چرا نمازشب نمیخوانی
حجةالاسلام آقای سید علی جبارزاده میگوید: طلبه فاضلی برای من تعریف کرد:
هنگامی که در حوزه علمیه کوهستان در حیاط حسینیه، قدمزنان کتاب درسیام را میخواندم، در آن حال یکی از ارادتمندان آیت الله کوهستانی با ایشان مشغول صحبت بودند، آن فرد از آقاجان تقاضای استخاره کرد. آیت الله کوهستانی دست برد در جيب قبای خود که تسبیح بگیرد و استخاره نماید، متوجه شد که در جیبش تسبیح نیست، رو به من کرد و فرمود:
پسرم تسبيح داری؟ عرض کردم: بله، بلافاصله تسبیح خود را تقدیم کردم، آقاجان تسبیح را که از من گرفت، يک نگاه به تسبیح کرد و نگاهی دیگر به من و فرمود:
باباجان چرا نمازشب نمیخوانی؟ تسبیح تو نشان میدهد که نمازشب نمیخوانی! طلبه باید نمازشب بخواند. عرض کردم: از این به بعد نمازشب میخوانم.
بر قله پارسایی ۲۵۵، ۲۵۶
🌹@kavasayat🌹
♨️رهایی از عشق مجازی و تبدیل آن به عشق معنوی و حقیقی
✍️یکی از اساتید سیر و سلوک فرموده است: اگر فردی به عشق مجازی دچار شد. برای اینکه عشق مجازی او به عشق حقیقی تبدیل شود بر مناجات خمس عشر مداومت کند. نظر حضرتعالی چیست؟
⚜️آیت الله مبشرکاشانی:
به نظر این بنده، اگر چنین فردی بر ذکر يَا خَيْرَ حَبِيبٍ وَ مَحْبُوبٍ روزی هزارويک مرتبه به مدت یک اربعین مداومت کند. ان شاء الله محبت و عشقهای صوری رخت بر میبندد و جای خود را، به عشق حقیقی که عشق به حضرت حق است میدهد.
اما در مورد مناجات خمس عشر، باید عرض کنم چون جنبۀ دعایی دارد، اول باید مستحبات شود تا آثار بر آن مترتب شود. فرق بین ذکر و دعا همین است در ذکر، آثار مستقیماً مترتب میشود؛ ولی در دعا، آثار مترتب بر استجابت است اگر دعا مستجاب شد؛ آثار آن مترتب میشود و اگر نشد، آثار مترتب نمیشود. این یک قاعده کلی در فرق دعا و ذکر است؛ زیرا خداوند دربارۀ ذکر میفرماید:
فَاذْكُرُوني أَذْكُرْكُمْ
و میفرماید:
فَاذْكُرُوا آلاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
اثر ذکر که فلاحت و رستگاری است، بر ذکر مترتب است و در مورد دعا میفرماید:
ادْعُوني أَسْتَجِبْ لَكُمْ
استجابت، متفرع و مترتب بر دعا است که جامع شرایط باشد و اثر دعا، مترتب بر استجابت است.
#اذکار
🌹@kavasayat🌹
4_5789384532234864650.mp3
1.55M
#پست_ویژه ⭐️
🔴 مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج اشرف کاشانی رضوان الله علیه
🔻نذر کردن برای حضرت زینب سلام الله علیها جهت شفای بیمار
🔻دستورالعملی مجرب که هزاران نفر به واسطه ی آن شفا یافته اند
🌹@kavasayat🌹
🍔غذاى مسموم در آنها اثر نكرد
🔻وقتى كه رسول خدا(ص ) وارد مدينه منوّره شدند و پرچم اسلام را بلند كردند، شخصى به نام عبداللّه اُبَىْ كه يكى از دشمنان سرسخت پيامبر اسلام بود بر آن حضرت حسد بُرد و مى خواست حضرت را به قتل برساند. عبداللّه ، حضرت و اصحاب حضرت را به منزلش دعوت كرد و غذاى مسمومى را ترتيب داد.
جبرئيل به رسول خدا(ص ) خبر داد.
همينكه غذا حاضر شد رسول خدا(ص ) فرمودند:
يا على دعاى پُرمنفعت را بر اين غذا بخوان .
على (ع ) دعا را خواندند:
🙏بِسْمِ اللّهِ الشّافى ، بِسْمِ اللّهِ الْكافى ، بِسْمِ اللّهِ الَّذى لايَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَى ءٌ وَ لا داءٌ فى الاَْرْضِ وَ لا فى السَّماءِ وَ هُوَ السَّميعُ العَليمُ.
وقتى دعا خوانده شد همه غذا را خوردند و سير شدند و
ضررى به آنها نرسيد با صحت و سلامتى برخواستند و رفتند.
وقتى كه عبداللّه اُبى اين صحنه را ديد، گمان كرد آشپز فراموش كرده سمّ را داخل غذا كرده باشد، رفت وتمام رفقايش را جمع كرد و از غذا خوردند همه به جهنم رسيدند
📚داستانهاى بسم اللّه الرحمن الرحيم : ص 22
🌹@kavasayat🌹
آیت الله جوادی آملی .mp3
498.9K
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«جريان شب زنده داری در حقيقت آموزش و پرورش روز است، برای اينكه وقتی ما شب برخاستيم، حداقل چهل نفر را دعا كرديم، در روز هم حداقل به فكر حلّ مشكلات چهل نفر هستيم، اگر كسي شب برخيزد و از خدای سبحان حل مشكلات چهل نفر را طلب کند يقيناً روز به فكر آن چهل نفر هم هست»
درس اخلاق ۹۲/١٠/١٩
🌹@kavasayat🌹
داستان علامه امینی و قبر حضرت زينب عليها السلام
قبل از انتشار کتاب مرقد العقيلة زینب سلامالله علیها بیشتر گمان ها به حرم موجود در قاهره بود
در آن زمان آیت الله سید عبدالعزیز طباطبائی در خدمت آیت الله علامه امینی نویسنده کتاب ارزشمند الغدير به حرم مطهر حضرت زینب علیها السلام در دمشق مشرف شده بود
به هنگام خروج از حرم از ایشان پرسیده بود نظر شما در مورد این حرم چیست؟
علامه امینی فرموده بود: اینجا رمز حضرت زینب علیها السلام می باشد.
🕍 تصویر ضریح جدید حضرت زینب کبری سلام الله علیها در دمشق
🌹میلاد عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها
🌹@kavasayat🌹
May 11
🔸 وجه تسمیۀ حضرت زینب سلامالله علیها
✍️ استاد محمدهادی یوسفی غروی
اینکه مشهور شده «زینب» را «زینت پدر» و «زینة أب» معنا میکنند، و نیز اینکه گفته میشود پیامبر(ص) به پیشنهاد جبرئیل(ع) اسم حضرت را زینب گذاشت، اینها ریشه و سندی ندارد.
و پیش از حضرت زينب(س) نیز اين نام در بین عرب رایج بود؛ بعنوان نمونه زینب خواهر بزرگتر حضرت فاطمه(س)، زینب بنت جحش دختر عمه و همسر پیامبر(ص)، و نیز زینب دختر حمزه سید الشهداء(س). و بالاخره اینطور نبود که از مصادیق ﴿لَمْ نَجْعَل لَّهُ مِن قَبْلُ سَمِيًّا﴾(۱) باشد.
زینب در اصل نام درختی [یا گلی] زیبا و خوش بو در بیابان بوده که عرب این نام را برای دختران برگزیده بود(۲). همچنانکه در میان غیرعرب نیز نامگذاری دختران بنام بعضی گلها و گیاهان معمول است.
🔹 زینب کبری
و اینکه برخی از توصیف حضرت زینب(س) به «زینب کبری» چنین برداشت میکنند که ایشان بزرگتر از خواهرش ام کلثوم بوده است اشتباه است زیرا در کتابهای تراجمِ صحابه -شرح حال و معرفی صحابۀ پیامبر(ص)- آمده است که زینب دومین دختر امیرالمؤمنین(ع) بوده است.
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
۱) ﴿يَا زَكَرِيَّا إِنَّا نُبَشِّرُكَ بِغُلَامٍ اسْمُهُ يَحْيَىٰ لَمْ نَجْعَل لَّهُ مِن قَبْلُ سَمِيًّا﴾(مريم ٧).
۲) اسم این درخت «زَنَب» نیز نقل شده. و اولین کسی که بسیط نبودن کلمۀ «زینب» را مطرح کرده و گفته مرکب است از «زین» و «أب» فیروزآبادی در کتابش "القاموس المحیط" است که در قرن هشتم و نهم میزیسته و این ادعا را بدون هیچ نقل و استناد و شاهد مثالی و صرفاً بعنوان یک احتمال مطرح کرده و پیش از او در جایی ذکر نشده.
- لغتنامۀ دهخدا: [زَ نَ] .. درختی است خوش منظر و خوشبوی، ومنه سُميت المرأةُ زينب، أو من الأزنب للسمين..، در ذخیرۀ خوارزمشاهی بمعنی پاکیزگی بشرۀ (پوست) مردم آمده: «اندر بیان کردن پاکیزگی و آراستگی ظاهر بشرۀ مردم که آن را "زینب" گویند».
- لسان العرب (ابن منظور) 1: 453، عن ابن الأَعرابي: الزَّيْنَبُ شجرٌ حَسَنُ المَنْظَر طَيِّبُ الرائحة، وبه سُمِّيت المرأَة.
- لغتنامۀ لاروس: الزَّيْنَبُ: نبات عشبيٌّ بَصَليٌّ معمّر من فصيلة النرجسيات، أزهاره جميلة بيضاء اللون فوّاحة العرف، وبه سُمِّيت المرأة.
🌹@kavasayat🌹
به «اضطرارِ» او از «اضطرار» رها شدیم!
حجت الاسلام صبرآمیز:
هنگام گرفتاری و عرض حاجت، دو رکعت نماز بخوانید و 1400 صلوات به ایشان (زینب کبری سلام الله علیها) هدیه کنید؛ بعد هم روضه ی ایشان را (برای خود) بخوانید و متوسل به زینب کبری سلام الله علیها بشوید سپس مقداری پول که با 69 آغاز می شود (مثل 69000 تومان یا 690000 تومان یا ...) در میان سوره مبارکه فتح (انا فتحنا لک...) گذارده شود و در نیت این باشد که ان شا الله بعد از رفع گرفتاری این مبلغ به سیده (خانم) ای فقیر (موسوی) داده شود.
دوستان و عزیزان بسیاری از این روش، نتایج شگفت دیده اند.
به پیشگاه ملکوتی، نورانی و گِره گُشای زینب کبری صلوات الله علیها، صلواتی هدیه بفرمائید.
🌹@kavasayat🌹
آیتالله خوشوقت ره :
تصميم بگير! اگر تا به حال #نماز_شب نخوانده ای، خيلی به خودت ضرر زده ای. اگر می خواهی جلوی ضرر را بگيری، از امشب تصميم بگير و بلند شو. نيم ساعت بلند شو، كم كم درست می شود انشاءالله...
🌸 نماز شب امشب رابه نیت فرج بخوانید
🌹@kavasayat🌹