9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازنشر
📹 چرا کنار آمدن با آمریکا توهّم است؟
🔺کافیست به تجربهی تلخ برجام نگاهی بیندازیم
@Kayhan_online
📷 ترامپ قاتل هزاران فلسطینی را برای دیدار به کاخ سفید دعوت کرد
🔸دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، طی نامهای بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی را ۱۶ بهمن به کاخ سفید دعوت کرد.
🔸ترامپ در نامه خود میزبانی از نتانیاهو را به عنوان اولین رهبر خارجی در دوره دوم ریاست جمهوری خود، مایه افتخار خوانده است.
🔸گفتنیاست نتانیاهو عامل کشتار بیش از ۴۵ هزار فلسطینی است و از طرف دادگاه بینالمللی لاهه به عنوان جنایتکار جنگی شناخته و حکم جلب او صادر شده است.
@Kayhan_online
رهبر انقلاب از ارتباط پنهان با آمریکا برحذر داشتند
🔰 پشت لبخندهای دیپلماتیک باطنی خبیث پنهان است
🔸در سالروز بعثت پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) صبح سهشنبه رؤسای سه قوه و جمعی از مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم با حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔸رهبر انقلاب در این دیدار بعثت را جریانی مستمر و همیشگی و مهمترین درس آن برای جوامع بشری بهویژه مسلمانان را بهکارگیری عقل و ایمان به منظور ایجاد تحول فکری و ادراکی دانستند و تأکید کردند: در دوره کنونی، جریان مقاومت که از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد، جلوهای از بعثت است که با بهکارگیری عقل و ایمان توانست ملتهای مسلمان و حتی غیرمسلمانان را بیدار کند و به زانو در آمدن رژیم صهیونیستی در مقابل غزه و لبنان نتیجه همان مقاومت است.
#تیتر_یک
https://kayhan.ir/001HH8
@Kayhan_online