📌 #خبر_ویژه
🔹 هشدار بلومبرگ به دولت آمریکا قیمت نفت ممکن است افسار پاره کند
🔸 یک شبکه خبری آمریکایی تصریح کرد ممکن است با تحریم نفتی ایران، قیمت نفت! افسار پاره کند.
بلومبرگ نوشت: بزرگترین تهدید برای هدف کوتاهمدت ترامپ یعنی کاهش بهای بنزین، مداخله رو به افزایش او در سیاستهای داخلی اوپک است. واشنگتن قصد دارد ضمن قطع صدور نفت ایران، ثبات عرضه در بازار نفت را نیز حفظ کند و تنها ابزار برای نیل به این هدف، تکیه بر ظرفیت مازاد عربستان، تنها عضو اوپک است. با اینحال به موازات این هدف، مداخلات آمریکا در ونزوئلا و اخیراً لیبی، موجب شده توانایی عربستان در کنترل جریان عرضه نفت در محک آزمون قرار داده شود.
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: بهای نفت برای نخستین بار در ششماه گذشته به مرز 75 دلار نیز رسیده است. اگر بحرانهای متعدد در کشورهای عرضهکننده نفت موجب مصرف ذخایر نفتی شود، امکان دارد بهای نفت به سطحی برسد که رشد اقتصادی جهان را در معرض خطر قرار میدهد.
نیل بوریج، تحلیلگر بازار نفت در هنگکنگ معتقد است اگرچه عربستان سعودی و سایر اعضای اوپک قادر هستند که کمبود عرضه را پوشش دهند، این امر موجب میشود ظرفیت مازاد به کمترین میزان تاریخی خود برسد. به این ترتیب فضا برای ارتکاب خطا بسیار اندک میشود. نگرانی از کاهش ظرفیت مازاد تولید نفت، با اعلام خبر لغو معافیت خریداران نفت ایران بار دیگر در بازار مطرح شد. این خبر باعث شد فضای حاکم بر بازار نفت که نگران میزان کاهش تولید اوپک به منظور ممانعت از عرضه مازاد در بازار بهخاطر افزایش تولید نفت شیل در آمریکا بود، ناگهان تغییر کند.
هلگه آندره مارتینسن، کارشناس بازار نفت میگوید جبران تولید نفت ایران، موجب کاهش ظرفیت مازاد در بازار میشود و بازار را در برابر بحرانهای ناگهانی و مخاطرات ژئوپولیتیک، آسیبپذیر میکند.
ونزوئلا، عضو دیگر اوپک که با ترامپ دچار اختلاف است، در نتیجه بحران اقتصادی و تحریم نفتی آمریکا شاهد کاهش تولید خود به نازلترین سطح در یکدهه گذشته است. در صورت گسترش منازعه میان مادورو و اپوزیسیون این کشور به سرتاسر کشور، امکان دارد تولید نهصدهزار بشکهای این کشور از این هم کمتر شود.
پال هرسنر، مسئول بخش نفت در شرکت استاندارد چارترد لندن میگوید محتملترین خطر کوتاهمدت برای عرضه نفت در بازار، اوضاع لیبی است. تولید نفت لیبی که در طول دهه گذشته به دلیل بحرانهای داخلی دچار نوسان شدیدی بوده است، هماکنون در معرض خطر هجوم ژنرال حفتر به طرابلس، پایتخت این کشور نیز است.
تولید لیبی اکنون حدود 1/1 میلیون بشکه در روز است اما همین میزان هم در صورت تداوم حمله به پایتخت که گفته میشود با حمایت دولت ترامپ و جان بولتون انجام شده و تبدیلشدن به یک جنگ فراگیر، در معرض خطر قرار خواهد گرفت. سایر تولیدکنندگان نفت از قبیل، نیجریه، الجزایر و سودان نیز امسال با افزایش بیثباتی سیاسی مواجه بودهاند. همچنین توقف عرضه نفت روسیه از طریق خط لوله در اروپای شرقی از روز پنجشنبه نیز نشان میدهد که وقفههای احتمالی بیشتری در جریان عرضه نفت وجود دارد.
http://kayhan.ir/fa/news/159115
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 در سایه ضعف نظارت
شکر 2 برابر قیمت مصوب در بازار فروخته میشود
🔸 با وجود گران فروشی آشکار شکر در بازار که تا 2 برابر قیمت مصوب هم فروخته میشود، ضعف نظارتهای دولتی در کنترل قیمت شکر کاملا نمایان است.
در حالی که نرخ مصوب شکر در کارخانه کیلویی 3/000 تومان و در بازار مصرف کیلویی 4/400 تومان تعیین شده است، قیمت این محصول در بازار به بیش از 9/000 تومان رسیده و این فاصله حدوداً دو برابری قیمت مصوب تا نرخ بازار مصرف به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع قند و شکر، به جیب عدهای دلال، واسطه و برخی واحدهای بستهبندی میرود که دستگاههای نظارتی باید به آن توجه کنند.
بهمن دانایی در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا، اظهار داشت: هماکنون نرخ مصوب شکر درب کارخانه و در بازار مصرف تغییری نکرده و همچنان براساس آخرین مصوبه سوم شهریورماه سال گذشته ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلوگرم شکر سفید درب کارخانه برای مصرفکننده ۳۰۰۰ تومان، شکر فله برای مصرفکننده ۳۴۰۰ تومان، شکر بستهبندی ۹۰۰ گرمی 4/000 تومان و شکر بستهبندی یک کیلوگرمی 4/400 تومان تعیین شده است و براساس همین مصوبه عرضه این محصول با قیمت بیشتر مصداق گرانفروشی بوده و در صورت مشاهده براساس مقررات باید با آن برخورد شود.
وی اضافه کرد: این در حالی است که هماکنون در بازار مصرف هر کیلوگرم شکر بستهبندی بیش از ۹,۰۰۰ تومان در بازار فروخته میشود که باید گفت هیچ ارتباطی به کارخانههای تولیدکننده این محصول نداشته و این سود غیرقانونی به جیب عدهای واسطه و دلال و برخی از واحدهای بستهبندی میرود. گفتنی است، روز گذشته نیز در همین صفحه از سودجویی کلان دلالان در بازار خرما خبر داده و از قول علی اصغر موسوی، دبیر انجمن خرما نوشته بودیم: در ابتدای فصل، دلالان هر کیلو خرما را تنها با نرخ 1500 تا 3000 تومان از کشاورزان خریداری کردند و قیمت منطقی هر کیلو خرما چهار تا پنج هزار تومان میباشد، بر این اساس، فروش هر کیلو خرما با نرخ ۳۰ تا ۳۵ هزار و در برخی موارد بالاتر بیانگر فروش پنج تا شش برابری قیمت واقعی محصول و سود کاذب دلالان است.
این در حالی است که سال گذشته ۹۰۰ هزار تا یک میلیون تن خرما در کشور تولید شد که طبق آمار تنها ۵۰۰ تا ۵۵۰ هزار تن از این میزان در داخل مصرف میشود که به این ترتیب کمبود خرما تنها بهانهای برای افزایش کاذب قیمت در بازار است.
متاسفانه این شرایط در بازارهای دیگری مانند میوهها نیز وجود دارد، به عبارت دیگر دلالی در بازارهای کشور به یک مشکل بزرگ تبدیل شده که باید در خصوص آن راهکار عالمانهای اندیشیده شود تا شاهد این گرانیها نباشیم. ضمن اینکه گران فروشیهای مذکور در شرایطی رخ داده که از لحاظ قانونی، دولت موظف است تا نظارت کافی در بازار داشته باشد اما تقریبا هیچ اقدامی در این زمینه صورت نمیگیرد.
http://kayhan.ir/fa/news/159083
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 فارین پالیسی:
دوست داشتن دیکتاتورهای حرامزاده سنت ما آمریکاییهاست
🔸 فارین پالیسی در گزارشی با اشاره به علاقه ترامپ به دیکتاتورها نوشته: «دوست داشتن دیکتاتورهای حرامزاده یک سنت ملی آمریکایی به شمار میرود.»
کافی است دیکتاتور باشی و در راستای منافع آمریکا حرکت کنی هیچ کس با شما کاری نخواهد داشت اما با صد درصد آرای یک ملت و در دموکراتیکترین انتخابات هم به عنوان رئیس جمهور انتخاب شوی اما در راستای منافع آمریکا حرکت نکنی از سوی آمریکا به بدترین اتهامات تروریستی و حقوق بشری متهم خواهی شد. به نوشته فارین پالیسی، این مسئله به یک سنت آمریکایی تبدیل شده است. فارین پالیسی در گزارش خود نوشته است: «هفته گذشته، کاخ سفید متن گفتوگوی تلفنی بین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و خلیفه حفتر، فرمانده لیبیایی را که اخیراً در کار تصرف طرابلس و براندازی دولت به رسمیت شناخته شده بینالمللی این کشور بوده، منتشر کرد. در جریان این گفتوگو، دو طرف بر ضرورت دستیابی به صلح و ثبات در لیبی تاکید کردند و ترامپ اهمیت نقش خلیفه حفتر را در مقابله با تروریسم و برقراری ثبات در منابع نفتی لیبی به رسمیت شناخت و دو طرف به بررسی یک نسخه اشتراکی برای روند انتقال به یک سیستم سیاسی باثبات و دموکراتیک در لیبی پرداختند.» این گفتوگو یک حمایت از درخواست پنج ساله خلیفه حفتر برای تبدیل شدن به عنوان رهبر لیبی محسوب میشود. این گزارش میافزاید: «حمایت ترامپ از این مرد قدرتمند لیبی کاملاً با سوابق ریاست جمهوری او و همچنین فعالیتهای رؤسای جمهوری سابق آمریکا تطابق دارد.-در ۱۹۷۹، جین کرکپاتریک که در آن زمان استاد دانشگاه جورجتاون بود و بعداً نماینده دائم رونالد ریگان، رئیس جمهوری وقت آمریکا در سازمان ملل شد در مقالهای برای مجله «کامنتری» با عنوان «دیکتاتوری و استاندارد دوگانه» نوشت: آمریکا در جهان بسیار منفعل شده است. کرکپاتریک در نهایت به این مسئله اشاره دارد که دیکتاتورهای دوستدار آمریکا ممکن است قصور و کاستیهای داشته باشند اما مستحق حمایت آمریکا هستند چون آنها با منافع آمریکا سازگارترند که تماس تلفنی اخیر ترامپ با خلیفه حفتر نیز در همین مقوله است.»
در ادامه گزارش فارین پالیسی میخوانیم: «در اشاره به نفوذ ادامهدار «دیکتاتوری و استاندارد دوگانه» میتوان به شیوه رسیدگی باراک اوباما، رئیس جمهوری سابق آمریکا به قیامهای عربی که از اواخر ۲۰۱۰ آغاز شد و تصمیم خواه عمدی یا غیرعمدی ترامپ در حمایت از حفتر در لیبی نام برد. این دیدگاه باعث شد که رئیس جمهوری آمریکا عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و حالا خلیفه حفتر را در آغوش بگیرد و پذیرا باشد؛ این سپهبدی که نیروهایش توسط چادیهای سوار بر کامیونهای تویوتا سه دهه قبل به شدت شکست خوردند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/159102
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ملاک موافقان FATF؛ منافع ملی یا پیشتفتادن از منتقدان؟!
🔸 روزنامه شرق در شماره دیروز خود در دو صفحه میانی روزنامه مصاحبهای را با یکی از نویسندگان روزنامههای اصلاحطلب انجام داده و تیتر «بهانه FATF را به اروپاییها ندهیم» را برای آن برگزیده است.
به نظر میآمد با موضوعی که این اواخر رخ داد و آمریکا در واکنشی حقارتآمیز به شکست هایش در منطقه نام سپاه را در لیست گروههای تروریستی قرار داد، موافقان لوایح استعماری از خواب بیدار شوند اما انگار برخی نه با برجام و نه با پسابرجام و نه با کانال مالی و نه با خروج آمریکا و نه با عملکرد سرکاری اروپا و نه با تروریست نامیدن سپاه و... قرار نیست از خواب بیدار شوند.
در بخشی از مصاحبه شرق، مصاحبه شونده گفته است: «به نظرم قرار گرفتن نام سپاه در لیست FTO موضع[!] مخالفان FATF را تقویت میکند.»
چنانکه خواندید از تقویت موضع سخن گفته شده، مصاحبه شونده در بیان خود اینطور نگفته که « اقدام آمریکا بر سخن یا پیشبینی مخالفان صحه گذاشت» این دیدگاه موافقان لوایح استعماری است. گویا مخالفان FATF و موافقانش در دو سوی میدان به وزن کشی برای نبرد میپردازند که اقدام آمریکا سبب تقویت موضع یکی از آنها شود.
مصاحبه شونده به نوعی معتقد است که با اقدام آمریکا گویی مخالفان یک بر صفر از موافقان جلو افتادهاند و در ادامه و برای تقویت (به قول خودشان) موضع موافقان! راهکار ارائه میدهد: «جناحی که در ایران مخالف عمل به توصیههای FATF است حالا حرفشان بیش از گذشته جلو میرود. به نظرم کاری که میتوان کرد این است که با اروپا درباره اینستکس وارد مذاکره جدیتر شویم تا اطمینان پیدا کنیم که با اجرای توصیههای کارگروه ویژه مالی آنها هم بهطور مطلوبی اینستکس را راه میاندازند[!!] در این صورت موضع حامیان عمل به توصیههای مزبور تقویت میشود، چرا که دیگر دست آنها خالی نیست»!!
چنانکه در جملات تاسف بار بالا خواندید، گویا برای این جماعت موضوع منافع ملی و مصالح نظام و کشور مطرح نیست. چرا که به لوایح استعماری از این باب که آیا به مصلحت کشور هست یا نه نگاه نمیشود. شاهد این ادعا اینکه گویا تصویب FATFبرای روزنامه شرق و فرد مورد مصاحبه قرار گرفته اصل غیرقابل انکاری است و حالا که (به قول خودشان) منتقدان لوایح استعماری یک بر صفر پیشی گرفتهاند، به چارهای برای این موضوع فکر میکنند تا نتیجه یک بر یک شود! اگر منافع ملی و مصالح کشور مطرح بود، حتما به این نکته اندیشه میشد که آنچه منتقدان در مورد FATF میگفتند، درست درآمد و سپس حداقل پس از این با کمی تردید در مورد FATF سخن میگفتند نه اینکه به راهکاری برای مساوی شدن با منتقدان اندیشه کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/159111
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 حکم مدیریت وزیر ارشاد برای عضو حزب سکولار!
🔸 وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در اقدامی عجیب، مسئول شاخه جوانان حزب سکولار و منحله مشارکت را به عنوان عضو هيات مديره و مديرعامل موسسه «كمك به توسعه فرهنگ و هنر» منصوب كرد.
روزنامه کیهان پیش از این، نسبت به انتصاب «ا.ع» به مناصبی حساس در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هشدار داده بود.
موسسه كمك به توسعه فرهنگ و هنر از موسسات تابعه وزارت ارشاد است كه مسئولیت توسعه و بهبود كيفيت فضاهای فرهنگی و هنری را برعهدهدارد.
کیهان اردیبهشت 97 در قالب خبری از دوتابعیتی بودن فردی به نام «ب.م» در وزارت ارشاد خبر داده بود که با تکذیبیه ارشاد روبهرو شد. اما این مدیر سابق حالا در کشور کانادا اقامت دارد.
مدتی پیش نیز با حکم شهردار تهران یک فعال فتنه 88، به عنوان مدیر برج میلاد منصوب شد که با افشاگری روزنامههای اصولگرا استعفا کرد.
گفته میشود؛ «ا.ع» با فشار افراد مشخصی از سایت جماران به ارشاد تحمیل شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/159087
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 داوودی قویترین وزنهبردار آسیا شد
🔸 وزنهبردار جوان ایرانی توانست عنوان قهرمانی رقابتهای آسیایی 2019 را در دسته فوق سنگین از آن خود کند.
در روز پایانی رقابتهای قهرمانی وزنهبرداری آسیا 2019 به میزبانی چین، مسابقات دسته فوق سنگین با حضور 2 وزنهبردار ایرانی برگزار شد. سعید علیحسینی که سابقه نایب قهرمانی سال 2017 جهان و نایب قهرمانی بازیهای آسیایی 2018 را در کارنامه دارد، بعد از مدتی دوری از تخته وزنهبرداری عملکردی ضعیف و دور از انتظار داشت. از سوی دیگر علی داوودی، وزنهبردار جوان ایران توانست 3 مدال طلای دسته فوق سنگین را به دست بیاورد و روی سکوی قهرمانی بایستد.در حرکت یکضرب علی داوودی بعد از مهار وزنههای 190 و 195 کیلوگرمی، قصد داشت با بالا بردن وزنه 200 کیلوگرم رکورد جوانان جهان را جابهجا کند، اما موفق به این کار نشد؛ اگرچه به مدال طلای این حرکت رسید. از سوی دیگر سعید علیحسینی که تا سال گذشته رکورد زیر 200 کیلوگرم نداشت، با 170 کیلوگرم کار خود را آغاز کرد و در ادامه در مهار وزنههای 180 و 189 کیلوگرمی ناموفق بود تا با همان رکورد دور از انتظار 170 کیلویی و عنوان نهم به کار خود پایان دهد! در حرکت دوضرب هم علی حسینی که از روزهای اوج خود فاصله زیادی گرفته، با 201 کیلوگرم کار خود را آغاز کرد و بعد از مهار این وزنه، توانست 220 کیلوگرم را هم بالای سر ببرد. این وزنهبردار باتجربه در مهار وزنه 233 کیلوگرمی در حرکت سوم ناموفق بود تا با همان 220 کیلو و مجموع 390 کیلوگرم به کار خود پایان دهد. بدین ترتیب داوودی موفق به کسب 3 طلا در آسیا شد.
http://kayhan.ir/fa/news/159049
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 اصلاحطلبان میخواهند مسئولیت سوءمدیریت را از سر خود باز کنند
🔸 «مدتهاست که دیگر در اظهارات و مواضع اصلاحطلبان آن اعتماد به نفس روزهای پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 دیگر به چشم نمیخورد. آنها همچون سربازانی شکست خورده خود را نشان میدهند که دیگر حال و حوصله پشتیبانی از همقطاران خود را ندارند، چه رسد به آنکه نای پاسخگویی به واکنشهای ارسالی از اردوگاه رقیب را داشته باشند.»
سایت نامه نیوز با انتشار این خبر نوشت: تقریبا ماهی نیست که چهرهای اصلاحطلب در قالب گفتگو یا انتشار توئیت به ریزش سرمایه اجتماعی این جناح اعتراف نکند و نیروهای اصلاحطلب حاضر در مجلس، شورای شهر و دولت را بابت این اتفاق به ملامت ننشیند.
شاید نتیجه نگاه ساده و سطحی به این اعترافات، آن باشد که اصلاحطلبان از هم اکنون دستان تسلیم را در برابر رقیب بالا گرفتند و آماده میشوند که از اسفند 98 تا ریاست جمهوری 1400 سنگر به سنگر کرسیهای قدرت را به رقیب سنتی خود تحویل دهند.
اما با توجه به اظهارنظر اخیر سعید حجاریان کنار هم قرار دادن مواضع میتواند از واقعیتی دیگر پرده بردارد و آنکه اینکه اصلاحطلبان تحولات ماههای آتی، عرصه سیاسی را پرالتهاب پیشبینی میکنند بنابراین میخواهند سر خود را پایین بگیرند تا به سلامت از طوفان پیش رو عبور کنند.
در روزهایی که اصولگرایان مشغول پرداختن به مشکلات اقتصادی هستند، اما اصلاحطلبان میخواهند به حوزه اجتماعی ورود کنند و مباحث و دغدغههای این حوزه را زمزمه و سپس بلند بلند تکرار کنند.
اصلاحطلبان گرچه در عرصه سیاسی و اقتصادی نمره قبولی نگرفتند اما میکوشند این باور را در ذهن مردم جامعه نهادینه کنند که «گرچه ما در عرصه سیاست شکست خوردیم و انتظارات عمومی را برآورده نکردیم اما فقط ما هستیم که به مشکلات اجتماعی مردم آگاهیم و برای رفع این مشکلات دغدغه داریم.»
به نظر میرسد تغییر فاز اصلاحطلبان از کنشگری در عرصه سیاسی به کنشگری در عرصه اجتماعی پروژهای در حال اجراست تا ضمن پاک کردن دامن اصلاحات از آثار و تبعات تصمیمات و عملکرد دولت، معضلات اقتصادی را نیز دور بزنند. به همین دلیل هم هست که آنها میگویند دیگر بازار سیاست برایشان چندان مهم نیست و حتی شاید بخواهند در انتخابات حضور نداشته باشند.
http://kayhan.ir/fa/news/159114
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیس اسبق سازمان امور مالیاتی:
بسیاری از دستگاههای دولتی اطلاعاتشان را به سازمان مالیاتی ندادهاند
🔸 رئیس اسبق سازمان امور مالیاتی اظهار کرد که توان پرداخت مالیات توسط مؤدیان مالیاتی کاهش پیدا کرده لذا افزایش کارایی سازمان امور مالیاتی در سال سخت اقتصادی ضروری است.
علیاکبر عربمازار در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه توان پرداخت مالیات توسط مؤدیان مالیاتی کاهش پیدا کرده است، گفت: سیلاب اخیر باعث شد دولت مصوبهای را تصویب کند که بر اساس آن به مؤدیان مالیاتی مناطق سیل زده فرصت بیشتر یا تخفیفهایی داده شود.
وی با اشاره به تحمیل فشار بیشتر به درآمدهای مالیاتی به دلیل فشار بر صادرات نفت افزود: اگر برای افزایش درآمدهای مالیاتی بخواهیم به سمت افزایش پایههای مالیاتی برویم این فرایند بسیار طولانی میشود. از سوی دیگر لایحه مالیات بر ارزش افزوده نیز همچنان در مجلس تعیین تکلیف نشده است و به امسال نمیرسد.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی باید بسیار کارآمدتر از گذشته عمل کند تا بتواند بخشی از مالیات را وصول نماید، عنوان کرد: در این راستا سازمان امور مالیاتی باید سعی کند جلوی فرار مالیاتی مؤدیان مالیاتی را بگیرد. از سوی دیگر هنوز بسیاری از دستگاههای دولتی اطلاعاتشان را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار ندادهاند که این مورد هم در کاهش درآمدهای مالیاتی مؤثر است.
عربمازار ادامه داد: وزارتخانههای مختلف و همچنین اتاق اصناف نیز باید در این جهت همکاری کنند، چراکه اگر بنا باشد هر دستگاهی به بهانه مشکلات اقتصادی از دادن مالیات شانه خالی کند اهداف مالیاتی محقق نمیشود.
رئیس اسبق سازمان امور مالیاتی همچنین از عدم پرداخت مالیات توسط بخشی از صادرکنندگان خبر داد و گفت: بسیاری از صادرکنندگان برای تولید محصولات خود از امکانات یارانهای دولت استفاده میکنند اما مالیاتی پرداخت نمیکنند و حتی ارز حاصل از صادرات خود را هم به کشور بازنمیگردانند.
بر اساس این گزارش، «مالیات» در بسیاری از کشورها علاوه بر اینکه راهی برای تأمین مالی دولت است همچنین یکی از مهمترین ابزارهای دولت برای کنترل سازوکارها و شاخصهای کلان اقتصادی و یا تقویت بخشهای مولد اقتصاد است.
گفتنی است با وجود نقش بسیار حیاتی سازمان امور مالیاتی در جریان تولید و اقتصاد کشور، دو ماه است که این مجموعه بدون رئیساداره میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/159079
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 از ترامپ هراسی تا بزک و تطهیر ترامپ
🔸 روزنامه همشهری در یادداشتی نوشت: «تفاوتی که آقای ظریف میان آنچه ایشان از آن با عنوان تیم«B» (بولتون، بنسلمان، بنزاید، بیبی(نتانیاهو)) یاد میکند با شخص آقای ترامپ قائل شد، نشاندهنده آن است که ایران درک مناسبی از پویاییهای درون هیئت حاکمه آمریکا دارد و متوجه این واقعیت است که چطور یک اقلیت تندرو و رادیکال که سابقه نگرش ضدایرانی آنها بعضا به 4دهه اخیر میرسد، امروز سعی بر آن دارد که دولت ترامپ را از شعارهای اولیهاش دور کرده و او را به یک ماجراجویی کاملا جدید و بدون هیچگونه چشماندازی هدایت کنند. اظهارات وزیر امور خارجه ایران در نیویورک این نکته را به دولت و شخص آقای ترامپ یادآوری میکند که جمهوری اسلامی ایران الزاما نگرش منفی به شخص آقای ترامپ ندارد، بلکه مخالفت ایران به سیاستهایی مربوط میشود که روسای جمهور آمریکا در دورههای مختلف پیگیری کردهاند.»
نویسنده برای بزک و تطهیر ترامپ، خود را نسبت به این نکته بدیهی که ترامپ هم یکی از روسای جمهور آمریکا و اوبامای بدون رتوش است، به فراموشی و نادانی زده است!
ترامپ رابطه سازندهتری با ایران داشته باشد!
تظاهر به نادانی در بخش پایانی یادداشت بیشتر خود را نشان داده است که نویسنده، ترامپ را به روابط سازندهتر با ایران توصیه میکند! «امروز آقای ترامپ این فرصت را دارد که با بازگشت به واقعبینی تفاوتهای عمده بین منافع آمریکا و منافع گروههای تندرو در منطقه را درک کرده و به سمت یک روابط سازندهتر با ایران حرکت کند.» [!]
http://kayhan.ir/fa/news/159111
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper