📎🔹️شوک به ورزش ایران
سیامند رحمان قویترین مرد وزنهبرداری معلولین جهان درگذشت
http://kayhan.ir/fa/news/183623
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️فعالان سیاسی تأکید کردند
عمده مشکلات، ناشی از نگاه دولت به غرب است /رأی مردم به جبهه انقلاب برای تحول کشور بود
🔸فعالان سیاسی معتقدند مردم با وجود نارضایتی از دولت، حضور با شکوهی در انتخابات اسفندماه داشتند. به باور آنان، عمده مشکلات کشور از امید و نگاه دولت به غرب ناشی میشود و دلیل کاهش مشارکت در انتخابات نارضایتی از عمکرد دولت و مجلس است.
▫اعتماد و امید دولت به آمریکا و نوچههای اروپایی آن، گستره وسیعی از مؤلفههای اقتصاد کشور و معیشت مردم از جمله تولید، رشد اقتصادی، اشتغال، مسکن و فضای کسب و کار را تحت تأثیر شدید منفی قرار داد و تعطیلی کارخانهها، بیکاری هزاران کارگر، رکود فراگیر، تورم افسارگسیخته مسکن و انفجار قیمت کالا و خدمات را در پی داشت. مجلس نیز در حوزه نظارت بر عملکرد دولت، رفتارهایی توأم با همراهی با دولت از خود نشان داد. با وجود چنین فضایی مردم مبارز و بصیر ایران اسلامی حضور شکوهمندی در انتخابات اسفندماه رقم زدند و اندک کاهش مشارکت نیز پیامد کارنامه غیرقابل دفاع دولت و عملکرد ضعیف مجلس در عرصه نظارت است. موضوعی که فعالان سیاسی نیز به آن اشاره دارند.
حجتالاسلام جواد مجتهد شبستری، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با مهر در همین زمینه اظهار داشت: بهنظر میرسد یکی از مهمترین عوامل کاهش نسبی مشارکت در انتخابات مجلس به عملکرد دو قوه مقننه و مجریه باز میگردد. احتمالاً مسئله خود مجلس است که آیا عملکرد مجلس در بعد تقنینی و نظارتی که دو وظیفه مهم مجلس است از نظر مردم مثبت تلقی شده است؟...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/183687
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#مکتب_امام
🔹به ملتتان خدمت کنید
http://kayhan.ir/fa/news/183677
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 بیاعتنایی دولت و مجلس به وعدهها به امید مردم در انتخابات آسیب زد
🔸 یک نماینده سابق مجلس از طیف اصلاحطلب میگوید خلف وعدههای اقتصادی دولت موجب کاهش مشارکت مردم در انتخابات شد.
داریوش قنبری در روزنامه آرمان نوشت: اینکه در کاهش مشارکت این دوره از انتخابات چه عواملی تاثیرگذار بوده است، چند دلیل را میتوان ذکر کرد. اول اینکه مردم چندین سال به دنبال شکلگیری تحولات مثبت در کشور مبتنی بر گشایش اقتصادی و... بوده و به امید گشایش و تحول در عرصه اقتصاد، در انتخابات ریاست جمهوری 92، 96 و مجلس 94 شرکت کردند اما آن طور که انتظار داشتند به اهدافشان نرسیدند. مردم این طور احساس میکنند مطالباتشان از سوی کسانی که رای میآورند مورد توجه قرار نمیگیرد و امیدشان کم شده است. این عامل را میتوان عمدهترین دلیل برای این میزان مشارکت دانست. در کنار آن مسائل دیگری قابل توجه است همچون مواجهه دستاندرکاران انتخابات در ارتباط با تایید صلاحیتها که عمدتا انتخابات یک طرفه رقم زدند و فرصتی به رقبا داده نشد که بتوانند با هم رقابت کنند.
در ارتباط با سهم احزاب اصلاحطلب میتوان گفت که اصلاحطلبان مجلس دهم را کامل در اختیار نداشتند و در مجلس دهم اقلیت بودند که تفاوت آن با مجلس نهم در این است که اصلاحطلبان مجلس نهم به تعداد انگشتان دست هم نرسیدند و در مجلس دهم بیش از 90 نفر بودند که این اکثریت مجلس تلقی نمیشود که مجلس دهم را به گردن اصلاح طلبان بیندازیم…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/183683
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 تصمیم جدید بانک مرکزی درباره انتقال وجوه بالای 200 میلیون تومان
🔸 بانک مرکزی در تصمیم جدیدی انتقال وجوه بالای 200 میلیون تومان از حسابهای شخصی را منوط به ارائه اسناد کرد!
براساس دستورالعمل جدید بانک مرکزی، تکمیل قسمت «بابت» در فرمهای مربوط و ارائه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه برای انتقال وجه بالای دو میلیارد ریال از حسابهای شخصی و انتقال وجه بالای 10 میلیارد ریال از حسابهای تجاری الزامی شد.
در ابلاغیه مذکور که از سوی اداره کل مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بانک مرکزی صادر گردیده، آمده است: «به منظور افزایش شفافیت تراکنشهای بانکی، مبارزه با پولشویی و جلوگیری از فرار مالیاتی؛ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است تا با تصویب شورای پول و اعتبار، برای شفافیت تراکنشهای بانکی به صورت یکسان یا متناسب با سطح فعالیت اشخاص حقیقی از نظر عملکرد مالی حد آستانهای (سقفی) را تعیین کند و انتقال وجه با مبلغ بالاتر از حد آستانه (سقف) را برایاشخاص حقیقی از طریق کلیه تراکنشهای بانکی (درون بانکی و بین بانکی) و سایر ابزارهای پرداخت، مشروط به درج «بابت» و در صورت نیاز به ارائه اسناد مثبته کند.اشخاص حقیقی که از حساب بانکی خود استفاده تجاری میکنند میتوانند با دریافت شناسه اقتصادی و اتصال حساب بانکی خود به آن، از شمول مفاد این جزء مستثنی شوند...»
بانک مرکزی تأکید کرده است: «مقرر شده حسابهای سپرده تجاری از سپرده شخصی در شبکه بانکی کشور تفکیک گردد. لذا از این پس لازم است به منظور اعمال آستانههای مندرج در دستورالعمل یاد شده، قبل از افتتاح هر گونه سپرده جدید و نیز در مورد سپردههای موجود، این مهم مشخص شود. علاوه بر این، درگاههای پرداخت یا ابزارهای پذیرش باید به مشتریان حقوقی واجد شرایط و مشتریان حقیقی دارای حساب تجاری و شناسه اقتصادی موید تایید سازمان امور مالیاتی کشور تعلق گیرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/183658
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 تسلط انقلابیون یمن بر مرکز استان نفتخیز «الجوف»
🔸 نیروهای ارتش و انصارالله یمن پس از چند هفته درگیری سرانجام وارد شهر «الحزم» مرکز استان «الجوف» شدند. آلسعود 50 سال است که قیمومت خود را بر این استاد تحمیل کرده و انقلابیون یمن عزم خود را برای پایان دادن بر این قیمومت، جزم کردهاند.
سرویس خارجی-
استان «الجوف» که به دلیل هم مرزی با عربستان و وجود منابع نفتی بسیار زیاد از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است در 50 سال گذشته عملا تحت قیمومیت عربستان بوده و این کشور اجازه نداده غیر از همپیمانان خود گروههای دیگری بر این استان مسلط شوند. انقلابیون یمن از چند هفته پیش عملیاتی برای آزادسازی شهر «الحزم» واقع در این استان آغاز کرده است. دیروز منابع یمنی به شبکه الجزیره گفتهاند نیروهای ارتش و انصارالله یمن توانستهاند پس از واداشتن عناصر وابسته به دولت مستعفی منصورهادی به عقبنشینی، وارد شهر «الحزم» شوند.
http://kayhan.ir/fa/news/183595
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 مدعیان اصلاحات خانه ملت را با دفتر دولت اشتباه گرفتهاند
🔸 سرویس سیاسی-
اشرف بروجردی، فعال سیاسی مدعی اصلاحات در مصاحبه با روزنامه آرمان در پاسخ به این سؤال که «با توجه به اينکه مجلس يازدهم در اختيار اصولگرايان خواهد بود مواجهه نمايندگان با رئيس جمهور و دولت را چگونه ارزيابي ميکنيد؛ به سمت تعامل پيش خواهند رفت يا تقابل؟» گفت: «من فکر ميکنم آقاي حسن روحاني شرايط سختي در يک سال آينده خواهد داشت مگر اينکه به اصولگرايان تفهيم شود که از اين مبارزه نامطلوب که ضرر آن به جامعه و حاکميت ميخورد دست بردارند و احساس کنند وظيفه دارند پايههاي نظام را تقويت کنند. آقاي روحاني با ميليونها راي منتخب مردم است و اگر قرار باشد همين منتخبين که بهدليل کاهش مشارکت مردم خود کمترين آرا را کسب کردند وي را به چالش بکشند اين در واقع مقابله با راي مردم است. آقاي روحاني 24 ميليون راي همراه خود داشته و اينها کساني بودند که بعضا تعداد آرايشان به 500، 600 هزار راي هم نميرسيده است. حال اينکه بخواهند خود را مدعي بدانند و رئيس جمهور را زير سؤال ببرند نوعي تعارض و تقابل با جامعه و مردم است و کاهش آرامش مردم را به همراه خواهد داشت. لذا اگر اين رويه را پيش بگيرند معلوم ميشود که تشخيص مردم درست بوده که مشارکت جدي نداشتند چون اينها با اين رفتارها نميتوانند نماينده واقعي مردم باشند.»
بروجردی در ادامه گفت: «تقابل مجلس یازدهم با روحانی مشکلات اقتصادی را افزایش میدهد».
گویا مدعیان اصلاحات با وظایف اصلی مجلس شورای اسلامی هیچگونه آشنایی ندارند. قانونگذاری و نظارت بر عملکرد دولت، دو وظیفه اصلی و بسیار مهم مجلس شورای اسلامی است.
http://kayhan.ir/fa/news/183679
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 پیشبینی کیهان به وقوع پیوست
فیلمساز قانونگریز از جشنواره برلین جایزه گرفت
🔸 همانطور که در کیهان هم پیشبینی شد، جایزه خرس طلایی جشنواره برلین به یک فیلمساز قانونگریز ایرانی داده شد!
مراسم اختتامیه هفتادمین دوره جشنواره برلین، روز گذشته برگزار شد و فیلمیاز یک فیلمساز قانونگریز ایرانی، جایزه خرس طلایی بهترین فیلم را گرفت؛ فیلمسازی که در میان مردم ایران چندان شناختهشده نیست و تنها جشنوارههای خارجی بهدلیل سیاهنماییهایش علیه ایران او را به خوبی میشناسند.
این فیلم بهطور غیرقانونی ساخته شده است؛ هرچند جای سؤال و بررسی است که یک فیلمساز محکوم شده در نهادهای رسمی کشور، چگونه و با حمایت چه مراکزی، به سادگی سه فیلم ساخته و به جشنوارهای خارج از کشور ارسال کرده است، اما نکته مهم سیاستگذاری ضدایرانی جشنواره برلین است؛ جشنوارهای که مدیر سابق آن سال گذشته در نشست خبری پس از برگزاری، به صراحت بر سیاسی بودن آن صحه گذاشت و گفت که برلیناله، یک جشنواره سیاسی است. مدیر جدید این جشنواره نیز بهطور روشن، با سیاستی ضدایرانی و با هدف دخالت و تأثیرگذاری بر سینمای ایران کار خودش را آغاز کرد و امسال به فیلمی که غیرقانونی در ایران ساخته شده بود، بدون توجه به ارزشهای هنری، جایزه دادند.
اما نکته مهم، حمایت و تشویق برخی از مراکز، ازجمله خانه سینما از این فیلم و کارگردانش است. همچنین حضور پررنگ مدیران سینمایی در جشنوارهای ضدایرانی چون برلین نیز حائز اهمیت است!
گزارشی تحلیلی از متن و حواشی هفتادمین جشنواره فیلم برلین به زودی در صفحه تصویر روز کیهان منتشر خواهد شد.
http://kayhan.ir/fa/news/183664
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 نقطه قوت مجلس یازدهم: حضور طراحان راهکارهای مقابله با گرانی
🔸 از جمله اولویت اقتصادی مجلس یازدهم، «مهار گرانی مسکن، بهبود فضای کسب و کار، اصلاح نظام بانکداری، اصلاح نظام مالیاتی، ساماندهی نظام پرداخت حقوق و مزایا، تعیین تکلیف هدفمندی یارانهها، ساماندهی بازار خودرو، نظارت بر توزیع کالاهای اساسی، اصلاح بودجه و کنترل مناطق آزاد تجاری است.»
روزنامه جامجم در گزارشی نوشت: در دو سال گذشته که بحران اقتصادی در کشور ایجاد شد، راهکارهای مناسبی برای مقابله با گرانی در بازارهای مختلف، از سوی کارشناسان به مجلس ارائه شد که متاسفانه بسیاری از آنها مورد بیتوجهی قرار گرفت. آنچه مایه خشنودی است این که تعدادی از طراحان این طرحها اکنون به عنوان نمایندگان دوره یازدهم توانسته اند به مجلس راه پیدا کنند و قطعا آنها با شروع کار از خردادماه سال آینده پیگیر این طرحها خواهند بود. علاوه بر این طرحها که هنوز به قانون تبدیل نشده، تعدادی از طرحهای مهم اقتصادی هم در مجلس فعلی بلاتکلیف مانده است؛ قوانینی مثل قانون تجارت، طرح تحول بانکی و طرح جامع تحول مالیاتی کشور. همچنین برخی قوانین مفید هم در مجلس فعلی یا مجالس قبل تصویب شده که متاسفانه با وجود اجماع بر سر فواید این قوانین، شاهد اجرای ناقص آنها هستیم، مثل قانون جامع مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قانون رفع موانع تولید و قانون بهبود محیط کسب وکار. همچنین برخی مواد مهم قانون برنامه ششم توسعه مثل ماده ۲۹ که مربوط به انتشار حقوق مدیران و مقامات بود، اجرا نشده است.
افزایش چند برابری قیمت مسکن در دو سال اخیر، فشار شدیدی را به خانوارهای مستاجر وارد کرده است. گرانی مسکن، چند دلیل دارد که عبارتند از: کاهش شدید تولید مسکن در دولت فعلی با کنار نهادن مسکن مهر و عدم وضع قوانین لازم برای مقابله با سوداگری مسکن.
موضوع مسکن امروزه به یک موضوع استراتژیک در زندگی خانوارهای ایرانی تبدیل شده است زیرا سهم عمدهای در رفاه خانوار و بیشترین سهم را در سبد هزینه آن دارد.
برای کاهش تقاضاهای سرمایهای و سوداگرانه در بازار مسکن باید مجلس علاوه بر تلاش برای راهاندازی سامانه ملی املاک و اسکان کشور، به سراغ اخذ مالیاتهای تنظیمی در این بخش مانند مالیات بر عایدی سرمایه (CGT)، مالیات بر خانههای خالی، مالیات بر ارزش زمین (LVT) و مالیات بر خانههای گرانقیمت (SDLT) برود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/183682
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper