🔴این دوتا حاضرن به خاطر یه بلوط کل جهانو نابود کنن...
✍ فکر کنم تابع همونی هست که می گفت دنیا، دنیای گفتگوهاست نه موشک ، آخرش هم دنیای موشک ها شد!
تا حالا دقت نکردی ببینی چقدر موشک شبیه بلوطه! 🚀
👈دآخه آی کیو اگه موشک نبود تو و این سرزمین هم نبودید که بخوای از بلوط هاش دفاع کنی😳🤓
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فحاشی و توهینهای گستاخانه مسیح علینژاد به زنان ایران در پخش زنده شبکه سعودی اینترنشنال!
🔹پ.ن: نکته عجیب اینکه "فرداد فرحزاد" مجری برنامه، حتی بهخاطر رعایت اصول اولیه پخش تلویزیونی هم که شده هیچ واکنشی نسبت به فحاشیهای علینژاد، از خود نشان نمی دهد!
@Fetan2
🔴 ترکیه به روایت آمارها
🔸نتایج نظرسنجی موسسه پانوراما تی.آر منتشر شد. این نتایج نشان داد که تفکر ملی گرایی در ترکیه هواداران بسیاری دارد، اما در بخش پایانی این گزارش، خواهیم دید که بین تفکر ملی گرایی ترکی و علاقه به مبانی دین اسلام نزد مردم ترکیه روابط خاصی وجود دارد.
🔹تعریف ترک بودن
در نظرسنجی موسسه پانوراما تی.آر از پاسخ دهندگان پرسیده شد: تعریف شما از ترک بودن چیست؟ به نظر شما مهم ترین ویژگی یا چیزی که باعث می شود یک فرد ترک محسوب شود چیست؟
۴۳ درصد از شرکت کنندگان گفتند: معلوم است! ترک همان کسی است که شهروند جمهوری ترکیه باشد .
۳۰ درصد از پاسخ دهندگان «ترک تبار بودن» و نژاد ترکی را شرط ترک بودن دانستند و ۱۶ درصد نیز گفتند «مسلمان بودن» شرط مهم ترک بودن است!
در این میان، هواداران حزب حرکت ملی، همگی اعلام کردند که نژاد و تبار ترکی از هر چیزی مهمتر است.
شاید درک و پذیرش این عبارت برای خوانندگان ایرانی تسنیم اندکی سخت باشد. اما بر اساس نص آشکار و صریح قانون اساسی ترکیه، «هر کسی که شهروند جمهوری ترکیه باشد، ترک محسوب می شود».
در نظرسنجی مزبور، نظرات مردم در این مورد خواسته شد. ۴۶ درصد از آنان با این بند موافقند و می گویند: بله. قطعا هر کسی شهروند جمهوری ترکیه باشد، ترک هم هست . اما ۴۴ درصد کاملا مخالفند. جالب اینجاست که شرکت کنندگان ۵۵ ساله و بالاتر به با این جمله خیلی موافق بودند و این نشان می دهد که نسل جوان کنونی ترکیه، چنین دیدگاهی ندارد.
اولویت های فکری مردم ترکیه کدامند؟
در ادامه نظرسنجی، چند گزینه در اختیار پاسخ دهندگان قرار داده شده تا بر اساس آن، اولویت فکری خود را بیان کنند. گزینه ها و نتایج، به این شکل است:
دوست داشتن کشوری که در آن زندگی می کنم، ۴۰ درصد.
دوست داشتن جهان و طبیعت، ۲۷ درصد.
دوست داشتن ملتم، ۱۹ درصد.
دوست داشتن استان و زادگاهم، ۹ درصد.
برای رسیدن به ترکیه ای قوی
موسسه پانوراما تی.آر، از شرکت کنندگان در نظرسنجی خود پرسیده است: ترکیه با کدام گزینه، قوی تر خواهد شد؟ گزینه ها و نتایج، به این شکل است:
قدرت اقتصادی (۳۲ درصد).
یک دموکراسی قوی (۳۱ درصد).
صلح اجتماعی (۲۰ درصد).
قدرت نظامی (۱۰٪).
گزینه قدرت نظامی که دولت اردوغان در چند سال اخیر از نظر گفتمانی و سیاسی آن را در اولویت قرار داده است، در جامعه طرفدار چندانی ندارد. همچنین مشخص شد که ۵۵ درصد از شرکت کنندگان با این جمله موافق هستند: ترکیه باید منابعی را که برای تسلیحات صرف می کند در زمینه هایی مانند آموزش و بهداشت هزینه کند.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴 بحران کم آبی و یک آدرس غلط !!
در اینکه نحوه مصرف آب برخی از ما مردم ، مصداق اسراف و تبذیر است شکی نیست. گناه کبیره ای که در قرآن از مرتکبین به آن با عنوان "برادران شیطان" یاد شده است!!(اسراء/۲۷)
و هر کسی وظیفه دارد دیگران را از این گناه کبیره نهی کند ...
اما نکته مهمی که نباید مغفول بماند این است که کل مصرف آب در بخش خانگی حدود ۷ درصد می باشد ولی در بخش کشاورزی حدود ۹۰ درصد!
این یعنی دلیل اصلی بحران آب در #ایران نه مصرف بالای مردم که عدم مدیریت صحیح بهره برداری از منابع آبی در بخش کشاورزی است.
مسئولین و تصمیم گیران ارشد بایستی مراقب باشند که اسیر این آدرس های غلط نشوند و بیشترین عنایت را به تغییر و تصحیح مدیریت منابع آبی در بخش کشاورزی داشته باشند ...
ما می توانیم با اصلاح این بخش ، حتی با همین میزان بارش و با همین مقدار منابع آبی و حتی با جمعیتی بیشتر ، بحران کم آبی در کشور نداشته باشیم ...
#ایران_قوی
#نفوذ
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🌴پس لرزه های جنگ #اوکراین
🔹کارشناسان خبره سباسی و نظامی، جنگ روسیه و اوکراین را طولانی مدت پیش بینی کردند. به تعبیر مقام معظم رهبری؛ "قضایای جنگ اخیر اوکراین را باید عمیقتر و در چارچوب شکلگیری نظم جدید جهانی دید که احتمالاً فرآیندهای پیچیده و دشواری، در پی آن شکل خواهد گرفت"
🔹یکی از پیامدهای جنگ اوکراین را می شود استعفای بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس دانست. هر چند علت های متعددی را برای این استعفا گفته اند. ولی یکی از دلایل مهم استعفا ناتوانی در سر و سامان دادن وضعیت اقتصادی و مهار قیمت سوخت در پی جنگ اوکراین است.
🔹 اروپایی ها با تحریم اقتصادی روسیه، قصد ساقط کردن دولت روسیه را داشتند؛ ولي خودشان در این دام گرفتار شدند. آیا سقوط دولت بوریس جانسون آغاز دومینوی سقوط و شکست دولت های اروپایی خواهد شد؟ موضوعی است که آینده بیشتر روشن خواهد کرد.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
ماموریت ناوگان ارتش ایران در دریای سرخ چیست ؟
🔸️هفته گذشته وزیر جنگ رژیم صهیونیستی انتشار تصاویر ماهواره ای از حضور چهار کشتی جنگی در دریای سرخ خبر داد و آن را یک تهدید دانست.
🔸️شناورهایی که بنی گانتز بدان ها اشاره کرد یک شناور بالگرد بر به نام هنگام و دو کشتی پشتیبانی و یک فریگیت به نام موج بودند .
🔸️در خصوص حضور رزمی ایران در دریای بسیار مهم سرخ چند نکته باید ذکر گردد.
1️⃣ دریای سرخ از آبهای بین المللی است و حضور هر کشوری در آن آزاد بوده و در نتیجه کشتی های جنگی ایرانی نیز می توانند طبق حقوق دریاها در آن حاضر باشند .
2️⃣ دریای سرخ از مهم ترین دریاهای دنیاست که مسیر اصلی انتقال کالا و انرژی میان آسیا و تمام اروپاست . همچنین بخش هایی از آفریقا نیز از طریق این دریا با کشورهای آسیایی تجارت می کنند .
3️⃣ به نظر می رسد راهبرد دریایی فعلی جمهوری اسلامی تعقیب و تثبیت منافع ایران در بالای مدار ۱۰ درجه شمالی باشد و در این راستا حضور در دریای سرخ به عنوان مسیر اصلی انتقال کالا و انرژی میان آسیا و اروپا ارزش استراتژیک
بسیار زیادی دارد .
4️⃣ این اقدام ایران نشان میدهد که جمهوری اسلامی قصد دارد توسعه نفوذ آبی خود را فراتر از خلیج فارس و دریای عمان ببرد .
به عبارت دیگر جمهوری اسلامی سیطره خود را بر خلیج فارس و دریای عمان تثبیت شده می بیند و به همین دلیل تلاش دارد با استفاده نیروی دریایی راهبردی ارتش، وضعیتی را که در دریای عمان برای خود ایجاد کرده ، به تدریج به سایر مناطق گسترش دهد .
5️⃣ اصل حضور شناورهای رزمی ارتش در دریای سرخ حاکی از تلاش جمهوری اسلامی برای گذار از یک قدرت منطقه ای به مرحله ای بالاتر که به آن قدرت بزرگ می گویند است .
6️⃣ ماموریت شناورهای رزمی ایرانی در دریای سرخ می تواند مقابله با دزدان دریایی ، رصد و جمع آوری اطلاعات و حمایت از تردد کشتی های تجاری ایرانی و متحدان منطقه ای آن باشد .
7️⃣ بر اساس راهبردهای ژئوپلیتیکی و نظریات استراتژیست های این حوزه از جمله آلفرد ماهان ، حضور در دریاها و تقویت ناوگان جنگی و تجاری عاملی بسیار مهم در راستای تثبیت و افزایش قدرت و کسب ثروت و امنیت کشورها خواهد بود و در نتیجه به نظر می رسد جمهوری اسلامی نیز این مهم را مدنظر قرار داده است.
8️⃣ یمن از جمله کشورهایی است که ساحل مناسبی در دریای سرخ دارد و در صورت تثبیت حاکمیت دولت نجات ملی یمن (وابسته به انصارالله ) در صنعا و بنادری چون الحدیده ، و ایضا با عطف به رابطه راهبردی این دولت و نظام مستقر در تهران ، به نظر می رسد حضور دریایی ایران بیش از پیش در این نقطه آبی اثرگذارتر و دارای اثر راهبردی بلند مدت شود .
9️⃣ اشراف نظامی بر تنگه باب المندب به عنوان نقطه اتصال اقیانوس هند و دریای سرخ برای منافع جمهوری اسلامی و متحدانش اهمیت بسیاری دارد و شناورهای جنگی ایرانی در این خصوص می توانند بازیگری تاثیرگذار باشند.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
⛔️ این بی حجابی آن بی حجابی نیست!
✍محسن مهدیان
🔹 برداشتن روسری در خیابان معنی اش چیست؟ ماجرای کشف حجاب نسبت به گذشته تغییر کرده است. از قضا با یک پدیده نوظهور مواجهیم.
ما پیشتر نیز با پدیده بی حجابی مواجه بودیم. اما..
🔸 بدحجابی در تاریخ جمهوری اسلامی اگرچه یک نقص محسوب می شود اما برآمده از بی حیایی و خدای ناکرده بی عفتی نیست. برآمده از غرب پسندی های عرفی گرایانه است. به همین دلیل است که رهبرانقلاب تاکید داشتند بدحجابی یک نقص است اما معیار نهایی برای قضاوت افراد نیست.
👈چه بسا دختران بدحجابی که هم انقلابی اند و هم اهل معنویت؛ هرچند گرفتار این خطا.
اما از این خطا تا آن خطا فاصله بسیار است. کدام خطا؟
🔹 ما با یک پروژه سیاسی مواجهیم. لذا نوع مواجهه با این خطای سیاسی از جنس آن خطای فرهنگی نیست. خطای سیاسی برخورد امنیتی می طلبد و خطای فرهنگی مواجهه آموزشی و فرهنگی.
🔸از کدام خطای سیاسی حرف میزنیم؟
موضوع کشف حجاب را یکبار دقیق شویم.
👈 معنی کشف حجاب یعنی ایستادن مقابل احکام؟ ازین هم بالاتر چون ممکن است برخی لامذهب یا شل مذهب باشند. یعنی ایستادن مقابل قانون؟ ازین هم بالاتر چون ممکن است کسی این قانون را قبول نداشته باشد.
🔹 برداشتن حجاب ایستادن مقابل دموکراسی و جمهوریت است. یعنی چی؟
اکثریت این کشور مسلمانند. اسلام دین غالب است. حجاب از احکام دینی است. پس به حکم دموکراسی باید به حقوق اکثریت احترام گذاشت. ممکن است بگوئید حجاب اختیاری است. بی حجاب و باحجاب باید آزاد باشند. این حرف ظاهر قشنگی دارد اما قرائت دیگری از تقابل خشن با دموکراسی است.
🔸 چون ایستادن مقابل قانون است. حجاب الزام قانونی است نه اجبار. اخیرا یک حرف جدیدی باب شده است که: " مگه زمان رضا خان قانون کشف حجاب نبود؟ پس چرا مقابله کردید؟" پاسخ خیلی روشن است. قانون حجاب با قانون کشف حجاب یک تفاوت عمیق و البته ساده دارد. قانون کشف حجاب قانون برامده از دیکتاتوری بود ولی قانون حجاب برآمده از اراده مردم است. رضا خان با دیکتاتوری مقابل دین مردم ایستاد، مردم هم مقابلش ایستادند.
برگردیم به بحث اصلی.
👈با پدیده نوظهور مواجهیم. پدیده ای که هدف نهایی آن ایستادن مقابل اکثریت مردم است. به همین دلیل گفته می شود کشف حجاب سیاسی است.
🔹ظاهر یکیست. اما فاصله معنادار است. این بی حجابی آن بی حجابی نیست. ما با جمعیتی بسیار محدود مواجهیم که خواسته یا ناخواسته با کشف حجاب مقابل جمهور مردم ایستادند.
💢 ماجرای کشف حجاب ابزار جدید تقابل با اکثریت مردم است. به همین دلیل است که یک خبرنگار فراری از ایران که این روزها کارمند مواجب بگیر سفارت آمریکا شده است با صراحت می گوید هدف از کشف حجاب براندازی است و لاغیر.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
⛔️ مصطفی تاجزاده، از سوپر انقلابی بودن تا ضد انقلابی شدن
💠 مولا علی علیه السلام در نهج البلاغه افراط و تفریط را نشانه جاهل بودن انسان بر می شمارد، جهلی که یک روز او را از این سوی بام و روز دیگر از آن سوی بام به پایین پرتاب می کند، دقیقا مانند سید مصطفی تاجزاده سوپر انقلابی دیروز و ضد انقلاب امروز!!!
◀️ سید مصطفی تاجزاده از جمله شخصیت های انقلابی بود که با ملاقات حضرت امام در پاریس شیفته ایشان شده و درس را رها و وارد عرصه انقلابی گری شد و در عمده مسائل فرهنگی و مورد مناقشه ابتدای انقلاب اسلامی که به افراط کشیده شد رد پای ایشان موجودست. ایشان در کسوت مدیرکل نشریات و مطبوعات وزارت ارشاد با نشریاتی که حتی در خارج از کشور تصویر امام را چاپ نکرده برخورد می کرد و حتی به آنان به این دلیل برچسپ ضد ولایت فقیه می زد که نمونه آن نشریه العالم چاپ لندن می باشد.
◀️ او که در ابتدا حامی بنی صدر بود، با دیدن انحراف بنی صدر به نقد جدی او و دفاع از امام راحل و انقلاب پرداخت و آنرا خط قرمز خود دانست که حتی برای دفاع از آن در مقابل بنی صدر هم می ایستد.
◀️ در موضوع مشهور ممنوعیت استفاده از ویدئو در ایران نیز ردپای مصطفی تاجزاده به عنوان معاون سید محمد خاتمی وزیر ارشاد هویداست بگونه ای که عبدخدایی در خاطراتش بیان می کند که وقتی پیشنهاد آزاد شدن آنرا دادم، مصطفی تاجزاده بسیار عصبانی شد و در جمع شورای معاونین وزارت من را از فرنگ برگشته متجدد نامید و از امتداد این ممنوعیت دفاع کرد.
◀️ هنوز مدتی از این افراطی ها نگذشته بود که او میل به تفریط پیدا کرد، مخالف دستور امام در انحلال سازمان مجاهدین انقلاب شد، همان امامی که حتی عدم چاپ عکس ایشان روی نشریات را نمونه ای از ضد ولایت فقیه بودن می دانست از اینچنین ضدیت با ولایت فقیه آنقدر امتداد پیدا کرد و زیاد شد که ایشان صراحتا ولایت فقیه در قانون اساسی را انحرافی می داند که باید حذف شده و به شکل افراطی در همه مشکلات، رهبری را مقصر می داند و خواهان پاسخگویی و استعفای ایشان می شود.
◀️ ایشان در فتنه ۱۸ تیر، اغتشاشات کوی دانشگاه، اعتراضات خونین خرم آباد و حرکت اغتشاشگران به سمت بیت رهبری با وجود اینکه معاون وزیر کشور بوده، در پشت پرده به تحریک مردم و دانشجویان برای مقابله با جمهوری اسلامی می پردازد و این روند را تا فتنه ۸۸ ادامه می دهد و حتی به عنوان متهم روانه زندان می شود.
◀️تاجزاده در شکل گیری مجلس ششم نیز دخالت مستقیم داشته و سبب تقلب در انتخابات مجلس می شود و حتی برای این امر در دادگاه محکوم می شود. در صورتیکه که بر خلاف ظاهر و ادعای تقلب خصوصا در سال ۸۸، در جلسات خصوصی که فیلم های آن به بیرون درز کرده تقلب را رد می کند و منافقانه تقلب گسترده را غیر قابل انجام می دادند.
✅ و اکنون این فرد که خود عامل و همراه با بسیاری از افراطی گری های ابتدای انقلاب و نارضایتی بین مردم بوده، بدون اینکه مسئولیت را بپذیرد، آزادانه مردم را بر علیه نظام اسلامی تحریک می کند که در آخرین توییت خودش صراحتا نظام را با درج مطلبی تهدید می کند که فکر نکند بازی تمام شده، بلکه هنوز هزار باده ناخورده در رگ تاک است.
🔴 تهدیدی که با توجه به سابقه خشونت طلب ایشان و مدیریت پنهان اغتشاشات سال پایانی دهه هفتاد و سال ۱۳۸۸، این تهدید او را از منتقد سیاسی خارج کرد و دوباره به مقابله جدی با نظام پرداخت که مورد توجه دستگاه های امنیتی قرار گرفت و به جرم اقدام علیه امنیت ملی کشور دستگیر شد.
✍️ سید محسن هاشمی
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
⛔ چرا تاجزاده دستگیر شد!؟
💢 فراخوان مجازی یک میلیونی اصلاحات علیه حکومت اسلامی!
🔹یک هفته ای بود که تاجزاده در کلاب هاوس فراخوان داده و اطلاع رسانی کرده بودند، یک میلیون هم جمع شده و صحبتهای او و کارشناس هایش را می شنیدند. از ساعت ١٠ شب تا ٢ بامداد می آمدند و پشت سر هم صحبت می کردند. موضوع این فراخوان چند ساعته چه بود؟ موضوع این بود که حکومت روحانیت و مرجعیت فقهی و دینی شکست خورده و به بن بست رسیده..!
🔸دفعه پیش هم گفت "ما اشتباه کردیم حکومت را به ولایت فقیه دادیم. چون ولایت فقیه به دنبال اجرای احکام اسلامی است؛ و اسلام در طول ١۴٠٠ سال نشان داده که نتوانسته و نمی تواند سعادت جامعه را تأمین کند"
اعلام نشست رسمی می کنند، تبلیغ می کنند، راجع به ناکارآمدی دین صحبت می کنند..!
🔹نصیری سردبیر روزنامه سابق روزنامه کیهان در این نشست می گوید: «عوامل عدم موفقیت و توفیق مرجعیت، یک سری عوامل نظری است، و یک سری عوامل صنفی و خصلتی است». می گوید «باید سطح معرفت سیاسی جامعه بالا رود، تا درک کنند نظام ما شبیه نظام اموی است. چون نظام ما قائل به دین خشن است. یک نمونه اش حجاب اجباری است». می گوید «روحانیت جریان روز و مدرنیته را متوجه نمی شود»!
یعنی: امام و رهبری جریان روز و مدرنیته را نمی فهمیدند و نمی فهمند!
🔸نصیری می گوید «جمهوری اسلامی سراغ اسلام جباری رفته. ما باید برویم سراغ اسلام رحمانی»
می گوید «از مظاهر اسلام رحمانی این است که امیرالمومنین حکمیت را پذیرفت»
یعنی: میخواهند دوباره تاریخ را تکرار کنند و ولی امر مسلمین را مجبور به پذیرش حکمیت کنند تا کمر اسلام و کشور را دوباره بشکنند!
بعد تاجزاده میگوید «البته من معتقد نیستم که باید علیه نظام حرکت خشن انجام داد. چون اگر این کار را انجام دهیم در انتخابات آینده ردصلاحیت می شویم».
یعنی: اغتشاش و برخورد خشن را تأیید می کند، اما بخاطر ماندن در صحنه سیاسی جامعه این کار را نمی کند.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa