🌍 #بین_الملل
🔹دعوت رسمی کشورهای عربی از سوریه برای بازگشت به «خانه عربی»
اعضای اتحادیه بینالمجالس عرب در جلسه پارلمان سوریه در دمشق بر حمایت از سوریه در حال حاضر و آینده تأکید کردند و خواستار بازگشت دمشق به «خانه عربی» شدند؛ تا سالها سیاستهای ضدِ اسدِ دُوَلِ عربی پایان یابد و جبهه مقاومت پیروزی دیگری به دست آورد.
از سال 2011، بسیاری از دولتهای عربی حوزه خلیجفارس علیه دولتِ نزدیک به مقاومت در سوریه جبههبندی کردند؛ اما حالا به نظر میرسد که آن جبهه فروپاشیده است و دولتهای عربی برای نزدیک شدن به دولت «بشار اسد» ابراز علاقه میکنند. شاید بتوان به گفتن این نظر خطر کرد که زلزله اخیر علیرغم فاجعهای که در سوریه به بار آورد، نقطه عطفی در سیاست خارجی کشورهای جهان عرب نسبت به دمشق ایجاد کرد یا به تعبیری دقیقتر باعث بروز و عملی شدنِ سیاست خارجی شد که چند وقتی در حال نضج گرفتن بود. این زلزله باز هم چهره واقعی آمریکا و غرب را نمایان کرد و ادعاهای آنها درباره ارزشهای انسانی، حقوق بشری و عدالت را بار دیگر به سخره گرفت؛ اما به هر حال در همین روزهای سخت، سوریه شاهد بازگشت اعراب به سمت خود است. چنانکه در روزهای گذشته در خبرها آمد، هیئتی از اتحادیه بینالمجالس عرب شامل رؤسای پارلمانهای عراق، اردن، فلسطین، لیبی، مصر و امارات و نمایندگانی از عمان و لبنان در اقدامی که در این 12 سال بیسابقه بوده، به دمشق سفر کردند. این هیئتها با نمایندگان پارلمان سوریه و همچنین بشار اسد، رئیسجمهوری سوریه دیدار کردند. در خبرها آمده است که «محمد الحلبوسی»، رئیسپارلمان عراق و رئیساتحادیه بینالمجالس عرب گفت: «از پارلمان سوریه و از قلب دمشق میگویم که ما در کنار ملت و کشور سوریه ایستادهایم و به زلزلهزدگان تسلیت میگوییم و در اینجا هستیم تا امکانات و شرایط لغو محاصره و تحریم سوریه را فراهم کنیم.» همچنین «احمد الصفدی»، رئیسپارلمان اردن نیز گفت: «ما از آمدن به سوریه خوشحال هستیم. سوریه برای تمام اعراب است.» نماینده پارلمان عمان نیز گفت: «ما به دمشق آمدیم تا به ملت سوریه بگوییم که در ظاهر و باطن و در حال و آینده در کنار شما هستیم و امیدواریم دمشق به خانه عربی بازگردد.» از سوی دیگر عقیله صالح، رئیسپارلمان لیبی نیز گفت که ما به اینجا آمدیم تا همبستگی خود را با سوریه اعلام کرده و به غرب بگوییم که تحریمهای سوریه را لغو کنند و...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261016
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹سرلشکر سلامی: آمریکاییها هر کجا باشند ناامنی هم هست
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه آمریکاییها هر کجا که باشند ناامنی هم هست، گفت: همسایگان باثبات، امن و قوی برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم هستند.
وزیر دفاع عراق و هیئت همراه روز گذشته با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه با سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفتوگو کردند.
سرلشکر حسین سلامی در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور وزیر دفاع عراق و همراهان در جمهوری اسلامی ایران گفت: «ایران و عراق یک حقیقت واحد هستند و هیچ فاصله بین دو کشور وجود ندارد و منطق اعتقادی همواره ما را در این فضا نگه میدارد. آرزوی ما برای سربلندی عراق مانند آرزوی سربلندی برای کشورمان واقعی است و در جغرافیای سیاسی جهان اسلام، عراق را دارای اهمیتی منحصر به فرد میدانیم.»
فرمانده کل سپاه با اشاره به تحولات دهه اخیر و نیتهای شوم دشمنان اسلام تصریح کرد: «اینکه کشورهای بیگانه و قدرتهای فرامنطقهای اشتها و عطش سنگینی برای حضور و سیطره سیاسی و امنیتی ایجاد کنند و نظم امنیتی عراق را در کنترل بگیرند و در پی تجزیه این کشور باشند برای امت اسلامی به ویژه ملت ایران که با ملت عراق اشتراکات فراوانی دارند قابل توجیه و پذیرش نیست.»
وی با بیان اینکه 44 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همسایگان باثبات، امن و قوی برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم هستند، تاکید کرد: «ما به دنبال اقتدار قوی برای عراق هستیم در صورتی که آمریکاییها و صهیونیستها در پی تسلط بر منطقه و ایجاد ناامنی در عراق و ایران هستند.»
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه آمریکاییها هر کجا که باشند ناامنی هم هست، افزود: «بهای سنگین منفعتطلبی آمریکاییها را این مردم مظلوم هستند که میپردازند و منطق ایران اسلامی برای اخراج آمریکاییها از منطقه بر همین اساس استوار است. بهرغم کاهش حضور منطقهای آمریکاییها ما شاهد پدیده رنجدهنده عادی شدن روابط برخی کشورهای اسلامی عربی با صهیونیستها هستیم که البته عراق در این خصوص موضع قابل تحسینی دارد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261021
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹تحریمها و شبههها در میدان تهدید و فرصت
رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان رهبری طی بیاناتی، سؤالات و شبهههایی را که در ذهن جوانان ایجاد میشود، تشبیه به تحریم کردند. ایشان افزودند: «همان طور که تحریمها باعث پیشرفت در عرصههای مختلف دفاعی، درمانی و سلامت شد و چنانکه تحریم نمیبود، پیشرفتهای فنی و صنعتی به وجود نمیآمد، شبهات نیز موجب مطالعه و فکر و تحقیق برای پاسخگویی میشود. پس نباید از شبهه رنجید و ناراحت شد. برای رفع شبهه نیازمند بیان منطقی و اقناعی هستیم و باید مراقب باشیم حرف سست و بیمنطق نزنیم بلکه برای مواجهه با شبهه بایستی کاملا آماده شد.»
درخصوص این قسمت از سخنان معظمله نکاتی شایسته تذکر است:
۱. هیچگاه رفاهزدگی و تنآسایی موجب پیشرفت و تعالی نشده و نمیشود. بلکه عبور از سختیها و دست و پنجه نرم کردن با ناملایمات است که سبب فتح قلههای افتخار و رسیدن به منزلگاههای عزت و شرف میشود. امام علی علیهالسلام در نامه ۴۴ نهجالبلاغه خطاب به عثمان بن حُنیف میفرماید: «إنّ الشّجَرهًَْ البَرِيّهًَْ أصلَبُ عُوداً وَ الرّواتِعَ الْخَضِرَهًَْ أرَقُّ جُلُوداً؛ درختان بیابانی چوبشان سختتر و درختان سرسبز پوستشان نازکتر است.
به تعبیر امام، گیاه گلخانهای که پیوسته به آب، دما و تغذیه آن رسیدگی میشود و تحت مراقبت کامل قرار دارد، با کمترین تغییر شرایط، حیاتش به خطر افتاده و پژمرده میشود. از این رو اندامی شکننده و پوستی نازک دارد. اما درختی که در شرایط بیابان رشد کرده است، همواره زیر تازیانه آفتاب و توفان رمل و ناملایمات قامت کشیده، در برابر همهگونه سختی تاب آورده و برای جستوجوی آب در اعماق خاک ریشه دوانیده تا اینگونه مستحکم و قوی شده است. این درخت هرگز با گیاهان گلخانهای قابل قیاس نیست که... نازپرور تنعم نبرد راه به دوست!
وجود دشمن برای جمهوری اسلامی در مَثل همانند موجودیت شیطان برای آدمیزاده است که هرچند اسباب آزار و زحمت را فراهم میآورد اما همین آزار و اذیت، برای رشد و تعالی او ضروری بوده و باعث نوآوری و کشف راههای برونرفت از دام این دشمن قسمخورده میشود. یا مانند وجود نشیب برای رودخانه است که موجب حرکت و نشاط میگردد و ایستایی، رکود و سکون و مرداب شدن و مرگ را در پی دارد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261007
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹تداوم ریزش دلار و سکه در بازار
🔸در پی تصویب بسته پیشنهادی بانک مرکزی برای دریافت اختیارات لازم برای مهار قیمت ارز و حفظ ارزش پول ملی، به نظر میرسد روند کاهشی قیمت دلار و سکه در روزهای آتی ادامه داشته باشد.
یکشنبهشب شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا بسته پیشنهادی بانک مرکزی را برای دریافت اختیارات لازم با هدف مهار قیمت ارز و حفظ ارزش پول ملی تصویب کرد.
سخنگوی اقتصادی درباره این مصوبه توضیح داد: بانک مرکزی به مجموعهای از اختیارات جدید برای مداخله ارزی موثر نیاز داشت که در شورای عالی هماهنگی سران قوا مطرح و با این اختیارات ویژه موافقت شد.
همه صنایع و صادرکنندگان بهخط شدند
به گزارش ایسنا، خاندوزی اضافه کرد: یکی از این اختیارات ویژه که رئیس کل بانک مرکزی خواهان آن بود و مورد موافقت قرار گرفت، این است که همه صنایع کشور حتی بخشهای دولتی و زیرمجموعههای وزارت نفت، صمت و همه صادرکنندگان کشور به قواعد بانک مرکزی در این زمینه تمکین و همراهی کنند.
باید در ادامه دید که بانک مرکزی باتوجه به اختیارات ویژهای که از سران قوا برای مهار قیمت ارز گرفته، در بازار ارز چه اقداماتی خواهد کرد و این اختیارات ویژه در روزها و هفتههای آتی چقدر ترمز قیمت در بازار ارز را میکشد و دست سودجویان را کوتاه میکند.
کاهش قیمتها در بازار طلا و ارز
در جریان معاملات روز یکشنبه، دلار با کاهش بیش از پنج هزار تومانی روبهرو شده بود. اقدامات بانک مرکزی در آزادسازی نرخهای صرافی یکی از دلایل این موضوع بیان شده است. در حالی که از روز یکشنبه روند ریزشی در بازارهای سفتهبازی شروع شده بود، با تصویب اختیارات جدید بانک مرکزی، روند کاهشی ارز و طلا روز دوشنبه هم ادامه یافت....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261021
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹افزایش قاچاق دام یکی از دلایل گرانی گوشت قرمز است
یکی از عواملی که این روزها موجب افزایش قیمت گوشت در کشور شده است، طبق اذعان کارشناسان، قاچاق دام است.
گزارشهایی نشان میدهد یک سری دلالان در استانهای شمالی و شمال غرب کشور دامهای زنده را به قیمت بالاتر از عرف خریداری میکنند و پس از دپو در فرصت مناسب، به کشورهای همسایه شمال غربی و حاشیه خلیجفارس قاچاق میکنند.
دو عامل، انگیزه قاچاق به کشورهای همسایه را بیشتر کرده است نخست اینکه در حالت معمول قیمت گوشت در کشور ما کمتر از کشورهای همسایه است و این تفاوت، سود خوبی را به جیب قاچاقچیان سرازیر میکند، دوم اینکه گوشت دامهای تولیدی مناطق شمالغرب کشور که بیشتر در مراتع میچرند طعم و کیفیت مناسبی دارد و مشتری خوبی در کشورهای عربی دارد.
البته برای مقابله با چنین مواردی، سیاست کشورها نزدیک شدن به نرخهای جهانی برای فرار از قاچاق کالاست ولی درکنار آن سرانه درآمد را افزایش میدهند تا قدرت خرید مردم افزایش یابد.
در همین باره یک تاجر حوزه دام که نخواست نامش فاش شود، به خبرنگار فارس گفت: «یکسری دلالان هستند که دام زنده را از استانهایی مانند زنجان، گیلان، مازندران، اردبیل و آذربایجانهای شرقی و غربی به قیمت بالاتری خریدار میکنند و پس از نگهداری در سولههای بزرگ در فرصت مناسب، به کشورهای عربی عراق و حاشیه خلیجفارس قاچاق میکنند». وی با اشاره به ممنوعیت صادرات دام، ادامه داد: به عنوان مثال در استانی نظیر زنجان، به سختی میشود دام برای کشتار داخلی پیدا کرد زیرا قیمتی که رابط قاچاقچی برای خرید دام میپردازد، بالا است، آنها برای دام سبک گوسفندی، کیلویی 170 هزار تومان پول به صاحب دام میدهند درحالی که قیمت معمول و عرف، کیلویی 120 هزار تومان است و دامدار هم ترجیح میدهد دام خود را به این افراد که گرانتر خریداری میکنند، بفروشد.
این تاجر دام حجم خرید دام از سوی قاچاقچیان را زیاد عنوان کرد و افزود: طی چند ماه اخیر این نوع خرید به حدی بوده که اکنون دام در این استانها کمتر شده و برای عرضه داخلی کفاف نمیکند.
بنابراین گزارش دامداران میگویند هزینه تولیدکنندگان دام به دلیل گرانی خوراک و افزایش هزینه جاری بالاست به ویژه پس از حذف ارز 4200 تومانی که نرخ خوراک پنج برابر شد تولید را برای آنها گرانتر شده است و آنها به اجبار به پیشنهادهای بالاتر دلالان دام پاسخ مثبت میدهند.
البته بخشی از این قاچاقچیان در مرزها دستگیر میشوند اما پس از آن هم شاید این دامهای زنده به کیفیت قبل در چرخه مصرف قرار نگیرد.
نکته عجیب اینکه در حالی که بازار گوشت در تب و تاب گرانی است، اتحادیهها از مازاد تولید میگویند و این به جایی رسید که وزارت جهاد کشاورزی در مقطعی مجوز صادرات دام داد اما امروز برای تنظیم بازار داخلی گوشت قرمز، مجبور به واردات شدهایم....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/260993
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹افسوس از این روشنفکران
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹دیپلماسی فعال و مبتکرانه ایران در قلب اروپا
🔸در دیدار و رایزنیهای متعدد امیرعبداللهیان با مقامات کشورهای خارجی در ژنو که در قالب دیپلماسی فعال و مبتکرانه ایران صورت گرفت، مواضع جمهوری اسلامی ایران در حوزه حقوق بشر و روایت ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و اروپا در دنیا مخابره شد.
حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در پنجاهودومین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل و همچنین نشست سالانه کنفرانس خلع سلاح در ژنو به سر میبرد، دیروز سهشنبه 9 اسفندماه در بخش عالیرتبه پنجاهودومین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل حضور یافت و به تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران درخصوص حقوق بشر پرداخت.
امیرعبداللهیان در نشست مذکور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در اجرای تعهدات حقوق بشری قاطعانه به کار خود ادامه داده و از حقوق ملت بزرگ ایران قویاً دفاع میکند.
تروریسمپروری برخی از کشورهای اروپایی
رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین به اغتشاشات اخیر در ایران اشاره کرد و با بیان اینکه نقش گروههای تروریستی ضدایرانی در اغتشاشات اخیر ایران کاملاً مشهود بود، گفت: برخی از کشورهای اروپایی در چارچوب معیارهای دوگانه و در «تروریسمشویی» (terrorism laundering) شرکت کردند. آنها تسهیلات مالی و لجستیکی قابل توجهی را در اختیار برخی از عناصر تروریست قرار دادند.
وی همچنین به وضعیت حقوق بشر در سرزمینهای اشغالی نیز اشاره کرد و گفت که مفهوم حقوق بشر در هیچ کجای دنیا بیشتر از فلسطین اشغالی به چالش کشیده نشده است و افزود: نقض سیستماتیک حقوق بشر و جنایت علیه بشریت توسط رژیم صهیونیستی باید متوقف شود. تا زمانی که فلسطین تحت اشغال باقی است و جنایات اسرائیل ادامه دارد، به سختی میتوان اعتباری برای سازوکارهای حقوق بشری سازمان ملل در نظر گرفت.
کشورهای هستهای با تجهیز زرادخانه هستهای خود
باعث تهدید صلح و امنیت بینالمللی شدهاند
امیرعبداللهیان گفت: جای تأسف است که درخواست جامعه جهانی برای خلع سلاح هستهای و پایبندی کشورهای هستهای به تعهدات خلع سلاحیشان هنوز محقق نشده است. کشورهای هستهای علیرغم تعهد صریح حقوقی خود، در عمل به گسترش سلاحهای هستهای خویش ادامه دادهاند. متاسفانه کشورهای هستهای به جای پایبندی به تعهدات خلع سلاحی خود و کاهش و حذف سلاحهای هستهای، با اتخاذ سیاستهای تسلیحاتی در چارچوب دکترینها و مفاهیم امنیتی و نظامی، به ساخت و تولید نسلهای جدیدی از سلاحهای هستهای و مدرنیزه کردن زرادخانه هستهای خود اقدام میکنند که موجب تضعیف انپیتی و تهدید صلح و امنیت بینالمللی شدهاند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261079/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹کدام ساز و کار ترکیبی تورم را درمان میکند؟
#محمد_ایمانی
1) تدارک سازوکارهای منطقی برای چارهجویی مشکلات، غالبا اینگونه است که مدیران ذی ربط، تدابیر موقتی برای مهار آنها بیندیشند و ضمنا در میانمدت، به حل مبنایی مسئله بپردازند. نابسامانی بازارهایی مثل مسکن و خودرو و ارز و طلا و سکه هم، از این جنس است. تورم معمولا در بستر ناترازی عرضه و تقاضا پدید میآید. گاهی اوقات، تقاضا ثابت است، اما کاهش عرضه موجب تورم میشود. در برخی مواقع، حجم تقاضا از میزان عرضه جلو میزند و تورم را پدید میآورد. گاهی نیز، همزمان با کاهش عرضه، هیجان تقاضا فزونی میگیرد و به تورم میانجامد. تقاضا را میتوان بر مبنای نیازهای «ضروری و مشروع» و «کاذب و نامشروع» دستهبندی کرد. تقاضای مبتنی بر نیازهای واقعی و مشروع باید تامین گردد؛ اما به موازات آن باید مجال تقاضاهای فزونخواهانه و سوداگرانه برچیده شود. رونق تولید و صادرات و واردات مبتنی بر آن، یکی از چارههای اساسی تورم است. در مقابل، آن عارضهای که رمق تولید را میگیرد، دلالی و سفتهبازی است.
2) دلالبازی و کسب ثروتهای بادآورده به قیمت در شیشه کردن خون مردم، ویرانکننده روندهای پر زحمت تولیدی است و باید ضمن اصلاح رویهها، به ویژه با دانه درشتهایی که فعالیت ویرانگرشان سرمشق شیوع دلالی میشود، بشدت مبارزه کرد. یک اقلیت 4-3 درصدی به علاوه اقلیت 15-10 درصدی دنبالهرو، به قیمت نابود کردن ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم، تکاثر ثروت میکنند؛ یا مثلا سعی میکنند ارزش دارایی خود را از طریق خرید و بلوکه کردن ملک و مسکن و خودرو و ارز و طلا و سکه حفظ کنند. نتیجه چیست؟ افزایش مصنوعی تقاضا و تورم انتظاری. حاکمیت اینجا میتواند و باید، رفتارهای زیان رساننده به اقتصاد ملی و معیشت عامه مردم را محدود کند. این قاعده پذیرفته حکمرانی در کشورهای پیشرفته از نظر اقتصادی است. چند میلیون واحد مسکونی خالی، میلیونها خودروی مازاد نیاز خریداران عمده
(دپو شده در برخی پارکینگها) و میلیاردها دلار ارز خریده و بلوکه شده توسط دلالان و برخی موسسات بانکی و مالی، نشانه گلآلودگی اقتصاد است که امکان ماهیگیری را برای دشمن فراهم میکند.
3) ما در میانه جنگ اقتصادی و ترکیبی تحمیل شده از سوی دشمن قرار داریم و این واقعیت، ساز و کارهای تورمساز را پیچیدهتر، و مسئولیت مدیران را دو چندان میکند. کشورهای مختلف در مواقع اضطرار و جنگ و بحران، حتی برخی از رفتارهای مجاز در حوزههای اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و رسانهای را محدود میکنند،...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261130
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹نمایش اقتدار از آسمان ایران تا آبهای اقیانوس اطلس
https://kayhan.ir/fa/news/261115
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹چرا کوری خود را به مردم نسبت میدهید؟!
روز سهشنبه 9 اسفند در ستون یادداشت روز کیهان، با استناد به یک نکته شناخته شده روانشناسی تحت عنوان «گوریل نامرئی» به یکی از خطاهای انسانی پرداختیم و نوشتیم این خطا، حاصل تمرکز شدید روی یک نقطه یا یک موضوع است. آوردیم آنطور که پروفسور دانیل کانمن، روانشناس مشهور آمریکایی در کتاب «تفکر کند و تفکر سریع» آورده «تمرکز بیش از حد روی یک موضوع یا یک نقطه، باعث کوری و دیده نشدن موضوعات و نقاط دیگر میشود. این نکته روانشناسی، در مبحث رسانه نیز بهشدت مطرح است. وقتی رویدادی رخ میدهد که برای افراد یک جامعه مهم است، و رسانهها روی آن متمرکز میشوند، رویدادهای دیگر که چهبسا اهمیت بیشتری هم داشتهاند دیده نمیشوند چرا که، رسانهها روی آنها تمرکز لازم را نداشتهاند. تحولات و رویدادهای مهمی طی هفتهها و ماههای گذشته در کشور رخ داده که فقط یکی از بدترین آنها، بهدلیل تمرکز شدید برخی رسانهها، بیش از سایر موضوعات دیده شده و بسیاری نیز که آرامبخش، غرورانگیز و امیدآفرین بوده، بهدلیل عدم توجه و در موارد بسیاری به علت گرایشهای ضدمردمی و ارتباطات بیرونی برخی از رسانهها دیده نشدهاند. به عبارتی اتفاقات مهمی طی ماههای گذشته در کشور رخ داده که اهمیت آنها، کم از خبر «نوسانات ارزی» نبوده ولی چون برخی رسانههای داخلی و دوستان خارجیشان یا از اساس سانسورش کردهاند یا روی آن مانور کمتری دادهاند، یا حتی به تحریف آن پرداخته و وارونه روایتشان کردهاند، آنطور که باید دیده یا شنیده نشدهاند.»
دیروز زنجیرهایها و دوستان خارجنشینشان طبق معمول بهصورت گلهای وارد میدان شدند و در واکنش به جملات بالا تیتر زدند: توهین کیهان به مردم. کیهان نوشت مردم کورند و پیشرفتهای دولت رئیسی را نمیبینند!
در این یادداشت، از «کور» شدن هم نوشتیم منتهی، کور شدن همین زنجیرهایها. گفتیم آنقدر روی اخبار بد تمرکز کردند که خود کور شدند! و اخبار مهمی مثل احیاء دریاچه ارومیه را ندیدند: « یکی از این اتفاقات مهم، اجرای فاز نخست احیای دریاچه ارومیه است. موضوع خشک شدن این دریاچه، در ایامی نهچندان دور مهمترین سوژه برخی رسانههای داخلی و بعضا حتی رسانههای خارجنشین بود. آنقدر مهم که عدهای آن را تبدیل به مسئله اول کشور میکردند. برخی از گردانندگان ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261131
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹تجلیلهای نمادین از نخبگان علمی باید با حمایت عملی تکمیل شود
https://kayhan.ir/fa/news/261118
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper