🔹اون ول نمیکنه !
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹محکوم امنیتی با لباس تروریستهای پژاک در دانشگاه تهران چه میکند؟!
🔸اخیراً فیلمی کوتاه از جلسه به ظاهر دفاع از پایاننامهای در دانشگاه تهران منتشر شد که در آن دختری دانشجو بدون حجاب و با لباس تروریستهای پژاک حضور دارد.
روز گذشته ویدئویی در شبکههای اجتماعی پخش شد که نشان میداد لیلا حسینزاده محکوم امنیتی در جلسه دفاع از پایاننامه خود با لباسگریلاهای گروه تروریستی پژاک و بدون داشتن حجاب حضور پیدا کرده است.
نکته قابل توجه، شروع کردن به سخنرانی این فرد با اسم بردن و احترام به دو تجزیهطلب وابسته به شوروی در دهه 20 بود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، برخی مسئولان دانشگاه تهران درخصوص این فیلم گفتند: این جلسه، جلسهای رسمی با عنوان دفاع از پایاننامه نبوده است و این فرد با اصرار از اساتید خود در گروه مردمشناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، جلسهای را با عنوان جلسه آمادگی برای دفاع ترتیب داده و در آن به هدف خود که همان تهیه فیلم در این شکل و شمایل است دست یافته است.
در توضیحات دانشگاه تهران به نقل از معاون آموزشی دانشگاه تهران آمده است: «بر اساس رأی کمیسیون موارد خاص دانشگاه مورخ 14 شهریور ماه 1402، این فرد به دو علت «اتمام سنوات مجاز تحصیل» و «عدم ثبتنام در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402 ـ 1401 (نیمسال دهم پس از ورود به دانشگاه و نیمسال هفتم تحصیل)» از تحصیل محروم شده است؛ بنابراین از آن تاریخ به بعد دانشجوی دانشگاه تهران محسوب نمیشود.»
البته گزارشها حاکی است که با تذکر استاد مربوطه درخصوص پوشش نامناسب فرد مذکور و رفتارهای خارج از شأن دانشگاه توسط وی و همراهانش، استاد با اعتراض جلسه را ترک میکند. دانشیار دانشگاه تهران در این باره عنوان کرد: «او از فرصت آن جلسه سوءاستفاده کرد و یک سری مطالب را ادا کرد که به ایشان تذکر داده شد و من هم جلسه را ترک کردم.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/273350/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹دبیر کل سازمان ملل: نه قدرت دارم نه پول فقط صدا دارم!
دبیرکل سازمان ملل متحد، در آستانه نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل گفت که «اصلاً هیچ پول و قدرتی ندارد» و «تنها صدا دارد».
«آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل در مصاحبه سیانان درباره قدرت اجرایی او در این نشست گفت: «من اصلاً قدرتی ندارم.» او تصریح کرد: «دبیرکل سازمان ملل نه قدرتی دارد و نه پولی. آنچه ما داریم یک صدا است و آن صدا میتواند بلند باشد و من موظفم آن را بلند کنم.» گوترش با اشاره به قدرت کشورهای عضو گفت: «مجمع عمومی گاهی اوقات قادر است فراتر از کشورها تشکیل جلسه دهد. گاهی اوقات ما میتوانیم بازیگران مختلف، نهتنها کشورها، بلکه بخش خصوصی، جامعه مدنی، سازمانهای زنان و جوانان، کارشناسان علمی و دانشگاهها را گرد هم بیاوریم. اما قدرت در کشورهای عضو است.» آنطور که ایسنا نوشته است، دبیرکل سازمان ملل همچنین گفت که اعمال این قدرت بهدلیل تقسیم بین ابرقدرتها از زمان جنگ جهانی دوم مسدود شده است: «ما بین ابرقدرتها سطحی از اختلاف داریم که از زمان جنگ جهانی دوم سابقه نداشته است. حتی در جنگ سرد، همهچیز از امروز قابل پیشبینیتر بود.» گفتنی است، هفتادوهشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل از روز سهشنبه در مقر این سازمان در نیویورک آغاز شد. در این نشست کشورها میتوانند برنامهها، نگرانیها و فراخوانهای خود را به دیگر رهبران جهانی عرضه کنند. در اجلاسی دو روزه که از دوشنبه آغاز شده گوترش تلاش کرد تا اقداماتی را برای تحقق ۱۷ هدف اتخاذشده توسط رهبران جهان در سال ۲۰۱۵ آغاز کند، و به رهبران یادآوری کرد که آنها وعده ساختن دنیایی دارای سلامت، پیشرفت و فرصت برای همه دادهاند. وعده اینکه هیچکس را پشتسر نگذاریم، این قول که بهای آن را بپردازیم.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹عراق از تخلیه مقرهای گروهکهای تروریستی تجزیهطلب خبر داد
🔸عصر سهشنبه کمیته عالی توافق امنیتی ایران و عراق اعلام کرد: «مقرهای مستقر در نزدیکی مرز با ایران که گروههای ایرانی مخالف (گروههای تروریستی تجزیهطلب) در آن حضور داشتند، تخلیه شدند.»
روز گذشته آخرین موعد خلع سلاح تروریستهای تجزیهطلب در مرز ایران و عراق بود. طبق توافقنامه امنیتی مشترکی که 28 اسفند 1401 میان دو کشور به امضا رسید، دولت عراق متعهد شد تا تاریخ 28 شهریور 1402 گروههای تروریستی مسلح تجزیهطلب در خاک عراق و در منطقه کردستان را خلع سلاح کند، پادگانهای نظامی ایجاد شده را تخلیه و تعطیل و این گروهها را به اردوگاههایی که دولت عراق به دور از مرز ایران، در نظر گرفته منتقل کند
بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، عصر روز گذشته کمیته عالی توافق امنیتی ایران و عراق، در بیانیهای اعلام کرد: «بر اساس تعهد جمهوری عراق و جمهوری اسلامی ایران به مفاد توافقنامه امنیتی مشترک و با تلاش مشترک دولت فدرال، دولت منطقه کردستان و کمیته عالی مشترک دو کشور، مقرهای مستقر در نزدیکی مرز با ایران که گروههای ایرانی مخالف (گروههای تروریستی تجزیهطلب) در آن حضور داشتند، تخلیه شدند.» در ادامه این بیانیه آمده است: «این افراد به محلی دور از مرزها منتقل و خلع سلاح شدهاند تا مطابق با ضوابط کمیته پناهندگان، پناهنده تلقی شوند. همچنین نیروهای مرزی فدرال در این مناطق مستقر شدهاند. حضور دائمی است و پرچم عراق در این مناطق برافراشته شده است.» کمیته مشترک همچنین اعلام کرد: «نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در نشستی که در اربیل و بغداد برگزار شد، حضور یافت و حمایت کامل خود را از دولت عراق در اجرای مفاد توافقنامه با امکان تعامل با این گروهها در صورت برخورداری از عنوان غیرنظامی اعلام کرد.» در ادامه بیانیه آمده است: «عراق تاکید دارد در راستای تقویت روابط ویژه و بزرگ ملتهای ما که حماسه اربعین بهترین نمود آن است، امنیت مرزها مسئولیت مشترک دو کشور است و این توافق مرجع حل هرگونه اختلاف یا تخلفی است که صورت میگیرد و گفتوگو مسالمتآمیزترین راه برای حل هرگونه مشکل یا اختلاف میباشد.» گفتنی است حضور گروهکهای تروریستی و تجزیهطلب در شمال عراق و در نزدیک مرزهای ایران و تهدیداتی که بارها از خاک کردستان عراق متوجه ایران شد، به کرات با اعتراض شدید...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/273323
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹حضور استانداران در جلسه هیئت وزیران برای افزایش نظارت میدانی دولت
سخنگوی دولت گفت: در ادامه بازدیدهای میدانی رئیسجمهور از وزارتخانهها و دستگاهها، سومین قطعه از این پازل در دولت فعال شده است و آن هم حضور استاندارهای استانهای مختلف در جلسه هیئت وزیران برای ارائه گزارش از عملکرد استان و پیشرفتها از مصوبات استانی و بررسی موانع و مشکلات پیشروی است.
علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت صبح سهشنبه در جریان برگزاری نشست خبری خود با خبرنگاران ضمن گرامیداشت آغاز هفته دفاع مقدس گفت: در روزهای اخیر شاهد آزادی زندانیان ایرانی در آمریکا و همچنین آزادسازی داراییهای مسدود شده کشورمان بودیم.
بهادری جهرمی در ادامه به اقدام جدید دولت برای افزایش نظارت میدانی اشاره کرد و گفت: در ادامه بازدیدهای میدانی رئیسجمهور از وزارتخانهها و دستگاهها، سومین قطعه از این پازل در دولت فعال شده است و آن هم حضور استاندارهای استانهای مختلف در جلسه هیئت وزیران برای ارائه گزارش از عملکرد استان و پیشرفتها از مصوبات استانی و بررسی موانع و مشکلات پیشروی است که در همین راستا استاندار ایلام و هرمزگان در جلسه هیئت دولت شرکت کردند و نیازهای مورد نظر را مطرح کردند. به این ترتیب سایر استانداران نیز در جلسه حاضر خواهند شد.
وی گفت: ایران به عنوان یکی از بنیانگذاران سازمان ملل انتظار دارد از طریق اصلیترین کارکردش برای احیای چندجانبهگرایی و جلوگیری از یکجانبهگرایی و بهویژه اقدامات یکجانبهگرایانه از جمله تحریمها علیه کشورهای مستقل اقدام مؤثر کند.
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی در خصوص تغییر استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شایعه تغییر استاندار سیستان و بلوچستان را نشنیدم.
بهادری جهرمی افزود: پیشبینی این است که تفویض اختیار به استاندار سیستان و بلوچستان منشأ تحول بسیار جدی در حوزه خدمترسانی به مردم استان سیستان و بلوچستان باشد....
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹اسکان اضطراری ۱۳۰ خانوار سیلزده در آستارا
در پی بارش بیسابقه و وقوع سیل در آستارا، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان گیلان از اسکان اضطراری 130 خانوار سیلزده خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر، هادی سلیمی گفت: با توجه به وقوع سیل در آستارا تاکنون به ۱۳۰ خانوار توسط امدادگران اسکان اضطراری و به ۶۰ خانوار امدادرسانی شده است و با برنامهریزی انجام شده مناطق سیلزده به ۸ منطقه شهری و روستایی تقسیم شده تا بتوانیم سرعت عملیات امدادرسانی را افزایش دهیم.
سلیمی ادامه داد: نیروهای امدادی از استان اردبیل و سایر استانهای معین و تیم واکنش سریع سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور به منطقه عزیمت کردند تا با امکانات امدادی و لجستیکی بیشتر، خدمات امدادی را داشته باشیم. تاکنون ۵۰۶ بسته غذایی ۱۲۰ تخته پتو، ۴۵۰ قرص نان، هزار و ۵۰۰ بطری آب معدنی بین متاثرین از سیل توزیع شده است.
وی افزود: ۷تانکر آب ۷ هزار لیتری در روستاهایی که آب آشامیدنی آنها قطع شده شده، استقرار یافته است تا روستائیان از آب شرب بهداشتی بهرهمند شوند. دو هزار و ۵۰۰ وعده غذای گرم نیز روز سهشنبه بین آسیبدیدگان توزیع شد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/273293
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹54 کاروانسرای تاریخی ایران ثبت جهانی شد
54 کاروانسرای تاریخی ایران ثبت جهانی شد
پرونده «کاروانسراهای ایران» بهعنوان بیست و هفتمین اثر تاریخی و طبیعی ایران در یونسکو به ثبت جهانی رسید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، در چهل و پنجمین نشست کمیته میراث جهانی یونسکو که در ریاض عربستان در حال برگزاری است، روز یکشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۲، پرونده «کاروانسراهای ایران» تأیید شد و به ثبت رسید. بدین ترتیب، «کاروانسراهای ایران» بیست و هفتمین اثر تاریخی و طبیعی ایران در فهرست جهانی یونسکو است.
در این پرونده، ۵۴ کاروانسرای ایران ثبت شدهاند که عبارتند از: دیر گچین (قم)، نوشیروان(اصفهان)، پرند یا قلعهسنگی (تهران)، رباط شرف (خراسان رضوی)، سنگی انجیره (یزد)، جمالآباد (آذربایجان شرقی)، عباسآباد تایباد (خراسان رضوی)، فخر داوود (خراسان رضوی)،
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/273291/54
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹دنیا عوض شده
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 پنج شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹از نسل جدید سامانه سوم خرداد تا رونمایی از دوربُردترین پهپاد جهان
🔸در مراسم رژه مشترک نیروهای مسلح جدیدترین تجهیزات نیروهای مسلح کشورمان به نمایش درآمد.
مراسم رژه مشترک نیروهای مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس، صبح جمعه در سراسر ایران اسلامی برگزار شد.
این مراسم در تهران با حضور آیتالله رئیسی رئیسجمهور، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در مقابل مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی برگزار شد.
به گزارش مهر، در این مراسم، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر رحیم صفوی مشاوره عالی فرمانده معظم کل قوا، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر صباحیفرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده هوا فضای سپاه و سردار رادان فرمانده کل انتظامی کشور حضور نیز داشتند.
در ابتدای این مراسم، دفنوازان کُرد به مناسبت در پیش بودن عید با سعادت میلاد پیامبر اسلام (ص) و جشنهای ماه ربیعالاول به اجرای مراسم پرداختند.
رژه یگانهای نمونه از ارتش، سپاه، فرماندهی انتظامی کشور، بسیج و اقوام مختلف بخش بعدی این مراسم بود.
رژه یگانهای نمونه پیاده نیروهای مسلح برگزار شد
پس از آن نیز، تعدادی از یگانهای نمونه پیاده ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به همراه جمعی از بسیجیان و یگانهای مردمی در رژه مشترک نیروهای مسلح از مقابل جایگاه رئیسجمهور عبور کردند.
به گزارش مهر، در این مراسم ابتدا یگانهای نمونه ارتش از جمله تیپ ۶۵ نوهد، دانشجویان مرکز آموزش جوادالائمه(ع)، دانشجویان دانشگاه خاتمالانبیا (ص) پدافند آجا، دانشجویان دانشگاه علوم و فنون شهید ستاری، دانشجویان علوم و فنون نیروی دریایی از مقابل جایگاه رژه رفتند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/273465
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹ماجرای تو در تو اشک انگلیسیها را درآورد
#محمد_ایمانی
۱)یک سال پس از مرگ ملکه الیزابت، حال و روز انگلیس چگونه است؟ ملکه الیزابت دوم، هشتم سپتامبر ۲۰۲۲ (۱۸ شهریور ۱۴۰۱) پس از ۷ دهه حکومت بر پادشاهی بریتانیا، در ۹۶ سالگی تسلیم مرگ شد. او از فوریه ۱۹۵۲ در این جایگاه موروثی حضور داشت و در دوره وی، جنایات بسیاری در حق ملتها شد که کودتای آژاکس در سال ۱۳۳۲ شمسی برای براندازی نهضت ملی شدن نفت و بازگرداندن محمدرضا پهلوی به سلطنت در ایران، یکی از آنهاست.
۲) شروع سلطنت الیزابت، با آغاز روند زوال امپراتوری بریتانیا مقارن شد؛ امپراتورییی که ظرف سه قرن هفدهم تا بیستم، گسترش یافته بود. حد فاصل جنگ جهانی اول و دوم، مساحت مناطق تحت تسلط انگلیس، بالغ بر ۳۳ میلیون کیلومتر مربع بود. صد سال قبل، حدود
نیم میلیارد نفر (یک چهارم جمعیت دنیا) تحت استعمار بریتانیا قرار داشتند. این مستعمرات، چنان متنوع بود که گفته میشد «خورشید، هرگز در امپراتوری بریتانیا غروب نمیکند. اما پس از جنگ جهانی دوم، با تشکیل امپراتوریهای آمریکا و شوروی، انگلیس به حاشیه رانده شد و از آن پس سعی کرد با آویزان شدن از آمریکا و ضمن اثرگذاری بر سیاست این کشور، بخشی از قدرت سابق را حفظ کند. این دوره، دوران گذار بریتانیا از «کبیر» به «صغیر» محسوب میشود.
۳) پس از آغاز سلطنت چارلز سوم، نشریه «دیلی میرور» نوشت:
«او نه تنها تاج بر سر خواهد گذاشت، بلکه وزن تاریخ و امید ملت را نیز به دوش میکشد». چارلز در ۳ سالگی به ولیعهدی رسید، اما ۷۰ سال منتظر ماند؛ تا این که در اوج بحرانهای بریتانیا، بر تخت سلطنت نشست. سالِ مرگ ملکه الیزابت و جانشینی شاه چارلز سوم، با بحران سیاسی و اقتصادی و اجتماعی کم سابقه در انگلیس قرین شد، تا جایی که میتوان ادعا کرد وضعیت بالینی نظام سیاسی- اقتصادی انگلیس، وضعیتی اورژانسی است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/273528
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper