🔰 کاش حاج قاسم بود، اگرچه هست و میبیند(۱)
👤 #حسین_شریعتمداری
🔻۱- آقای دکتر پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان در نشست با فعالان اقتصادی روسیه به نکتهای اشاره کردند که بیتردید میتواند یکی از مؤثرترین راهکارها برای مقابله با تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران باشد. ایشان در این نشست با اشاره به اهرمها و ظرفیتهای فراوانی که ایران در اختیار دارد، تاکید کردند: «ایران، روسیه و چین با گسترش همکاریهای اقتصادی میتوانند آمریکا را تحریم کنند». چگونه؟بخوانید!
🔻۲- اواخر سال ۱۳۹۶ سفیر آلمان در تماس با کیهان خبر داد که مشاور وزیرخارجه آلمان به ایران میآید و ابراز تمایل کرده است که با مدیر مسئول کیهان گفتوگویي داشته باشد. از آنجا که همواره بر این باور بودهایم که وزارت خارجه کشورمان خط مقدم سیاست خارجی است و در اینگونه موارد از وزارت خارجه کسب تکلیف میکنیم، با آقای دکتر عراقچی که در آن هنگام معاون وزارت خارجه بود تماس گرفتیم و ایشان از این گفتوگو استقبال کرده و پیشنهادهایی را هم مطرح کردند. فردای آن روز مشاور وزیر خارجه آلمان به کیهان آمد. ضمن گفتوگو، از ایشان پرسیدیم؛ شما (آمریکا و اروپا) که دست به تحریم ایران و روسیه و چین زدهاید، نگران نیستید این کشورها با توجه به امکانات و اهرمهایي که دارند، یک قطب قدرتمند در مقابل شما ایجاد کنند و ضمن تامین نیازهای خود، عرصه را بر شما تنگ کنند؟ آقای مشاور گفت؛ اتفاقاً این نکته یکی از موضوعات مورد بحث در وزارت خارجه آلمان نیز هست.
🔻۳- « تنگه هرمز » یکی از اهرمهای قدرتمند ایران اسلامی برای مقابله با تحریمهای آمریکا و اروپاست و میتواند یکی از اصلیترین آوردههای جمهوری اسلامی ایران در هماهنگی مورد اشاره آقای پزشکیان با دو قدرت روسیه و چین برای مقابله با تحریمهای آمریکا و اروپا باشد. گفتنی است طی چند سال اخیر، بارها در کیهان به این اهرم قدرتمند و ضرورت بهرهگیری از آن اشاره کردهایم و توضیح دادهایم که «تنگه هرمز، دومین تنگه پرترافیک دنیاست که روزانه نزدیک به 18 میلیون بشکه نفت که معادل 42 درصد نفتخام حمل شده جهان توسط نفتکشهاست، از آن عبور میکند. جمهوری اسلامی ایران با استناد به کنوانسیونهای 1958 ژنو و 1982 جامائیکا که موضوع آن «نظام حقوقی آبراههای بینالمللی و حق عبور کشتیهاست» حق دارد و میتواند در صورتی که منافع ملی خود را در مخاطره ببیند، تنگه هرمز را به روی تمامی کشتیهای نفتکش و حتی کشتیهای حامل کالای تجاری و تسلیحاتی ببندد و دلیلی ندارد که کشورهای متخاصم از تنگهای که در آبهای سرزمینی کشورمان قرار دارد اجازه عبور داشته باشند. این حق مسلم و قانونی ایران است که به کشتیهای نفتکش و شناورهای حامل کالای تجاری متعلق به کشورهای متخاصم اجازه عبور از تنگه هرمز را ندهد».
🔻۴- نکته در خور توجه و مرموز این که، هر بار در کیهان به استفاده از این اهرم برای مقابله با تحریمها و زورگوئیهای آمریکا و اروپا پرداختیم شاهد دو واکنش همسو از داخل و خارج کشور بودیم. مقامات آمریکایی و اروپایی از این پیشنهاد به شدت عصبانی شده بودند و غربگراها و برخی از مدعیان اصلاحات که نمیتوانستند با استدلال و استناد حقوقی کیهان مقابله کنند، پیشنهاد یاد شده را به سخره گرفتند!
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 کاش حاج قاسم بود، اگرچه هست و میبیند(۲)
👤 #حسین_شریعتمداری
حالا به نکته دیگری در این خصوص توجه کنید:
🔻۵- در تیرماه ۱۳۹۷ آقای روحانی رئیسجمهور وقت خطاب به غربیها گفت «کسی که اندکی سیاست بفهمد، نمیگوید جلوی صادرات نفت ایران را میگیریم. تنگههای زیادی داریم؛ تنگه هرمز فقط یکی از آنهاست». بعد از این اظهار نظر آقای روحانی، رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ «سخنان رئیسجمهور در سفر اخیر به اروپا مبنی بر اینکه «اگر نفت ایران صادر نشود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نخواهد شد» سخنانی مهم و حاکی از سیاست و رویکرد نظام است. وظیفه وزارت امور خارجه پیگیری جدی اینگونه مواضع رئیسجمهور است».
🔻۶- در همان هنگام شهید بزرگوار سپهبد قاسم سلیمانی در نامهای خطاب به آقای روحانی نوشت: «آنچه از فرمایشات حضرتعالی در رسانهها منعکس شد، مبنی بر اینکه اگر نفت جمهوری اسلامی ایران صادر نشود، تضمینی برای صدور نفت کل منطقه نمیباشد و بیانات بسیار ارزشمندی که در موضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به رژیم صهیونیستی فرمودید، مایه مباهات و افتخار است... دست شما را برای ایراد این سخنان بموقع، حکیمانه و صحیح میبوسم و برای هر سیاستی که مصلحت نظام اسلامی باشد، در خدمت هستیم».
🔻۷- اظهارات آقای پزشکیان در نشست با فعالان اقتصادی روسیه «سمت سو» و «رنگ و بوی» همان اظهار نظر آقای روحانی را دارد که هرچند پیگیری ماجرا در بینش و منش آقای روحانی جایی نداشت(!) ولی استقبال حضرت آقا و شهید سلیمانی حاکی از آن بوده و هست که عملی کردن این دیدگاه نه فقط بلامانع، بلکه ضروری است و میتواند به عنوان یک اهرم قدرتمند و مؤثر در مقابل تحریمها، تهدیدها و باجخواهیهای آمریکا و اروپا به کار گرفته شود. استفاده از این اهرم حق قانونی ایران اسلامی است. توضیح آن که مواد ۱۴ تا ۲۳ از کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو و مواد ۱۷ تا ۳۷ از کنوانسیون ۱۹۸۲ جامائیکا به موضوع دریای ساحلی و حق عبور کشتیها اختصاص دارد. ماده ۱۴ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو، ضمن آن که عبور و مرور کشتیهای تمامی کشورها اعم از کشورهای ساحلی یا غیر آن را در دریای ساحلی مجاز شمرده، تاکید صریح دارد که عبور و مرور شناورها نباید برای کشور ساحلی (در اینجا، ایران اسلامی) ضرر و زیانی درپی داشته باشد و در بند ۴ از همان ماده آمده است «عبور و مرور تا جایی بیضرر خواهد بود که به آرامش، نظم یا امنیت کشور ساحلی آسیب نرساند» و ماده ۱۶ کنوانسیون «تشخیص بیضرر بودن و یا خسارتبار بودن عبور کشتیها» را بر عهده کشور ساحلی آبراه گذاشته است.
🔻۸- و بالاخره، ضمن تشکر از موضع انقلابی و ضداستکباری رئيس جمهور محترم کشورمان، باید گفت که اگر شهید سلیمانی عزیز در میان ما بود -که شهیدان زندهاند و حاج قاسم هست و میبیند- در دفاع از موضع انقلابی دکتر پزشکیان نیز خطاب به ایشان مینوشت «مواضع شما مایه افتخار و مباهات است و...».
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
غربگرایان بخوانند
🔰 لیست بلند موفقیتهای دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF
🔸غربگرایان داخلی در ماههای اخیر با تاکید بر این گزاره اشتباه که نپیوستن به FATF چالش اساسی اقتصاد بیمار کشور به شمار میآید و علیرغم مشاهده بینتیجگی برجام، مجددا بر طبل تکرار تجربه تلخ دیگری همچون برجام اینبار با FATF کوبیدند. مروری بر دولت سه ساله شهید رئیسی نشان داد که بدون برجام و بدون FATF نیز میتوان موفق بود و آمارهای اقتصادی بحرانی دولت برجامی دوازدهم را بهبود داد.
🔸دستاوردهای شهید رئیسی در شرایطی صورت گرفت که دولت سیزدهم بدون بهانهجوییهای دولت قبل از خود و بدون برجام و بدون پیوستن به FATF، به پیکار مشکلات مختلفی رفت که در مرداد ۱۴۰۰ از سوی دولتمردان دولت روحانی بر کشور تحمیل گشته بود.
🔸همگان به یاد دارند که رئیسجمهور رئیسی در شرایطی سکان هدایت کشور را به دست گرفت که دولت با چالشهای سنگینی روبهرو بود: خزانهای تهی، انبارهایی خالی از کالاهای اساسی، کسری بودجهای ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، تورمی فراتر از ۶۰ درصد، قطعی مکرر برق، صفهای طولانی برای ارزاق و دهها معضل بزرگ و کوچک اقتصادی. با این حال، در طول قریب به دو سال و ده ماه، تقریباً تمامی شاخصهای کلان اقتصادی بهبود یافتهاند و برخی، همچون بخش نفت، رشدی چشمگیر را تجربه کردهاند.
🔸برجامیها در حالی مدعی تعلیق موقت ۶ قطعنامه تحریمی شورای امنیت با قطعنامه ۲۲۳۱ بودند که رقمهای مربوط به صادرات نفت در دوران ۶ قطعنامه پیش از برجام وضعیت به مراتب بهتری را نسبت به دوران پس از خروج آمریکا از این توافق و حاکمیت قطعنامه ۲۲۳۱ به ثبت رسانید.
🔻شهید رئیسی در طی کمتر از سه سال، فروش نفت ایران را به رقمی نزدیک به دومیلیون بشکه در روز رسانده و از همین رهگذر درآمد ارزی حاصل از نفت نیز به بالاترین رقم در شش سال گذشته افزایش یافت. علاوهبر این، ذخایر ارزی کشور از صفر به بیش از ۵۰ میلیارد دلار افزایش یافته است.
🔸در حالی که در دولت روحانی، تعداد واکسنهای وارداتی 28 میلیون و 700 هزار دوز بود و تا پایان دولت دوازدهم تنها 18 میلیون دوز تزریق شده بود، و برخی مسئولان آن دولت در پاسخ به کندی واردات واکسن، تحریمها و نپیوستن ایران به FATF را به عنوان علت معرفی میکردند و حتی حسن روحانی در واکنش به انتقادها میگفت: «واکسن سوهان قم نیست که فراوان باشد»، اما در هفتههای نخست دولت سیزدهم، با ورود مستقیم و مؤثر رئیسجمهور شهید، هماهنگیهای لازم بین دستگاههای اجرائی، تسهیلات ویژه و تأمین اعتبار انجام شد و تا اواسط شهریور ۱۴۰۰، تعداد واکسنهای وارداتی به بیش از ۱۲۱ میلیون دوز رسید.
🔸شهید رئیسی دولت سیزدهم را با ۱۵ هزار مگاوات ناترازی برق از دولت روحانی تحویل گرفت، اما امروز با افزوده شدن 9 هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور، وضعیت کاملاً تغییر کرده است. تابستان دو سال اخیر رکوردهای مصرف روزانه برق در روزهای پیاپی شکسته شد و مصرف برق از ۷۰ هزار مگاوات عبور کرد، اما بهرغم این افزایش بیسابقه، هیچ قطعی برق ناشی از کمبود رخ نداد.
🔸شهید سید ابراهیم رئیسی، ابراهیموار دل به آتشی زد که شاید هر سیاستمدار دیگری را شکست میداد ولی در طی عمر کوتاه این دولت، علاوهبر اینکه پیکار بزرگی با آمارهای وحشتناک و خرابههای نقدینگی، تورم، ناترازی و... رقم خورد، کشور در مسیری قرار گرفت که رهبر معظم انقلاب آن را با دوران کوتاه امیر کبیر صدراعظم وطندوست، هوشمند و با کیاست ایران مقایسه کردند.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001H6h
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارشها تا کی ادامه خواهد داشت؟
@Kayhan_online
🔰 برآشفتگی پادوهای رسانهای غرب از توافق ضد تحریمی تهران- مسکو
🔸امضای توافق جامع میان ایران و روسیه، با عصبانیت رسانههای فارسی زبان بیگانه مواجه شدند. در این میان و در حالی که برخی نشریات مدعی اصلاحطلبی و حمایت از دولت، خبر امضای قرارداد از سوی پزشکیان و پوتین را به طور کامل سانسور کرده بودند، برخی دیگر مذاکره با آمریکا را برجسته کردند.
🔸روزنامه زنجیرهای هم میهن (وابسته به کرباسچی) هیچ تیتری درباره این توافق مهم ضد تحریمی منتشر نکرد و عوض آن، خودکشی طنزنویس آمریکا نشین را عکس اول خود کرد تا میزان سرخوردگی خود را هم به نمایش گذاشته باشد. روزنامه سازندگی هم از قول حسین مرعشی نوشت که قرارداد با روسیه نباید مانع گفتوگوی راهبردی با غرب برای رفع تحریمها شود. دبیرکل کارگزاران البته ترجیح داد مانند افراد بیحافظه و فراموشکار، هیچ اشارهای به سرنوشت رقتبار توافق قبلی با غرب (برجام) که از سوی آمریکا و اروپا زیر پا گذاشته شد، نکند!
🔸رویکرد سرد و بعضاً توام با عصبانیت و سانسور رسانههای زنجیرهای از آن جهت قابل تأمل است که اولاً سخنگوی دولت اعلام کرده «موضوع توافقنامه ایران و روسیه از دولت اصلاحات آغاز گردیده و اکنون بهروزرسانی شده است». ثانیاً این قرارداد ضد تحریمی است و میتواند فشارهای تحریمی را کم اثر کند.
🔸همزمان، وبسایت صدای آمریکا ضمن شبههافکنی نوشت: آیا با امضای توافق جامع تهران و مسکو ایران مستعمره روسیه میشود؟
مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری اسلامی ایران، در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه، یک معاهده جامع راهبردی را امضاء کرد؛ که به گفته برخی کاربران شبکههای اجتماعی چیزی شبیه به مستعمره شدن رسمی ایران توسط روسیه است.
🔸صدای آمریکا به این واقعیت اشاره نکرده که بسیاری از کشورهای غربی پیش از جنگ اوکراین شراکت گستردهای با روسیه داشته و همین حالا هم برخی از آنها مراودات خود و از جمله خرید گاز را حفظ کردهاند اما هیچ کس ادعا نمیکند که آن کشورها به خاطر مراوده با روسیه مستعمره شدهاند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001H6t
@Kayhan_online
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
🔰 « مسکن» «دستآویز سیاسی» یا «نیاز اساسی»؟!
🔸مسکن به عنوان یک نیاز اساسی، بخشی از ضروریات هر خانواده به حساب میآید؛ بنابراین تسهیلگری در امور منتج به ساخت مسکن یک وظیفه سیاسی - ملی است؛ با این حال این حوزه (مسکن)، گاهی به عنوان دستآویز سیاسی برای تسویهحساب مورد استفاده مدعیان اصلاحات است.
🔸چندی پیش روزنامه «دنیای اقتصاد» با اشاره به تاثیر «مسائل سیاسی» بر افزایش قیمت مسکن، ذیل تیتر «مسکن به کجا میرود؟» نوشت:
🔻«چشمانداز کوتاهمدت و حداکثر میانمدت بازار مسکن - معاملات و ساختوساز - با نظرسنجی از ۱۵صاحبنظر اقتصادی و کارشناس این بخش بررسی شد. نتایج نظرسنجی «دنیای اقتصاد» درباره وضعیت مسکن و ساختمان در ماههای آتی نشان میدهد، ۱۲متغیر عمدتا بیرونی بر رفتار بازیگران بازار ملک تاثیرگذار هستند که از بین آنها، «تحولات و ریسکهای سیاسی» بیشترین وزن را دارد. ۵ پرسش درباره آینده مسکن وجود دارد از جمله، «طول عمر رکود معاملات و زمان رونق ساختوساز»، «نحوه واکنش مسکن به دلار» و همچنین «اثر رشد بورس بر ملک» که میزان احتمال «تغییر وضعیت» هر کدام از آنها بر اساس دیدگاه کارشناسان برآورد شده است. برآیند تحلیلها حکایت از آن دارد که «میل به خرید داراییهای زودبازده از یکسو و تضعیف شدید قدرت خرید ملک از سوی دیگر»، بر نبض معاملات مسکن اثر معنادار گذاشته است. در عین حال، از «ابتکار سیاسی» به عنوان معجزه در بازار مسکن برای تغییر فاز تدریجی از رکود صحبت میشود».
🔸با نظر به ادعای روزنامه زنجیرهای «دنیای اقتصاد» مبنی بر اینکه «تحولات و ریسکهای سیاسی در تغییر قیمت مسکن بیشترین وزن را دارد»، صحبت مسئولین ذیربط بر نرخگذاری و افزایش قیمت مسکن تاثیرگذار است. لذا اظهارات عباس آخوندی در خصوص حوزه مسکن مبنی بر «مسکن مهر طرح مزخرفی است» و «افتخار میکنم حتی یک مسکن مهر افتتاح نکردم!» تاثیر بسزایی بر این حوزه دارد.
🔸معالوصف یکی از راههای تسهیلگری در حوزه مسکن تعریف ماموریت برای بانک مرکزی است. در همین ارتباط مجلس دوازدهم با هدف تسهیلگری، بانک مرکزی را موظف به افزایش وام مسکن کرد که با استنکاف رئیس فعلی روبهرو شد. این در حالی است که سهم تسهیلات بانکی در حوزه ساختمان ۵ درصد است.
🔸در همین ارتباط، روزنامه زنجیرهای «شرق» نیز ذیل تیتر «مسکن در تله بوروکراسی» به مشکل ساخت مسکن پرداخته و نوشت: «بر اساس این توضیحات، بخش مسکن سهم حدود ۳۰ درصدی در تشکیل سرمایه ثابت ناخالص کشور دارد و ۱۲ درصد از اشتغال مستقیم کشور را به خود اختصاص میدهد. این در حالی است که سهم بخش ساختمان از تسهیلات بانکی حدود پنج درصد است و سهم بخش مسکن کمتر از سه درصد بوده است. همچنین آمار و ارقام گویای آن است که ۴۰ درصد کل سرمایهگذاریهای کشور مرتبط با این بخش است».
🔸متولی حوزه مسکن بر اساس قانون اساسی دستگاه اجرائی و در رأس آن رئیسجمهور است؛ لذا دولت موظف است با تدوین برنامه اجرائی و تعریف چشمانداز از برخورد سلیقهمحور در این مسئله پرهیز کرده و نیاز مردم را آنگونه که شایسته است تامین کند.
علاوهبر پرهیز از سلیقهمحوری، ممانعت از ارسال پالس منفی نیز باید در دستور کار قرار گیرد چرا که بر مبنای گزارشهای پیشگفته مسائل سیاسی بر افزایش نرخ مسکن تاثیرگذار است.
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001H6i
@Kayhan_online
🔰 داعش به آمریکا تعهد داد امنیت نظامیانش در سوریه را تأمین کند
🔸منابع آگاهی از تنظیم توافقات محرمانه میان عناصر آمریکایی و تشکیلات تروریستی داعش در سوریه خبر میدهند، توافقاتی که نشان میدهد، تروریستهای تکفیری و آمریکا، سر در یک آخور دارند.
🔸«راند پاول»، سناتور جمهوریخواه یکبار، «سیاستهای نادرست آمریکا» و «مداخلات بیمهابای آن در بحران سوریه» را عامل اصلی تبدیل این منطقه به پناهگاهی برای تروریستها اعلام کرده بود. او معتقد است که ارسال سلاحهای آمریکایی برای شبهنظامیان در سوریه، که بسیاری از آنها متحدان داعش بودند، به گسترش این گروه کمک کرده است. «پاول» حتی اشاره میکند که آمریکا با تجهیز این گروهها برای مقابله با دولت دمشق، عملاً زمینه بیثباتی بیشتر در منطقه را فراهم کرده است. این دیدگاه با افشاگریهای «ادوارد اسنودن»، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا، تقویت شد.
🔸اسنادی که توسط وبگاه «اینسورج اینتلیجنس» منتشر شدهاند، پرده از هماهنگی آگاهانه آمریکا و متحدان غربیاش با گروههای افراطی مانند القاعده برای سرنگونی دولت «بشار اسد» برمیدارند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001H6N
@Kayhan_online
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بازتاب امضای توافقنامه استراتژیک ایران و روسیه در رسانههای عربی
@Kayhan_online
کیهان گزارش میدهد
🔰ضربه اطلاعات سپاه به ۳۰۰ مرکز قاچاق سوخت
اکنون نوبت مسئولان است که همراهی کنند
🔸در سلسله عملیاتهای سازمان اطلاعات سپاه از ابتدای تابستان، تعدادی از شبکههای قاچاق سوخت و مراکز دپوی آنها در سطح کشور شناسایی شدند و در روزهای اخیر حداقل ۳۰۰ مرکز دپو زیر ضربه قرار گرفت.
🔸در یک مورد، در منطقه صنعتی شورآباد در جنوب شرق تهران، بیش از ۱۰۰ نقطه که دهها نفر در آنها به قاچاق سوخت مشغول بودند شناسایی و فعالیت آنها متوقف شد.
🔸در نتیجه این اقدامات، بخش قابل توجهی از جریان قاچاق سوخت مایع متوقف شد که باعث افزایش توزیع گازوئیل و بنزین در شبکه مصرف خواهد شد.
🔸علاوه بر برخورد امنیتی، دولت هم باید برای بهبود فرآیند توزیع عادلانه سوخت و افزایش بهرهوری این بخش اقدام کند تا فرصتهای انحراف سوخت به سمت شبکههای قاچاق به حداقل برسد.
🔸برای حل اساسی این مشکلات، طرحهای متعددی همچون طرح پیمایش برخط تردد ناوگان جادهای با عنوان سامانه سپهتن و طرح میترینگ برای اصلاح فرآیند توزیع سوخت مطرح است، اما همچنان معطل مانده است.
🔸ضرورت دارد دولت در این زمینه اهتمام ویژهای به خرج دهد، چرا که تأخیر روزانه در اجرای چنین طرحهایی، به معنای از دست دادن روزانه چند میلیون لیتر فرآورده نفتی در قاچاق سوخت است.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001H67
@Kayhan_online
درباره کتاب «نامزد گلولهها»
🔰 سفر به دنیای یک جهانقهرمان
🔸کتاب «نامزد گلولهها» آنچنان که از زیرعنوانش پیداست، یک سفر است. سفری به زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی. سفری که از قناتملک آغاز و به بغداد ختم میشود. این سفر را مرتضی سرهنگی کارگردانی میکند. نویسندهی کارکشتهی ادبیات پایداری، این بار دست به قلم شده و برای شهیدی نوشته که یک ایران، تشنه خواندن درباره زندگی و زمانه اوست.
🔸نامزد گلولهها» برخلاف انتظار، کتابی کمحجم است و همین موضوع، آن را برای نوجوانان به یک انتخاب مناسب تبدیل میکند. سرهنگی در هر بخش از کتاب، روایتی موجز اما ارزنده از زندگی سردار شهید سلیمانی ارائه میکند و از کنار هم قرار گرفتن این روایتها، تصویری کلان از زندگیِ مجاهدانه این شهید عزیز در ذهن مخاطب نقش میبندد.
🔸نویسنده چیرهدست دستِ مخاطب را میگیرد و او را در فرازهای مختلف زندگی این قهرمانِ شهید، به سفری میبرد که انتهایش، ملاقاتی دوباره با قهرمان عزیز ماست؛ یک سفر که ختم میشود به شناختِ تازه و باطراواتی از او که اسطوره ایرانیان است و افتخار جهان اسلام.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001H5r
@Kayhan_online
🔰 طرفدار تعامل با ایران یا چهره ضدایرانی حامی تحریم؟!
🔸در حالی که وزیر خارجه معرفی شده از سوی ترامپ، در رسانههای آمریکا فردی بشدت صهیونیست و ضدایرانی و مخالف کاهش تحریمها شناخته میشود، روزنامه غربگرای شرق او را طرفدار مذاکره و تعامل با ایران وانمود کرد!
🔸این روزنامه در تحلیلی با عنوان «واکاوی مواضع نامزد وزارت خارجه دولت ترامپ / پالس روبیو برای مذاکرات با ایران» نوشت:
🔻اگرچه روبیو در ادامه جلسه استماع خود در سنا ادعای مردود «تلاش ایران برای ترور ترامپ» را مجددا مطرح کرد، اما همزمان اذعان کرد «دولت آمریکا باید برای مذاکره با ایران آماده باشد»؛ چراکه به باورش «باید از هرگونه توافقی که به ثبات و امنیت منطقه کمک میکند و باعث امتیازدهی واقعبینانه آمریکا به ایران میشود، استقبال کنیم». در بخش دیگری از گفتههای روبیو، او ادعا میکند که «تضعیف قدرت منطقهای ایران میتواند تهران را به یکی از دو جهت سوق دهد؛ یا به سمت مذاکره برای خرید زمان به منظور بازسازی توان از دست رفته یا به سمت هستهایشدن سریع به عنوان روشی برای حفاظت از خود».
🔸بزک کاری روزنامه شرق درباره مارک روبیو در حالی است که او نه بر تعامل، بلکه بر مذاکره تحت شرایط سختگیران تاکید کرده است.
روبیو در نشست سنا مدعی شد که تضعیف قدرت منطقهای ایران، میتواند تهران را به یکی از دو جهت سوق دهد: به سمت مذاکره برای خرید زمان به منظور بازسازی توان از دست رفته، یا به سمت هستهای شدن سریع به عنوان روشی برای حفاظت از خود.
🔸یادآور میشود روبیو فردی ضدایرانی و صهیونیست است که قبل از این در گردهماییهای سازمان تروریسنی منافقین شرکت کرده است.
🔸به باور روبیو، محور ایران، روسیه و چین، مهمترین تهدید ژئوپلیتیکی علیه آمریکا است. این سناتور آمریکایی از طراحان قانونی برای تحریم مقامات مختلف ایرانی بوده است. او همچنین بارها خواستار افزایش تحریمهای ایران شده است. مارکو روبیو از یک دهه پیش تاکنون از مخالفان توافق هستهای با ایران و رفع تحریمها علیه تهران بوده است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001H6l
@Kayhan_online