هیچ بود، هیچِ هیچِ هیچ
🔹و اما این آقايون دوباره با همون خط مشی سیاسی میخوان پا به میدون بذارن، امیدواریم مردم ایران فراموش کار نباشند و به خاطر بیارند تکیه به غرب برای این ملت سود که نداشت هیچ عامل ضررهایی بود که شهید رئیسی برای جبرانش شبانه روز تلاش کرد.
•____•
پایگاه خبری افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی
╭
╰┈➤
https://whatsapp.com/channel/0029VaMXPDyLSmbitbzeKy2F
•____•
پایگاه خبری افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی
╭
╰┈➤ https://t.me/Afsaran_Enghelab313
هدایت شده از ابوقاسم
📌افول تدریجی
انتخاب هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و ریاست مجدد آقای محمدباقر قالیباف در بهارستان قابل پیش بینی بود اما این آغاز افول است که اسم آن را صندلی متزلزل می نامم
بعد از شهادت سید ابراهیم رئیسی و شکل گیری چالش سیاسی و غیر قابل پیشبینی،ریاست مجدد قالیباف بر مجلس به عنوان یک مصلحت و ضرورت برای گذار از شرایط کنونی ارزیابی می شد.
کما اینکه پیگیری بخشی از حاکمیت و رایزنی برخی شخصیت های نظامی و سیاسی خارج از مجلس و حمایت آن ها از آقای قالیباف و همچنین گفت وگو با نمایندگان شهرستانی نیز موثر بود. همان بخش حاکمیتی که قرار بود در موضوعات سیاسی دخالتی نداشته باشند
البته برخی آن را معامله پایداری/امنا و قالیباف برای واگذاری مجلس به قالیباف و ادامه دولت شهید رئیسی تحلیل می کنند.صرف نظر از اینکه این گمانه زنی صحت دارد یا خیر اما آثار معامله را در نتیجه این اقدام و دولت جدید خواهیم دید،اگر معامله ای هم باشد کاملا شکننده خواهد بود
مهم ترین تاثیر انتخابات مجلس شورای اسلامی و معادله جدید در مجلس نزول قدرت قالیباف و افزایش کمی و کیفی نمایندگان پایداری و امنا بود
قالیباف در مجلس یازدهم با ۲۳۰ رای رئیس مجلس شد درحالیکه در مجلس دوازدهم با ۱۹۸ رای مدیریت مجلس را برعهده گرفت.
نزول قدرت قالیباف در مجلس به صورت تدریجی ادامه پیدا خواهد کرد و تصاحب دولت توسط پایداری قالیباف در مجلس نیز ضعیف خواهد شد.هرچند قالیباف شخص محبوب و قابل قبول بخش زیادی از ارگان های نظامی و امنیتی است اما این محبوبیت در بدنه سخت حزب الهی در حال رنگ انداختن است
ابوقاسم
🔻اینترنت رفح به طور کامل قطع شد
🔹️منابع فلسطینی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی همزمان با تشدید حملات خود در شهر رفح، اینترنت و دیگر وسایل ارتباطی را در این شهر به طور کامل قطع کرده است.
✅️ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تظاهرات لندنیها در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در رفح
✅️ @Rajanews_com
🔴چهرههای اصلاحطلب که از نگاه روزنامه کارگزاران احتمالا به انتخابات خواهند آمد
✅کانال اخبار انتخابات👇
https://eitaa.com/joinchat/2896363933Cb60e38cbcb
📌 روایت ژنرال مکنزی فرمانده سابق سنتکام از عملیات ترور سردار سلیمانی: ترامپ دستور داد، من اجرا کردم
نشریه «آتلانتیک» در گزارشی بخش هایی از کتاب خاطرات ژنرال مکنزی فرمانده سابق سنتکام که مربوط به عملیات ترور سردار سلیمانی است را منتشر کرده است. مکنزی در کتابش این ترور را اینگونه روایت کرده است:
از جوانی که به سنتکام پیوستم، دیدم که بوش و اوباما نتوانستند با سلیمانی مقابله کنند. بنابراین از آغاز فرماندهیام در مارس ۲۰۱۹ درصدد حذف او بودم. دریافتم که سیا و شرکای منطقهای ما نیز قبلاً در کاخ سفید برای حذف او لابی کردند ولی طرحهای آنها عملیاتی نبود یا هزینه سیاسی بالایی داشت.
از ابتدای فرماندهیام تا دسامبر ۲۰۱۹ کتائب حزبالله ۱۹ بار پایگاههای ما در عراق را هدف قرار داد که حملهای در در ۲۷ دسامبر به جراحت ۴ سرباز و مرگ ۱ پیمانکار انجامید. پنتاگون طرحهایی برای پاسخ خواست. ما آن زمان درصدد حذف افسر نیروی قدس در یمن بودیم. علاوه بر این، کشتی جاسوسی ساویز هم به عنوان پاسخ، مطرح شد.
من گفتم اهداف مرتبط با کتائب در عراق را بزنیم. این اهداف شامل ۴ سایت و ۳ حامی کتائب ازجمله سلیمانی بود. پیشنهاد از طریق مایکمیلی رییس ستاد ارتش به اسپر وزیر دفاع منتقل و با ۴ هدف لجستیکی موافقت شد.
میدانستم ترامپ به حذف سلیمانی علاقه دارد. روز شنبه آخرین ویراست پیامدهای حذف او و نگرانی از پاسخ ایران را به دفتر رئیسجمهور فرستادم. یکشنبه ۵ مقر کتائب حزب الله در عراق و سوریه را با موفقیت زدیم و چند فرمانده کلیدی را کشتیم. ولی ترامپ راضی نبود.
ترامپ دستور داد اگر سلیمانی به عراق رفت، او را بزنیم. معتقد بود این حمله ایران را پای میز مذاکره میآورد. من با این تحلیل موافق نبودم. ترامپ دستور حذف افسر نیروی قدس در یمن و حمله به کشتی ساویز را هم صادر کرد.
ترجیحم برای حذف سلیمانی، اقدام در سوریه بود. زیرا حمله در عراق باعث تحریک شبهنظامیان شیعه علیه آمریکا میشد. طرح حذف سلیمانی شامل سه مرحله بود: جستجو، تحلیل و اجرا. مراحل جستجو و تحلیل را از ابتدای فرماندهیام آغاز کرده بودم. میدانستیم وقتی به فرودگاه بینالمللی بغداد میرسد به سرعت از آنجا خارج میشود.
باید وی را در جاده فرودگاه، قبل از آنکه وارد خیابانهای شلوغ بغداد میشد، با پهپاد MQ مجهز به موشکهای هلفایر میزدیم. ترجیح ما اجرای عملیات در یک شب صاف و غیرابری بود. MQ نمیتوانست مدت زیادی بر فراز فرودگاه بماند، پس باید از برنامه دقیق سلیمانی اطلاع مییافتیم. خبر یافتیم سهشنبه از تهران به بغداد پرواز میکند. تصمیم گرفتیم به محض فرود در فرودگاه، او را بزنیم و همزمان افسر نیروی قدس در یمن را هم حذف کنیم. ساویز را کنار گذاشتیم.
در همین حال، تجمع علیه سفارت ما در بغداد در واکنش به حملات علیه کتائب، آغاز شد که میتوانست تصمیمگیری کاخ سفید را دشوار کند. زیرا شبح بنغازی به پرواز درآمد.
دیدگاه شورای امنیت ملی این بود که ایران اقدام جدی پس از حذف سلیمانی نخواهد داشت. من مخالف بودم و شورا را قانع کردم که برای پاسخ ایران، آماده باشد.
صبح ۳۱ دسامبر برای اجرای حمله به مقر سنتکام رفتم ولی پرواز سلیمانی در بغداد فرود نیامد و به حرکت به سمت دمشق ادامه داد. ابتدا تصمیم گرفتیم هواپیما را هدف قرار دهیم و دو جنگنده از قطر برای این کار به پرواز درآمد. ولی پرواز او مسافری بود و منصرف شدیم. عملیات یمن هم تعلیق شد. نشانههایی وجود داشت که سلیمانی ظرف ۳۶ ساعت آینده از دمشق به بغداد بازمیگردد.
یک روز بعد از آغاز سال نو، به مقر سنتکام رفتم. از بعدازظهر اضطرابم آغاز شد زیرا پرواز سلیمانی از دمشق با یک ساعت تأخیر حرکت کرد. مقدار زیادی قهوه نوشیدم. نگاه همه فرماندهان به من بود و اگر نگران و نااُمید میشدم به آنها نیز منتقل میشد. پس آمادگی خود را حفظ کردم و از طریق میلی با وزرای دفاع و خارجه در اتاقی در پنتاگون در ارتباط بودم.
سرانجام پرواز سلیمانی کمی قبل از نیمهشب در بغداد فرود آمد. هوا ابری بود و MQ در ارتفاع کمی پرواز میکرد تا دید بهتری داشته باشد. قبلاً اختیار حمله را به فرمانده «نیروهای ویژه عملیات مشترک» داده بودم تا به محض اینکه آماده بود، معطل صدور دستور نشود. وقتی سلیمانی در دیدرس قرار گرفت، گفت:«اگر زمانی برای توقف عملیات باشد، الان است. دیگر فرصتی نخواهد بود». گفتم:«هر وقت آماده بودی، شلیک کن».
سلیمانی را دیدیم که پس از گفتگوی کوتاهی سوار ماشین شد و دو خودرو در جاده فرودگاه به حرکت درآمد که هر دو به فاصله دو ثانیه هدف قرار گرفتند. ۱۳ دقیقه بعد عملیات یمن انجام شد ولی آن فرمانده در خانهای که هدف قرار دادیم، نبود.
مکنزی درس این ترور برای آمریکا را این میداند که «خطر تشدید تنش، اجتنابناپذیر اما قابل کنترل است».
The Atlantic
@farazdaily
faraz.ir
❤️ #کشکولصلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 قیافهی بچه مثبتا رو نگیرید!
امتحان سنگینه! ریزش در پیش داریم.
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/اینستاگرام