🔴یک ایرانی با پای مصنوعی بلندترین کوه آزاد جهان را فتح کرد
🔹سجاد سالاروند کوهنورد اسلامشهری با دو پای مصنوعی در ۵ شبانه روزکوهپیمایی با پرچم کشورمان و عکس شهیدان حسن طهرانیمقدم و حاج محمود شفیعی به کوه کلیمانجارو صعود کرد.
🔹کوه کلیمانجارو با ارتفاع ۵۸۹۵ متر بام آفریقا و همچنین بلندترین کوه آزاد جهان است.
👌دمت گرم پهلوان ، ناز شستت
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز
eitaa.com/joinchat/1340538899Cc457613bcd
🔴 سنگ مزار شهیده ریحانه سلطانینژاد، معروف به «کاپشن صورتی با گوشواره قلبی» که در انفجار تروریستی کرمان به شهادت رسید
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز
eitaa.com/joinchat/1340538899Cc457613bcd
🔴 لیست ائتلاف جریانات جبهه انقلاب برای مجلس خبرگان تهران اعلام شد
🔹لیست جامعه مدرسین به عنوان عالی ترین نهاد حوزههای علمیه به عنوان لیست اصلی ائتلاف جریانات جبهه انقلاب انتخابات خبرگان رهبری در تهران اعلام شد.
🔹اسامی لیست جامعه مدرسین تهران بدین شرح است:1.عبدالجواد ابراهیمی فر ۲.علیرضا اعرافی ۳.احمد دانش زنده مومن ۴.قربانعلی دری نجفآبادی ۵.محمود رجبی ۶.حسینعلی سعدی ۷.غلامعلی صفایی ۸.سعید صلح میرزایی ۹.محسن قمی، ۱۰.محمود محمدی عراقی ۱۱.غلامرضا مصباحیمقدم ۱۲.محمدعلی موحدیکرمانی ۱۳.سیدمحمد علی موسوی جزایری ۱۴.علی مومن پور ۱۵.محمدرضا ناصری کوچه بیوک ۱۶.غلامعلی نعیم آبادی
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز
eitaa.com/joinchat/1340538899Cc457613bcd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا یه شرکت میتونه پول مردم رو بالا بکشه؟
🔹امیدواریم مال باخته ها هرچه سریع تر به پولشون برسن
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز
eitaa.com/joinchat/1340538899Cc457613bcd
✅ مسیر پیشرفت چگونه طی می شود❓
بر اساس تجربیات جهانی مراحلی که کشورهای پیشرفته طی کردند از قرار زیر بوده است:
1⃣ رهایی از یوغ استبداد و استعمار؛ کشورهایی مانند هلند که مستعمره تمام عیار اسپانیا یا آمریکا که مستعمره انگلیس بودند بعد از رهایی از استبداد و بویژه استعمار اولین گامهای توسعه را برداشتند. امروز کشورهایی که اسیر استعمار (البته امروز استعمار نو و فرانو را در جهان داریم؛ یعنی به جای استعمار مستقیم و اشغال مستقیم، از طریق نفوذی ها و تحمیل قواعد بازی از طریق سازمانهای زیر مجموعه سازمان ملل به استعمار کشورها می پردازند) هستند، شاخص های توسعه و پیشرفت را ندارند و هیچ استقلالی در تصمیم گیری ندارند و به تعبیر ترامپ گاو شیرده اند!
2⃣ ایران از جمله مستعمرات غرب بویژه آمریکا بود که هیچ یک از شاخصه های اصلی توسعه (دموکراسی، آزادی، استقلال، حفظ تمامیت ارضی، اقتدار و اعتبار، پیشرفت تکنولوژیک و اقتصادی) را نداشت.
3⃣ ایرانیان سال ۵۷ تصمیم گرفتند مستقل، مقتدر و پیشرفته شوند؛ لذا گام اول را برای این هدف با انقلاب اسلامی برداشتند که با توجه به ماهیت الهام بخشی و تقابل با گفتمان لیبرالیسم و از سویی خارج شدن منابع و ژئوپلتیک ایران و منطقه مورد غضب غرب قرار گرفت و هدف ناامنی، بحران و جنگ قرار گرفت؛ لذا چاره ای جز قدرتمند شدن نداشت و همین شد و تبدیل به یکی از چند قدرت برتر نظامی جهان شد تا امنیت خود را برای گامهای بعد تضمین نماید.
4⃣ در مراحل بعد با انقلاب علمی تبدیل به یکی از ۱۰ قدرت برتر علمی و تکنولوژیک جهان شد و البته در این مرحله هم مشمول فشار و ترور دانشمندانش گردید.
5⃣ در مرحله بعد با رشد تولید و تاکیدات رهبری بر این موضوع وارد فاز صادرات می گردد تا هزینه های انجام شده به مرحله بازدهی برسند. البته این مسیر زمانبر و همراه با چالشها و کارشکنی ها خواهد بود.
6⃣ در مرحله آخر با الگو سازی و تمدن سازی در جهان ناامید از مکاتب بشری بویژه لیبرالیسم که نقاب نفاق و تزویرش در پرچمداری حقوق بشر، آزادی، صلح و امنیت جهانی و... هویدا گردیده است، و به دلبل ضعف در نظریه پردازی وارد فاز میلیتاریستی شده است، فرصتی بی نظیر برای پرچمداری ایدئولوژیک و مرجعیت فکری جهان توسط ایران با برخورداری از آخرین نسخه حیات بخش تعالیم الهی، حاصل شده است.
«دکتر محمد جواد یاری»
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز
eitaa.com/joinchat/1340538899Cc457613bcd
⭕️چرا عده ای برای شرکت در انتخابات تردید دارند؟!
🔸شاید شما هم جزو افرادی باشید که برای شرکت در انتخابات تردید دارید، یا قصد شرکت در انتخابات را ندارید و یا در اطراف خود از کسانی شنیده اید که شرکت در انتخابات فایدهای ندارد و رای ما هیچ اثری ندارد؛ توصیه میکنم حتماً این مقاله را تا پایان بخوانید.
🔻سوال اساسی اینجاست که چرا تعدادی از مردم از آینده نا امید هستند و اعتقاد دارند که وضع موجود دیگر قابل اصلاح نیست و نباید برای آن تلاش کرد؟!
⛔️آیا تا کنون در مورد درماندگی آموخته شده مطلبی را شنیده و یا خوانده اید؟
🔹درماندگی آموخته شده یا Learned Helplessness پدیده ای است که در تحت شرایط بوجود آمده فرد، ناراحتی، درد و رنجی را تجربه می کند که علی رغم تلاش برای رهایی از آن نتیجه ای حاصل نمی شود (تجربه شکست) در نهایت به این باور می رسد که راه گریزی وجود ندارد. در این شرایط فرد اصطلاحا شرطی می شود و دیگر برای پرهیز از این درد و رنج هیچ تلاشی نمی کند، حتی اگر فرصتی داشته باشد که از آن فرار کند.
🔻این باور از آنجا ناشی می شود که فرد در آن زمینه خاص، یک یا چند بار تجربه ناموفق قبلی داشته و تقریبا نا امید می شود و به تلاش برای کاری که برایش نتیجه ای نداشته ادامه نمیدهد و اصطلاحا تسلیم می شود. با این احساس درماندگی، عدم تلاش برای تغییر وضعیت فعلی اش را توجیح می کند به گونه ای که با خود می گوید نمی شود، نمی توانم یا از قبیل این عبارات.
🔺یکی از عوامل اصلی تأثیر گذار در بوجود آمدن این نوع اختلال رسانه است. رسانه ها با در دست گرفتن افکار و جهت دهی به آنها احساس عدم موفقیت را برای فرد تداعی کرده و سطح داشته های او را بقدری پایین نشان می دهند که بعضاً دیده نمی شود و سطح خواسته ها را بقدری بالا می برند که فرد آن را برای خود آرزوی دست نیافتنی می بیند، لذا در چند تلاش نا موفق برای رسیدن به مطلوب دچار اختلال درماندگی آموخته شده می شود.
♨️اکنون که در آستانه انتخابات مهم پیش رو هستیم بعضی از افراد هستند که به دلیل اینکه در انتخابات های قبلی سطح خواسته آنان تحقق پیدا نکرده و انتظاراتش بر آورده نشده دچار درماندگی آموخته شده اند و دست از تلاش برای بهبود وضعیت آینده کشیده اند.
♦️اما راهکار خارج شدن از دایره درماندگی آموخته شده چیست؟
۱- کنار گذاشتن افکار منفی که میتواند نقش مهمی در درمان درماندگی آموخته شده داشته باشد و جایگزین کردن افکار و رفتارهای مثبت و مفید به جای افکار منفی
۲- تقویت عزت نفس
۳- تعیین اهداف بزرگ و دنبال کردن آنها
۴- هوشیاری و آگاهی نسبت به شرایطی که در آن قرار گرفتهاید
🔻یکی از مهمترین راهکارهایی که میتواند در درمان درماندگی آموخته شده موثر باشد، این حالت هوشیاری و آگاهی فرد است. وقتی فرد میداند با مشکلی جدی روبرو است که میتواند کل زندگیش را تحتالشعاع قرار دهد، قطعا برای نجات خود کاری میکند.
👌عزیزان امیدوارم پس از خواندن این مطلب نظرتون راجع به بسیاری از اتفاقات پیرامونی تغییر کرده و بی تفاوت از کنار آن عبور نکنید.
✍ مهدی شایسته
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز
eitaa.com/joinchat/1340538899Cc457613bcd