هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
همایش خانواده پایدار دعوت شدیم
با حضور رئیس جمهور، دکتر پزشکیان
بعد ازحدود نیم ساعت نشستن حضار بدون هیچ برنامه ای،
تشریف آوردن
یه تقدیر انجام شد و رئیس جمهور رفتن بالا که صحبت کنن
عکس همسرشون رو برگزارکنندگان مراسم نمایش دادن رو پرده. چون بهرحال همایش به خانواده مربوط بود
ایشون بغض کرد
خب یه صلواتی فرستادیم که مسلط بشن به خودشون
نشدن
دوباره صلوات
نشدن
بعد گفتن اجازه بدید من حرف نزنم، سخته حرف زدن، همینی که هست!
و رفتن پایین!
اونهمه آدم
اونهمه مهمان خارجی، سفرای فرهنگی…
بدتر این که بعدش خانم دکتر مشیر اومد بالا با بغض و گریه 😐 و با اشاره به عدم ازدواج ایشون بعد فوت همسر، گفت جهان ببینه که خانواده در ایران يعنی چی! اینها نشان عشق و تعهده!
کلی مدح و ستایش و توجیه این رفتار!
صحبتش که تمام شد و رئیس جمهور در حال ترک جلسه پررربار بود، یک خانم بلند شد و گفت به این تعهد و عشق رئیس جمهور قسم ازدواج جوانان رو دریابید! وام ازدواج جوانان رو بدید!
منم از روی بالکن (زاویه عکس مشخصه) بلند گفتم ای کاش این تعهد نسبت به همه ملت باشه!
و بعد به اطرافیان گفتم کی گفته ازدواج نکردن بعد همسر نشان تعهد و عشق ه؟! ایشون الان از امیرالمؤمنین متعهدتره؟ یا عاشق تره؟ چه ربطی داره اصلا؟! چی رو ارزش جلوه میدن؟
بعد توجه و اهمیت به وقت اینهمه آدم مرتبط با #تعهد نیست
خلاصه که جناب دکتر رفت و مهمانان خارجی هم جلسه رو ترک کردن.
و کلی آدم موندن و وقت هدر رفته
بعد جلسه یک خانم دکتر روانشناس اومد با من حرف زد
گفت این فرد مدیریت هیجان نداره! بقیه تصمیماتشم همینه لابد! رئیس جمهور مملکت…
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
🎥 واکنش قالیباف به بغض امروز پزشکیان
🔹رئیسجمهور اهمیت، دلبستگی و جایگاه یک خانوادۀ پایدار را نشان دادند؛ اوج عشق و محبت را دیدید که بعد از چند دهه هنوز در جسم و روح ایشان نهادینه است.
@Farsna
گیر دادن به پزشکیان کاملا غلطه.
به نظر من تنها رییسجمهوریه که تاحالا به همه وعدههاش عمل کرده.
همون اول گفت نمیتونم و الانم داره نمیتونه😁😂
بصیرت وآگاهی عضو شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/202571974C1234a60dc6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯حرف های مردم گله مند از پزشکیان و واکنش فعالان مجازی به واکنش او....
آقای پزشکیان خدا همسر شما را رحمت کند اما حواستان هست ،رئیس جمهور هستید ،؟ این گریه ها را برای همسرتان در خلوت خودتان بگذارید مردم در خیابان ها به دلیل وضعیت وحشتناکی که برای آنها درست کرده آید اعم از اقتصاد و برق ... از شما دل خوشی ندارند بعد شما ....
✍میثم تمار
حرکات پوپولیستی که اگر رئیسی انجام میداد، فحشی نبود که نثارش نکنن😔
بصیرت وآگاهی عضو شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/202571974C1234a60dc6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯رفتار عجیب و توهینآمیز پزشکیان پس از دریافت پک هدیه اجلاسیه خانواده😳😳😳😳😳
خدایا چه گناهی کردیم 😔
کیو از دست دادیم و کیو بهمون انداختی؟؟ 😔
بصیرت وآگاهی عضو شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/202571974C1234a60dc6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 خانما برن ورزشگاه دیگه مدرن و پیشرفته میشیم
رفتن چاقوکشی کردن :/😔
ببینید چقدر ارزش زن رو پایین آوردن 😔
بصیرت وآگاهی عضو شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/202571974C1234a60dc6
هدایت شده از کشکول طنازی...😂😂( صلواتی )
*سرود ملی رژیم جعلی اسراییل + نقد و بررسی*
به نام الله
رژیم جعلی اسراییل از جمله کشورهایی است که روی دوش مظلومان تبدیل به این چیزی که الان است شده . از جمله کشورهای قدرناشناس است که با وجود اینکه خود یهودیان می گویند صهیونیسم همان یهود نیست . ولی باز مسئولان مثلا یهودی در رژیم جعلی اسراییل آرزو می کنند که ماشیح بیاید و قبله اول مسلمانان را خراب کند . بعد بریزیم همه را قلع و قمع کنیم . بعد گناهش به حساب اقلیت یهودی ریخته می شود .
حالا ما با این کار نداریم که چیزی و مکانی به نام اسراییل وجود خارجی ندارد و ما از لفظ فلسطین اشغالی استفاده می کنیم . اما همین کشور بدون اصالت تاریخی هم برای خود سرود ملی ساخته ...
نام این سرود ملی هاتیکوا (Hatikva) است . علت حزن آلود بودن این سرود مظلوم نمایی همون افرادی است که دارن رو طرح تخریب مسجد الاقصی کار می کنن . اولین سراینده این سرود نفتالی هرتس ایمبر بوده که اونو حدود ۱۵۰ – ۲۰۰ سال پیش در اوکراین درست می کنه . افراد یهودی زیادی تا کنون برای نشان دادن ارادت شون به اسراییل ! این سرود را خوانده و در سطح جهان پخش کرده اند .
متن عبری سرود
כל עוד בלבב פנימה
נפש יהודי הומיה,
ולפאתי מזרח קדימה
עין לציון צופיה -
עוד לא אבדה תקותנו,
התקוה בת שנות אלפים,
להיות עם חופשי בארצנו
ארץ ציון וירושלים.
ترجمه فارسی سرود
تازمانی که از صمیم قلب . روح یک یهودی هنوز در حسرت و آرزوست . پیش به سوی شرق . چشمی که صهیون را می نگرد .
امیدمان هنوز ازدست نرفته است ( پابرجاست) . امید دو هزار ساله مان . که ملتی آزاد باشیم . در سرزمین مادری خود . سرزمین صهیون . سرزمین اورشلیم …
آوانگاری سرود ملی اسرائیل
Kol od Balevav P`nimahNefesh Yehudi HomiyahUlfaate Mizrakh KadimaaAiin Letsion TsofiyahOd lo Avdah TikvatenouHatikva Bat Shnott AlpaiymLihiot am Khofshi Be ArtsenouErets Tsion Ve Yerushalaim
تصرف شرق آرزوی دیرین صهیون که در این سرود منتشر گردیده …
به عبارت ترجمه شده به سوی شرق دقت کنید . واقعا به نظر شما یهود برای چه چیزی از سمت اروپا و آمریکا به سمت شرق آمد و زمین شرقی ها را تصاحب کرد . آیا علتی جز تصرف و فتح شرق و خاورمیانه دارد که خانه ما ایرانیان نیز در آن است .
*چشم جهان بین صهیون …*
طبق باور ادیان ابراهیمی درمجادله ای بین حضرت ابراهیم وشیطان حضرت ابراهیم (ع) باپرتاب سنگ یک چشم شیطان راکور کردو او رایک چشمی کرد .از آن پس روند انتقام گیری شیطان بیشترشد وسعی کردبیشتر وسوسه پراکنی کند .در این سروددر عبارت چشمی تو را می نگردبه وضوح متوجه می شویم که منظور همان چشمی است که به آن تک چشم شیطان می گویند.واقعا چرا در این شعر بیان نشده که چشمانی تو را می نگرند ؟! یا چشمان صهیون ها تو رامی نگرد ؟؟؟
تاریخچهی سرود:(همه ی تاریخ ها به هجری خورشیدی می باشد)
سرود ملی اسراییل،باعنوان هاتیکوا (به معنی امید) شناخته می شود. این سرود در سال ١٢۵٧ به وسیلهی شاعر گالیسیایی «نفتالی هرزایمبر» (١٢٨٨-١٢٣۵) در زلوچیف اوکراین نوشته شد که ١٩ سال بعد، در نخستین کنگرهی صهیونیست در سال ١٢٧۶، به عنوان سرود صهیونیسم، رسماً تصویب شد.او درسال ١٢۶١ ازگالیسیابه فلسطین رفت.
ملودی این سرود نیزبه وسیلهی «ساموئل کوهن»،که اصالتاًاهل کشورمولداوی است، تنظیم شد.این ملودی تا حدودی مبنی بر سرودهای مردمی اهالی اسکاندیناوی است و برگرفته ازیک نت موسیقی آهنگسازمعروف اهل چک «اسمتانا» به نام «مولدائو» میباشد.
دربارهی سرود:
هاتیکوا بیانکنندهی شوق و امید یهودیانی است که آرزو داشتند روزی به سرزمین اجدادیشان بازگردند. درتاریخ این گونه آمده که یهودیان،هفتاد سال پس ازمیلاد مسیح، توسط ارتش روم به رهبری تیتوس ازآنجا اخراج شدند.تیتوس همچنین معبد مقدس (بِت هَمیقداش) رانابود کرد.از آن روز به بعدو طی دوهزارسال،آرزوی یهودیان بوده که روبه سوی شرق،و اورشلیم، به سرزمین فلسطین بازگردند.در این سرود،صهیون مترادف اسراییل واورشلیم است.
متن عبری و تلفظ آن:
כל עוד בלבב פנימה
کُل عود بالِواو پنیماه
נפש יהודי הומיה, نِفِش یِهودی هُ میاه
ולפאתי מזרח קדימה اولفائتی میزراخ کادیماه
עין לציון צופיה -
عین لصیون صوفیاه
עוד לא אבדה תקותנו,
عود لو آوداه تیکواتنو
התקוה בת שנות אלפים,
هاتیکوا بات شنوت آلپاییم
להיות עם חופשי בארצנו
لیهیوت عم خوفشی بِاَرصنو
ארץ ציון וירושלים.
ارص صیون ویر
مرگ بر صهیونیزم کودک کش، مرگ بر جهود خائن آدمکش
#مرگ_بر_صهیونیست_کودک_کش
#اسرائیل_بایدازصحنه_روزگارمحوشود
🆔❤پویشحمایتاز دادستانها⚖⃟🇮🇷
𖣔⚖ ⃘⃔⃟ٜٖٜٖ༺پویشحمایتازدادستانها༻⃘⃕⃟ٜٖٜٖ ⚖𖣔👉لینک
رانت های اقتصادی که از درآمدهای ناچیز یک کشور در حال جنگ به دست می آورد، مجدداً به نفع خود استفاده کنند.
همچنین در کنار این موضوع با وجود آشکارشدن ضعف های سازمانی و عملیاتی ارتش سوریه، چنانچه حمایت های افسران نخبه ایرانی و نیز نیروهای میدانی حزب الله لبنان و سایر جنگجویان همسو و همچنین حمایت هوایی ارتش روسیه نبود، موفقیت های نظامی ارتش سوریه برای غلبه بر مخالفین داخلی (تکفیری ها و نیروهای هوادار ترکیه) هرگز به دست نمی آمد.
بر اساس آن چه گفته شد شاید بزرگترین چالش برای دوران جدید سوریه پس از بشار اسد، این سوال باشد که چگونه می توان ارتشی پایه ریزی کرد که پس از 54 سال دوران حاکمیت خودکامه خاندان اسد، بتواند به عنوان پایه ای برای استقلال کشــوری مــانند ســوریه نقش آفرینی کند؟ پاسخ این سئوال را به روشنی می توان در تلاش های متعدد و سوء استفاده گرایانه رژیم غاصب صهیونی در نادیده گرفتن تمامیت ارضی سوریه و اشغال تدریجی مناطق مجاور مرزهای دروغین خود و همچنین محو هرگونه ظرفیت و استعداد نظامی آن کشور دانست.
اتفاقی که برق آسا اتفاق افتاد
نگاهی به نقش بنیادین سرویس های اطلاعاتی سوریه در فروپاشی نظام سیاسی
۲۷ آذر ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۰ کد : ۲۰۳۰۰۵۴ اخبار اصلی خاورمیانه
مصطفی زندیه در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: فروپاشی نظام سیاسی سوریه، این سئوال را به طور جدی مطرح کرد که پس از ۱۳ سال بن بست ناشی از جنگ داخلی سوریه، چه عاملی باعث شد تنها در مدت ۱۱ روز گروه های متعدد مخالف مسلح و حامیان منطقه ای و بین المللی آنها به دمشق رسیدند؟
نگاهی به نقش بنیادین سرویس های اطلاعاتی سوریه در فروپاشی نظام سیاسی
نویسنده: مصطفی زندیه، تحلیل گر ارشد روابط بین الملل
دیپلماسی ایرانی: تهاجم برق آسا و سریعی که ابتدا در 7 آذر 1403 توسط گروه اصلی مسلح و تروریستی مخالف دولت سوریه یعنی هیات تحریر الشام HTS) ) به مناطق حلب و اطراف آن آغاز شد و به دنبال آن در نهایت به فرار و برکناری بشار اسد رئیس جمهور سوریه منجر شد، همه ناظران و تحلیل گران منطقه ای را غافل گیر کرد.
فروپاشی نظام سیاسی سوریه، این سئوال را به طور جدی مطرح کرد که پس از 13 سال بن بست ناشی از جنگ داخلی سوریه، چه عاملی باعث شد تنها در مدت 11 روز گروه های متعدد مخالف مسلح و حامیان منطقه ای و بین المللی آنها به دمشق رسیدند؟
اگر پاسخی واقعی به چگونگی این رخداد درنظر داشته باشیم، با وجود دلائل متعدد منازعات، می توان تقریباً با اطمینان گفت آنچه فروپاشید، نظام امنیتی سرکوبگری بود که بشار اسد و پدرش قبل از او، حافظ را قادر ساخته بود تا برای دهه های متمادی در قدرت باقی بمانند. در واقع عدم مقاومت کامل دستگاه های امنیتی به ویژه ارتش، ناظران و حتی بیشتر از همه تروریست های تحریر الشام را غافل گیر کرد کــه بـه نـظر می رسید هدف اولیه نظامی آنها تصرف مواضع در شمال کشور و احتمالاً حلب، دومین منطقه بزرگ کشور بوده است. این شهر با وجود تقویت مواضع ارتش سوریه در اطراف آن برای مقابله با حملات احتمالی تروریست های مورد حمایت ترکیه، با تلفات محدودی به تصرف مهاجمین درآمد.
همین امر در مورد حماه، در جنوب حلب و در مسیر رسیدن به سمت دمشق تکرار شد. اما جدای از شهرهای یادشده، تعجب برانگیزتر از همه شرایط مشابهی بود که برای حمص و دمشق رخ داد. براساس اطلاعات منتشره شهرهای یادشده توسط واحدهای نخبه ارتش سوریه و نیز نیروهای زبده اطلاعاتی آن کشور حفاظت می شد. به خصوص دمشق پایتخت سوریه، از زمان شروع جنگ داخلی به طور جدی در معرض خطر قرار نگرفته بود. با این حال، تنها دو روز در روزهای 17 و 18 آذرماه طول کشید تا مهاجمین آن شهر را تصرف کرده و رسماً سقوط دولت بعث سوریه را اعلام کند.
واقعیت این است که در میان انبوه گزارش های تحلیلی منتشره درباره ریشه های اصلی رخداد تلخ سقوط دولت و نظام سیاسی سوریه، برخی از تحلیلگران در واکاوی خود به درستی، عدم مقاومت ارتش سوریه را در سه عنصر اصلی فساد، بی انگیزگی و فرار از خدمت را مطرح می کنند.
در حالی که به رغم صحت درستی این عناصر، به نظر می رسد آنها دلائل اصلی نیستند بلکه صرفاً پیامدهای چندپارگی و تضعیف نهادی هستند که توسط سرویس های اطلاعاتی سوریه (نظامی و غیرنظامی) اداره می شدند. به گونه ای که درعین چندپارگی نه از منطق دولت سازی تبعیت می کردند و نه از منطق ملت سازی.
از سوی دیگر به نظر می رسد منطق " میهن پرستی ملی" سرویس های اطلاعاتی سوریه بیشتر بر اساس غارتگری، رقابت گروهی و ناشی از معافیت از مجازات بود. در واقع سرویس های اطلاعاتی سوریه هرچند به نوعی خود را به عنوان قدرت اصلی در آن کشور تثبیت کرده بودند و برای دهه ها بر ارتش تسلط داشتند اما با شکل گیری نقاط ضعف یادشده در زیر پوسته اصلی نظام کنترلی حاکم بر سوریه و سرایت فزاینده آن به همه ارکان هیات حاکمه، به مرور زمان تضعیف و در نهایت فروپاشیدند. (گفتنی است نگارنده در سفر زیارتی خود به سوریه که در اسفند سال 1387 انجام شد، بارها شاهد شکایت مردم کوچه و بازار از فساد گسترده حاکم بر نظام دیوانسالاری آن کشور به خصوص پرداخت رشوه بود.)
برونداد چنین وضعیتی که با تهاجم نیروهای تروریستی هیات تحریرالشام همراه بود، به ازهم گسیختگی سلسله وار ارتش سوریه منجر شد.
در آخرین مرحله نیز نوبت به فروپاشی آخرین دژ ارتش رسید که تا پیش از این، تنها نهادی بود که باثباتترین و قویترین نهاد دولت سوریه محسوب می شد.
دراینجا این سئوال نیز مطرح است که دلیل ماندگاری سرویس اطلاعاتی سوریه که نقش گسترده ای در پاک سازی و حذف مخالفین قومی و مذهبی این کشور داشت، چه بود؟ چرا این ارتش به اصطلاح "زامبی" در تمام این سال ها از جنگ داخلی قبلی ( 2017- 2014) جان سالم به در برد؟ در حالی که ضعف ساختاری آن از قبل به خوبی کاملاً آشکار شده بود؟ در پاسخ باید گفت سرویس های اطلاعاتی سوریه از تمام توان خود برای سرکوب استفاده می کردند تا سربازان را به جنگ وادار کند، تا بلکه بخشی از
رانت های اقتصادی که از درآمدهای ناچیز یک کشور در حال جنگ به دست می آورد، مجدداً به نفع خود استفاده کنند.
همچنین در کنار این موضوع با وجود آشکارشدن ضعف های سازمانی و عملیاتی ارتش سوریه، چنانچه حمایت های افسران نخبه ایرانی و نیز نیروهای میدانی حزب الله لبنان و سایر جنگجویان همسو و همچنین حمایت هوایی ارتش روسیه نبود، موفقیت های نظامی ارتش سوریه برای غلبه بر مخالفین داخلی (تکفیری ها و نیروهای هوادار ترکیه) هرگز به دست نمی آمد.
بر اساس آن چه گفته شد شاید بزرگترین چالش برای دوران جدید سوریه پس از بشار اسد، این سوال باشد که چگونه می توان ارتشی پایه ریزی کرد که پس از 54 سال دوران حاکمیت خودکامه خاندان اسد، بتواند به عنوان پایه ای برای استقلال کشــوری مــانند ســوریه نقش آفرینی کند؟ پاسخ این سئوال را به روشنی می توان در تلاش های متعدد و سوء استفاده گرایانه رژیم غاصب صهیونی در نادیده گرفتن تمامیت ارضی سوریه و اشغال تدریجی مناطق مجاور مرزهای دروغین خود و همچنین محو هرگونه ظرفیت و استعداد نظامی آن کشور دانست.