8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠تیر خلاص جانشین رئیس پلیس راهور کل کشور بر پیکر ایرانخودرو و سایپا که تاکنون سابقه نداشته است!
🔹ایرانخودرو و سایپا اگر تعطیل شوند، ما با واردات خودرو حقوق تمام کارکنان آن را می دهیم و تعطیلی این دو شرکت به نفع کشور است!
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
♨️ افشاگری عدالتخواهانه یا همسویی با ضدانقلاب
📝 فتحالله پریشان
🔰 در روزهای اخیر، به اسم شفافیت و افشاگری، درباره سفر فرزند یک مقام مسئول به ترکیه، اتفاقاتی افتاد که عایدیای جز هزینه سازی برای آبروی کشور و خوشحالی دشمنان و مخالفان ملت ایران در پی نداشت. سخن از این نیست که نباید بر خطاها شورید و راه درست را متذکر شد، بلکه سخن از چگونگی انجام این مهم است. دست یازیدن به امربهمعروف و نهی از منکر که امری لازم و ضروری است، در سطح ملی و در اندازه مسئولان ارشد کشور، نیاز به الزامات و قواعدی دارد که در دنیا نیز تلاش میشود مراعات شود. درباره نقدها و تحلیلهایی که صورت گرفت و آفات و پیامدهای یک افشاگری، بدون ملاحظه جوانب امر، مرور برخی نکات خالی از لطف نیست:
✅ شیوه روشنگری افشاگران مدعی عدالت و ارزشگرایی، نهتنها با تقوای در بیان همخوانی نداشت، بلکه خود، ابزار و بهانهای شد برای اثبات تندخویی بچههای بهاصطلاح ارزشی از سوی جریانهایی که زاویهای پرناشدنی با جماعت ارزشی و عدالتخواه کشور دارند.
✅ باعث تأسف است که در ایران پسا چهار دهه از انقلاب اسلامی، هنوز هم هزینه تهمت زدن و افشاگری بدون مبنا و سند، بسیار پائین و در حد «هیچ» است! لذا هم بستر تسویهحساب سیاسی را فراهم میکند و هم آلودگی فرهنگی و تربیت عمومی را رقم میزند و هم خیال اتهام زنندگان بدون سند و مدرک راحت است که کسی پیجوی هزینه شهرتاندوزیهای آنها نخواهد شد و نشر دهندگان افترا و تهمت میتوانند ثمره تولید ثروت از فالوئر و توئیتهایشان را هم ببینند!
⛔️ شاید در ابتدا باورش سخت بود که یک دانشجوی ارزشی مدعی عدالتخواهی، کارش به جایی برسد که همسو با ضدانقلاب، دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی را به «مالهکشی» تعبیر کند، یا اعتراض رهبر انقلاب به لجن پراکنیهای ضدانقلاب را صریحاً به سخره بگیرد؛ اما به هر صورت محصول چنین فرایند ناقصی، ظهور و بروز چنین خروجیهایی است که باید برای اصلاح آن تدبیر عاجلی صورت گیرد.
✅ نکته پایانی اینکه به نظر میرسد راه درست مقابله با انحراف در جنبشهای عدالتخواهی، علاوه بر روشنگری مستمر، نشان دادن الگوهای درست مقابله با فساد از سوی مسئولان و رسانههای انقلابی است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔺ضربه سایبری جدید به رژیم صهیونیستی / اطلاعات مشتریان بانکها به دست هکرها افتاد
🔹یک رسانه عبری اعلام کرد یک گروه هکری موفق شده به بانکهای اطلاعات مشتریان بانکهای اسرائیلی بویژه مسئولین این رژیم رخنه پیدا کرده است و بزودی آنها را منتشر خواهد کرد.
🔹این گروه هکری اعلام کرد که در حال حاضر قادر به حواله کردن پول مشتریان این بانکها است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴 بغداد از توافق ایران و عربستان بر سر یک یادداشت تفاهم ۱۰ بندی خبر داد
«فواد حسین» وزیر خارجه عراق:
🔹دیدار ایرانی-سعودی در بغداد امنیتی و با حضور مسئولان بلندپایه ای از دو کشور بود» و «دو طرف به توافقی درباره یادداشت تفاهمی حاوی ۱۰ بند رسیدند.
🔹توافق شد که دور بعدی گفت و گوهای ایرانی-سعودی در سطح دیپلماتیک باشد.
🔹گفت و گوهای ایران با عربستان موضوع ادامه آتش بس در یمن را نیز در بر گرفت.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔰 طرح صیانت در اتحادیه اروپا
🔻 قانون جدید اتحادیه اروپا برای حذف محتوای مضر از اینترنت
⬅️ به گزارش بی بی سی در شنبه سوم اردیبهشت 1401 ، مقامات اتحادیه اروپا و نمایندگان پارلمان با قانون جدید گستردهای موافقت کردهاند که براساس آن شرکتهای فناوری را ملزم میکند تا محتوای مضر را از پلتفرمها و وب سایتهای خود حذف کنند.
👌 تیری برتون، کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا گفت که این قانون تضمین خواهد کرد محتواهایی که در خارج از اینترنت از نظر اتحادیه اروپا غیرقانونی است، از این پس در فضای آنلاین هم غیرقانونی است.
✅ به گفته وی این قانون از کاربران محافظت میکند و آزادی بیان و فرصتها را برای مشاغل تضمین میکند.
⭕️ غولهای فناوری بارها به دلیل ناتوانی در نظارت بر پلتفرمهایشان مورد انتقاد قرار گرفتهاند.
⭕️ سال گذشته یکی از کارکنان سابق فیسبوک افشا کرد که روسای این شرکت اولویت را به سود دهی به جای رفاه کاربران متمرکز کردهاند.
🤔 قانون خدمات دیجیتال دومین قانون اتحادیه اروپا است که بر اینترنت حاکم خواهد شد و پیش آن قوانین مربوط به اقدامات ضد رقابتی تصویب شده بود. منبع : BBC
📌 رونوشت به : مجلس انقلابی ،شورای عالی فضای مجازی، هیات رئیسه مجلس ، دولت مردمی و انقلابی، مردم همیشه در صحنه و طرفدار اینترنت ولنگار
#عباس_محمدلو
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت رهبر انقلاب از تجربه نزدیک به مرگشان
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
💬 عماد شرقی در صنایع نظامی ایران دنبال چه اطلاعاتی بوده است؟
🔹عماد ادوارد شرقی، سال ۲۰۱۶ با هدف فعالیت اقتصادی و در پوشش تاجر وارد ایران شد، اما فعالیت اقتصادی عملاً پوششی برای رفتارهای جاسوسی او در عرصه نظامی بهخصوص حوزه ترابری و جنگی هلیکوپتری بوده.
🔹درواقع این فرد با کمک همدستانش، اطلاعاتی درباره صنایع هلیکوپتری جمعآوری کرده که هیچ ارتباطی به عرصه اقتصادی نداشته و اسنادی که از او کشفشده حکایت از آن دارد که اقداماتش در حوزه جاسوسی نظامی بوده و احتمالاً هدف از این اقدامات، ضربهزدن به زنجیره تأمین قطعات برای تعمیرات هلیکوپتر بوده.
🔹عماد در ژانویه سال ۲۰۲۱ به اتهام جاسوسی و جمعآوری اطلاعات نظامی به ۱۰ سال زندان محکوم شد؛ شرقی نخستینبار اردیبهشت سال ۹۷ بازداشت شده و تا دی همان سال در زندان مانده و با قید وثیقه آزاد میشود، ولی قبل از برگزاری دادگاه تجدیدنظر، قصد فرار از ایران را داشته.
🔹در روزهای گذشته، وزیر خارجه آمریکا عماد را یک گروگان سیاسی توصیف کرد که ۴ سال در ایران زندانی است و خواسته که شهروند ایرانی-آمریکایی هرچه سریعتر آزاد شود.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴 حمله سایبری گسترده به رسانه های سعودی!
🔸به گزارش مشرق ، یک گروه هکری عراقی دوشنبه شب وب سایت های شبکه خبری «العربیه» و «الحدث» را هدف حملات سایبری خود قرار داد.
دو شبکه خبری مذکور عربستان ضمن تایید این حمله هکری اعلام کردند که یک گروه هکری عراقی موسوم به «الطاهره» مسئولیت این حمله سایبری را بر عهده گرفته است.
این حمله سایبری در شرایطی صورت گرفت که شبکه های العربیه و الحدث در حال پخش زنده برنامه های خود بودند.
🔻دو روز پیش هم بسیاری از سایت های دولتی عربستان سعودی هدف حملات سایبری قرار گرفته و از دسترس خارج شدند.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴 تحلیل انتخابات فرانسه و وضعیت داخلی این کشور
🔸وقتی در لحظه اعلام نتیجه انتخابات عکس آقای مکرون، به عنوان نامزد برتر در صفحه تلویزیون نشان داد شد، فقط طرفداران مکرون نبودند که با هیجان فریاد شادی سر دادند بلکه در مقر اتحادیه اروپا نیز همه نفسی راحت کشیدند و مسلمانان مقیم فرانسه نیز با لبخند روزه خود را شکستند، چون اگر خانم لوپن به قدرت می رسید هم اتحادیه اروپا تضعیف می شد و هم اسلام ستیزی در فرانسه جان تازه ای می گرفت.
ذکر چند نکته در انتخابات دوازدهمین رئیس جمهور در جمهوری پنجم فرانسه حائز اهمیت است:
۱ـ حزب های بزرگ و سابقه دار فرانسه نتوانستند، حتی در مجموع، بیش از ده در صد آرای ملت را به دست آورند.
۲ـ جوانان فرانسوی نشان دادند که به سرنوشت خود و کشورشان علاقمندند و می توانند با رای خویش تغییر ایجاد تغییر کنند.
۳ـ کسانی که نه از عمل کرد رئیس جمهور راضی بودند و نه می خواستند به تند روهای راست افراطی رای دهند ترجیح دادند یا در دور دوم رای ندهند و یا رای سفید در صندوق ها بیندازند. به همین دلیل رقم کسانی که در رای گیری شرکت نکردند به ۲۸ و دو دهم در صد رسید. البته این واقعیت هم که رای گیری با تعطیلات عید پاک مصادف بود مزید بر علت شد.
۴ـ برای نخستین بار سه رهبر دارای تفکر سوسیال دموکراسی اروپا، یعنی نخست وزیران اسپانیا و پرتغال و صدر اعظم آلمان در بیانیه مشترکی در صحنه سیاسی فرانسه از مردم خواستند تا به آقای مکرون رای دهند.
۵ـ رئیس جمهور منتخب در نطق پس از پیروزی خود رسماً اعلام کرد عده ای از مردم برای مخالفت با برنامه های رقیب او به وی رای داده اند نه بخاطر خود او، و از آنان تشکر نمود.
آقای مکرون در دوره دوم ریاست جمهوری خود با مشکلات عدیده ای روبرو خواهد بود. به همین علت او چشم امید به انتخابات قریب الوقوع مجلس قانون گذاری فرانسه دوخته است، که در ۱۲ و ۲۹ خرداد برگزار خواهد شد. اگر نمایندگان طرفدار رئیس جمهور در مجلس اکثریت نداشته باشند، یا او باید تن به ائتلاف دهد و یا با نخست وزیری کار کند که از حزب خود او نخواهد بود. البته چنین امری در زمان روسای جمهور دیگر نیز سابقه داشته است لیکن جامعه امروز فرانسه از چنان تشتتی رنج می برد که رئیس جمهور برای حل معضلات پیش رو و تحقق برنامه های داخلی و اروپایی خود نیاز به نخست وزیری دارد که با وی هم فکری داشته باشد. همزیستی سیاسی بین رئیس جمهور و نخست وزیر که از یک حزب نباشند، علیرغم مشکلاتی که ایجاد می کند، نوعی تعادل در قدرت را موجب می شود.
آقای مکرون توجه به جوانان، ترمیم حقوق بازنشستگان، بالا بردن قدرت خرید مردم و بهبود سلامت جسمی و روحی جامعه فرانسه را در صدر برنامه های داخلی خود قرار داده است. در سیاست خارجی نیز تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین، مهار قدرت تهاجمی روسیه، نزدیکی بیشتر به کشور آلمان، تلاش در قدرتمند کردن اتحادیه اروپا در مواجه با چین و روسیه و البته نزدیکی با آمریکا با حفظ استقلال کشور خود از برنامه های اصلی سیاست خارجی مکرون خواهد بود.
یکی از اولویت های رئیس جمهور مکرون استقلال در تامین سوخت برای صنایع و مصارف خانگی مردم فرانسه خواهد بود. عدم وابستگی به نفت و گاز روسیه و دیگر کشورها، در دراز مدت، دولت آینده فرانسه را با چالش طرفداران محیط زیستی مواجه می کند زیرا آنها، هم با ساخت نیروگاه های هسته ای مخالفند و هم با استفاده از ذغال سنگ در تامین برق. به همین سبب یکی از شعارهای دور دوم انتخابات آقای مکرون «فرانسه تمام محیط زیستی» انتخاب شده بود. در تحقق این شعار رئیس جمهور باید در دولت آینده خود به طرفداران محیط زیست امتیاز دهد و لا اقل یک وزیر از آن ها انتخاب نماید.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa