کیهان بررسی میکند
🔰 فراموش نمیکنیم
🔸با شدت گرفتن فعالیتهای انتخاباتی و نزدیکی دوچندان اعضای دولت روحانی به مسعود پزشکیان، انگاره دولت سوم روحانی برای وی پررنگتر شده، تلقی این افراد فراموش شدن سابقه بد آنان در اذهان ملت است.
🔸تلقی اشتباه این افراد این است که ملت ایران فراموش کردهاند که هشت سال سو مدیریت آنان چه بلایی بر سر رشد و توسعه ایران آورده و در مرداد ماه ۱۴۰۰ سکان اداره کشور در چه وضعیتی از روحانی به شهید رئیسی تحویل داده شد.
🔸دروغگو فراموش کار میشود، ادبیات غنی فارسی این ضربالمثل را در بیان حال دروغگویان بیان کرده و به فراموشکاری و کمحافظگی آنان اشاره میکند. علت آن است که از آنجا که دروغگو میخواهد از چیزی غیر واقعی و ساختگی سخن بگوید طبعاً کلامش محکم و بدون اشتباه نخواهد بود، بنابراین در گفتههایش اختلاف و ضد و نقیض به وجود آمده و دروغش آشکار میگردد.
🔻دولتمردان روحانی از جمله محمد جواد ظریف نمود بارزی از این مسئله است، شدت تناقضگویی آنان در حدی است که حتی گفتههای خود و همفکران خود را نیز فراموش کردهاند.
🔸اگر از اکثر صاحب نظران عرصه سیاست در ایران، درباره کلان برنامهها و کلان پروژههای دولت روحانی پرسیده شود، تنها موردی که عنوان میکنند، برجام است.
🔻برجام کلیت دولت یازدهم و دوازدهم و تنها راهکار بیعملترین و فشلترین دولت در تاریخ جمهوری اسلامی است.
🔸در شاهکار سیاست خارجی روحانی و ظریف، سازوکار عجیبی همچون مکانیزم ماشه پذیرفته شده و توافق به شکلی منعقد میگردد که کشورمان در صورت هر بدعهدی طرف مقابل نیز تمام ابزارهای چانه زنی خود را از دست میدهد.
🔸مبادلات اقتصادی و مالی ایران در زمان شهید رئیسی نشان داد دولت بهانهگیر روحانی، که هیچ برنامهای برای اداره کشور جز برجام نداشت، برای احاله مسئولیت و فرار از پاسخگویی به هر دستاویزی از جمله افایتیاف برای جبران شکستهای خود متوسل میشد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001DXY
@Kayhan_online
⚽ دیمارزیو خبرنگار ایتالیایی: والتر ماتزاری سرمربی پرسپولیس خواهد شد
@Kayhan_online
🔰 نشریه انگلیسی: ملت ایران از غرب متنفرند و میخواهند قدرت منطقه باشند
🔸نشریه انگلیسی نسبت به افزایش حمایت افکار عمومی ایران از قدرتمند شدن در منطقه، به اعتبار عهدشکنیها و تهدیدهای غرب ابراز شگفتی کرد.
میدل ایست مانیتور در یادداشتی تحلیلی مینویسد:
🔻افزایش اخیر حمایت افکار عمومی ایران از برخورداری از تسلیحات هستهای، براساس نظرسنجی IranPoll میتواند بهطور قابل توجهی به درگیری جاری در غزه و اقدامات اسرائیل مربوط باشد.
🔻بسیاری از ایرانیان بر این باورند که در یک سناریوی جنگی فرضی بین ایران و اسرائیل، اسرائیل با هدف قرار دادن غیرنظامیان ایرانی در میدان جنگ تلافی خواهد کرد، دقیقاً مانند نسلکشی در غزه. این باعث افزایش تمایل به برخورداری از یک قابلیت بازدارندگی مهیب برای محافظت از ایران میشود.
🔻فرهنگ استراتژیک ایران عمیقاً بر حمایت جمعیت آن از تسلیحات هستهای تأثیر میگذارد. فرهنگ استراتژیک جهانبینی و الگوهای سیاستگذاری رهبری سیاسی و نظامی یک دولت را در بر میگیرد. در مورد ایران، این فرهنگ توسط میراثهای تاریخی، باورهای مشترک، تجربیات جمعی و شیوههای تصمیمگیری شکل میگیرد که درک تهدید و تفکر استراتژیک ملت را شکل میدهد.
🔻این احساس با خشم ایرانیان از تحقیرهای گذشته توسط قدرتهای جهانی در دوران قاجار و پهلوی طنینانداز میشود. تلاشهای حکومت کنونی ایران برای آمیختن ناسیونالیسم با تشیع نشاندهنده تلاش راهبردی برای اتحاد ملت است.
🔸فروپاشی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، به دنبال خروج آمریکا از آن و اعمال تحریمهای جدید، بسیاری از ایرانیها را بر آن داشته که کارآمدی راهحلهای دیپلماتیک را زیر سؤال ببرند. شکست محسوس برجام در ارائه کمکهای اقتصادی و تضمینهای امنیتی، حس خیانت و بدبینی نسبت به مذاکرات آینده را دامن زده است و این باور را تقویت میکند که تنها یک ابزار بازدارنده قوی، از جمله سلاح هستهای، میتواند امنیت و حاکمیت ایران را تضمین کند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DXh
@Kayhan_online
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاويری از دیدار و گفتگوی باقری سرپرست وزارت امور خارجه با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس
@Kayhan_online