📎🔹رهبر معظم انقلاب در پیامی درگذشت پدر حجتالاسلام رحیمیان را تسلیت گفتند
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت پدر حجتالاسلام محمدحسن رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران را تسلیت گفتند.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در پیامی درگذشت پدر حجتالاسلام حاج شیخ محمدحسن رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
جناب حجتالاسلام آقای حاج شیخ محمد حسن رحیمیان دام بقائه
درگذشت والد مکرّم را که عالِمی پارسا و پرهیزگار بودند به جنابعالی و دیگر افراد خاندان مکرم ایشان تسلیت عرض میکنم. رحمت و رضوان الهی بر آن مرحوم باد که عمری را با طهارت و تقوا به سر بردند و خدمت کردند.
والسلام علیکم و رحمهالله
سیّدعلی خامنهای
6/5/1402
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹موج عاشورایی پاسخی فراموشنشدنی به حامیان قرآنسوزی خواهد داد
🔸امام جمعه موقت تهران گفت: این موج عاشورایی و حسینی و طوفانی که از این غیرت برپا شده انشاءالله پاسخی قوی و فراموشنشدنی را به این جماعت نابکار و نادان و کشورهای حامی، مخصوصا سوئد و دانمارک که اهانت به ساحت قرآن در آن انجام شد، خواهند داد.
حجتالاسلام والمسلمین حاج علیاکبری در خطبههای نماز جمعه عاشورایی تهران گفت: روز عاشورا، روز تجدید عهد است. راهی که پیشه روی ملت عزیز ما باز شد و دست ملت ما پیشه روی ملتهای ستمدیده عالم گشوده شد، این راه عزت و افتخار و بازگشت به بندگی خدای متعال و راه تمسک به قرآن عظیم و عترت پیامبر اعظم (ص) است. این تجدید عهد که نشانه روشن و حجت آن تجدید عهد با ولیفقیه زمان است، برای زمینهسازی ظهور حضرت مهدی(عج) است.
امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: این جسارتهایی که اخیرا نسبت به قرآن کریم انجام شد، این رفتارها خیالی خام و باطل است. به گزارش فارس، وی تأکید کرد: اگر خواستند با آن عقبه صهیونیستی، نام فلسطین و قیام مردم مظلوم فلسطین را تحتالشعاع قرار دهند و خفت و خواری خودشان و این افول سرعت گرفته را پنهان کنند، باز هم کور خواندند.
حجتالاسلام والمسلمین حاج علیاکبری گفت: به خاطر اینکه معلوم است صدای زوال آنها و فرو ریختن ارکان زیست پر از ننگ آنها در همه عالم شنیده شده است و خودشان هم دارند به زبانشان جاری میکنند.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: آن روز که این جماعت نابکار خواستند قرآن ناطق را از صحنه حذف کنند، مگر موفق شدند؟ بارها مزار مطهر امام حسین(ع) را با خاک یکسان کردند، مگر موفق شدند؟ این همه علیه شعائر حسینی دستها و پاها بریدند و مسیرهای زیارتی را بستند، مگر موفق شدند؟ حسین(ع) نور خداست و قرآن نور خداست و نور خدا ماندنی است و همه عالم را خواهد گرفت.
وی تأکید کرد: این خفاشان شبپرستاند که محکوم به زوال و فنا هستند و این موج عاشورایی و حسینی و طوفانی که از این غیرت برپا شده انشاءالله پاسخی قوی و فراموشنشدنی را به این جماعت نابکار و نادان و کشورهای حامی، مخصوصا سوئد و دانمارک که اهانت به ساحت قرآن در آن انجام شد، خواهند داد.
حجتالاسلام والمسلمین حاج علیاکبری یادآور شد: روز پنجشنبه سالروز تأسیس نماز جمعه بود؛ ما نماز جمعه را از امام حسین(ع) هدیه گرفتهایم. چون نماز جمعه محصول انقلاب اسلامی است. این واجب فراموش شدهای که قرنها از آن محروم بودهایم. انقلاب اسلامی این نعمت بزرگ را به ما برگرداند و انقلاب بزرگ ما، محصول قیام سیدالشهدا(ع) و امتداد قیام حسینی است.
امام جمعه موقت تهران گفت: بنابراین نماز جمعه هدیه مخصوص امام حسین(ع) به جامعه است، قدر آن را بیشتر بدانیم و باید پر رونقتر از گذشته برگزار کنیم. یاد مرحوم آیتالله طالقانی را گرامی میداریم که اولین نماز جمعه را در دانشگاه تهران اقامه کرد و یاد همه شهدای محراب و شهدای نماز جمعه را گرامی میداریم؛ انشاءالله این راه قویتر از گذشته در بین ملت ما ادامه پیدا خواهد کرد.....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270011
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹ابلاغ احضار قضایی به ۱۰۴ متهم از گروهک منافقین
نظر به اینکه حسب کیفرخواست شماره 140268430000373607 مورخ 1402/4/18 صادره از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارجاعی به شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران، نسبت به اشخاص مطابق فهرست پیوست تقاضای کیفر گردیده و با عنایت به عدم دسترسی و متواری بودن متهمان به لحاظ معلوم نبودن محل اقامت مشارالیهم و اینکه اقدامات دادسرای تعقیبکننده جرم، منتج به دستیابی به متهمان و همچنین ابلاغ به آنان به نحو دیگر نشده است و توجها به ضرورت معرفی وکیل از ناحیه نامبردگان برای دفاع از اتهامات انتسابی مستندا به ماده 384 از قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و با امعان نظر به ماده 174 از قانون مارالذکر، به موجب این آگهی به اشخاص مذکور ابلاغ میگردد تا ظرف مهلت یک ماه از تاریخ نشر آگهی نسبت به معرفی وکیل قانونی به این شعبه اقدام نمایند. در غیر این صورت مطابق قانون، تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد گردید.
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269997
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹پرتوی از عاشورا
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 یک شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹فقط با نابودی غده سرطانی اسرائیل منطقه به آرامش میرسد
🔸دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی ظهر عاشورای خود رژیم آپارتاید اسرائیل را غده سرطانی خواند که تا باشد منطقه آرام نمیگیرد. او همچنین گفت: «به صهیونیستها میگویم که از هرگونه حماقت پرهیز کنید.»
سرويس خارجي-
برخی از کشورهای جهان اسلام از جمله عراق و لبنان (بنابر اختلاف تقویم) روز شنبه را به عنوان عاشورای حسینی(ع) به عزاداری برای شهدای کربلا، در رأسشان حضرت سید الشهداء(ع) پرداختند. «سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزبالله لبنان، همانند هر سال در راهپیمایی عاشورایی سخنرانی کرد. او ظهر دیروز، در سخنرانی عاشورای خود در ضاحیه جنوبی بیروت اعلام کرد: «در این روز ابتدا به روز مصیبت و عزای رسول خدا، امیرالمؤمنین، حضرت فاطمه(ع)، امام حسن(ع) و ائمه و سادات و امام زمان(عج)اشاره میکنیم و به آنها تسلیت میگوییم. ما با حضور پرشور در این مراسم وفاداری و ولایتمداری خود را اعلام میکنیم. حضور مستقیم شما و مشتهای گرهکرده شما نشاندهنده صبر و ثبات و ماندن در میدان و تحمل و عزم راسخ برای ادامه این راه است.»
هرگز تجاوز به مقدسات را تحمل نمیکنیم
دبیرکل حزبالله در ادامه به تعدی غرب علیه مقدسات اسلامی اشاره و تأکید کرد: «دولتهای سوئد و دانمارک و همه جهان باید بدانند که امت اسلامی هرگز تعدی و توهین به نمادها و مقدسات اسلامی و پیامبر اسلام(ص) و قرآن کریم را تحمل نمیکند. اگر برخی کشورها هستند که اهمیتی به توهین به نمادهای مقدس نمیدهند و با متجاوزان تعامل میکنند، بدانند که امت میلیاردی اسلامی اینگونه نیست، جوانان غیور مسلمان آماده فداکاری در راه قرآن و اسلام هستند.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270110
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹غربگرایان داخلی دستهای پنهان آمریکا
#سید_محمد_عماد_اعرابی
13 بهمن 1397 عنوان اصلی روزنامههای حامی دولت وقت
به یک موضوع مشترک اختصاص داشت. آنها خبر از یک دستاورد مهم و حتی شکست آمریکا توسط ایران میدادند. تیتر یک روزنامه اعتماد این بود: «دهنکجی اروپا به دلار»، روزنامه شرق یکی دیگر از روزنامههای حامی دولت همین موضوع را با تیتر: «فرار اروپا از دلار آمریکا» پوشش داده بود و روزنامه جمهوری اسلامی با حروفی درشت در عنوان اصلی خود نوشته بود: «شکست دوباره آمریکا از ایران؛ اتحادیه اروپا سازوکار مالی با ایران را راهاندازی کرد». آن روز در مطبوعات حامی دولتِ آقای روحانی، خردهتیترهای فراوانی در وصف این رویداد، به عنوان یک پیروزی شگرف به چشم میخورد: «تلاش برای شکست سلطه دلار»، «بازگرداندن اعتماد به تجار اروپایی و آمریکایی»، «spv یک گام به پیش»، «استقبال اندیشمندانه از spv»، «آغاز سراشیبی قیمت ارز» و...
ماجرا از این قرار بود؛ پس از خروج ترامپ از برجام در 18 اردیبهشت 1397 آقای روحانی به عنوان رئیسجمهور وقت ایران بلافاصله
در یک نطق تلویزیونی حضور پیدا کرد و از مهلتی «چند هفتهای» به اروپا خبر داد. مهلتی که طی آن اتحادیه اروپا باید تصمیم میگرفت که آیا حاضر به تأمین منافع اقتصادی ایران ذیل برجام علیرغم خروج آمریکا از این توافق است یا خیر؟ مهلت «چند هفتهای» آقای روحانی «چند ماه» کش پیدا کرد و اروپا همچنان از یک پاسخ شفاف به این سؤال ساده طفره میرفت. در نهایت 11 بهمن 1397 (8 ماه و 11 روز پس از ضربالاجل[!] چند هفتهای آقای روحانی) آلمان، فرانسه و انگلیس طی بیانیهای از ثبت کانال ویژه مالی برای حفظ برجام خبر دادند. همین بیانیه در اولین روز کاری هفته بعد (شنبه 13 بهمن 1397) تیتر اصلی روزنامههای حامی دولت وقت شد.
قرار بود برجام علیرغم نقض عهد آمریکا و خروج از آن، همچنان پابرجا باشد و اتحادیه اروپا از طریق وسیلهای با هدف ویژه (SPV) که آن را تحت عنوان شرکت اینستکس(INSTEX) به ثبت رساند، بدون تبادلات دلاری در ازای واردات از ایران اجازه صادرات مواد غذایی و دارو به ایران را بدهد. اینستکس آنطور که آقای ظریف، وزیر خارجه وقت ایران در هفتههای اخیر گفت یک «خانه تهاتر» بود؛ البته تهاتر غذا و دارو با صادرات ایران به اروپا که عمدتا شامل نفت میشد. آن روزها رسانههای حامی دولت وقت و یا منتسب به مدعیان اصلاحات از اینکه چنین سازوکاری را «نفت در برابر غذا و دارو» لقب دهند بهشدت امتناع میکردند و گزارشهای افتخارآمیزی از سازوکار تهاتر با اروپا منتشر میکردند. اما چیزی حدود 5 ماه دیگر گذشت تا همان روزنامهای که از اقدام اروپا در راهاندازی اینستکس ذوقزده شده بود؛ 13 تیر 1398 از قول حسن روحانی بنویسد: «اینستکس توخالی به هیچ دردی نمیخورد» حالا بیش از 13 ماه از مهلت «چند هفتهای» آقای روحانی به اروپا میگذشت و اروپا نهتنها عملا هیچ اقدامی انجام نداده بود بلکه دو ماه بعد در 8 شهریور 1398 فدریکا موگرینی مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا طی یک نشست خبری اعلام کرد نهایی شدن اینستکس زمان زیادی میبرد: «اولین معاملات اینستکس هنوز به اتمام نرسیده است و زمان میبرد و زمان بسیار زیادی میبرد». محمدجواد ظریف، وزیر خارجه وقت ایران میگوید: «اروپا نتوانست حتی یک خانه تهاتر هم به اسم اینستکس ایجاد کند، به نظر من آنها داشتند فیلم میآمدند.» او البته توضیح نمیدهد که اگر چنین برداشتی از اقدام اروپا داشته، چرا به عنوان متولی وقت سیاست خارجی ایران بیش از یک سال کشور را معطل اروپا کرده است؟....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270120
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹شکایت از کره جنوبی در پی عدم پرداخت بدهی به ایران
🔸«لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره به داوری» توسط شخص رئیسجمهور به مجلس ارسال شد و جمهوری اسلامی ایران رسما فرآیند قانونی استرداد داراییهای خود از کره را آغاز کرد.
حجتالاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور، «لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره به داوری» را برای محمدباقر قالیباف رئیسمجلس شورای اسلامی ارسال کرد.
این لایحه بهپیشنهاد معاونت حقوقی رئیسجمهور در جلسه 14 تیرماه سال جاری هیئت وزیران به تصویب رسیده است.
پس از خروج دولت دونالد ترامپ از برجام در سال 2018، تحریمهای اقتصادی ایران مجدداً اعمال شد، این امر منجر به مسدود شدن 7 میلیارد دلار پول ایرانی ناشی از فروش نفت در دو بانک کره جنوبی شد.
طی سالهای اخیر، بهاذعان مقامات دولتی اقدامات متعددی برای آزادسازی منابع بلوکهشده ایران در کره انجام شده است ولی تا کنون بهدلیل برخی کارشکنیها، منابع ارزی ایران در کره به حساب بانکهای ایرانی واریز نشده است.
اما بهنظر میرسد اینبار رسیدگی به پرونده منابع ارزی بلوکه شده ایران در کره با شکایت رسمی دولت ایران وارد فاز جدیدی خواهد شد.
در مقدمه توجیهی لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره به داوری، آمده است: بهمنظور استرداد سپردههای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نزد بانکهای کشور کره و مطالبه خسارت ناشی از تأخیر در تأدیه آن و در اجرای ماده 12 موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره مصوب 13/7/1382 و اصل 139 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، لایحه زیر برای انجام تشریفات قانونی تقدیم میشود
در ماده واحده این لایحه آمده است: به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اجازه داده میشود در اجرای ماده 12 موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره مصوب13/7/1382 با همکاری معاونت حقوقی رئیسجمهور نسبت به طی فرآیند داوری طبق موافقتنامه مذکور درباره پیگیری حقوقی و استرداد مطالبات خود از بانکهای کشور مذکور و مطالبه خسارت ناشی از آن، اقدام نماید....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270091
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#خبر_ویژه
🔹شما نبودید که گفتید پوست موز زیر پای دولت گذاشتهاید؟!
«چرا در دو دولت رئیسی و دولت احمدينژاد بهرغم بهبود درآمدهاي نفتي، وضع بدتر ميشود ولي در دولت خاتمي و روحاني، بهرغم كاهش درآمدهاي نفتي وضع بهتر ميشود؟»
عباس عبدی این سؤال آمیخته با مغالطه را مطرح کرده و نوشت: «اين يادداشت درصدد طرح پرسشي اساسي از دولت محترم است. در اين يادداشت ميخواهم چند دوره انتقال دولت از هاشمي به خاتمي سپس به احمدينژاد و در ادامه به روحاني و در پايان رييسي را مقايسه كنم. فرض ميكنيم كه سال انتخاب فرد نيز به حساب نفر قبلي باشد. در دو سال پاياني آقاي هاشمي متوسط تورم سالانه حدود ۲۰ درصد بود. در دو سال اول خاتمي به ۱۹ درصد كاهش يافت و در دو سال بعدي او به حدود ۱۲ درصد تنزل يافت كه روند بسيار خوبي بود. البته در دو سال اول خاتمي اين كاهش تورم در شرايطي پيش آمد كه درآمدهاي ارزي ناشي از صادرات نفت به پايينترين ارقام خود رسيده بود و كشور به شدت در تنگناي ارزي قرار داشت. پس چرا بهرغم كاهش شديد درآمدهاي ارزي توانستند تورم را تا حدي كم كنند؟
هنگامي كه خاتمي رفت، نرخ تورم سالانه در سال ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ باز هم حدود ۱۲ درصد بود. ولي در دو سال اول احمدينژاد دو باره افزايش يافت و اين نرخ در اين دو سال بهطور ميانگين به حدود ۱۵ درصد رسيد. جالب اينكه درآمدهاي ارزي دولت احمدينژاد نه تنها كاهش نيافت كه به شدت زياد شده بود. هنگامي كه احمدينژاد رفت متوسط نرخ تورم سالانه در دو سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲، حدود ۳۲ درصد شد و اين آغاز فاجعه بود، ولي نكته بسيار مهم اين است كه اين نرخ در دو سال اول روحاني به حدود ۱۴ درصد رسيد كه خيلي كاهش چشمگيري بود. در حالي كه درآمدهاي نفتي روحاني نيز نسبت به دو سال آخر احمدينژاد به شدت كاهش يافته بود.
هنگامي كه روحاني رفت، متوسط نرخ تورم دو سال آخر او به حدود ۴۰ درصد رسيد كه خيلي بالا بود. ولي اين نرخ در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ (امسال) نيز همچنان بيشتر از اين رقم است و احتمالا در خوشبينانهترين حالت و با توجه به روند نزولي تورم در دو ماه اخير به همان ميزان دو سال آخر روحاني برسد، در حالي كه درآمدهاي نفتي اين دولت خيليخيلي بيشتر از دو سال آخر روحاني است.
بررسي بولتن آماري سالانه اوپك نشان ميدهد كه ارزش صادرات نفت ايران در سال ۱۴۰۱، به ۴۳ ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با ۲۶ ميليارد دلار در سال ۱۴۰۰ و ۸ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۹ و ۱۹ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۸ افزايش چشمگيري داشته و به ميزان ۶۱ ميليارد دلار ارزش صادرات نفتي در سال ۱۳۹۷ كه تحريمهاي آمريكا عليه صادرات نفت ايران احيا شد، نزديك شده است.
اينكه هر روز به فروش بيشتر نفت افتخار شود، مساله مردم نيست؛ آثار اين فروش در كسب و كار و سفره مردم مهم است. پرسش اين است كه اين تفاوتها ناشي از چيست؟ چرا در دو دولت شما و احمدينژاد بهرغم بهبود درآمدهاي نفتي وضع بدتر ميشود ولي در دولت خاتمي و روحاني بهرغم كاهش درآمدهاي نفتي وضع بهتر ميشود؟
آماده شنيدن پاسخ شما هستيم؛ ولي اگر پاسخ نداديد كه اميدوارم دولت محترم پاسخ بدهند، خودم اجمالا به چند عامل مهم اشاره خواهم كرد. شفافيت، نظارتپذيري، عقلانيت اقتصادي و ايجاد اميد و چشمانداز نسبت به آينده و بهبود روابط خارجي علل اصلي اين تفاوت هستند»....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270121
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 خورشید بیغروب
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹رشد ۳۸ درصدی مصرف بنزین طی ۲ سال
🔸وزارت نفت اخیرا از افزایش مصرف روزانه بنزین از ۸۸ به ۱۲۲ میلیون لیتر طی دو سال اخیر خبر داد که رشد ۳۸ درصدی مصرف این سوخت در این مدت را نشان میدهد.
به گزارش ایرنا، در فروردینماه سال گذشته، جواد اوجی، وزیر نفت، درباره روند افزایشی مصرف بنزین در کشور هشدار داد و تأکید کرد: ظرفیت پالایشی کشور در زمینه تولید بنزین و نفتگاز در حال نزدیک شدن به مقدار مصرف در کشور است و سالانه ۸۰ میلیارد دلار یارانه سوخت در کشور پرداخت میشود.
وی همچنین از افزایش سالانه ۱۰ تا ۱۲ درصدی مصرف سوخت مایع کشور خبر داده و گفته بود: همزمان که باید به فکر افزایش ظرفیت پالایشی کشور باشیم، ضروری است از اجرای طرحهای بهینهسازی مصرف در کشور بهویژه در بخشهای خانگی و صنعتی غافل نباشیم.
در فروردین امسال هم علیاکبر نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران نیز اظهار کرد: از ابتدای فروردینماه تا ۱۹ فروردینماه، بهطور میانگین ۱۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در سراسر کشور مصرف شده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (یکم تا نوزدهم فروردینماه ۱۴۰۱) با ثبت میانگین مصرف روزانه ۱۰۲ میلیون لیتر بنزین، ۹ درصد افزایش مصرف را نشان میدهد.
نژادعلی در اردیبهشت ۱۴۰۲ از رشد ۱۰ درصدی مصرف بنزین در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: با توجه به همترازی بین تولید و مصرف، تاکنون واردات بنزین نداشتیم، اما سیر رشد مصرف بنزین در کشور، عدد غیرمنتظرهای است. به طوری که در سال ۱۴۰۱ در مقایسه با سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰ درصد رشد مصرف داشتیم.
در خرداد ۱۴۰۲ هم شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرد که روزانه ۲۵۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در ایران مصرف میشود که با هر تراز جهانی و با هر کشوری مقایسه شود، بسیار بالا و پنج تا شش برابر استاندارد دنیاست.....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270068
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper