💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 پراید 36 میلیونی اولین قربانی را گرفت
مدیرعامل سایپا برکنار شد
🔸 پس از اقدام غیر قانونی خودروسازی سایپا در افزایش قیمت برخی محصولات خود و بالا گرفتن انتقادات مردمی، مدیرعامل این شرکت برکنار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، براساس تصمیمات جدید در وزارت صنعت و شرکت سایپا، مدیر عامل این شرکت تغییر کرد. مطابق این تصمیم میرجواد سلیمانی جایگزین به عنوان محمدرضا سروش انتخاب شده است.
اواخر مهرماه امسال بود که هیأت مدیره گروه خودروسازی سایپا، سروش را به عنوان مدیر جدید این شرکت انتخاب کرده بود اما گویا عمر ریاست سروش در شرکت سایپا فقط سه ماه بوده است. به نظر میرسد وضعیت مدیریت این شرکت خودروسازی در تولید و قیمتگذاری محصولات از جمله دلایل تغییر مدیرعامل سایپا است.
مدیر عامل سایپا در شرایطی کنار گذاشته شده است که پس از مجوز دولت برای افزایش قیمت خودرو، به نظر میرسد سایپا برخی محصولاتش را بیش از اندازه گران کرده است.
به گزارش مشرق، با اینکه دولت به خودروسازان مجوز داده از ابتدای بهمن قیمت محصولات خود را حداکثر تا پنج درصد زیر قیمت بازار افزایش دهند، نرخهایی که شرکت سایپا برای محصولاتش اعلام کرده بالاتر از سقف مجاز است.
با اطلاعیه شرکت سایپا، قیمت جدید محصولات این شرکت اعلام شد به طوری که پراید که ارزانترین خودروی کشور محسوب میشود از این پس بالای ۷/۳۳ میلیون تومان قیمت دارد و دیگر بازار خودروی ایران، محصول زیر ۳۰ میلیون تومان به چشم خود نخواهد دید.
اما نکته مهم آن است که مبنای قیمتگذاری خودروها که پنج درصد زیر نرخ بازار است، مبهم است و مشخص نیست قیمت بازار مدنظر سایپا چطور به دست آمده است.
مثلاً در حالی که قیمت پراید ۱۳۱ در بازار آزاد تهران ۳۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است و پنج درصد زیر قیمت بازار آن ۳۳ میلیون و ۳۴۵ هزار تومان میشود، شرکت سایپا قیمت این خودرو را ۳۳ میلیون و ۷۲۵ هزار تومان تعیین کرده که ۳۸۰ هزار تومان بالاتر از سقف مجاز است.سایپا 111 نیز که هم اکنون در بازار آزاد حدود 37 میلیون و 800 هزار تومان قیمت دارد و پنج درصد زیر قیمت بازار آن 35 میلیون و 910 هزار تومان میشود، 36 میلیون و 100 هزار تومان، یعنی 190 هزار تومان گرانتر قیمت خورده است.
درباره سایر محصولات این شرکت هم شاهد قیمتگذاری خودروها بالاتر از سقف مجاز (پنج درصد زیر قیمت بازار) هستیم…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152760
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 کرباسچی روانه زندان شد
غلامحسین کرباسچی که به دلیل اظهارات توهین آمیز خود در اردیبهشت 1396 به یک سال حبس تعزیری محکوم شده بود، پس از تأیید این حکم، امروز دوشنبه اول بهمن ماه برای اجرای حکم بازداشت و روانه زندان شد.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی 8 اردیبهشت سال 96 در حاشیه مراسمی انتخاباتی در اصفهان، نسبت به حضور شهدای مدافع حرم در سوریه اظهاراتی توهینآمیز داشت که با اعتراض وسیع خانواده شهدا و مردم سراسر کشور مواجه شد و دستگاه قضایی نیز به این موضوع ورود کرد.
بر این اساس وی به جرم تبلیغ علیه نظام در دادگاه انقلاب اسلامی اصفهان محاکمه و به یک سال حبس تعزیری محکوم اما حکم صادره با اعتراض وکیلش مواجه شد؛ پس از بررسی مجدد این پرونده در دادگاه تجدید نظر به استناد ماده 500 قانون مجازات اسلامی در تاریخ 22 مرداد ماه 97 با تأیید حکم اولیه، حکم قطعی صادر و برای اجرا ابلاغ شد.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #شهرستانها
🔹 پرونده مدیران شهری کمکار کرج به دادگاه رفت
🔸 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: پرونده چهار مدیر کم کار مناطق شهری کرج در زمینه مدیریت پسماند شهری پس از صدور کیفرخواست به دادگاه رفت.
حاجی رضا شاکرمی افزود: این مدیران به علت انجام ندادن وظایف خود در زمینه مدیریت پسماندهای شهری، سلامت عمومی و حفظ بهداشت به دادگاه معرفی شدند.
وی اضافه کرد: زبالهسوزی در مناطق مختلف شهری، جمعآوری نکردن آبهای سطحی و انباشت نخاله و زبالههای ساختمانی از جمله موارد اتهامی این افراد بوده است.
فردین حکیمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز افزود: شهرداریها و دهیاریها مکلف شدهاند در مدت یک ماه تمام نخالههای اطراف و محدوده شهرها و روستاهای استان را جمعآوری کنند.
وی اضافه کرد: انباشت نخالهها در اطراف شهرها و روستاهای استان مشکلات زیست محیطی به وجود آورده و میبایست در کمترین زمان رفع آلایندگی شود.
حکیمی گفت: با وجود ابلاغ قبلی اقدامی از سوی شهرداریها ودهیاریها صورت نگرفته و اگر در زمان مقرر پسماندها و نخاله ساماندهی نشود طبق قانون برخورد خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز بیان داشت: نحوه مدیریت پسماندهای عادی و به ویژه نخالههای ساختمانی در حوزه شهری نامطلوب است و میبایست چارهجویی شود.
وی ادامه داد: نظارت مناسبی به لحاظ زیست محیطی توسط عوامل شهرداریها در محدوده شهرها ونیز حاشیه جادههای اصلی به خصوص حریم آزاد راه کرج- قزوین دیده نمیشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز گفت: طبق قانون مدیریت پسماند، مدیریت اجرایی پسماندها در شهرها و حریم آنها بر عهده شهرداریها است.
وی تاکید کرد که ابلاغیه قضایی به شهرداریهای استان ارسال شده و موضوع تا رسیدن نتیجه مطلوب به صورت جدی پیگیری خواهد شد.
http://kayhan.ir/fa/news/152719
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎞 #تصویر_روز
🔹 نقش رسانهها در مقابل ابزارهای چهارگانه توطئههای آمریکا
#حسین_شرفی
🔸 عملیات روانی یکی از چهار ابزار آمریکا برای دشمنی با ایران است و برای خنثی کردن آن باید به رسانههای قدرتمند داخلی و برونمرزی مجهز باشیم.
بسیار گفتهاند که نوسانات اقتصادی اخیر نتیجه گریزناپذیر تحریمهای آمریکا نبودند و نتیجه سالها انتخابهای غلط در مدیریت اقتصادی کشور بودند. گریزپذیری آسیب تحریمها یعنی اگر معماری اقتصاد ما به نحو دیگری بود، تحریمهای آمریکا حداکثر در بخشهای محدودی ما را دچار چالش میکردند، همانند هر مشکل دیگری که در حوزه اقتصاد میتواند پیش آید، اما در وضعیت کنونی دچار نوسانات شدید و کاهش ارزش پول ملی شدیم.
معماری اقتصاد ما طی دهههای گذشته علیرغم تهدیدهای آشکاری که داشتیم، در جهتی نبوده که ما را از آسیبهای خارجی مصون کند و سطح تابآوری اقتصادی را ارتقا دهد. برای جلوگیری از ادامه آسیب تحریمهای ظالمانه آمریکا، ایجاد اصلاحات اقتصادی و شناخت ابزارهای آنها در تحدید اقتصاد ما ضروری است. برای این منظور باید تحریمهای جدید 90 روزه و 180 روزه را به خوبی بررسی کنیم.
تحریمهایی که از 15 مرداد 97 آغاز شدند شامل این موارد هستند: خرید و فروش اسکناس یا اسناد مبتنی بر دلار از سوی دولت ایران، خرید و فروش طلا و سایر فلزهای گرانبها، خرید، تامین یا انتقال فلزاتی نظیر گرافیت، فلزات خام یا نیمهخام مانند آلومینیوم و آهن، زغالسنگ و نرمافزارهای مورد استفاده از سوی صنایع ایران، افتتاح حساب ریالی در خارج از مرزهای ایران و مبادله ریالی با ارقام قابل توجه، تامین مالی خارجی و خرید اوراق منتشرشده از سوی دولت ایران، خودروسازی ایران، خرید و فروش و تامین قطعات هواپیما و فرش و مواد خوراکی تولید شده در ایران.
لیست تحریمهایی که تا ۱۳ آبان ۹٧ باز میگردند نیز به این شرحاند: فعالیت بندرگاهی، کشتیرانی و صنایع کشتیسازی ایران ازجمله خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و کشتیرانی جنوب و شرکتهای وابسته، مبادلات نفتی و هر گونه خرید مواد پتروشیمی از ایران، شرکت ملی نفت، نفتیران و شرکت ملی تانکرسازی ایران، هر گونه مبادله مالی بین موسسات مالی بینالمللی با بانک مرکزی ایرانیا موسسات مالی ایرانی، بخش انرژی و همکاری با ایران در قالب تعهدات خدماتی، بیمهای و بیمه اتکایی.
چهار ابزار آمریکا برای تحریم ایران
بررسی این بندها نشان میدهد آمریکا در تحریم ما روی 4 ابزار حساب باز کرده است؛ سهم یک چهارمی از اقتصاد جهان، تسلط بر دلار و نظام مالی بینالمللی، هژمونی و قدرت رسانهای. برای مقابله و بیاثر کردن تحریمها باید شناخت دقیقی از این ابزارها و راههای خنثیسازی آنها داشته باشیم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152703
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۷
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper