🔴ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان: صدای خرد شدن استخوان های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می رسد.
@kashkul_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خروسهای منطقه دنیزلی ترکیه معروفند به یکنفس و پیوسته خواندن تاحد مرگ. حتی وسط شهر دنیزلی هم یک مجسمه بزرگ خروس ساخته شده.
این یکی آخر کار سرش گیج میره!
@kashkul_basirat
امتناع دهها نظامی اسرائیلی از مشارکت در عملیات نظامی علیه رفح
🔹شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که دست کم 30 افسر و نظامی اسرائیلی از نیروهای ذخیره به فرماندهان خود اعلام کردند بیش از این تاب ادامه جنگ را ندارند و در عملیات نظامی علیه رفح شرکت نخواهند کرد.
@kashkul_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥🔥ژاپنی نتوانست، ایرانی توانست
خط انتقال برق فراساحل قشم-بندرپل با ظرفیت ۶۰۰ مگاوات در آستانه بهرهبرداری قرار گرفته است.
@kashkul_basirat
آمادهباش امدادگران ۱۴ استان کشور با احتمال رگبار و وزش باد شدید
🔺 رئیس سازمان امداد و نجات: سهشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه شاهد بروز مداخلات جوی و تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۴ استان کشور خواهیم بود.
🔺 برای استانهای ایلام، لرستان، خوزستان، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، بوشهر، فارس، یزد، کرمان، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ پیشبینی شده است.
@kashkul_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️گاف بیبیسی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
تسنیم نوشت:
🔹بیبیسی در یک گاف رسانهای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه معاون علمی رئیسجمهور اطلاع دقیق داشته باشد، مدعی شد که توقف پروژهای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت ۷۲ نفره اعلامی از سوی رئیسجمهور در سال ۴۰۱ بوده است!
🔹پروژه جت ۷۲ نفرهای که در نشست خبری اخیر معاون علمی رئیسجمهور مطرح شد یک پروژه دانشگاهی است که بیش از ۸ سال پیش در دانشگاه امیرکبیر تعریف شد.
@kashkul_basirat
🌹امام جعفرصادق (عليهالسلام) فرمودند:اُغزوا تُوَرِّثوا ابناءَكُم مَجداً.
♦️در جبهههاي نبرد با دشمن همواره آماده و در راه خدا جهاد نمائيد كه شرف و افتخار را بعد از خود براي فرزندانتان به يادگار خواهيد گذاشت.
📚 وسائل، ج ۱۱، ص ۹.
@kashkul_basirat