📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹تقلای مدعیان اصلاحات برای توجیه بدعهدی اروپا
🔸روزنامه آرمان در مطلبی نوشت:«اروپا با ایجاد سازوکار مالی (اینستکس) حرکتی در برابر یکجانبهگرایی ایالات متحده انجام نداده است. به نظر نمیرسد اگر دو سال هم بگذرد آنها بتوانند کاری از پیش ببرند. اراده دولتها در تحریمهای آمریکاییها شرط نیست بلکه این اراده شرکتها بوده که شرط است. شاید فرانسه، انگلیس و یا آلمان در پی گسترش مبادلات اقتصادی با تهران باشند اما این شرکتها هستند که باید با ایران وارد مبادلات اقتصادی شوند، در حالیکه این شرکتها حاضر نیستند با آمریکاییها وارد چالش شوند».
متاسفانه طیف مدعی اصلاحات به طرق مختلف در پی بزک اروپا و توجیه بدعهدی آنهاست.
ادعای خصوصی بودن شرکتهای اروپایی در حالی است که دستکم 100 شرکت و بانک دولتی اروپایی وجود دارند که میتوان آنها را وادار به همکاری با ایران کرد اما اروپاییها به چنین کاری تن نمیدهند چرا که اولویت آنها همکاری و هماهنگی و حفظ روابط راهبردی با آمریکاست.
این روزنامه اصلاحطلب ضمن اذعان به حیلهگری اروپا در وقتکشی و سرپیچی از اجرای تعهدات برجامی، مدعی شده است که ایران باید با پذیرش وعدههای سرِخرمن اروپا، از ضربالاجل خود صرفنظر کند!
نکته جالب توجه آنکه این روزنامه پیش از این در صفحه اول خود و به نقل از موگرینی نوشته بود: «هرچه تهران بگوید» !
http://kayhan.ir/fa/news/160527
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹جشنواره موسیقی اروپا در تسخیر کابالیستها
🔸در حالی که شصت و چهارمین دوره مسابقات موسیقی اروپا موسوم به «یورو ویژن» در میان انبوه اعتراضات اهالی هنر و موسیقی در سرزمینهایاشغالی آغاز شده، حضور برخی عناصر شناختهشده فرقه صهیونی کابالا در این مراسم، بیش از پیش به آن رنگ ایدئولوژیک و سیاسی زده است.
از جمله این عناصر، «مدونا»، خواننده فاسد آمریکایی است که در سال 2004 طی مراسمی رسما پیوستگی خود به فرقه صهیونی کابالا و تغییر نامش به «استر» (از اسطورههای صهیونیست ها) را اعلام نمود. مدونا پس از آن بارها در سرزمینهایاشغالی برنامه اجرا کرد، با سران این رژیم از جمله شیمون پرز دیدار نمود و تبلیغات وسیعی برای کابالیستها انجام داد.
در طی روزهای گذشته و به دنبال تحریم «یورو ویژن» از سوی دهها هزار هنرمند اروپایی و آمریکایی از جمله راجر واترز و کن لوچ و ... برای اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین هایاشغالی فلسطین، گروههایی هم از «مدونا» خواستار عدم شرکت در این مراسم شدند اما وی در پاسخ، ضمن ادعای دفاع از حقوق فلسطینیها، اظهار داشت که هنر خود را از سیاست دور نگاه میدارد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160507
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👁🗨🏆 #نگاه_ورزشی
🔹بازی با سرمایه و سرنوشت ورزش!
🔸گوش اهالی فوتبال ایران و طرفدار تیمها از این حرفهایی که چندی قبل امیرحسین فتحی، مدیرعامل تیم استقلال در گفتوگو با خبرنگاران مطرح کرده، پر است، آقای فتحی درباره ماجرای شفر، سرمربی برکنار شده تیم استقلال میگوید: «یکی از مسائلی که کار را برای باشگاه استقلال سخت کرد، بسته شدن قراردادهای غیرحرفهای است...»
او در جای دیگر در این باره چنین توضیح میدهد: «متاسفانه با شفر قرارداد غیرحرفهای امضا شده است. مرسوم نیست مربی حق فسخ داشته باشد ولی باشگاه این حق را نداشته باشد. مبلغ نجومی با او بسته شده است. شاید در جام جهانی چندین مربی قراردادشان بیش از یک میلیون دلار بود. ساشا شفر بدون داشتن مدرک معتبر آنالیزوری، قرارداد بالایی با استقلال بسته بود. ما قرارداد خوبی با شفر نداشتیم، قراردادی یک طرفه...»
شما خواننده محترم هم حتما حرف ما را تائید میکنید، که این حرفها، که این بار از زبان آقای فتحی و درباره شفر به گوش مخاطب اهل ورزش میرسد، حرف تازهای نیست و در سالهای اخیر، هر چند وقت یک بار از زبان مدیری درباره مربیای، شنیده میشود...
در واقع اصل ماجرا یکی است و تغییر نمیکند، اما نقشآفرینان آن متغیرند! و این بیش از هر چیز حکایت از بیماری فوتبال ما دارد، بیماری که حکایت از نوعی آشفتگی، به هم ریختگی و بلبشویی است که ریشه آن را باید بیش از هر کجا در عامل «مدیریت» جستوجو کرد.
عامل مدیریت هم که میگوئیم، نه مدیریت این و آن باشگاه، بلکه مدیریت کلان و بزرگتر ورزش راس همه «وزارت ورزش». مدیریت باشگاهی مثل استقلال یا پرسپولیس، زیرمجموعه، وزارت ورزش است، قبل از فتحی یا عرب، وزارت ورزش و شخص آقای وزیر ورزش است که باید درباره وضعیت آشفته مدیریتی حاکم بر دو باشگاه بزرگ، پرطرفدار و معتبر کشور که علیرغم همه شعارها و وعدهها مبنی بر واگذاری به بخش خصوصی، همچنان جزو داراییهای وزارت ورزش هستند، توضیح دهد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160453
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹آتلانتیک: آمریکا شکست میخورد / عزتنفس نمیگذارد ایرانیها تسلیم شوند
🔸یک نشریه آمریکایی در ارزیابی فشارها علیه ایران نوشت: سیاست آمریکا بر ضد ایران بهجایی نمیرسد و ایران پرچم تسلیم بالا نخواهد برد.
آتلانتیک مینویسد: یک سال از خروج ترامپ از توافق هستهای با ایران میگذرد. بعد از خروج ترامپ از برجام شاهد اعمال سختترین تحریمهایی بودیم که آمریکا علیه دشمنان خود به کار گرفته است.
اما شاهدی برای نشان دادن این موضوع وجود ندارد که سیاستهای منطقهای ایران در حال تغییر هستند یا اینکه رهبران ایران تمایلی برای بازگشت به میز مذاکره و تسلیم شدن در مقابل خواستههای دولت ترامپ داشته باشند.
آمریکا در اقدامی بیسابقه یک نهاد دولتی یعنی سپاه پاسداران ایران را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد و تلاش میکند به سرعت صادرات نفت ایران را به صفر برساند. اما این رویکرد آمریکا به شکست منجر خواهد شد.
چیزی که برای تهران بدتر از تحمل تحریمهاست، بالا بردن پرچم سفید به معنای تسلیم است. تسلیم شدن در مقابل تحریمهای آمریکا موضوعی نیست که برای مقامات ایران قابل قبول باشد. اما قانع شدهاند که تیم امنیت ملی ترامپ به دنبال سرنگون کردن جمهوری اسلامی است. به همین خاطر آنها تحریمهای اقتصادی را به عنوان یکی از ابزارهای آمریکا برای بیثبات کردن ایران تصور میکنند.
ایرانیها معتقدند که در نهایت پیروز خواهند شد. محاصره سیاسی و اقتصادی تجربه جدیدی برای مردم یا رهبران این کشور نیست. میزان درآمدهای نفتی ایران در مدت جنگ با عراق در دهه 1980 و بحران مالی آسیا در سال 1997 نصف شد. ایران در سال 2012 برای بار سوم شاهد کاهش صادرات نفت خود به دلیل تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا بود. آنها میدانند که چگونه تحریمها را دور بزنند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160529
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹با مصوبه شورای پول و اعتبار:
تسهیلات مسکن روستایی ۴۰ میلیون تومان شد
🔸شورای پول و اعتبار طی دو مصوبه، سقف تسهیلات مسکن روستایی و سقف تسهیلات قرض الحسنهاشتغالزایی را افزایش داد.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار عصر سه شنبه در یکهزار و دویست و هفتادمین جلسه خود به ریاست عبدالناصر همتی، با افزایش سقف فردی «تسهیلات یارانهای قابل اعطا بابت بازسازی و نوسازی اماکن مسکونی روستایی» به مبلغ 400 میلیون ریال موافقت کرد. تسهیلات مورداشاره با معرفی متقاضیان به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به بانکهای عامل قابل پرداخت است.
همچنین اعضای شورای پول و اعتبار با افزایش سقف فردی «تسهیلات قرض الحسنهاشتغالزایی» به 500 میلیون ریال موافقت کردند. لازم به ذکر است، این تسهیلات با معرفی نهادهای حمایتی مندرج در قوانین مرتبط (ازجمله کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، صندوقاشتغال و کارآفرینی امور ایثارگران و وزارت کار و امور اجتماعی) به بانکهای عامل قابل اعطاست.
در همین رابطه معاون مسکن بنیاد مسکن خبر داد: رشد ۶۰ درصدی افزایش تسهیلات مسکن روستایی تا هفته آینده به هفت بانک عامل ابلاغ میشود.
عزیزالله مهدیان در گفتوگو با خبرگزاری فارس بااشاره به ابلاغ مصوبه افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی از سوی شورای پول و اعتبار گفت: باید تا هفته آینده سهمیه بانکهای عامل نیز در میزان پرداخت تسهیلات تعیین شود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی با توجه به رشد قیمت مصالح ساختمانی میتواند در ساخت و ساز مسکن روستایی و مقاومسازی این واحدها مؤثر و مفید باشد، اظهار کرد: براساس قانون سالانه باید ۱۵ درصد به سقف تسهیلات مسکن روستایی اضافه شود، اما امسال با توجه به رشد قیمت مصالح ساختمانی، سقف تسهیلات نیز با درنظر گرفتن این افزایش ۶۰ درصد بالا رفته است.
معاون مسکن بنیاد مسکن بااشاره به اینکه این ۴۰ میلیون تومان برای ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی پرداخت خواهد شد، گفت: سقف تسهیلات مسکن روستایی که ۲۵ میلیون تومان بود، تاکنون برای ساخت ۷۷ هزار واحد مسکونی پرداخت شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/160474
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹حمایت از اغتشاشگران چپنما و حرمتشکنان ماه مبارک رمضان
🔸روزنامه ابتکار در سرمقاله خود نوشته است: «در این شرایط اما جای تعجب دارد که به جای کاهش فشار روانی بر مردم، دست به تصمیمهایی زده میشود که نه تنها به همبستگی جمعی کمکی نمیکند که جامعه عصبانی از شرایط اقتصادیِ بدون چشمانداز را عصبانیتر و به سمت هنجارگریزی بیشتر سوق میدهد. بیشتر کردن فشار اجتماعی در هر سطح به آشفتهتر شدن وضعیت منجر خواهد شد. ماجراهای پیش آمده در دانشگاه تهران و اعتراض برخی از دانشجویان را میتوان از جمله تبعات افزایش فشارهایی دانست که تجربه هم ثابت کرده با برخوردهای سلبی راهی به جایی نبرده است. ایجاد گشتهای ارشاد و... از جمله اقداماتی بود که هیچ کمکی به رفع پدیده بدحجابی نکرد. به نظر میرسد رفتارهایی از این دست که از انگارهها و کنشهای عقلائی کم بهره برده است، نتیجهای جز واکنش هیجانی و البته برهمخوردن آرامش در فضای دانشگاه نخواهد داشت.»
گفتنی است در ماههای پایانی سال ۹۷، شاهد تحلیلهایی در سطح علنی یا غیرعلنی از محافل اصلاحطلب حامی دولت بودیم که عملاً لزوم تغییر پارادایم دولت را از شعارهای اقتصادی و معیشتی به سوی بحث آزادیهای اجتماعی با هدف ایجاد دوقطبی با نظام در بستر جامعه، تئوریزه میکردند.
http://kayhan.ir/fa/news/160527
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper