🔴 مجمع حافظان قرآن کریم کاشمر برگزار میکند 🔴
✨ مسابقه عظیم فرهنگی «شعور عاشورایی» ✨
❇️ جوایز ارزندهی این مسابقه:
🎁 ۴۰ کارت هدیه پانصد هزار تومانی برای نفرات برتر
🎁 ۱۰ کارت هدیه ۱۵۰ هزار تومانی به قیدقرعه به کسانی که بیش از نیمی از نمره آزمون را کسب کنند
📆 تاریخ برگزاری مسابقه: ۲۳ مهر ماه
#فرایندی_کاملا_رایگان
🌐 ثبتنام در مسابقه، دسترسی به مجموعه پیامهای مکتب عاشورا و عضویت در کانال اطلاعرسانی از طریق لینک زیر:
🆔 zil.ink/ashoora_test
🔴 تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس از زبان سردار حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران.
🔸سردار حسن زاده با بیان اینکه در رزم نمایش های دفاع مقدس نیز عملیات های دفاع مقدس بازسازی می شود، گفت: در تهران بزرگ چهار رزم نمایش در نقاط مختلف از جمله در بوستان ولایت، دریاچه شهدای خلیج فارس و بوستان آزادگان خواهیم داشت و در فرهنگسرای بهمن، میدان امام حسین (ع) و مجموعه تئاتر شهر هم برنامه های مشابهی داریم.
🔹فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) ادامه داد: در ۱۱۰ نقطه به مدت هفت شب ویژه برنامه هایی را خواهیم داشت که در کنار این ها ایستگاه سلامت هم داریم.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴 علی مطهری دستاورد دولت جدید دربارهی روابط با تاجیکستان مصادره به مطلوب کرد!
▪️علی مطهری در توییتر نوشت: بهبود روابط ایران و تاجیکستان پس از سالها سردی به دلیل فعالیت های گروههای اسلامی در این کشور و پدید آمدن برخی سوء تفاهمات، از نظر اقتصادی و سیاسی خصوصا با توجه به تحولات افغانستان بسیار حائز اهمیت و یک موفقیت برای دولت جدید است هرچند مسبوق به مقدماتی است.
✍ حتماً از نظر ایشان مقدمات این روابط را دولت قبل بنا نهاده است و هیچ ربطی هم به دولت جدید ندارد؟!😳
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴 پیشنهاد محسن رضایی بعد از پیوستن ایران به شانگهای.
🔸به گزارش ایسنا، محسن رضایی در توییتر نوشت:
عضویت دائم ایران در سازمان شانگهای، فرصت مناسبی است تا گام مهمی در تبدیل کشور به کریدوری اقتصادی بین شرق و غرب و جنوب و شمال اوراسیا برداشته شود و سیاست خارجی کشور براساس اصل توازن شکل گیرد.
توسعه روابط دو جانبه با کشورهای عضو این سازمان نیز ضروری است.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴 نقوی حسینی : رئیس جمهور در سفرهای استانی به نقاطی که منع شده بود هم رفتند.
🔸سید حسین نقوی حسینی نماینده مجلس دهم با اشاره به سفرهای استانی رئیس جمهور کشورمان بیان کرد: سفرهای استانی دولت به ویژه آقای رئیسی و وزرا دو اثر بسیار مهم دارد.
او ادامه داد: اولین تاثیرش این است که مردم از نزدیک با رئیس جمهور، وزیر و سایر مسئولان صحبت دیدار می کنند و آلام آنها کاسته می شود و می توانند مطالبات خود را منتقل کنند.
🔹تاثیر بعدی این است که مسئولان از نزدیک با مشکلات برخورد می کنند؛ زیرا در مرکز نشستن مشکلی را از مردم حل نمی کند.
🔸آقای رئیسی در بین مردم حضور می یابد و حتی در محل هایی هم که منع می شوند حضور دارند. در همین سفر اخیری که داشتند به بیمارستان رفته بودند؛ اگرچه مسئولان بخش توصیه کرده بودند که به این بخش نروید زیرا خیلی آلوده است اما او در جواب گفته بود که اتفاقا باید از همین بخش برویم که با بیماران و مردم صحبت کنم.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴 خبر خوش سفیر ایران در چین برای دانش آموزان
🔸محمد کشاورززاده با بیان این که تا دو هفته آینده ۱۲ میلیون دوز واکسن مناسب افراد ۳ تا ۱۸ سال وارد کشور می شود، گفت: این واکسن برای شروع مدارس و واکسیناسیون دانش آموزان لازم است.
سفیر ایران در چین در گفت وگو با صدا و سیما همچنین اعلام کرد: تا یک ماه و نیم آینده حدود ۶۰ میلیون دوز واکسن دیگر از چین وارد ایران می شود.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴 پیام سید علی خمینی پس از بهبود بیماری :
«از تفقد پدرانه مقام معظم رهبری سپاسگزارم»
🔸اینک که بعد از یک دوره بیماری، خداوند متعال منت نهاده و نعمت سلامتی را به این بنده کمترین بازگرداند، بر خود لازم می دانم که از همه خواهران و برادران گرامی، خانواده معظم شهدا، مراجع عظام تقلید و فضلای حوزه های علمیه قم و نجف و همه دوستان و بزرگوارانی که جویای حالم شده و این حقیر را مورد لطف و دعای خیر قرار دادند، به ویژه از تفقد پدرانه مقام معظم رهبری، سپاسگزاری نمایم.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴 میر سید علی همدانی کیست؟
🔸 رئیس جمهور کشورمان در سفر به تاجیکستان به مزار میر سید علی همدانی رفتند و ادای احترام کردند و فاتحه خواندند؛ اما میر سید علی همدانی کیست؟
🔹میرسید علی همدانی ۱۲ رجب ۷۱۴ هجری قمری در همدان متولد شد و در ذیحجه ۷۸۶ هجری قمری درگذشت.
میرسیدعلی همدانی از جمله شخصیت های معنوی مورد احترام در تاجیکستان و شبه قاره هند است.
وی حافظ قرآن کریم بود و گسترش بسیاری از هنرهای قرون گذشته در منطقه کشمیر را با نام سید علی همدانی پیوند می دهند؛ هنرهایی مانند شالبافی، بافندگی، سفالگری و خوش نویسی از بازمانده های میراث شاه همدان و ۷۰۰ همراه هنرمند او به شمار می آید.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشریح پرونده روحانی در کمیسیون اصلنود مجلس
🔺شجاعی، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس :
🔹۵۰۰هزار نفر امضا توسط مردم برای محاکمه رئیس جمهور سابق به دست کمیسیون اصل نود رسیده است؛ جمعی از مردم هم طوماری با چند هزار امضا برای محاکمه روحانی را به مجلس فرستادند.
🔹پروندهای در این زمینه تشکیل شده و تعدادی از عنواین اتهامی متوجه روحانی است که در حال بررسی آن هستیم.
🔹من اطمینان را به مردم میدهم که این موضوع پیگیری شود.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
✅نقش رایزنی رئیسی در واردات ۶۰ میلیون دُز واکسن کرونا
🔻رئیس کمیسیون بهداشت مجلس به روزنامه فرهیختگان گفت: در دولت جدید، رئیسجمهور، رئیسی مستقیما با رئیسجمهور چین صحبت کرده و قول گرفته که ۶۰ میلیون دُز واکسن به ما بدهند و الان محموله واکسنها دارد، میآید.
🔸همچنین با رئیسجمهور روسیه صحبت شده است. وزارت امور خارجه در دولت جدید نیز فعال شده است. بنابراین همه اینها دست به دست هم داده و واکسن با سرعت بیشتری وارد کشور میشود. اما در دولت قبل کشورهای دیگر به کشور ما واکسن ندادند. ربیعی یا مطهری گفتند که چون FATF را نپذیرفتیم واکسن به ما نمیدهند. روحانی هم گفت چون تحریم بودیم به ما واکسن ندادند.
🔹حسینعلی شهریاری در پاسخ این سوال که «هماکنون FATF هنوز بلاتکلیف و تصویب نشده، پس چطور این همه واکسن وارد میشود؟» گفت: واردات واکسن در دولت جدید افزایش یافته، به این علت که آقای رئیسی شخصا وارد بحث واکسن شده است.
🔹در واقع رئیسی با روسایجمهور کشورهایی که الان واکسن از آنها وارد میکنیم، وارد تعاملاتی شده است. این کشورها هم به نوعی کشورهایی هستند که با ایران از قبل رابطه داشتند. همچنین یکی دیگر از دلایلی که این کشورها در این برهه زمانی به ما واکسن میدهند این است که اینها دیدند ایران توانایی تولید واکسن پیدا کرده و تا دو، سه ماه دیگر ایران حدود ۲۰ میلیون دُز واکسن تولید داخل خواهد داشت.
🔹در همین حال کاربران شبکههای اجتماعی نیز با اشاره به نقشآفرینی دولت جدید در افزایش واردات و تسریع واکسیناسیون تصریح کردهاند که فرق میکند به چه کسی رای بدهیم؛ از جمله:
✅ طی ۲۰ روز گذشته، ۲۱ میلیون دُز واکسن وارد شده و خط دوم تولید برکت هم راهاندازی شده؛ مثل اینکه واقعاً «آنچه از واکسنهایی که تولید داخلی است/ ضرورت داشت/ تولید خارجی/ سریع/ فوری/ انقلابی/ مردم احساس آرامش کردند».
🔹دولت روحانی اعلام کرده بود به دهه شصتیها در آبان واکسن کرونا خواهد زد. به لطف خدا، دولت رئیسی توانست دو ماه زودتر به آنها واکسن بزند. وقتی رئیسجمهور، وزیر بهداشت، وزیر خارجه و دیگر ارکان دولت پیگیر و مرد میدان باشند، خیلی از مشکلات زودتر حل خواهد شد. #خیانت #خدمت
🔹تقریباً ٧٠ درصد واردات واکسن کشور فقط در همین یک ماهه دولت جدید انجام شده! در دولت قبل تحریم بودیم، منتها خودتحریمی!
پ.ن: خلاصه فرق میکنه به کی رأی بدیم!
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
⭕️ سازمانهمکاریهای شانگهای متشکل از ۹ عضو اصلی است؛
چین
روسیه
ایران
قرقیزستان
قزاقستان
تاجیکستان
ازبکستان
پاکستان
هند
بعلاوه ۳ عضو ناظر.
این سازمان۴۲ درصد جمعیت جهان و و ۲۵ درصد تولید ناخالص دنیا را در اختیا دارد.
این عضویت یعنی باز شدن درهای تجارت و دنیا برای ایران
👤 باران وکیلی ♭
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
#ایران
#پرسش_مخاطب: سازمان همکاریهای شانگهای چگونه تشکیلاتی است؟ و منافع عضویت ایران در آن چیست؟
🔸سازمان همکاریهای شانگهای، سازمانی آسیایی است که برای همکاریهای امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تشکیل شده و عضویت ایران در این سازمان در صورتی که نتایج توافقات آن دنبال شود، به طور قطع منافع اقتصادی متعددی را به دنبال دارد.
سازمان همکاریهای شانگهای، اتحادی میان کشورهای آسیایی است که برای همکاریهای امنیتی، اقتصادی و فرهنگی و همچنین مقابله با قدرت و نفوذ آمریکا و اروپا در قارهی آسیا تشکیل شده است.
این سازمان در سال ۱۹۹۶ میلادی با محوریت چین و روسیه و عضویت قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان تشکیل شده و بعدا کشورهای ازبکستان، هند، پاکستان و اخیرا ایران نیز به جمع آنها اضافه شدهاند.
در اهداف اقتصادی این سازمان افزایش سطح مراودات تجاری، برنامههای بلند مدت ایجاد مناطق آزاد تجاری، کشف و استخراج انرژیهایی نظیر نفت، گاز و...، بهرهبرداری مشترک از آب شیرین و... قرار دارد. همچنین در اهداف امنیتی این سازمان مقابله با تروریسم، تجزیهطلبی، قاچاق و... ذکر شده است اما تاکنون توافق و اقدام مشترکی توسط این سازمان در این موارد انجام نگرفته است.
از جمله نکاتی که اهمیت این سازمان را دوچندان میکند اینست که مساحت کشورهای عضو این سازمان حدود یک چهارم سطح کره زمین است و جمعیتی در حدود ۳ میلیارد و پانصد میلیون نفر را دارند که بیش از ۴۳ درصد جمعیت جهان است.
🔹منافع عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای چیست؟
۱- شکی نیست که چارچوب این سازمان در مقابله با اقدامات ائتلاف ناتو و آمریکا در قارهی آسیا به ویژه منطقه آسیای میانه میباشد. چرا که این سازمان در سال ۲۰۰۵ میلادی درخواست عضویت آمریکا را رد کرده و خواستار خروج آمریکا از خاک کشورهای عضو این سازمان شده است.
بنابراین ايران برای مقابله با تحریمها و دشمنیهای غربیها به روابط نزدیکتر با دو کشور روسیه و چین که دارای امتیاز وتو در شورای امنیت نیز هستند، نیاز دارد و این موضوع در راستای پیشبرد اهداف بلندمدت اقتصادی، تجاری و سیاسی ایران موثر است.
۲- از جمله اهداف اقتصادی کشورهای سازمان همکاریهای شانگهای (که به نوعی نقطه ضعف این سازمان نیز هست) مسئلهی "انرژی" است. عدم حضور ترکمنستان با این اتحاد و همسویی آنها با سیاستهای آمریکا و ترکیه منجر به کمرنگ شدن تصمیمات سازمان در حوزه انرژی شده است. حال حضور کشور قدرتمندی مانند ایران در این سازمان که دارای منابع گسترده انرژی از نفت، گاز و... تا زیرساختهای قوی برق و انرژی هستهای نیز میباشد، بیشک علاوه بر تضمین فروش انرژی به کشورهای منطقه میتواند در زمینه اجرای تصمیمات حوزه انرژی در دنیا نیز موثر باشد.
۳- موقعیت استراتژیک و مسیرهای ارتباطی ایران فرصتی مهم برای ارتباطات جدید چین و سایر کشورهای آسیای میانه با دنیاست. چین برای ارتباط با کشورهای عربی و اروپا به دنبال مسیری امن و مطمئن است و قطعا در این راه ایران بهترین گزینه است. کشورهای آسیای میانه نیز به دلیل عدم دسترسی به آبهای آزاد همواره با مشکلات متعدد اقتصادی مواجه بودهاند که ارتباط با ایران و ترانزیت کالاها از مسیر ایران میتواند در رفع مشکلات اقتصادی کمک جدیای به آنها کند.
۴- خروج آمریکا و ناتو از افغانستان منجر به پیدایش مشکلاتی در این کشور شد که کلیت آن تهدیدی برای کشورهای آسیای میانه و همسایگان آن به شمار میرود. اساسا امنیت افغانستان مساوی با ثبات بیشتر در این منطقه و افزایش منافع اقتصادی برای همه کشورهای منطقه از جمله ایران است. بنابراین هماهنگی ایران با سازمان همکاریهای شانگهای در خصوص افغانستان، راهکاری برای دستیابی به صلح و امنیت در این کشور است.
موارد بیان شده زمینههای فعالیت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای است و هیچگونه ضرورتی برای انجام آن وجود ندارد. در واقع این عضویت یک موقعیت مناسب برای پیشبرد اهداف اقتصادی ایران است و با هوشمندی میتوان از آن نهایت استفاده را برد.
✅💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee