☑️پاسخ سفیر ارمنستان در ایران به علی اف، درمورد تعجب وی از رزمایشهای ایران:
🔸ارمنستان، طمعی نسبت به مرزهای ایران ندارد.
🔹ارمنستان متحد اسرائیل نیست.
🔸 ارمنستان شبکهای از جاسوسان نفوذی در آتروپاتاکان (آذربایجان) ایجاد نکرده.
🔹 ارمنستان در پی حذف ایران از پروژههای اقتصادی در منطقه نیست.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
✳️هدف اقلیم کردستان از برگزاری کنفرانس سازش با اسرائیل چیست؟
پس از تحرکات نظامی ایران علیه گروههای کرد در اقلیم کردستان، به نظر میرسد که سران این منطقه به این نتیجه رسیدهاند که با تسهیل در موضوع نفوذ منطقهای اسرائیل برای خود در آینده حاشیه امن ایجاد نمایند.
برگزاری نشست کنفرانس صلح و استرداد و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی به همت اندیشکده مرکز ارتباطات صلح در نیویورک و با نقش ویژه جوزف براود دارای اصالت یهودی و عراقی در اربیل، بهت عراقی ها را به همراه داشته است.
برگزاری این نشست و تاکید بر پیوستن عراق به پروسه سازش، بلافاصله خشم رهبران عراق را به همراه داشته و به محکومیت این نشست از سوی دولت مرکزی و دولت خودمختار اقلیم منتهی شده است. نشست یاده شده مورد حمایت شخصیت های مهمی نظیر «مارتین ایندیک» و «دنیس روس»، مسئول پرونده خاورمیانه در زمان باراک اوباما و شخصیت نزدیک به هیلاری کلینتون قرار داشت.
به باور برخی از تحلیلگران رویکردهای سران اقلیم کردستان در مقابله با گروه های مقاومت در عراق و چراغ سبز نسبت به برگزاری جنین نشست های در خاک عراق نشان دهنده تغییر برخی مناسبات بغداد در قبال ایران خواهد بود.
🔶آیا احتمال برخورد نظامی ایران با گروهک ها و پایگاه های نظامی اسرائیلی در آذربایجان وجود دارد؟
🔰در پي مستقر شدن برخي از گروهک هاي ضد انقلاب در مرزهاي جمهوري آذربايجان با ايران و نيز تحويل چند پايگاه نظامي و امنيتي به اسرائيل در مناطق مرزي اين کشور با ايران، برخورد با اين جريانها در دستور کار ايران قرا رگرفته است. برهمین اساس ايران اولتيماتومهاي جدي و تهديدهاي قريب الوقوعي را به مقامات آذربايجان منتقل کرده است که در صورت عدم اصلاح اين رويه برخورد نظامي جدي ايران در پيش خواهد بود.
منبع : کانال پرسمان سیاسی
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
مرز ارمنستان.pdf
19.52M
⭕️ اگر میخواهید بدانید دقیقا در مرز ایران و آذربایجان چه میگذرد و چرا ایران به کناره رود ارس لشکرکشی کرده، این فایل را با دقت بخوانید.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
⚜️⭕️ روزنامه نگار ترک غافلگیر شد ؛
پوتین از ما خواست ادلب را ترک کنیم!
🔹یک روزنامه نگار ترک فاش کرد که ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه ، از رجب طیب اردوغان ، همتای ترکیه ای خود ، در اجلاس دیروز خود در سوچی ، خواست نیروهای خود را از سوریه خارج کند
🔸ترکر ارترک ، روزنامه نگار ترکیه ای در توییتی نوشت: "اجلاس سوچی بسیار بد گذشت."
🔹وی افزود: از ما خواسته شد سوریه را ترک کنیم ، قیمت گاز طبیعی افزایش یافت ، خرید موشک های اس - ۴۰۰ از دستور کار خارج شد و گفته شد که ادلب زمستان امسال بخشی از دولت سوریه خواهد بود
🔸روزنامه نگار ترک از دولت کشورش انتقاد کرد و گفت که "هیچ برگ برنده ای نداشت و ضعیف بود".
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴️ محققان ایرانی به فناوری تولید واکسن کرونا به روش« mRNA» دست یافتند
🔹️پژوهشگر شرکت سلتک فارمد از دستیابی محققان ایرانی به فناوری تولید واکسن به روش " اِم آر ان اِی " (mRNA) خبر داد و گفت: این فناوری مشابه روش استفاده شده برای تولید واکسنهای فایزر و مدرناست.
علیرضا نادری سهی:
🔹️ استفاده از فناوری mRNA برای تولید واکسن تاکنون در انحصار ۲ شرکت آلمانی و امریکایی بود اما محققان ایرانی موفق شدند با وجود همه محدودیتها در تامین مواد آزمایشگاهی و تحریمهای ظالمانه به این دستاورد بزرگ علمی برسند.
🔹️مقاله مربوط به این دستاورد با عنوان " تولید واکسن mRNA-LNP علیه ویروس کرونا: ارزیابی پاسخ ایمنی در موش و میمون رزوس " در نشریه معتبر بین المللی واکسینه " Vaccines " منتشر شد که گویای توانایی بالای پژوهشگران کشورمان در عرصه علمی و تائید امکان تولید این نوع واکسن در ایران است.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴 آیت الله رئیسی امروز در استان کهگیلویه و بویراحمد: بهزودی جهاد سازندگی احیا میشود
رئیسجمهور:
🔹 اگر اقتصاد روستا حل شود شاهد کوچ به شهر نخواهیم بود.
🔹 معتقدم باید جهاد سازندگی احیاء شود و ما به زودی این کار را انجام میدهیم.
🔹 جهاد سازندگی باعث ساماندهی نیروهای جوان برای آبادکردن مناطق محروم میشود.
#رئیسی
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔰تاثیرFATFبر عضویت ایران در س.شانگهای
✍علی محمدی
🔶برخی از رسانه ها، از جمله روزنامه شرق در مطلب امروز خود با کم اهمیت جلوه دادن عضویت ایران در سازمان شانگهای، تحلیل نمود که عضویت ایران در سازمان، منوط به پذیرش توصیه های fatf است. چند نکته کلیدی در خصوص این موضوع:
1⃣بیان چنین مباحثی در زمینه بی ارزش خواندن عضویت در شانگهای، سرپوش نهادن بر سیاست خارجه شکست خورده دولت روحانی است تا کم کاری این دولت را در نگاه به شرق توجیه کنند؛ دولتی که به امید غرب دست رد به سینه شرق زد، اما نه تنها از سیاست خود تحفه ای نبرد، بلکه ملامت بسیار هم دید. بدیهی است که یکی از مهمترین عوامل تایید عضویت ایران در شانگهای تغییر ریل سیاست خارجی در دولت سیزدهم بوده است.
2⃣تاکنون هیچ بندی در اساسنامه شانگهای، مبنی بر الزام پذیرش توصیه های fatf برای عضویت در سازمان، گنجانده نشده است. البته هند صرفا پیشنهاد این موضوع را داده است ولی هنوز به تایید سازمان نرسیده است.
3⃣ با جستجویی ساده در سایت مرکزی کارگروه اقدام مالی/www.fatf-gafi.org/home
متوجه خواهید شد که سازمان شانگهای SCO عضو اصلی یا ناظر یا وابسته fatf نیست.
4⃣ جریانی اینگونه وانمود می کند که با عدم اجرای توصیه های fatf تجارت ایران با کشورهای دیگر، صفر خواهد شد. اما به این سوال اساسی پاسخ نمی دهند که چرا در سالهای اخیر حجم تجارت ایران با کشورهای مهم شانگهای مثل چین و روسیه، روند تقریبا مثبتی داشته است.
5⃣ در یادداشت قبلی( انتفاع اقتصادی ایران در شانگهای) توضیح دادم که چگونه حضور در س.شانگهای تجارت ایران در سایه تحریم ها را تسهیل می کند و fatf تاثیر مطلقی بر این موضوع ندارد.
6⃣ در خصوص تحریمها، اگر چه در اجلاس 2010 سران در تاشکند اعضای سازمان مقرر کردند کشورهای خواهان عضویت در سازمان نباید مورد تحریم سازمان ملل باشند، اما کشورهای موثر عضو و ناظر در سازمان مرتب مورد تحریم های آمریکا بوده اند. بنابر این چنانچه سازمان این رویکرد را عملی کند در واقع گامی را برای عدم گسترش و تاثیرگذاری خود برداشته است و این خلاف اهداف اولیه تشکیل سازمان است. ارتباط ایران و سازمان، برد برد است و انتفاع شانگهای از ایران آنقدر زیاد است که سازوکارهایی برای دور زدن تحریمها و fatf مترتب خواهند نمود. چنانچه هم اکنون وجود دارد.
7⃣ البته fatf بی تاثیر نیست و در نهایت باید راهکاری برای آن یافت. اما نکته مهم اینکه باید توجه داشت معادلات بین الملل وابستگی متقابل دارند. سازمان شانگهای یک فرصت بالقوه است که باید بالفعل شود و از فرصت های سیاسی سازمان برای دیپلوماسی و خروج کامل از لیست سیاه fatf استفاده نمود. اما نباید همه چیز ، از واکسن تا عضویت در سازمانها را به fatf گره زد.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔻اعتراض سفارت ایران در باکو به تعرض به حریم سفارت
سفیر ایران در باکو:
🔹در پی تعرض عدهای به سفارت ایران در باکو در نیمه شب گذشته و اعتراض شدید و پیگیریهای رسمی، پلیس دیپلماتیک و وزارت کشور آذربایجان چهار متعرض به ایران را شناسایی، بازداشت و بازجویی کرد.
🔹سفارت ایران در حال پیگیری موضوع تا حصول نتیجه و تنبیه خاطیان است.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🚨🚨🚨عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔻در صورت استمرار ماجراجویی ترکیه و رفتار ناشیانه جمهوری آذربایجان ، نخجوان و قره باغ را به ایران همان سرزمین اصلی آنها باز می گردانیم.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
🔴رئیسی اگه به جای مملکتداری سیبزمینی کشت میکرد، باز شش ماه طول میکشید تا به ثمر برسه؛
🔹اونوقت اصلاحاتیا بعد یه ماه از شروع دولت جدید تیکه میندازن که اوضاع مملکت درست نشده؛
🔹انسان پیشکش؛ کاش لااقل به اندازه سیب زمینی میفهمیدن!
✍ ایشیخاکی
#افساد_طلبان
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayetalaee
دولت آذربایجان پس از پیروزی در جنگ سال گذشته بر سر کنترل منطقه قره باغ، بخشی از جاده مواصلاتی بین ایران و ارمنستان را تحت کنترل درآورده است و از چند هفته پیش در همین بخش اقدام به استقرار گشت های پلیس و دریافت عوارض از کامیون های ایرانی عازم ارمنستان می کند.
برای هر کامیون عبوری ایرانی 130 دلار عوارض هنگام رفت و 130 دلار نیز هنگام برگشت گرفته است.در نقشه بالا قسمتی که در کادر قرمز آمده نقطه اصلی اختلاف بین ایران و جمهوری آذربایجان است. این منطقه پیش از جنگ سال گذشته در کنترل ارمنستان بوده و حالا به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است.این قسمت که بیش از 20 کیلومتر است بخشی از کریدور ارتباطی شمال – جنوب ایران به منطقه قفقاز و خاک ارمنستان است.
مسیر جاده ای " کاپان" به گوریس" که 80 کیلومتر است و بیش از 20 کیلومتر آن پس از جنگ پارسال به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است و "الهام علی اف" رییس جمهوری آذربایجان چند روز پیش در مصاحبه ای دریافت عوارض از کامیون های ایرانی را در راستای حق حاکمیتی کشورش بر این منطقه دانسته است.
البته ایران و ارمنستان برای خلاصی از مزاحمت های دولت آذربایجان یک مسیر جایگزین دارند که هنوز تکمیل نشده و در صورت تکمیل عملیات احداث این مسیر، نیازی به عبور کامیون های ایرانی از مسیر کاپان - گوریس نخواهد ماند.
مسیر جایگزین به دلیل کوهستانی بودن و نیاز به احداث یک تونل چند کیلومتری برای تکمیل، نیاز به سرمایه گذاری چند صد میلیون دلاری دارد که با توجه به امکانات مالی و فنی دولت ارمنستان، با تردیدهایی مواجه کرده است.
💠ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت 👇
🆔 @Saniehhayeta