🔰 کار بزرگی که انقلاب برای دانشگاه کرد، هویتبخشی به آن و به تبع هویتبخشی به ملت ایران بود
🔻 رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان: کار بزرگی که انقلاب برای دانشگاه کرد عبارت بود از هویتبخشی به دانشگاه به تبع هویتبخشی به ملت ایران.
انقلاب به ملت احساس هویت، آرمان، احساس شخصیت و استقلال داد، افق دید روشن داد؛ اینها کارهایی بوده که انقلاب برای ملت ایران انجام داد. طبعاً وقتی که در ملت یک حرکت ملی هویتسازی و آرمانسازی ملی انجام میگیرد آنکه بیشترین بهره را میبرد جوان دانشگاهی و جوان دانشجو است؛ جوان دانشجو با احساساتی که دارد با آگاهیهایی که دارد، با طهارت و پاکیزگی که دارد. دانشگاه احساس هویت کرد و این احساس هویت منتهی شد به اینکه دانشگاه و دانشجو جماعت در مقابل قدرتهای غربی احساس ضعف و احساس حقارت نکنند؛ درست نقطهی مقابل آن چیزی که قبل از انقلاب بود. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
📸 امروز؛ تصویری از دیدار رمضانی جمعی از دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۱/۲/۶
🎞 گزارش تصویری👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=50098
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
📸 گزارش تصویری | دیدار رمضانی جمعی از دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۱/۲/۶
🎞 سایر تصاویر به مرور تکمیل میشود، در👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=50098
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
رهبر انقلاب: آمریکا در همه چیز از ۲۰ سال قبل ضعیفتر شده است
🔹امروز جهان در آستانهی یک نظم جدید است. یک نظم بینالمللی جدید در پیش است برای دنیا. در مقابل نظم دوقطبیای که بیست و چند سال پیش بود، آمریکا و شوروی، غرب و شرق، و در مقابل نظم تکقطبیای که بوش پدر بیست و چند سال پیش اعلام کرد بعد از خراب شدن دیوار برلین و از بین رفتن دستگاه مارکسیستی دنیا و حکومتهای سوسیالیستی، بوش گفت امروز دنیا دنیای نظم نوین جهانی، نظم تکقطبی آمریکاست. یعنی آمریکا در رأس دنیا قرار دارد. البته اشتباه میکرد.
🔹بعد فهمیده بود که روز به روز آمریکا از همان بیست سال قبل، بیست و چند سال قبل روز به روز ضعیفتر شده. روز به روز ضعیفتر شده. هم در درون خودش، در سیاستهای داخلیاش، هم در سیاستهای خارجیاش، هم در اقتصادش، هم در امنیتش در همهی چیزها آمریکا از بیست سال پیش تا امروز ضعیفتر شده است.
💬 در صحبتهای امروز از من خواسته شد عنوان انقلابیگری را از مجلس پس بگیرم/ خیلی نمایندههای این مجلس همین جوانهای دیروز در جایگاه شمایند، انقلابیاند/ من مجموعه را میبینم هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: حالا صحبت مجلس شد و اعتراض به مجلس و درخواست از من که عنوان انقلابیگری را پس بگیرم از این مجلس. خب خیلی نمایندههای این مجلس همین جوانهای دیروز در جایگاه شمایند. یعنی خیلی از آنها جوانهایی هستند که چند سال قبل از این مثل شما میآمدند میایستادند انتقاد میکردند، حرف میزدند، اشکال میکردند. انقلابیاند. این جور نیست که انقلابی نباشند. البته من یکایک را که نمیشناسم. مجموعه را می بینم روی مجموعه قضاوت میکنم. مجموعه بد نیست، خوب است، هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است. حالا ممکن است یک اشکالاتی بر بعضی از آنها وارد باشد.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔰 خیلی از سؤالات شما پاسخهای قانعکننده دارد/ مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید، این باید حل بشود
🔻رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: مجموع این مطالبی که گفتید، خب حرفهای دل است اینها، انسان دوست میدارد بشنود این حرفها را، حرفهای دلی است. منتها خیلی از این سؤالات پاسخهای قانعکننده دارد، خیلی از این انتقادها پاسخهای حلکنندهی مشکل دارد. این جور نیست که واقعاً این اشکالی که شما حالا به ذهنتان رسیده یا خودتان یا مجموعهتان اینجا بیان کردید، این واقعاً یک بنبست باشد. نه. خیلی از اینها پاسخ دارد. البته خب در صحبتهای شما پیشنهادهایی هم بود که ممکن است بعضی از آن پیشنهادها واقعاً عملی و امکانپذیر باشد. لکن عمده اشکال و انتقاد بود. درباره خیلی از اشکال و انتقادها، نمیگویم همه آنها ،مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید. این باید حل بشود.
🔺خب، صحبت حالا نیست، صحبت چهل سال پیش است، من هر هفته میرفتم دانشگاه تهران، هر هفته یک روز بدون استثنا و دانشجوها جمع میشدند، سؤالاتشان را مطرح میکردند، من جواب میدادم. خیلی از گرهها باز میشد، خیلی از عقدهها حل میشد و یک جاهایی هم بود که اشکال پاسخ نداشت، ما میفهمیدیم که بایستی برویم یک کاری بکنیم مثلاً. این را یک جوری باید درست کرد. من خب سفارش کردم به مسئولین. هم وزرا باید بیایند با شماها صحبت کنند، هم مسئولین دستگاههای مختلف، خیلی از این حرفها قابل توضیح است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️هر کجا تعریفی از ایران است خودتحقیران ایرانی در آنجا میدرخشدند!
🔻بعد از تحریم های روسیه، کانال های تلوزیونی و مستندسازهای مستقل روسیه، در حال تهیهی گزارش از زندگی در ایرانِ تحت تحریم، هستند
🔺و مردم دنیا که تنها شناختشان از ایران سیاهنمایی های معمول امپریالسم رسانه علیه ایران بود از این گزارش ها استقبال زیادی کرده اند
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گذاشتن سپاه در فهرست تروریستی از اول اشتباه بود
سخنان وزیر خارجه آمریکا در کمیته سیاست خارجی مجلس سنا دقایقی پیش در مورد خارج کردن سپاه از فهرست تروریستی وزارت خارجه:
🔹 ایران می داند چه گامهایی باید بردارد تا ما هم سپاه را خارج کنیم (تعهد به عدم حمله به نیروها/مقامهای آمریکا)
🔹گذاشتن سپاه در این لیست از آغاز اشتباه بوده چون فایده اش از هزینهاش کمتر است چرا که تنها نتیجه عملی آن ممنوعیت سفر اعضای سپاه به آمریکا بوده در حالی که فرماندهان آن اصلا قصد چنین سفری ندارند.
🔹در نتیجه فقط سبب جلوگیری از ورود به آمریکا برای سربازانی که اجباری آنجا خدمت می کنند شده است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
💠اظهارات دانشجویان درباره «شفافیت آرا نمایندگان، گفتمان دولت و خصوصی سازی» در حضور رهبر انقلاب
مطالبه شفافیت آرا
🔸علی بزرگخو، دبیر دفتر تحکیم وحدت: مهمترین وعدهی نمایندگان، یعنی شفافیت آرا هنوز روی زمین مانده است. تلخی قصه آن است که اغلب نمایندگان، فهم غلط خود از مفهوم «نمایندگی مردم و مسئولیت ملازم با آن» را پشت دیواری از مظلومنمایی قایم میکنند!
وعدههای برخی از بهارستاننشینان برای رای گرفتن از مردم با شعار شفافیت و سپس پشت پا زدن به همان مردم یک دروغ ملی بود. دروغی که سعی دارند با دروغهای دیگر، نظیر «مغایر بودن شفافیت با نظر کارشناسی» تطهیرش کنند.
🔸امیرحسین پناهی، دبیر اتحادیه دانشجویان مستقل: یکی از وجوه اساسی حکمرانی صادقانه، شفافیت است. شفافیت توصیه امیرالمونین و یک اصل عقلانی و راهگشا است. گویا نمایندگان مجلس شورای اسلامی هنوز قصد ندارند زیربار شفافیت نیم بند آرای خود بروند.
همانها که در نشستهای دانشجویی شعارشان شفافیت بود با امروز و فردا کردن و ترفندهای غیر صادقانه از زیر بار مسئولیت و عمل به وعدههایشان شانه خالی میکنند. در چنین شرایطی مردم از خود میپرسند مجلسی که به مهمترین وعده خود عمل نمیکند آیا در سایر موارد میتواند مدعی رفتار صادقانه باشد؟ اگر حاکمیت به اختیار و تدبیر خود وارد اتاق شیشهای نشود، مردم آن را از حیاط خلوتها بیرون میکشند.
گفتمان دولت
🔸نماینده جامعه اسلامی: گفتیم گفتمان، مسئلهای که خلأ آن در قوای سهگانه بهشدت احساس میشود و وقتی به رئیسجمهور محترم میگوییم گفتمانتان چیست پاسخ میدهند گفتمان امام و رهبری، آقایان بهجای آنکه مختصات و جغرافیای نظری و عملی دولت و مجلس را ترسیم کنند با یک واژة دولت و مجلس انقلابی توپ را در زمین شما انداخته و ناکارآمدیهای خود و کارگزارانشان را به نام شما و امام راحل میاندازند.
🔸امیرحسین پناهی، دبیر اتحادیه دانشجویان مستقل: دولت، بهعنوان اصلیترین رکن اجرائی نظام، متولی اصلی نوگرایی در اداره کشور است؛ لکن دولت جناب آقای رئیسی در ایده پردازی کم توان و در گفتمانسازی لکنت بیان جدی دارد.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴 قالیباف از نماینده پیشین مجلس شکایت میکند
مشاور رییس مجلس:
🔹 آقای دکتر قالیباف قطعا از آقای جعفرزاده ایمنآبادی، نماینده پیشین مجلس به دلیل انتشار مطلب کذب و تشویش اذهان عمومی و تکرار یک ادعای تکذیبشده در خصوص خرید ملک در ترکیه شکایت خواهد کرد.
🔹امروز غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، نماینده مجلس دهم در مصاحبهای ادعایی مطرح کرد مبنیبر اینکه قالیباف دو دستگاه آپارتمان را در ترکیه خریداری میکند، سوال بنده از ایشان این است که پول خرید دو دستگاه آپارتمان را از کجا آورده است؟
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴جنگ آینده آب و تلاش رژیم صهیونیستی/صهیونیستها به دنبال تسلط بر منابع آب شیرین جهان
🔹رژیم صهیونیستی خیلی زود به اهمیت ژئوپولیتیک آب در منطقه خشک خاورمیانه پی برد. دیوید بن گوروین نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی میگوید: جنگ امروز یهودیان با عربها جنگ بر سر منابع حیاتی آب است. ایگال آلون نظریه پرداز حزب کار صهیونیستى نیز مىگوید: بلندى هاى جولان و دامنه جبل الشیخ اهمیت حیاتى دارند، دلیل این اهمیت دفاع از منابع اصلى آبىمان است.
🔹اسرائیل پس از تشکیل دولت و تثبیت سرزمین اولیه خود، اقدام به تصرف منابع آبی منطقه نموده است. با غصب چاههای آب مانع برداشت آن به وسیله فلسطینیان میشود. حتی در ساخت دیوار حائل هم گاهی مسیر دیوار تنها به خاطر منابع آبی عوض میشود.
🔹در اواخر دهه ۱۹۵۰ که حافظ اسد تلاشهایی را برای جلوگیری از خروج آب رود اردن از سوریه و لبنان به سمت اسرائیل بعمل آورد، نیروی هوایی اسرائیل همه تاسیسات ساخته شده را در یک بمباران نابود کرد و در نهایت در جریان جنگ ۱۹۶۷ بلندیهای جولان را که سر رشته رود اردن از آن منطقه نشات میگیرند، به تصرف خود درآورد. با این کار سلطه خود را بر دریاچه طبریه نیز که از مهمترین منابع آب شیرین است، حفظ کرد.
🔹این ماجرا وقتی جالبتر میشود که بدانیم منطقه پاتاگونیا در جنوب آرژانتین که از آن بعنوان سرزمین آینده اسرائیل یاد میشود و صهیونیستها به خرید گسترده زمینهای آن منطقه روی آوردهاند، سومین منبع بزرگ آب شیرین بر روی کره زمین است!
🔹بنظر میرسد رژیم صهیونیستی با تصرف منابع آب شیرین جهان و همچنین ورود گسترده در صنعت آب شیرینکنها (رتبه دوم پس از اسپانیا) به دنبال تاثیرگذاری بر سیاستهای جهانی است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa