🏆 #ورزشی
🔹 تفکر نتیجه گرایانه دلیل اصلی انحراف حرکت ورزش
🔸 سرویس ورزشی -
مطالبه اصلی و واقعی مردم از ورزش چیست؟ آیاچنانکه گروهی که صاحبمنصب و عنوان و پست و مقام در ورزش هستند یا به هرحال صاحب تریبون و قلم و رسانه صعود فوتبال به جام جهانی و کسب مدال هرچه بیشتر در میادین بزرگی مثل المپیکهاست،یا اینکه برخلاف نظر این گروه و کسانی که طی سالهای اخیر فکر و ذهن جامعه ورزش را به بازی گرفتهاند و ذائقه آنها را با غرض و بیغرض به تدریج تغییر دادهاند مطالبه اصلی و واقعی مردم سروسامان یافتن امر ورزش و اصلاح ریشهای و ساختاری آن و خلاصه انجام کار حسابی و اساسی در ورزش است؟!
در این باره مصالح ورزش و منافع ملی چه میگوید؟ حکم عقل سلیم کدام است؟ دنبال نتیجه و مدال وصعود با هرقیمتی و با هر حربهای و تحمل هزینههای سنگین دویدن یابه اصل و اصول پرداختن و زیر بنا را ساختن؟! آنهایی که ورزش را میشناسند و مردمی که بر خلاف این و آن مدیر و رسانه ورسانهای... بیش از هر چیز حتی منافع شخصی خود، به مصالح کشور و منافع ملی فکر میکنند میدانند که دل بستن صرف به نتیجه و یکسره دنبال مدال و سکو دویدن و غفلت از کار اصولی وساختاری هیچ کشوری را « صاحب ورزش» نمیکند.
کشورهای صاحب ورزش حتما صاحب مدال و افتخار هم هستند آن هم به شکل اصولی و پیوسته و دائمی، اما تیم و کشورهایی که « صاحب مدال وسکو» هستند الزاما «صاحب ورزش» نیستند. مدال و نتیجه و سکو را هرکسی و کشوری میتواند بالاخره با کمک قرعه و تقدیر و تک ستارهها و شانس و... کسب کند اما آن مدال و نتیجهای شیرین و ماندنی و معنادار است که حاصل و برآیند کار اصولی و حساب شده ودر یک کلام« تدبیر و برنامه» باشد.
متاسفانه بر کاروبار ورزش ما تدبیر و برنامه حاکم نیست. و این به گمان ما اصلیترینچیزی است که کارشناسان واقعی وآزاده وهمچنین مردم و علاقمندان ورزش از ورزش و اداره کنندگان آن انتظار و توقع دارند اما متاسفانه کسی به فکر پاسخگویی منطقی به این توقعات نیست ودر عوض تمام تلاش مدیران و مسئولان ورزش در طی دورههای مدیریتی و همچنین دوره فعلی این است که با رفتن فوتبال به جام جهانی و کسب چند مدال به ویژه در المپیکها بر این توقعات منطقی سرپوش بگذارند و خود را مدیرانی موفق و خدمتگزار که در جهت تامین خواستههای عمومی یکسره در حال جهد و جهادند نشان دهند! جریان رسانهای همراه و همگام آنها نیز یکسره در کار تاثیرگذاری بر افکار عمومی و جهتدهی آنها به سمت خواستههای مدیران و مسئولان و اهداف کاسبکارانه خودش است. و متاسفانه باید اعتراف کرد که این همدستی و همکاری(مدیران و رسانهها) موفق هم بوده است به طوری که الان در نگاه و نظر اول اینطور به نظر میرسد که مردم و علاقمندان ورزش از ورزش چیزی جز صعود به جام جهانی وکسب چند مدال رنگارنگ از میادین مختلف ندارند!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177394
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 اذعان محسن هاشمی به ناتوانی مدیریت بحران شهرداری در تعیین علت بوی نامطبوع
🔸 رئیس شورای شهر تهران نسبت به ناتوانی مدیریت بحران شهرداری تهران در رابطه با منشأ بوی نامطبوع پایتخت انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در توئیتی از مدیریت بحران به دلیل عدم رسیدگی به بوی نامطبوع در تهران انتقاد کرد و نوشت: «مدیریت بحران شهرداری تهران با این همه دفتر و دستک و امکانات وسیعی که دارد هنوز اقدامی درخصوص منشأ بوی نامطبوع تهران انجام ندادهاند. بحران که همیشه سیل و زلزله نیست و باید شهرداری بهموضوع جدیتر رسیدگی کند. از مدیریت بحران میخواهم سریعتر در این مورد جلسه گذاشته و تعیین تکلیف کند».
ماجرای استشمام 2 بوی نامطبوع در یک روز در پایتخت
مدیر واحد پایش آلودگی هوا و صدای شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: یکشنبه گذشته در دو مقطع زمانی بوی نامطبوعی در برخی مناطق پایتخت استشمام شد که ترکیبات آنها متفاوت بود.
به گفته محسن روشنی، میزان غلظت آلاینده دیاکسید گوگرد در ایستگاه شهرری واقع در منطقه ۲۰ پیش از ظهر یکشنبه (۲۳ آذرماه) با افزایش قابل ملاحظهای روبهرو شده بود.
روشنی به ایسنا گفت: یکشنبه گذشته حدود ساعت ۱۱ تا ۱۴ بوی نامطبوعی در برخی مناطق استان تهران استشمام شد و میزان دیاکسیدگوگرد در بعضی ایستگاههای سنجش آلودگی هوا مانند مسعودیه، شهر ری، شهید محلاتی و پیروزی افزایش پیدا کرد.
وی با بیان این که یکشنبه گذشته در برخی مناطق شهر تهران دوباره بوی نامطبوعی استشمام شد، گفت: میزان دیاکسیدگوگرد این «بو» بالا نبود و هنوز نمیتوانیم به طور قطعی درباره ترکیبات آن اظهارنظر بکنیم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177384
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📚 #معارف
🔹 آثار تدبیر و سوءتدبیر
#مرتضی_واحدی
🔸 در نوشتار حاضر چیستی تدبّر و تدبیر و جایگاه و اهمیت آن در قرآن مورد بررسی قرار گرفته و به برخی آثار تدبیر اشاره شده است.
***
تدبیر و تدبر، حالاتی برای نفس انسان است که ارتباط تنگاتنگی با تعقل و تفکر دارد؛ زیرا انسان خردمند با تعقل و تفکر تلاش میکند تا حقایق و وقایع را چنان بشناسد که بتواند به دور از هر گونه آسیب، خلل و فسادی امور خویش و اجتماع را پیش برد.
بر اساس آموزههای اسلام، تدبیر و تدبر در امور محدود به حوزههای فردی و شخصی نمیشود؛ بلکه حوزههای اجتماعی را نیز در بر میگیرد؛ چنانکه محدود به دنیا نیست، بلکه آخرت و سعادت اخروی انسان را نیز تحت تاثیر مستقیم خود قرار میدهد.
انسانی که گرفتار سفاهت نفس و سبک مغزی و کم خردی یا بیخردی است، فاقد تدبر و تدبیر در امور است؛ زیرا به دور از تعقل و تفکر، به گونهای عمل میکند که فاقد دور اندیشی و حزم است؛ در حالی که کسی که دارای تعقل و تفکر است، در هر کاری زمانی وارد میشود که نسبت به همه ابعاد و جوانب آن آگاهی یافته و نسبت به آثار و پیامدهای آن شناخت داشته باشد.
هر چه شناخت تعقلی و تفکری انسان نسبت به امری جامع و کاملتر باشد، به همان میزان نه تنها از آثار و پیامدهای مستقیم و نزدیک آن آگاهی دارد، بلکه نسبت به پیامدها و آثار دور و غیر مستقیم آن نیز شناخت دارد. ازهمین رو، چنین شخصی همچون شطرنج باز ماهر و حاذقی است که نه تنها پیامدهای مستقیم و غیر مستقیم حرکت خویش را میداند، بلکه احتمالات گوناگون واکنشهای طرف مقابل را در برابر کنشهای خویش میسنجد. از همین رو باید گفت چنین شخصی تلاش میکند تا عواقب نهایی کار خویش را در حد امکان از طریق احتمالات معقول یا ظنی معتبر بسنجد و هر حرکتی را سنجیده انجام دهد.
بنابراین، تدبیر و تدبر در امور ارتباط تنگاتنگی با اموری چون تعقل، تفکر، تقدیر و اندازه گیری، سنجش، دور اندیشی، حزم، احتیاط و آمادگی برای مقابله با واکنشهای احتمالی طرف مقابل دارد. بر این اساس، تنها به ظواهر امر توجه نمیکند، بلکه اهتمام ویژهای به بطون امور دارد
کاربرد تدبیر و تدبر در قرآن
باید توجه داشت که واژه تدبیر و تدبر، از ریشه «دبر» ضد «قبل» به معنای پشت است. این واژه به معنای عاقبت اندیشی، دور اندیشی، ژرفاندیشی، آیندهنگری، پیامدنگری و مانند آنها به کار رفته است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177407
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 فعالیت دوباره شرکت های هرمی با مجوز موسسات بازاریابی شبکه ای!
🔸 شرکتهای هرمی بعد از چندین سال، هماکنون با مجوز موسسات بازاریابی شبکهای و بدون نظارت فعالیت خود را مجدد آغاز کردهاند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این شرکتها به اسم حمایت از کالا و تولید محصولات ایرانی اجناس خود را ۲ برابر قیمت میفروشند. وعدههای بیشمارشان درباره پولداری سریع، هوش از سر آدمی میبرد؛ داشتن خودرو، خانه و ویلای لاکچری آرزوی هر کسی است و دوست دارد در زندگی به آن دست یابد، اما گاهی دست یافتن به این آرزوها به قیمت تمام شدن تمام سرمایه ختم میشود.
افراد زیادی از جمله دانشجویان و کسانی که تمکن مالی خوبی ندارند، به دنبال کسب درآمد به شرکتهای هرمی روی میآورند؛ ۲۰ سالی است که از تاسیس اولین شرکت هرمی در ایران میگذرد، شرکتهایی که در ابتدا با تاسیس آن مخالفتهای زیادی شد، چرا که افراد بسیاری سرمایههای خود را در این راه از دست دادند.
پس از آن، فعالیت این شرکتها غیر قانونی اعلام شد، اما همچنان به روشهای مختلفی کار خود را ادامه دادند اخیرا همین شرکتهای هرمی به بهانههای جدیدی نظیرخریدن محصولات ایرانی و کمک به رونق اقتصادی کشور تبلیغات خود را از سر گرفتهاند هرچند در فروش همین کالاها نیز نه تنها قیمت مصوب را رعایت نمیکنند بلکه سود ۲ برابری میگیرند.
در این بین افرادی که در راس کار هستند، سود بسیاری خواهند برد و زمانی که به مال و اموال بسیاری برسند و پس از غارت اموال عمومی از کشور فراری میشوند.
با یک نگاه کوتاه به عملکرد تیمی همه این شرکتها تنها چیزی که به وضوح دیده میشود، قانونگریزی و قانون شکنی است اما سؤالی که اکنون پیش میآید، چرا از فعالیت این شرکتها جلوگیری به عمل نمیآید و روز به روز کارشان به شکلهای مختلفی وسعت مییابد؟، علاوهبر این نحوه نظارت بر کار این مشاغل به چه معنا تعریف میشود؟ آیا باید منتظر شکایات و در واقع وقوع جرم بنشینیم و بعد توسط دستگاه قضا منتظر رسیدگی باشیم؟ آیا دستگاه اجرایی فقط وظیفه صدور مجوزرا دارد و کاری به نظارت بر این شرکتها ندارد؟..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177405
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 چوب لای چرخ بــورس نفـت
🔸 این روزها که وزارت نفت با عرضههای نامنظم، ماهیت بورس نفت را به چالش میکشد، این سؤال بزرگ مطرح است که آیا وزارت نفت راهکار بهتری در آستین دارد یا تنها به بستن در این بازار نفتی فکر میکند!
تشکیل بورس نفت اولین بار در سال ۷۹ و در چارچوب سیاستهای دولت وقت و برنامه سوم توسعه اقتصادی در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت. در سالهای ۸۳ و ۸۵ مطالعات و مقدمات آن پیگیری شد؛ اما تعلل در راهاندازی بورس نفت موجب شد که فرصت موجود در منطقه برای تبدیل شدن به تنها بورس نفتی از بین برود و بورس نفت دبی در خرداد ۸۶ با اهداف اقتصادی و سیاسی در امارات متحده عربی تشکیل شود.
در سالهای ۹۰ و ۹۳ دو بار بورس نفت استارت خورد، ولی هر بار شکست خورد و نتوانست روی پای خود بایستد. کارشناسان مهمترین دلیل این اتفاق را کم میلی فروشنده قلمداد کردند تا نبود خریدار. همزمان با دور جدیدتحریمهای نفتی، بورس نفت به عنوان یک کانال جدید برای فروش نفت، مورد توجه جدی قرار گرفت.
با این تفاوت که این بار وزارت نفت از لحاظ قانونی مکلف به عرضههای مستمر در بورس شد و راهگریزی نداشت؛ اما باز هم فروشنده کم میل، کار دست بورس نفت داد. از همان ابتدا وزارت نفت با موج منفی که در بازار القا میکرد و همچنین ساخت اتاقهای تاریک، چوب لای چرخ آن گذاشت تا اینکه در اقدامی عجیب در هفتههای گذشته، از وظیفه قانونی خود سرپیچی کرده و عرضههای مستمر این بازار را که در میان مشکلات زیرساختی بورس، تنها دلگرمی مشتریان بود، قیچی کرد.
وقتی صحبت از حراج یک کالا به میان میآید، فروختن آن کالا به قیمتی پایینتر از قیمت اصلی آن به ذهن مبادرت میکند. چنانکه بهاصطلاح نان خریدار در روغن باشد. حالآنکه در عرضههای بورس نفت در یک سال گذشته، خبری از تخفیف جدی نبوده است. تمام تخفیفهایی که در عرضهها داده شده است، از ۵ تا ۶ دلار تجاوز نکرده است؛ حال آنکه این تخفیف برای پذیرش ریسک و هزینههای خرید نفت تحریمی ایران کافی نبوده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177406
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 اشتغالزایی برای500نفر با راه اندازی کارگاه نساجی
🔸 یک بانوی کارآفرین بیرجندی موفق شده با توکل برخدا و اعتماد به تواناییهای خویش کارگاه نساجی بزرگی در یک روستا راه اندازی نماید.
خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی با تهیه گزارشی درباره این بانوی کارآفرین نوشته است: مقصدم یکی از روستاهای اطراف بیرجند است، روستایی که در سالهای اخیر جمعیت زیادی را در دل خود جای داده است و این روزها بزرگترین کارگاه نساجی سنتی کشور هم در آنجا است، قرار گفتو گو با کسی را دارم که عزم خود را جزم کرده تا برای اهالی این روستا اشتغال ایجاد کند.
وارد روستا که میشوم به انتهای میدان امام حسین(ع) میروم، یک سوله بزرگ در آنجا خودنمایی میکند، سولهای که حالا خانه امید بسیاری از زنانی است که به علت خشکسالی در روستا با مشکلات زیادی مواجه بوده و حالا توانستهاند برای خود درآمد و کسب و کاری داشته باشند.
در ابتدای ورود به این کارگاه جملات امیدبخش و سخن بزرگان در خصوص توانمندی بانوان نظرم را جلب میکند و خانمی که نگاه من به این نوشتهها را میبیند میگوید این جملات جلوی چشمانمان است تا باورمان این باشد که میتوانیم چرخ این کارگاه را به حرکت دربیاوریم.
به سراغ صحبت با بانوی سختکوشی رفتم که علیرغم ایفای نقش همسری و مادری نه تنها توانسته در بهبود اقتصاد خانواده خود مؤثر باشد بلکه با هنر و باور خود زمینهساز ایجاد اعتماد به نفس و حل مشکلات مالی بیش از ۵۰۰ نفر از بانوان یک روستا شود.
خانم «حوا دهقان» بانویی ۴۴ ساله است که تصمیم میگیرد عطای شغل کارمندی را به لقایش ببخشد و خود را بازنشسته کند تا قدم به عرصه تولید بگذارد.
برای ورود به عرصه تولید خود را بازنشست کردم
خانم «دهقان» میگوید «در پشت میزنشینی پیشرفت زیادی حاصل نمیشود و روند کار تکراری است و من نمیتوانستم این موضوع را تحمل کنم به همین دلیل تصمیم به بازنشسته کردن خودم و حضور در عرصه تولید گرفتم. البته به دلیل مشکلاتی که برایمان ایجاد شد محل زندگیمان را از شهر به روستای حاجیآباد انتقال دادیم و حدود ۸ سال است که ساکن این روستا شدهایم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177404
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 راهنمای گام به گام برای فعالسازی رمز پویا
🔸 بانک مرکزی اعلام کرده که از اول دی، همه مشتریان نظام بانکی باید رمز یکبار مصرف را برای آن دسته از کارتهای بانکی خود که با آن پرداخت اینترنتی یا «بدون کارت» انجام میدهند، فعال کنند.
به گزارش مهر، بانک مرکزی اعلام کرده که از اول دیماه امسال، هیچ یک از مشتریان بانکی برای پرداختهای اینترنتی یا بدون کارت خود، اجازه استفاده از رمزهای ایستا یا ثابت را نخواهند داشت. بر این اساس، تمامی مشترکان نظام بانکی باید ظرف مدت زمان باقیمانده تا ۳۰ آذرماه ۹۸، به دستگاههای خودپرداز هر یک از بانکهای عامل خود مراجعه کرده و دریافت رمز پویا برای کارتهای خود را به بانک اعلام نمایند.
در این میان، اگرچه بسیاری از مشترکان نظام بانکی به جهت نوع تعاملات و تراکنشهای بانکی خود، ممکن است چندین کارت از بانکهای متعدد داشته باشند، اما تجربه نشان داده که پرداختهای اینترنتی خود را تنها با یک یا حداکثر دو کارت خود انجام میدهند؛ بنابراین لازم است برای این کارتها، رمز دوم پویا را فعال کنند.
در این گزارش تلاش شده تا گامبهگام، روشهای فعالسازی رمزهای پویا برای کارتهای بانکی تشریح شود:
گامبهگام مراحل فعالسازی رمز پویا
در کارتهای بانکی
۱- به نزدیکترین دستگاه خودپرداز یا پایانه غیرنقد بانکی مراجعه کنید.
۲- کارت بانکی خود را وارد کرده، رمز اول کارت خود را بزنید و بر روی گزینه تغییر رمز کلیک کنید.
۳- در بخش تغییر رمز، سپس گزینه خدمات رمز پویا را انتخاب نمایید. در این حالت دو زیربخش پیش روی شما نمایش داده میشود که اعم از «گزینه فعالسازی رمز پویا» و «گزینه فعالسازی سامانه رمزنگار نسخه پیامکی» است.
۴- شماره تلفن همراه خود را وارد نموده و منتظر دریافت پیامک فعالسازی رمز پویا باشید.
۵- اگر شماره تلفن همراه شما با آنچه که در روز افتتاح حساب در شعبه مربوطه، به عنوان شماره همراه مشترک به ثبت رسیده، همخوانی نداشته باشد، باید به نزدیکترین شعبه بانکی خود مراجعه کنید..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177403
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥 #اجتماعی
🔹 دانشآموزان کمبضاعت در رویکرد جدید آموزش زبان چه وضعیتی دارند؟
🔸 محمد محمدی*
یکی از مبانی مهم «برنامه درسی ملی» رعایت حقوق متوازن و متعادل دانشآموزان و مجریان برنامه در سطوح مختلف مدرسه، منطقه، استان و کشوری است که امکان مشارکت تمامی افراد ذینفع و ذیربط را نیز در فرآیند ارزشیابی فراهم میآورد. مطابق این سند، برنامههای درسی باید به «رعایت تعادل» و پرهیز از افراط و تفریط پایبند باشند. همچنین در این برنامه، «مدرسه» کانون اصلی تحقق اهداف و برنامههای درسی و تربیتی معرفی شده است. بر اساس این برنامه که در واقع نقشه راه آموزش و یادگیری در مدارس ایران است، درس زبانهای خارجی یکی از حوزههای یازدهگانه تربیت و یادگیری است و بر توانایی ارتباطی و حل مسئله تاکید دارد. «رویکرد ارتباطی » مورد ادعا در کتابهای جدید که امسال اولین دوره 6 ساله آن به اتمام رسید، طبیعتا دارای نقاط ضعف و قوت از جنبههای گوناگون است. این کنکاش نه به قصد مقاومت در برابر رویکرد جدید؛ بلکه برعکس، انعکاس نگرانیها از عدم تحقق برخی الزامات و در برگیرنده راه حلهایی درجهت رفع مشکلات موجود است.
در شیوه آموزشی جدید و در مقایسه با کتابهای قدیمی هر چند نکات مثبتی هم به چشم میخورد، با اینحال بنا به دلایل و شواهدی که در ادامه ذکر خواهد شد، این رویکرد در دو مقطع بسیار حساس دانشآموزان آموزشگاه نرفته را که عموما از قشر کمبضاعت جامعه هستند، ناخواسته تنبیه میکند! یک بار در پایه هفتم که شروع دوره 6 ساله زبانآموزی است و دیگری در پایه دوازدهم و در آزمون نهایی.
در پایه هفتم، آموزش الفبا -که از کلیدیترین فعالیتها در یادگیری و آموزش زبان است- داستانی خواندنی دارد. در این مورد مولف محترم در نوشتهها و سخنان خود عنوان کردهاند که: «برخلاف گذشته که حروف الفبای انگلیسی در ابتدای کتاب به دانشآموز آموزش داده میشد، در کتاب جدیدالتالیف، این آموزش برای نخستین بار در جهان در کل کتاب توزیع شده و در قالب مکالمه به دانشآموز ارائه میشود...» پاسخ ارائه شده به این ادعا در یکی از مقالههای علمی و دانشگاهی قابل تامل است: «گروه مولفان کتاب فرضیهای جدید را در راس آموزش کتاب قرار دادهاند که هنوز کارآمد بودن آن تایید نشده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177398
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥 #اجتماعی
🔹 پوزش از آقای وزیر برای قطع اینترنت!
🔸 رضا صفری
اخیراً محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات گفته است که «این 10 روز [قطعی و محدودیت اینترنت] اندازه 10 سال برایم گذشت». واقعاًً نمیدانیم که از این سخن و دیگر پیامهای وزیر ارتباطات بعد از وصل شدن اینترنت، بگرییم یا بخندیم؟
آقای وزیر بهگونهای سخن میگوید که ظاهراً او و وزارت متبوعش در ماجرای اینترنت کشور تقصیری ندارند. بله، دستور قطع و محدودیت دسترسی به اینترنت از سوی شورای امنیت کشور بوده است، اما اگر اقدامات خلاف امنیت ملی و کمکاری وزارت ارتباطات نبود، آیا آنها مجبور میشدند که اینگونه تصمیم بگیرند و برای جلوگیری از ارتباط داعشهای وطنی در بستر سرویسهای صهیونیستی- آمریکایی و همچنین جلوگیری از بازار داغ شایعات و دروغپراکنی، اینترنت را قطع کنند؟
متهم اصلی قطعی اینترنت و ضررهای اقتصادی و اجتماعی حاصل از این قطعی و سرگردانی مردم، وزارت ارتباطات است. اگر لایههای اینترنت و خدمات مبتنی بر آن درست شناخته میشد و شبکه ملی اطلاعات راهاندازی شده بود، اکنون شاهد این قضایا نبودیم. در ایام اغتشاشات شاهد بودیم که بهرغم مسدود بودن شبکههای اجتماعی خارجی، شبکههای اجتماعی داخلی در اختیار کاربران بود و آنها میتوانستند پیامهای خود را رد و بدل کنند. هرچند بهدلیل اهمالکاری و کوتاهیهای صورت گرفته در حق آنها، امکانات برای خدماتدهی به خیل عظیم کاربرانی که یک شبه هجوم آورده بودند کافی نبود، به همین دلیل اختلالاتی نیز در کار آنها ایجاد شد که منشأ آن در حوزه رگولاتوری و اقدامات پوپولیستی وزارت ارتباطات است که چوب آن را باید دهها میلیون نفر از مردم عادی بخورند.
اگر10 روز محدودیت اینترنت به اندازه 10سال برای وزیر گذشته، مردم و کشور در برابر خسارتهای وارد شده به فضای مجازی کشور در طول مسئولیت وی در دولت یازدهم و دوازدهم، باید چه بگویند؟ مخصوصاًًً که اگر دقت کنیم، خواهیم دید که اکنون به یک وارداتچی پهنای باند و سرویسهای مخرب خارجی تبدیل شدهایم و نام آن را پیشرفت و تکنولوژی گذاشتهایم! اگر این پیشرفت است، کشورهای آفریقایی هم صدها سال از ما جلوتر هستند، زیرا آنها زودتر از ما به اروپاییها و آمریکاییها اجازه دادند در کشورشان نفوذ کرده و در امور آنها دخالت کنند. فرق ما با آنها این است که آنها فضای حقیقی خود را تقدیم دشمن کردند و ما فضای مجازی خود را، که امروز به مراتب حقیقیتر از گذشته است!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177401
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥 #اجتماعی
🔹 تاثیر بیکاری بر وقـوع جرم
🔸 بتول سلیمیمنش
محدود بودن یا عدم دسترسی به منابع کسب درآمد موجب میشود که گروهی از اعضای جامعه به دلیل عدم تناسب بین عرضه و تقاضا در بازار بیکار تلقی شوند. در واقع بیکاری، معضلی ناخوشایند برای هر نظام اقتصادی محسوب میشود که از عوامل پیدایش فقر و نابرابریهای اقتصادی است و در کنار آسیبهای روحی، بررسی این پدیده از لحاظ جرم شناسی و رابطه آن با پیدایش جرایم قابل توجه است. یافتهها حاکی از آن است که بیکاری ریشه بسیاری از جرایم میباشد به نحوی که این پدیده باعث تشدید فقر شده و در مواردی باعث بروز جرایم عدیدهای میشود.
ظهور پدیده بیکاری در هر جامعه نشأت گرفته از دلایل مختلفی است، اما از اهم مواردی که در این راستا قابل بیان هستند میتوان به عدم مدیریت دولت در تخصیص منابع اشاره داشت به گونهای که طبق اصل بیست و هشتم از قانون اساسی، هرکس حق دارد شغلی را که بدان مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند. دولت موظف است با رعایت نیاز جامعه به مشاغل گوناگون، برای همه افراد امکان اشتغال به کار و شرایط مساوی را برای احراز مشاغل ایجاد نماید. بدین ترتیب طبق اصل مصرح قانون اساسی، هر کسی با حفظ شروط مندرج در آن شغلی که تمایل دارد را میتواند برگزیند و دولت نیز موظف به فراهم نمودن آن میباشد.
نکته مهم در اصل مذکور، حق داشتن شغل مناسب و کار متناسب با استعداد و توانایی اشخاص است که به موجب ذیل اصل بیست و هشت قانون اساسی این امر به عنوان یک حق مسلم هر فرد ایرانی بر عهده دولت گذاشته شده است و او را موظف کرده است که با رعایت نیاز جامعه به مشاغل گوناگون برای همه افراد امکان اشتغال به کار و شرایط مساوی را برای احراز مشاغل ایجاد نماید.
در طی سالهای اخیر به علت رشد بیرویه توسعه کمی دانشگاههای کشور با معضلی به نام بیکاران تحصیلکرده روبرو هستیم، این در حالی است که طبق نص قانون اساسی دولت موظف به مدیریت جذب و نیاز جامعه است تا افرادی که مستحق شغل مدنظرشان بر اساس تحصیلاتشان میباشند ناکام نمانند. بنابراین هیچ کس نباید به دلیل عدم دسترسی به کار مناسب و شغل مطابق با شئونات خود از امرار معاش دور بماند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177399
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper