7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویر دوربین مداربسته نشان میدهند مشاجره خانوادگی دلیل اصلی تنش در فرودگاه مهرآباد بوده است
🔸مرکز اطلاعرسانی پلیس فرودگاه: ۱۵ دیماه در ترمینال شماره ۴ فرودگاه مهرآباد مشاجره ای لفظی بینِ خانمی با همسرش رخ که باعث جلب توجه حاضران شده و در کنار آنها فردی روحانی نیز حضور داشته است.
🔸براساس تصویر دوربینها، پس از تشدید مشاجره وی با همسرش؛ متاسفانه نامبرده از حالت عادی خارج که منجر به ضربوشتم بین زوجین میشود.
🔸در بررسیهای تکمیلی و اظهارات همسر ایشان و شاهدان حاضر در صحنه، همانطور که در فیلم مشخص است هیچگونه مواجهه کلامی از سمت روحانی به خانم جوان رخ نداده است و با وجود توهین و تعرّضِ فیزیکی به فرد روحانی، ایشان شکایتی از او نداشتهاند.
🔸همسر این خانم با تأیید سابقه بیماری چندین ساله و اختلال اعصاب و روان پس از مراجعه به پزشک فرودگاه وی را از محل ترمینال خارج نمود.
@Kayhan_Online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سازمان هواشناسی از فعالیت سامانه بارشی در جنوبِ غرب کشور خبر داد
@Kayhan_online
🔰 نسخه تسلیم در پوشش مذاکره با آمریکا(۱)
👤 #مسعود_اکبری
🔸جناب آقای عارف، معاون اول محترم رئیسجمهور اخیرا در جلسه شورای عالی روابط خارجی اظهارنظر قابل تأملی را مطرح کرده است. وی گفته است: «ما داوطلب ادامه تحریم نیستیم و توقع داریم که جامعه بینالملل از رفع تحریمها حمایت کند. ما اهل مذاکره و صحبت هستیم.» در هفتهها و روزهای اخیر، برخی دولتمردان همصدا با رسانهها و فعالین مدعی اصلاحات، طوری وانمود میکنند که کلید حل تمامی مشکلات، صرفا منوط به مذاکره است و تنها گزینه برای برونرفت از مشکلات موجود، مذاکره و توافق با آمریکاست. درباره اظهارنظر جناب آقای عارف و فضاسازی مدعیان اصلاحات، گفتنیهایی است که در ادامه به اختصار به آن میپردازیم:
🔻۱- در روزهای گذشته «ریچارد نفیو» مسئول سابق میز ایران در شورای امنیت ملی آمریکا که از وی به عنوان «معمار تحریمهای ایران» نام برده میشود، در یادداشتی در نشریه «فارن افرز» نوشت: «امروز جامعه بینالملل بر سر اعمال فشار بر ایران دچار تفرقه شده است. همچنان تحریمهای شدیدی علیه ایران وجود دارد، اما این تحریمها بهطور مداوم توسط چین، هند و روسیه نقض میشود.» نفیو در بخش دیگری از این یادداشت با جمعبندی معضلات حمله نظامی به ایران اظهار میدارد: «هزینههای بالای حمله به ایران نشان میدهد که ایالات متحده باید بار دیگر دیپلماسی را امتحان کند. مسئول سابق میز ایران در شورای امنیت ملی آمریکا در ادامه تاکید میکند: «بنابراین مسیر امنتر تلاش دوباره برای مذاکره با ایران است.» تجربه ثابت کرده است که دولت آمریکا - هم دموکراتها و هم جمهوریخواهان- در «مذاکره» به دنبال نتیجهای است که از طریق «جنگ» یا «تحریم» به دنبال آن بوده و چون نتوانسته از آن طرق، به نتیجه مطلوب خود دست یابد، راه سوم که همان مذاکره است را انتخاب کرده است. این رویکرد «سلطهجویانه» در یادداشت ریچارد نفیو نیز کاملا مشهود و ملموس است.
🔻۲- به عبارت دیگر، ساختار حاکمیتی آمریکا برای نیل به اهداف سلطهجویانه خود به ابزارهای مختلف متوسل میشود. «جنگ»، «تحریم» و «مذاکره» سه ابزار اصلی در این خصوص است. هدف مشترک در هر ۳ مورد نیز سلطهگری، غارتگری و دیکته کردن دستورات مستکبرانه به دیگر کشورها است.
🔸نشان به آن نشان که در دولت یازدهم و دوازدهم، به واسطه مذاکرات هستهای و امضای برجام، همزمان هم در صنعت هستهای بتن ریخته شد و هم تحریمها دو برابر شد. «وندی شرمن» دیپلمات ارشد آمریکایی و از اعضای تیم مذاکرهکننده آمریکا - مرداد ۱۳۹۷- در مقالهای در نشریه فارن افرز نوشت: «کاری که برجام با برنامه هستهای ایران کرد، جنگ هم نمیتوانست انجام دهد.»
🔸شرمن در بخش دیگری از این مقاله نوشته بود: «زمانی که گفتوگوهای چندجانبه سال ۲۰۱۳ (همزمان با آغاز به کار دولت روحانی) از سر گرفته شد، چندین سال از وضع تحریمهای شدید علیه تهران میگذشت؛ اما با وجود همه این تحریمها، ایران تعداد سانتریفیوژهای خود را به ۱۹ هزار رسانده بود. تحریمها تاثیری در برنامه هستهای ایران نداشت.»
🔻۳- جناب آقای عارف تاکید کرده که ما اهل مذاکره و صحبت هستیم. این اظهارنظر کاملا صحیح و دقیق است. اما مسئله اینجاست که آمریکا و تروئیکای اروپایی، اهل مذاکره برای رسیدن به نتیجه «برد-برد» نیستند. اگر طرف غربی اهل مذاکره «برد-برد» بود، ما شاهد خسارت توافق سعدآباد در دولت مدعی اصلاحات و خسارت محض برجام در دولت مدعی اعتدال نبودیم، این دو توافق «عبرتآموز» بیش از پیش ثابت میکند که آمریکا و تروئیکای اروپا برای مذاکره، اهلیت ندارند.
🔻۴-کارشناسان و منتقدان دلسوز در ماههای اخیر بارها به دولت چهاردهم توصیه کردهاند که به جای تکرار رویکرد خسارتبار در برجام و سعدآباد، مدل موفق «سیاست خارجی دولت شهید رئیسی» را به عنوان الگوی خود در پیش بگیرد.
🔸عضویت رسمی ایران در سازمان همکاریهای اقتصادی شانگهای، عضویت رسمی ایران در گروه بریکس، آزادسازی بخشی از پولهای بلوکه شده ایران، امضای موافقتنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU)، راهاندازی کریدور شمال - جنوب، امضای موافقتنامه جامع همکاری اقتصادی با چندین کشور، کسب تراز تجاری مثبت در تعامل اقتصادی با دیگر کشورها، تحول در دیپلماسی منطقهای و روابط رو به رشد با کشورهای همسایه و... تنها بخشی از کارنامه موفق دولت شهید رئیسی در سیاست خارجی است.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_Online
🔰 نسخه تسلیم در پوشش مذاکره با آمریکا(۲)
👤 #مسعود_اکبری
🔸نکته مهم اینجاست که این موفقیتها به واسطه کنار رفتن دستاندازها و موانعی از جمله برجام و FATF به وقوع پیوست.
🔻۵- یکی از تکنیکهای جنگ هیبریدی (جنگ ترکیبی) نظریه برجستهسازی (agenda setting) است. «ژودیت لازار» نویسنده کتاب «افکار عمومی» (Opinion publique) در بخشی از این کتاب در شرح این نظریه آورده است: «ممکن است در اغلب اوقات، رسانهها موفق نشوند به اشخاص بگویند که چگونه فکر کنند، اما با تأثیر فوقالعادهای که بر آنها دارند میتوانند بگویند به چه چیز باید فکر کنند.»
در این تکنیک رسانهای که حتی میتوان آن را یک شگرد پراستفاده در عملیات روانی نیز تلقی کرد، تمرکز بر تعداد انگشتشماری از موضوعات و سوژهها باعث میشود تا بخش قابلتوجهی از افکار عمومی در یک فضای کانالیزه شده قرار گرفته و این موضوعات را بسیار مهمتر از سایر موضوعات تلقی کنند.
🔸به عنوان نمونه دشمن در پی آن است تا بهرهمندی از «نظریه برجستهسازی» اینگونه القا کند که ریشه حل تمامی مشکلات مردم ایران در مذاکره و توافق با آمریکا نهفته است. متاسفانه این شگرد دشمن، از سوی طیف تندروی مدعی اصلاحات در داخل نیز دنبال شده و همین خط عینا در روزنامهها و سایتهای خبری این طیف تکرار میشود. و صدافسوس که برخی دولتمردان نیز با اظهارات خود - که به عقیده نگارنده به هیچ عنوان از روی عمد نیست و سهو لسان است - به این «عملیات روانی خطرناک» ضریب میدهند.
🔸۶- رهبر معظم انقلاب بارها نسبت به مسئله مذاکره با آمریکا سخن گفتهاند. به عنوان نمونه ایشان - ۳۰ تیرماه ۱۳۹۷- در دیدار سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه فرمودند: «تصور حل مشکلات کشور با مذاکره یا رابطه با آمریکا، خطایی واضح است. آمریکا با اصل نظام اسلامی مشکل اساسی و مبنایی دارد، ضمن اینکه کشورهای فراوانی در آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین هستند که با آمریکا رابطه دارند اما همچنان با مشکلات فراوان دست بهگریبانند.»
🔸در یک نمونه دیگر، رهبر حکیم انقلاب - ۲۸ مهر ۱۳۹۵- در دیدار نخبگان علمی جوان فرمودند: «آیا اگر شما در قبال مسئله هستهای عقبنشینی کنید، مسئله شما با آمریکا تمام میشود؟ نه آقا، قضیّه موشک پیش میآید که چرا موشک دارید، بعد قضیّه مقاومت پیش میآید؛ این قضایا را اگر حل کردید و عقبنشینی کردید، یک قضیّه دیگر پیش میآید، مثلاً قضیّه حقوق بشر پیش میآید؛ قضیّه حقوق بشر را اگر حلّوفصل کردید و گفتید خیلی خب، ما در حقوق بشر طبق معیارهای شما عمل میکنیم، قضیّه دخالت دین در دستگاه دولت پیش میآید؛ مگر ول میکنند شما را؟ حضور یک نظام در یک کشوری با این وسعت، با این جمعیّت، با این امکانات را - که اینها استثنائی است - نمیتوانند تحمّل کنند.»
🔻۷- ریشه حل مشکلات کشور، نه در مذاکره و توافق با آمریکا، بلکه در بهکارگیری افراد مؤمن، متخصص و انقلابی و پرهیز از بهکارگیری افراد غیرمتخصص و زاویهدار در مناصب حساس و کلیدی است. ریشه حل مشکلات کشور، دیپلماسی پویا و مقتدرانه است، ریشه حل مشکلات کشور، اعتماد به جوانان و تکیه بر توان داخلی است. ریشه حل مشکلات کشور، پرهیز از تکرار عبرتهای گذشته است.
این را هم فراموش نکنیم که در دنیایی که به واسطه اقدامات مخرب و جنایتکارانه دولتهای سلطهگر، «قانون جنگل» بر آن حاکم است، این اقتدار و دیپلماسی عزتمندانه است که احترام میآورد و نه پالس مذاکره از روی ضعف.
🔸از این روی میتوان گفت کسانی که علیرغم اینهمه سند و نشانه مبنی بر عدم تعهد آمریکا، همچنان از مذاکره با آمریکا سخن میگویند، چه آگاهانه و چه ناآگاهانه نسخه تسلیم را در پوشش مذاکره تجویز میکنند.
#یادداشت_روز
@Kayhan_Online
🔰 یادش رفت که ارز نیمایی هم یادگاری دولت روحانی است!
🔸عضو مرکزیت حزب کارگزاران گفت: فقط دزدها از حذف ارز نیمایی ناراحت میشوند. سعید لیلاز، در حاشیه جلسه هماندیشی با عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد گفته است: اینهائی که سروصدایشان بلند شده، رانتشان حذف شده است.
🔸سعید لیلاز درباره عملکرد اقتصادی دولت گفت: به نظرم بسیار زود است که درباره این موضوع اظهارنظر کنیم و باید به دولت وقت دهیم، بهخصوص در ۶ ماهی که از تشکیل دولت میگذرد، دائماً بحرانهای منطقهای و بینالمللی وحشتناکی داشتهایم که حتی جهان را تحت تاثیر قرار داد. اما به نظرم تنها قدم خیلی مهمی که دولت در حوزه اقتصاد برداشته و از نظر من زیربنایی و بسیار مهم است، حذف ارز نیماست.
🔻وی ادامه داد: اینکه برخی میگویند که حذف ارز نیمایی باعث ایجاد تورم در کشور خواهد شد، تنها دروغی بزرگ است که رانتخواران میخواهند از آن به نفع خود استفاده کنند.
🔸اظهارات سیاسی عضو کارگزاران در حالی است که اولاً ارز چندنرخی محصول دولت مورد حمایت کارگزاران و دیگر اصلاحطلبان (دولت روحانی) است و آقای لیلاز چند سال دیر متوجه رانت ارزی شده است! ایشان اگر صداقت داشت، باید همان زمانی که تیم روحانی و جهانگیری، قیمت مندرآوردی ۴۲۰۰ تومان را برای دلار تعیین میکردند و روزنامههای زنجیرهای (اعتماد و سازندگی) از اسحاق جهانگیری (همحزبی لیلاز/ معاون اول روحانی) برای این قیمت شاهکار، تصویر سوپرمن از جهانگیری منتشر میکردند، زبان به اعتراض درباره رانت هنگفت ارزی چندصدهزار میلیارد تومانی میگشود! جالب اینکه آقای همتی رئیس بانک مرکزی همان دولت بود.
🔸همچنین باید یادآور شد، «ارز نیمایی» (نظام یکپارچه معاملات ارزی)، به منظور مقابله با نوسانات شدید ارزی و تأمین نیازهای وارداتی، در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ بهصورت آزمایشی و سپس در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ رسماً راهاندازی شد و یادگاری دولت روحانی است. با این وصف باید به آقای لیلاز گفت که شما با کاربرد کلمه دزد و رانتخوران ارزی در واقع دولت روحانی را متهم میکنید.
🔸ثانیاً برخلاف ادعا و طبق آمار رسمی موجود، بالاترین نرخ تورم مربوط به سالهای ۱۳۹۷- ۱۴۰۰ (سه سال پایانی دولت روحانی) است و نه سال ۱۴۰۱.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GvE
@Kayhan_Online
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 محاکمه اسرائیل جهانی شد ۱۰ کشور ۵۰ صهیونیست را دادگاهی میکنند
🔸سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی میگوید، حدود ۵۰ شکایت از نظامیان صهیونیست در ۱۰ کشور جهان ثبت شده است. به همین دلیل، مقامات امنیتی رژیم نسبت به بازداشت نظامیان صهیونیستی در کشورهای جهان هشدار دادهاند.
🔸یک روز پس از این که اعلام شد، دو کشور برزیل و شیلی محاکمه دو صهیونیست را کلید زدهاند، حالا خبر رسیده است، ۱۰ کشور محاکمه ۵۰ صهیونیست را کلید زدهاند!
🔻به گزارش «فارس»، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع خود اعلام کرد، حدود ۵۰ شکایت علیه سربازان ذخیره در ارتش رژیم اسرائیل در خارج از اراضی اشغالی در ۱۰ کشور اقامه شده است، اما تاکنون هیچ سربازی بازداشت نشده است.
🔸این رسانه به نقل از منابع آگاه عنوان داشت: «تلاشها برای اقدامات حقوقی علیه نظامیان ارتش اسرائیل در خارج افزایش یافته است.» طبق این گزارش، نگرانی شدیدی نسبت به صدور دستور بازداشتهای گروهی علیه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در «کشورهای دوست» وجود ندارد.
🔸در همین راستا، شبکه المیادین نیز به نقل از رسانههای صهیونیستی گزارش داد که چهار نظامی این رژیم در آفریقای جنوبی، سریلانکا، برزیل و فرانسه به اتهام ارتکاب جنایتهای جنگی در معرض تحقیقات و تفتیش قرار گرفتند. طبق گزارش شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی: «این تحقیقاتی که سربازان در معرض آن قرار میگیرند، آغاز یک واقعیتی است که برای مدت طولانی با ما همراه خواهد بود.»
🔸همزمان خبر رسیده است که، خانوادههای این نظامیان جنایتکار به «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر و «هرتزی هالیوی»، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی پیام فرستادهاند که: «ما بارها نسبت به خطر دادگاههای بینالمللی که سربازان را تهدید میکند هشدار داده بودیم، اما کابینه اقدامات کافی را برای حفاظت از آنها انجام نداده است.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001Gur
@Kayhan_Online
کیهـــان آنلاین
📹 افزایش قیمت دارو و عدم پوشش شرکتهای بیمه @Kayhan_Online
🔰رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: افزایش قیمت دارو متناسب با افزایش نرخ ارز نیست
🔸داود منظور؛ رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه نوشت:
🔸پس از افزایش نرخ ارز، اثرات آن بر روی قیمت کالاها به ویژه کالاهای ضروری باید مدیریت شده و از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری شود.
🔸در روزهای گذشته با مجوز سازمان غذا و دارو، قیمت بیش از ۱۰۰ قلم داروی تزریقی بین ۱۹ تا ۳۷۲ درصد افزایش یافته که تناسب چندانی با افزایش نرخ ارز ندارد.
@Kayhan_Online
🔰 اعتماد: ترامپ و اروپا دنبال توافق برد- برد هستند(!)
🔸در حالی که آمریکا و اروپا اعتنایی به شیدایان مذاکره ندارند و حتی پیروزی آقای پزشکیان را هم در انتخابات تبریک نگفتهاند، روزنامه اعتماد مدعی شد: آمریکا و غرب احتمالا به دنبال توافقی هستند که منافع نسبی ایران را نیز تامین کند و ماهیتی برد- برد داشته باشد(!)
🔸روزنامه اعتماد (وابسته به رئیس شورای اطلاع رسانه دولت) در یادداشتی نوشت: «به طور قطعی یکی از مسائلی که سیاست خارجی آمریکا و منافع این کشور را برای چندین دهه تحت تاثیر قرارداده، ایران است. برای ترامپ و دولتش، پایان دادن به این مسئله از اهمیت و اولویت برخوردار خواهد بود. بنابراین باید انتظار داشت که ایران و آمریکا در دوره جدید وارد یک رودررویی جدی شوند. به طور طبیعی در نتیجه بازی جدید ایران و آمریکا، فقط دو کشور تعیینکننده نیستند. در این بازی، قدرتهای بزرگ مانند روسیه، چین، اتحادیه اروپا و قدرتهای اروپایی، تحولات ژئوپلیتیکی خاورمیانه و قدرتهای آن، لابیها و گروههای فشار داخلی ایران و آمریکا، همه نقشآفرین هستند.
🔸اعتماد در پایان با عباراتی کلیشهای مینویسد: «دولت آینده ترامپ، هرچند سیاستهای سختگیرانهتری علیه ایران اتخاذ خواهد کرد، اما این به معنای بن بست کامل نیست. ایران با اتخاذ راهبردی مستقل، باز کردن درهای مذاکره مستقیم و انجام اصلاحات داخلی، میتواند از این بحران عبور کند. این مسیر، هرچند دشوار و پرچالش، میتواند به تامین منافع ملی، کاهش فشارهای بینالمللی، و ایجاد امید در جامعه ایرانی منجر شود».
🔸درباره این یادداشت آرزواندیشانه باید یادآور شد که برجام را نه روسیه و چین و هیچ دولت دیگری، بلکه ترامپ زیر پا گذاشت چون به واسطه اروپا تضمین گرفته و مطمئن شده بود که دولت روحانی در برجام میماند. او با فشار حداکثری، دنبال دیکتههای افزونتر بود و حالا هم میخواهد همان مسیر را دنبال کند. یعنی اینگونه نیست که نفس مذاکره، بدلیل فشار تحریمی باشد بلکه همواره به عنوان مکمل هم عمل کردهاند و ادعای اینکه مذاکره، فشار را کاهش میدهد، خود فریبی بلکه فریب مخاطبان است.
🔸با وجود واقعیتهای روشن، جای تعجب و تاسف است که روزنامه غربگرا درباره عبرتهای مسیر گذشته میگوید «ایران باید از تکرار اشتباهاتی مانند اعتماد بیش از حد به قدرتهایی چون روسیه و چین پرهیز کند»! انگار که چین و روسیه تحریمهای ضدایرانی را وضع کردند یا زیر تعهد خود در برجام برای برداشتن تحریمها زدند و بر شمار آنها افزودند!
🔸نکته بعدی این که اعتماد هم ادعا میکند دولتهای اروپایی سعی در متشنج ساختن بازی ایران و آمریکا خواهند کرد و هم میگوید آمریکا و غرب احتمالا به دنبال توافقی هستند که منافع نسبی ایران را تامین کند و ماهیتی برد- برد داشته باشد! در حالی که آنها متحد با هم حقوق مسلم ایران را نقض کرده و به کلاهبرداری بزرگ دست زدهاند، نویسنده نابغه از کجا فهمیده که آمریکا و اروپا دنبال توافق برد- برد برای تامین منافع ایران هستند؟!
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Gv6
@Kayhan_Online
📷 حواشی معاون ناشی وزیر ارشاد ادامه دارد
🔸حاشیه سازیهای ناتمام یکی از معاونتهای وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی همچنان ادامه دارد!
🔸برخی اخبار حکایت از آن دارد که در ادامه حاشیههای ناتمام، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی فواد توحیدی را به عنوان دبیر هفدهمین دوره جشنواره موسیقی نواحی انتخاب کرده است.
🔸نادره رضایی در حالی این حکم جدید را امضا کرده که این شخص دارای سواق متعدد ضد امنیتی در سالهای اخیر بوده است.
🔸لازم به ذکر است که فواد توحیدی از فعالان موسیقی نواحی کرمان و عکاس است که گرایشات فرقه ای متعددی همچون انتشار تصاویری از حضور در خانقاه کردستان، اجرای ذکر سماع توسط گروه موسیقی ارفع در مقبره شاه نعمت الله ولی و... دارد.
🔸همچنین در سوابق وی علاوه بر تحریم انتخابات، ولنگاری فرهنگی و ترویج بی حجابی و هنجارشکنی به چشم میخورد.
🔸پیش از این معاون هنری وزارت ارشاد با لایک کردن پست یک خواننده زیر زمینی خبرساز شده بود، رصدها نشان میدهد که هنجار شکنیهایی اخیر در وزارت ارشاد مورد حمایت فرقه ضاله بهائیت نیز قرار گرفته است!
مشرق
@Kayhan_Online