🔴 آیت الله رئیسی امروز در استان کهگیلویه و بویراحمد: بهزودی جهاد سازندگی احیا میشود
رئیسجمهور:
🔹 اگر اقتصاد روستا حل شود شاهد کوچ به شهر نخواهیم بود.
🔹 معتقدم باید جهاد سازندگی احیاء شود و ما به زودی این کار را انجام میدهیم.
🔹 جهاد سازندگی باعث ساماندهی نیروهای جوان برای آبادکردن مناطق محروم میشود.
#رئیسی
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔰تاثیرFATFبر عضویت ایران در س.شانگهای
✍علی محمدی
🔶برخی از رسانه ها، از جمله روزنامه شرق در مطلب امروز خود با کم اهمیت جلوه دادن عضویت ایران در سازمان شانگهای، تحلیل نمود که عضویت ایران در سازمان، منوط به پذیرش توصیه های fatf است. چند نکته کلیدی در خصوص این موضوع:
1⃣بیان چنین مباحثی در زمینه بی ارزش خواندن عضویت در شانگهای، سرپوش نهادن بر سیاست خارجه شکست خورده دولت روحانی است تا کم کاری این دولت را در نگاه به شرق توجیه کنند؛ دولتی که به امید غرب دست رد به سینه شرق زد، اما نه تنها از سیاست خود تحفه ای نبرد، بلکه ملامت بسیار هم دید. بدیهی است که یکی از مهمترین عوامل تایید عضویت ایران در شانگهای تغییر ریل سیاست خارجی در دولت سیزدهم بوده است.
2⃣تاکنون هیچ بندی در اساسنامه شانگهای، مبنی بر الزام پذیرش توصیه های fatf برای عضویت در سازمان، گنجانده نشده است. البته هند صرفا پیشنهاد این موضوع را داده است ولی هنوز به تایید سازمان نرسیده است.
3⃣ با جستجویی ساده در سایت مرکزی کارگروه اقدام مالی/www.fatf-gafi.org/home
متوجه خواهید شد که سازمان شانگهای SCO عضو اصلی یا ناظر یا وابسته fatf نیست.
4⃣ جریانی اینگونه وانمود می کند که با عدم اجرای توصیه های fatf تجارت ایران با کشورهای دیگر، صفر خواهد شد. اما به این سوال اساسی پاسخ نمی دهند که چرا در سالهای اخیر حجم تجارت ایران با کشورهای مهم شانگهای مثل چین و روسیه، روند تقریبا مثبتی داشته است.
5⃣ در یادداشت قبلی( انتفاع اقتصادی ایران در شانگهای) توضیح دادم که چگونه حضور در س.شانگهای تجارت ایران در سایه تحریم ها را تسهیل می کند و fatf تاثیر مطلقی بر این موضوع ندارد.
6⃣ در خصوص تحریمها، اگر چه در اجلاس 2010 سران در تاشکند اعضای سازمان مقرر کردند کشورهای خواهان عضویت در سازمان نباید مورد تحریم سازمان ملل باشند، اما کشورهای موثر عضو و ناظر در سازمان مرتب مورد تحریم های آمریکا بوده اند. بنابر این چنانچه سازمان این رویکرد را عملی کند در واقع گامی را برای عدم گسترش و تاثیرگذاری خود برداشته است و این خلاف اهداف اولیه تشکیل سازمان است. ارتباط ایران و سازمان، برد برد است و انتفاع شانگهای از ایران آنقدر زیاد است که سازوکارهایی برای دور زدن تحریمها و fatf مترتب خواهند نمود. چنانچه هم اکنون وجود دارد.
7⃣ البته fatf بی تاثیر نیست و در نهایت باید راهکاری برای آن یافت. اما نکته مهم اینکه باید توجه داشت معادلات بین الملل وابستگی متقابل دارند. سازمان شانگهای یک فرصت بالقوه است که باید بالفعل شود و از فرصت های سیاسی سازمان برای دیپلوماسی و خروج کامل از لیست سیاه fatf استفاده نمود. اما نباید همه چیز ، از واکسن تا عضویت در سازمانها را به fatf گره زد.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔻اعتراض سفارت ایران در باکو به تعرض به حریم سفارت
سفیر ایران در باکو:
🔹در پی تعرض عدهای به سفارت ایران در باکو در نیمه شب گذشته و اعتراض شدید و پیگیریهای رسمی، پلیس دیپلماتیک و وزارت کشور آذربایجان چهار متعرض به ایران را شناسایی، بازداشت و بازجویی کرد.
🔹سفارت ایران در حال پیگیری موضوع تا حصول نتیجه و تنبیه خاطیان است.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🚨🚨🚨عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔻در صورت استمرار ماجراجویی ترکیه و رفتار ناشیانه جمهوری آذربایجان ، نخجوان و قره باغ را به ایران همان سرزمین اصلی آنها باز می گردانیم.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴رئیسی اگه به جای مملکتداری سیبزمینی کشت میکرد، باز شش ماه طول میکشید تا به ثمر برسه؛
🔹اونوقت اصلاحاتیا بعد یه ماه از شروع دولت جدید تیکه میندازن که اوضاع مملکت درست نشده؛
🔹انسان پیشکش؛ کاش لااقل به اندازه سیب زمینی میفهمیدن!
✍ ایشیخاکی
#افساد_طلبان
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
دولت آذربایجان پس از پیروزی در جنگ سال گذشته بر سر کنترل منطقه قره باغ، بخشی از جاده مواصلاتی بین ایران و ارمنستان را تحت کنترل درآورده است و از چند هفته پیش در همین بخش اقدام به استقرار گشت های پلیس و دریافت عوارض از کامیون های ایرانی عازم ارمنستان می کند.
برای هر کامیون عبوری ایرانی 130 دلار عوارض هنگام رفت و 130 دلار نیز هنگام برگشت گرفته است.در نقشه بالا قسمتی که در کادر قرمز آمده نقطه اصلی اختلاف بین ایران و جمهوری آذربایجان است. این منطقه پیش از جنگ سال گذشته در کنترل ارمنستان بوده و حالا به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است.این قسمت که بیش از 20 کیلومتر است بخشی از کریدور ارتباطی شمال – جنوب ایران به منطقه قفقاز و خاک ارمنستان است.
مسیر جاده ای " کاپان" به گوریس" که 80 کیلومتر است و بیش از 20 کیلومتر آن پس از جنگ پارسال به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است و "الهام علی اف" رییس جمهوری آذربایجان چند روز پیش در مصاحبه ای دریافت عوارض از کامیون های ایرانی را در راستای حق حاکمیتی کشورش بر این منطقه دانسته است.
البته ایران و ارمنستان برای خلاصی از مزاحمت های دولت آذربایجان یک مسیر جایگزین دارند که هنوز تکمیل نشده و در صورت تکمیل عملیات احداث این مسیر، نیازی به عبور کامیون های ایرانی از مسیر کاپان - گوریس نخواهد ماند.
مسیر جایگزین به دلیل کوهستانی بودن و نیاز به احداث یک تونل چند کیلومتری برای تکمیل، نیاز به سرمایه گذاری چند صد میلیون دلاری دارد که با توجه به امکانات مالی و فنی دولت ارمنستان، با تردیدهایی مواجه کرده است.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayeta
🔻درباره سفرهای کوتاه رییسی
🔸کوتاه، فشرده و غیر تشریفاتی بودن سفرهای رئیسی باید ادامه پیدا کند
🔺 محمدصادق کوشکی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با ارزیابی خود از سفرهای استانی رئیس جمهور اظهار داشت:
🔹 از آنجایی که گزارشهای مکتوب یا روشهای غیر مستقیم شناخت مسائل کشور، بعضا ممکن است با واقعیت منطبق نباشد، سفرهای استانی نقاط ضعف گزارشهایی که به رئیس جمهور میرسد را اصلاح میکند.
🔹 این سفرها جایی برای وعده دادن یا حل و فصل مشکلات مردم نیست زیرا مشکلات مردم را نمی توان در کوچه و خیابان و زمان حرکت و بازدید رئیس جمهور حل کرد.
🔹 اگر دولت رئیسی در شناخت مسائل موفق باشد و بتواند تصمیمات درستی برای کاهش این مشکلات و مسائل اتخاذ کند طبیعتاً تاثیر این تبلیغات منفی، به صورت جدی کاهش پیدا خواهد کرد.
🔹 نباید رئیسی خود را در این مخمصه گرفتار کند و باید در طول این چهار سال با همین رویه سفرهای مختصر، کم هزینه و سریع به مسائل و مشکلات مشرف شوند. هر اندازه او کمتر سخن بگویند و بیشتر شنونده باشند، خیلی موفق خواهند بود.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🚨 چرا انتصاب عراقچی به دبیری شورای راهبردی روابط خارجی خلاف آئیننامه داخلی شورا است؟
🔹امروز عباس عراقچی در حکمی که از سوی کمال خرازی (رئیس شورای راهبردی روابط خارجی) صادر گردید سمت دبیری این شورا را دریافت کرد. خرازی در این حکم از عراقچی خواسته است «تا نسبت به بازسازی دبیرخانه و توسعه نقش آن در تبیین سیاستهای نظام و تنویر افکار عمومی جهانیان و تحقق منافع کشورمان» اقدام کند.
🔹این اتفاق در حالی افتاده که بر اساس آییننامه داخلی شورای روابط خارجی، انتخاب دبیری شورا، باید با رای اعضای شورای راهبردی صورت پذیرد. لیکن بر اساس اخبار به دست آمده، انتصاب عراقچی بدون نظرخواهی از اعضا صورت گرفته است! عجیبتر آنکه سید کمال خرازی حتی به لحاظ شکلی و صوری نیز این موضوع را به اطلاع اعضای شورای روابط خارجی نرسانده تا نهتنها اعضای شورا، بلکه دکتر خرمشاد دبیر پیشین شورای روابط خارجی نیز از این اقدام، متعجب شود.
🔹این انتصاب خلاف آئین نامه، رویه و عجیبِ سید کمال خرازی درحالی صورت گرفته که دبیر شورا مسئولیتهای مهمی را برعهده داشته و بدون هماهنگی با سایر اعضا نمیتواند به وظایف خود به درستی عمل کند. دبیرخانه شورا عهدهدار تکمیل چرخه کارشناسی ، تهیه پیشنویس مصوبات شورا و نیز پشتیبانی علمی، پژوهشی و خدماتی مناسب از شورا و کمیسیونهای آن میباشد. برقراری ارتباط با اشخاص حقیقی و حقوقی، دستگاههای دولتی، نهادها، مؤسسات عمومی غیر دولتی، صاحب نظران، کارشناسان، خبرگان دانشگاهی، حوزوی و نیز بهرهبرداری کامل از محصولات و فرآوردههای کارشناسی، اطلاعات و تحقیقات انجام شده در ایران و سایر کشورهای جهان از وظایف دبیرخانه میباشد. دبیرخانه مسئول اداره یک خزانه اطلاعاتی کارآمد و روز آمد شورا مرکب از پژوهشها و گزارشهای مهم کارشناسی در ایران و جهان میباشد.
🔹نکته مهم دیگر در این انتصاب خلاف رویه قانونی، سابقه عملکرد نامطلوب عباس عراقچی در مسئولیت های پیشین اوست. عراقچی در حالی به دبیری شورای راهبردی روابط خارجی منصوب گردیده که در تحمیل توافقنامه خسارت بار برجام به ایران نقش اصلی و قابل تاملی داشته است. نقش آفرینی ویژه عباس عراقچی در نقض خطوط قرمز رهبر معظم انقلاب و پذیرش و تحمیل مکانیزم حل اختلاف هنوز از یادها نرفته است. مطابق با مکانیزم ماشه، در صورتی که طرف غربی تعهدات خود را نقض کند و ایران نسبت به این موضوع شکایت کند، تمام تحریمها علیه ایران بازمیگردد!
عراقچی از مسببان اصلی برجام بود که بر اساس آن مولفههای قدرت هستهای کشور سلب شده و در ازای آن، نه تنها تحریمها برداشته نشد بلکه تحریم های جدید نیز تحمیل و اضافه شد! عراقچی در آخرین موارد عملکرد نامطلوب خود نیز در شش دور مذاکرات بینتیجه وین که برخلاف توصیههای رهبرانقلاب به مذاکرات فرسایشی تبدیل شد، حضور یافت و کشور را دربن بست قرار داد. در این مذاکرات نیز همانند برجام، اقدامات عراقچی به گونه ای بود که در صورت توافق، منجر به باقی ماندن بخش عمده تحریمها میشد و طرف آمریکایی حتی حاضر به لغو بیش از ۵۰۰ تحریم غیرقانونی علیه ایران نمیشد.
🔹با این شرایط عراقچی اکنون باید به دلیل آنچه در هشت سال گذشته اتفاق افتاده بازخواست شده و محاکمه گردد، اما در اقدامی عجیب، حکم جدید و مهمی را هم از سوی کمال خرازی دریافت کرده است!
🔹این درحالی است که پیام انتخابات ۱۴۰۰ نیز تغییر ریل کشور به خصوص در حوزه سیاست خارجی بوده است. مسالهای که به نظر میرسد خرازی با انتصاب خود درصدد مانع تراشی برای آن برآمده است.
🔹گفتنی است شورای راهبردی روابط خارجی در سال ۱۳۸۵، با حکم مقام معظّم رهبری و با هدف نقشآفرینی در تصمیمگیری های کلان، نشان دادن افقهای نو در روابط خارجی، بهره مندی از نظرات نخبگان و تدوین شاخصها در جهت نیل به اهداف سند چشم انداز تشکیل گردید اما این اقدام آقای کمال خرازی با اهداف یادشده فاصله بسیاری دارد.
🔹سید محمود نبویان
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🛑 در مرزهای شمال غربی کشور چه خبر است؟
🔹در مورد تحولات شمال غرب کشور یادآوری چند نکته ضروری است:
۱- درظاهر دعوا بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه قره باغ است(که حدود ۲۰ سال پیش نیز باعث جنگ بین این دو کشور شده بود)؛ اما در جریان جنگ اخیر قره باغ، ارتش آذربایجان به کمک ارتش ترکیه و امکانات و سلاح های رژیم صهیونیستی موفق شد مناطقی از ارمنستان که منتهی به مرزهای ایران بود را از ارمنستان پس بگیرد که با توجه به حوادث اخیر، بایستی آنرا در یک پازل صهیونیستی - آمریکایی برای تنگ کردن حلقه محاصره ایران معنا کرد.
۲- ایران سه راه ارتباطی اصلی با اروپا و اوراسیا دارد؛ آذربایجان، ترکیه، ارمنستان. امن ترین مسیر ترانزیت برای کشور ما، از طریق ارمنستان است که ما را به اروپا وصل میکند.
۳- شورای تُرک یا شورای همکاری کشورهای ترکزبان سازمانی بین المللی متشکل از کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان است که در سال ۲۰۰۹ بنیانگذاری شد. امروزه ارتباط زمینی ترکیه به آذربایجان(برای یک پارچه شدن این شورا)، از طریق ایران اتفاق می افتد. این دالان که به دالان پان ترکیسم معروف است، در واقع چند کشور ترک را از راه خاکی به هم متصل می کند. ترکیه و آذربایجان در پی این هستند که مرز مشترک ما با ارمنستان را قطع کنند و به خاک آذربایجان ملحق کنند تا هم ترکیه از طریق زمینی به دریای خزر دسترسی پیدا کند و هم اینکه راه ایران به کشورهای اوراسیا را مسدود کنند.
۴- اهداف کشورهای ترک این است که ایران را از سر راهشان حذف کنند و راه ارتباطی ایران با اروپا را هم به طور کامل در اختیار خودشان بگیرند.
۵- اگر هر سه مسیر مواصلاتی ایران به اروپا به دست کشورهای مذکور بیفتد، می توانند ایران را تحت فشار قرار بدهند و از ایران امتیاز بگیرند.
۶- از آنجایی که اردوغان مجری طرح های آمریکایی در منطقه می باشد و در کشور آذربایجان هم یک حکومت متمایل به رژیم صهیونیستی روی کار است؛ به نظر می رسد برای تحریم و محاصره کردن ایران تحت تاثیر رژیم صهرونیستی اقدام خواهند کرد.
۷-پیشنهاد می شود ایران کاری کند که این دالان مرزی به دست کشور آذربایجان نیفتد.
گزاره تحلیلی:
اگر ترکیه با هماهنگی کشور آذربایجان، عناصر تکفیری را لب مرز ایران در ارس مستقر می کند. ایران هم باید با هماهنگی ارمنستان نیروی نظامی خود را در استان سیونیک ارمنستان مستقر کند و با تکمیل جاده جدید ایران و ارمنستان، امنیت دسترسی ایران به کشورهای اوراسیا را کاملا تضمین و در اختیار خود بگیرد تا میدان عمل برای توسعه طلبی های افسارگسیخته باکو و آنکارا نیز گرفته است.
🖌 صادق جوادی(کارشناس جبهه انقلابی جنوب)
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
▪️شاید برایتان جالب باشد که بدانید علی لندی قهرمان و دهه هشتادی برای نجات جان مادر و خواهر ابراهیم عزیزی که در ۲۸ اسفند ۵۹ برای دفاع از ایران عزیز به شهادت رسید، دل به آتش زد.
✍️ محمد مالی
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 بنگرید، این حقیقت آزادی زن در غرب است
🔻این استاد دانشگاه آمریکایی میگه هر سال از دانشجوهای دختر میخوام که اگر تا حالا مورد آزار جنسی قرار گرفتن از جاشون بلند بشن و هر سال همین جواب رو میگیرم!
#خارج_بدون_روتوش
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ موافقیم
پاسخ کوبنده دکتر حسن عباسی به اردوغان که گفته :
مرزهای تاریخی باید به جای خود برگردد❗️
موافقیم...
فقط شما انتخاب کن به کدام دوره؟
اشکانیان ، هخامنشیان، صفویه و..⁉️ 😉😉
#پیشنهاد_دانلود
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee