📌 #خبر_ویژه
🔹 به ادبیات ابر و باد برجامی خاتمه دهید
🔸 حرفهای عجیب و غریب آقای روحانی، تعجب مردم و ناظران سیاسی را موجب شده است.
به گزارش جهاننیوز رئیسجمهور 17 دی ماه در جمع مدیران جهاد کشاورزی بیان کرد: «هرچه درخت و مرتع بیشتر باشد ابر بیشتر میبارد، وقتی شما آنجا را خشک میکنید ابر از آنجا رد میشود، ابر به پایینش نگاه میکند و میبیند خبری نیست و کویر است.»
این مسئله بازتاب طنزی از سوی افکار عمومی داشت و برخی با هشتگ ابرتدبیر با آن شوخی کردند. رئیس جمهور بخصوص درباره برجام نیز از این مصداقها استفاده کرده بود.
در آبان ماه سال 1395 آقای روحانی سفری به شهر اراک داشت و در میان مردم استان مرکزی در دفاع از برجام گفت: «ما غاصب را از باغ خود بیرون کردیم و درب باغ به روی مردم باز شده است ولی امروز عدهای کودک به درب باغ آمده و میگویند، سیب و گلابی کجاست که میخواهیم میل کنیم؟ امروز این باغ که نهالهای آن تازه غرس شده آماده باروری است، اما برای به ثمر نشستن صبر لازم است.
بازتاب سخنان روحانی تا جایی است که امروز هم بسیاری برای نتایج و مواهب برجام از مصداق سیب و گلابیهای برجام استفاده میکنند.
حسن روحانی برای اینکه برجام را یک برنامه و توافق کارگشا در میان افکار عمومی معرفی کند تمثیلهای دیگری بکار برد.
همچنین حسن روحانی در قصهپردازی دیگری در مراسم روز ملی فناوری هستهای، مورخ یکشنبه 20 فروردین ماه سال جاری گفت: «برجام یک ابر است. این ابر برای اینکه بخواهد ببارد و سرزمین ما را پرآب کند، این جنگلها، سروها و مراتع است که این ابر را وادار به باران میکنند. اگر پایین سبزه، گل و درخت نباشد، ابر نخواهدبارید. بارش این ابر با این گلها بود.»
همچنین روحانی در حالی برجام را ابر و باران توصیف کرد که در اسفند ماه سال 94 درباره برجام گفت: «برجام یک، مانند آفتاب تابان بود و اگر کسی چشمانش را میبندد و میگوید شب است، باید چشمانش را باز کند تا آفتاب را ببیند.»…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152580
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 گرانفروشی به سبک سایپا
پراید ظرف یک هفته13میلیون تومان گران شد!
🔸 با وجود افزایش 30 تا 86 درصدی برخی محصولات سایپا در هفته گذشته، این خودروساز دوباره برخی محصولاتش را گران کرد به طوری که یک مدل پراید با افزایش مجدد شش میلیون و 800 هزار تومانی، در مجموع حدود 13 میلیون تومان گران شد.
سرویس اقتصادی-
زمستان امسال با افزایش دوباره قیمت خودرو همراه شد. خودروسازان از ابتدای سال مدعی بودند که با نوسانات ارزی و مشکلات تحریم، واردات قطعات مورد نیاز برای تولید خودرو با مشکل مواجه شده و قیمت تمام شده آنها افزایش یافته است.
سرانجام با موافقت دولت، ایران خودرو حدود سه هفته قبل ایران خودرو پیشتاز افزایش قیمتها شد و نرخ جدید محصولاتش را اعلام کرد که در برخی موارد تا 90 درصد افزایش نشان میداد. 22 دیماه نیز خودروسازی سایپا به دنبال ایرانخودرو لیست جدید قیمت برخی محصولاتش را اعلام نموده و افزایش ۳۰ تا 86 درصدی را بر قیمت انواع خودروهای خود اعمال کرد.
اما در فاصله کمتر از یک هفته، این خودروساز 28 دیماه لیست جدیدی را منتشر کرد که در کمال تعجب، در لیست قیمتهای جدید، بعضی محصولات این گروه خودروسازی از جمله تیبا و پراید دوباره گران شده است. قیمت انواع این محصولات از ۳ تا ۷ میلیون تومان افزایش یافته است.
در این بین، پراید 111SE که در لیست 22 دیماه، حدوداً با 30 درصد افزایش، از حدود 22 میلیون و 500 هزار تومان قبلی به حدود 29 میلیون و 300 هزار تومان رسیده بود، در لیست جدید 36 میلیون و یکصد هزار تومان قیمتگذاری شده است که تغییر بیش از 20 درصدی (شش میلیون و 800 هزار تومان) را نشان میدهد. در مجموع از 22 دیماه تا امروز، قیمت فروش کارخانهای این محصول بیش از 50 درصد (13 میلیون و 600 هزار تومان) نسبت به گذشته افزایش یافته است.
همچنین پراید 131SE که با حدود 30 درصد افزایش نسبت به قیمت 22 میلیون و 700 هزار تومانی قبل، به تازگی 29 میلیون و 525 هزار تومان قیمتگذاری شده بود، هم اینک به بیش از 33 میلیون و 700 هزار تومان رسیده است. این محصول نیز با افزایش چهار میلیون و 175 هزار تومانی اخیر (14 درصد افزایش) در مجموع نزدیک به 48 درصد گران شده است.
این افزایش قیمتها در سایه رضایت دولت و بیتوجهی به حقوق مصرفکنندگان صورت گرفته است. خودروسازان انتظارات را برآورده نکردهاند و در تحویل خودروهای موجود هم بسیار بدعهد بودهاند به طوری که در ماههای اخیر شکایت مردمی از خودروسازان 600 درصد افزایش یافته است.
در این وضعیت خودروسازان علاوهبر افزایش قیمت خواستار دریافت کمک مالی ۱۵ هزار میلیارد تومانی از دولت نیز شدهاند و وزارت صنعت نیز موافقت خود را با این درخواست اعلام کرده است.
در همین رابطه یک کارشناس خودرو در مورد کمک 15 هزار میلیارد تومانی به خودروسازان تصریح کرد: هر گونه حمایت بدون پیششرط و حمایتی که وابسته به عملکرد نباشد درست نیست…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152557
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 بیان چرایی حال و روز مجلس دهم از زبان اصلاحاتیها
🔸 در ادامه این فعال اطلاح طلب مدعی شده: «از طرف دیگر، شرایط نظارت استصوابی بهگونهای است که اجازه نمیدهد اصلاحطلبان به شکل جدی وارد عرصه شوند و با رد صلاحیتهای گسترده مواجه هستیم. به همین دلیل، اصلاحطلبان یک راهبرد ملی را پیشنهاد کردند و آن هم به حاشیه راندن تندروها در مجلس بود. از آنجایی هم که با ردصلاحیت گسترده مواجه بودیم، اعلام کردیم برای اجرای راهبرد خودمان کسانی را در فهرستها قرار دادیم که مجلس را از حالت قبل خارج کنند.»!!
معنای اظهارات محیرالعقول این عضو شورای سیاستگذاری اصلاحات این است که ما مجلس را به این حال و روز انداختیم تا طیف رقیب در مجلس نباشد!
عنوان کردن «رد صلاحیتهای گسترده» برای مالهکشی بر عملکرد هم قبیلهها ترفندی است که بارها از سوی افراد این طیف عنوان شده است. این در حالی است که این طیف هیچ گاه نگفته مگر چندنفر از اعضایش با ردصلاحیت مواجه هستند که از آن با تعبیر گسترده یاد میشود؟ دوم آنکه آن افراد چه کردهاند که اکنون با ردصلاحیت روبرو هستند؟ طبعا نه در ایران بلکه در هیچ نظامی این اتفاق نخواهد افتاد که فردی که علیه امنیت ملی اقداماتی انجام داده یا به آشوب و ناامنی دامن زده دوباره در ارکان مدیریتی یا تصمیم سازی و قانونگذاری قرار گیرد.
اما پرسش مهم و نتیجه پایانی این است: آیا تمام داشتههای یک جریان سیاسی (که از احزاب گوناگونی شکل گرفته) همین چند نفری هستند که سوءسابقه دارند؟
http://kayhan.ir/fa/news/152599
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مرکز آمار ایران: 81 درصد مردم ایران اصلا سینما نرفتند
🔸 براساس آخرین آماری که روی وب سایت مرکز آمار ایران قرار گرفته است، در سال 1396 تنها 19 درصد از مردم به سینما رفتهاند که حدود 30 درصد این تعداد فقط یکبار، 28 درصد آنها دو بار و 42 درصد هم بیش از دو بار به سینما رفتهاند. به این ترتیب و طبق این آمار در واقع 81 درصد مردم اصلا به سینما نرفتهاند. یعنی براساس آمار یاد شده از جمعیت 80 میلیونی ایران در حدود 64 میلیون نفر اساسا بیننده سینمای ایران نیستند.
این در حالی است که آمارهای دیگر حکایتهای غمانگیزتری از این قضیه دارند و برخلاف آمارهای فروش که به طور دائم ارائه شده و با رقمهای میلیاردی، سعی میکنند افکار مردم را تحت تاثیر قرار دهند اما واقعیت این است که حتی پرفروشترین فیلمهای سال که مثلا آمار فروش 20 میلیاردی ارائه میکنند، با یک حساب سرانگشتی و تقسیم کل فروش فیلم به قیمت متوسط بلیط و همچنین نسبت به کل جمعیت، بیش از چهار تا پنج درصد مردم را به خود جلب نکردهاند، یعنی 95 تا 96 درصد مردم ایران (حدود 76 میلیون نفر) حتی پرفروشترین فیلمها را ندیدهاند که اگر در گزارش مرکز آمار، کسانی که یک یا دو بار به سینما رفتهاند را به شمار نیاوریم، آمار رسمی مرکز آمار با این آمار دوم بینندگان فیلمهای پرفروش تقریبا برابر میشوند و در حد همان چهار-پنج درصد باقی میمانند. (معمولا در فرهنگهای سینمایی و گزارشهای رسانهای، کسانی که یک یا دو بار به سینما بروند، سینمارو به شمار نمیآیند و آن یکی دو بار هم معمولا تصادفی و اتفاقی و یا تحت شرایطی خاص تعبیر میگردد)
روابط غیراخلاقی، قصههای مبتذل، شوخیهای مستهجن تحت عنوان فیلم کمدی و سیاهنمایی و نمایش فضاهای چرک و فلاکتبار به نام فیلمهای اجتماعی، خانوادههای به هم ریخته و آشفته و جامعه مضمحل شده و... از جمله نکات و عواملی است که به نظر کارشناسان، مردم را از سینماها فراری داده است.
سال گذشته در گزارشی که «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری» از جشنواره فیلم فجر سال 1396 ارائه داد، ضمن اشاره به فیلمهای شرکتکننده در جشنواره (فیلمهایی که اغلب امسال بر پرده سینماها رفتند)، تعابیری تکاندهنده درباره فیلمهای یاد شده به کار برد که حکایت از عمق فاجعه جاری در سینمای ما داشت. در گزارش فوق آمده بود:
«... تصویر «جامعه ایران» در مجموع فیلمهای جشنواره فجر 96، تصویرِ جامعهای «درهم»، «بینظم»، «در آستانه اضمحلال» است و در آن «تضاد طبقاتی» به بیانی سطحی ارائه شده است؛ جامعهای که هیچ نشانهای از «گذشته افتخارآمیز» ندارد... تصویر «خانواده» در فیلمهای جشنواره سی و ششم، تصویری «ناقص»، «در حال اضمحلال» و با صورتی «غیرطبیعی» است و این در حالی است که مطالعات تجربی در حوزه جامعهشناسی خانواده چنین تصویری از خانواده ایرانی به دست نمیدهد...»
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152563
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 راز مرد جوان فاش شد!
🔸راز زندگی مرد جوانی که پس از ازدواج با سه زن آنها را در نزدیکی یکدیگر سکونت داده بود، سرانجام فاش شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، راز زندگی جوان چینی که پس از ازدواج با سه زن آنها را در نزدیکی یکدیگر سکونت داده بود، سرانجام فاش شد. این مرد جوان ۳۶ ساله که نام مستعارش «ژانگ» اعلام شده، در مدت سه سال (۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷) با سه زن ازدواج کرده بود. این مرد جوان از هر یک از زنان خود یک بچه داشت و او برای سهولت دسترسی به هر یک از سه خانواده خود آنها را در فاصله نزدیکی از یکدیگر (۱ کیلومتر) در یکی از مناطق استان «جیانگ سو» سکونت داده بود. او پس از بازداشت توسط پلیس به خبرنگاران گفت که نمیدانست ازدواج با بیش از یک زن غیرقانونی است و جرم تلقی میشود. او به خبرنگاران گفت که در شغل مشاور املاک ماهانه هزاران یوان درآمد دارد و از این رو هیچ مشکلی برای تأمین هزینههای زندگی سه خانوادهاش نداشته است!ژانگ که اهل استان هنان چین است، به عنوان یک مشاور املاک در منطقه کونشان در شرق استان جیانگسو مشغول به کار بود. این مرد جوان توسط زنان خود که با یکدیگر به صورت تصادفی آشنا شده بودند، به پلیس معرفی شد. او که با اتهام bigamy(ازدواج با دو زن در یک زمان) روبروست، باید در دادگاه حاضر شود. ژانگ در صورت اثبات جرم باید دو سال زندانی شود.این مرد چینی در سال ۲۰۱۵ با زن اول خود با نام «رن» در منطقه کونشان، جایی که کار میکرد، آشنا شد و ازدواج کرد. ژانگ با زن دومش که «چن» نام دارد، در سال ۲۰۱۶ در «هنان»، استان زادگاهش آشنا شد و ازدواج کرد. او سپس با زن سومش که «وانگ» نام دارد، در استان زادگاه او «آن هوئی» در سال ۲۰۱۷ آشنا شد و ازدواج کرد. زن دوم و سوم این مرد جوان هنگامی که در جستوجوی خانه بودند و به محل کار ژانگ مراجعه کرده بودند، با او آشنا شدند.گفتنی است، قرار است به زودی محاکمه این مرد جوان انجام شود.
http://kayhan.ir/fa/news/152501
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 خالیبندی آقای تقلب و پاسخی که محسن هاشمی داده بود
🔸 عضو سازمان منحله مجاهدین (انقلاب) میگوید نقد هاشمی بعد از دوم خرداد مصلحت نبود و ما اشتباه کردیم که در مقابل این حرکت سکوت کردیم.
تاجزاده به مجله مهرنامه گفته است: معتقدم آقای هاشمی در زمینه توسعه از ما جلوتر بود یعنی در این مورد که محور حکومت جامعه باید توسعه باشد و در این جهت باید کارکرد. ما با تاخیر و پس از او به این اولویت رسیدیم و از این جهت فضلتقدم با آقای هاشمی است.
اگر بخواهیم روابط اصلاحطلبان را با آقای هاشمی بعد از دومخرداد بررسی کنیم؛ سه اشتباه اصلی دیده میشود:
اول، دوستانی از جناح چپ که نقد آقای هاشمی میکردند و اصلا کار آنها به مصلحت نبود.
دوم، اشتباه یاران و نزدیکان آقای هاشمی که این نقدها را به کل اصلاحات تعمیم دادند و آقای هاشمی را در تقابل با اصلاحات تعریف کردند.
سوم، اشتباه ما که چرا در آن فضا سکوت کردیم. در حالی که باید به صحنه میآمدیم و اعلام میکردیم اصلاحات فقط این افراد و جریاناتی نیستند که آقای هاشمی را نقد میکنند. ما باید این موضعگیری را میکردیم تا معلوم شود در این قضیه، اصلاحطلبان (جناح چپ) دو دیدگاه دارند.
قبول ندارم که برخورد با آقای هاشمی را جناح چپ در مجلس ششم باب کرد. سالها قبلتر، جناح راست در مجلس چهارم چنان علیه آقای هاشمی سمپاشی کرده بود که تقریبا آقای هاشمی در مجلس گریه کرد و از وضعیت زندگی، خانواده، سابقه و شرایط خود گفت. یعنی، چنان گزارشی داد که دل آدم را کباب میکرد و این سوال را به ذهن میآورد که چرا با آقای هاشمی باید چنان برخوردی بکنند که ایشان مجبور به طرح چنین مطالبی شود؟
تاجزاده در این گفتوگو سعی میکند تصویری همدلانه با هاشمی ترسیم کند. این موضع فریبکارانه و غیرصادقانه تاجزاده در حالی است که محسن هاشمی فرزند مرحوم هاشمی، اصلاحطلبان را صراحتا به تقلب علیه هاشمی در انتخابات مجلس ششم متهم کرد. او در 9 دی 91 به روزنامه بهار گفت: «نمیتوان خیلی از مسائل را مطرح کرد چون باعث کدورت میشود. پس از دوم خرداد گروهی که اصلاحطلب نام گرفته و قدرت را در دست گرفته بودند، مغرور شده و همین غرور باعث شد به سمت افراط بروند. در خیلی از مسائل افراط شد. درست است که صحبت از چندصدایی میکردند اما خودشان به سمت تک صدایی رفتند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152579
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 فرشاد مؤمنی:
بیش از یک میلیون شغل با سیاستهای فعلی دولت از بین میرود
🔸 یک کارشناس اقتصادی گفت: باید به دولت بگوییم خلق فرصت شغل جدید پیشکش زیرا با سیاستهای کنونی حداقل یک میلیون و 100 هزار فرصت شغلی موجود از بین خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، فرشاد مؤمنی در نخستین هماندیشی بررسی تحریمها در جمع مدیران رسانهها، اظهار داشت: بحران اجتماعی و تورم با واردات بیرویه و قاچاق کالا در اقتصاد شکل میگیرد.
وی افزود: زمانی که اوباما صحبت میکرد در مورد برجام گفت «این توافق مبتنی بر حُسن توافق نیست بلکه یک توافق راستیآزمایی است» یعنی این توافق شکننده است و به هر بهانهای آن را میشکنند و همان شد که برجام ما را در همان مسیر بحران قبلی قرار داد و این طبیعی نیست.
رئیس مؤسسه پژوهشی دین و اقتصاد ادامه داد: متوسط واردات در دولت روحانی از دوره احمدینژاد هم بیشتر شد، یعنی از 72 میلیارد دلار به 79 میلیارد دلار واردات سالانه رسید که این امر به نظر من مشکوک است.
مومنی اضافه کرد: دلیل دیگری که میگویم این روند عادی نیست، این است که در دوره روحانی قیمت نفت 60 تا 70 درصد سقوط کرد، اما الگوی تجارت خارجی به هیچ وجه تغییر پیدا نکرد (چون) پشت پرده اقتصاد سیاسی فساد و تبانی وجود دارد.
وی با اشاره به جلسه اقتصاددانان در ماه مبارک رمضان با رئیسجمهور گفت: من در آن جلسه گفتم از نظر من کل اعضای دولت و مجلس باید در مورد کتابهایی که غربیها از استراتژی تحریم علیه ایران نوشتهاند آموزش ببینند یعنی بدانند که در چه جایگاهی قرار دارند، افراد حرفهای باید در مورد سناریوهایی که در تحریم برای ما طراحی شده به تصمیمگیران آموزش دهند.
به گفته این کارشناس اقتصادی، راهبرد تحریمها ماجرای تغییر رفتار (حاکمان) نیست، بلکه ماجرای براندازی نظام است، اما براندازی ویژه است راهبرد فروپاشی از درون را در قبال تحریمها دنبال میکنند. باید همه مردم و تصمیمگیران هوشیار باشند زیرا هرکار نسنجیده در زمینه تحریمها یک نوع پاس گل به حریف تلقی میشود.
مؤمنی بیان کرد: تحریمکنندگان ایران بیشترین امید خود را به سیاستهای تورمزا و رکودآفرین بستهاند. به عنوان نمونه در این زمینه بگویم در لایحه بودجه، دولت برای سال آینده هدفگذاری کرده که یک میلیون و 77 هزار شغل جدید ایجاد شود در حالی که اسناد پشتیبان این فکر خیلی ضعیف است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152558
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 بحث «استیضاح» یا «برکناری» ترامپ دوباره در آمریکا داغ شد
http://kayhan.ir/fa/news/152492
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ترسیم تاریخ با نظرات و تخیلات!
🔸 روزنامه سازندگی در شماره روز پنج شنبه به حواشی اظهارات جنجالی موسوی خوئینیها پرداخته و نوشته است: «خوئینیها در این گفتوگو مدعی شده امام موسی صدر و دکتر چمران شیوه مبارزه با علیه رژیم پهلوی را قبول نداشتند: «مرحوم آقاموسی صدر تا آنجا که رفتار ظاهریاش نشان میداد هیچ نوع همراهی با انقلاب نداشت. به نظرم میآید[!] که اساسا در آن زمان ایشان نظرش این نبوده که نهضتی که در ایران شروع شده به یک نتیجه خاصی
میتواند برسد.»
چنانکه خواندید موسوی خوئینیها به صراحت گفته «به نظرم میآید» که این یعنی خوئینیها آنچه در تخیلش شکل گرفته و آنچه برداشت شخصیاش بوده را به عنوان منش و مسلک امام موسی صدر و شهیددکتر چمران عنوان کرده است. او برای این گفته سند و مدرکی ندارد و ناچار مخاطب را به چیزی ارجاع میدهد که قابل دستیابی و بررسی نیست ضمن آنکه اساسا عنوان «رفتار ظاهری» برای این به کار میرود که ما بخواهیم میان نیت و باطن افراد با رفتارهایشان تفکیک
قایل شویم.
در ادامه گزارش روزنامه سازندگی آمده: «او [موسوی خوئینی ها] در بخش دیگری به گفتوگویش با دکتر چمران در سال 53 و 54 در لبناناشاره میکند: «ایشان میگفت اصلا این کاری که در ایران شروع شدهاشتباه[!] است و شما بیخود وقت خود را صرف این نهضت میکنید. از آقای چمران پرسیدم چطور؟ گفت کار شما اصلا نتیجه ندارد اصل کار اینجا در لبنان است و کاری که آقاموسی [صدر] میکند اصل است. اگر این به نتیجه برسد و ما در اینجا موفق شویم خودبه خود مسئله ایران هم حل میشود. اگر اینجا درست نشود آنجا هم به نتیجه نمیرسد.»
سخنان خوئینیها تناقضهای بزرگی دارد. نخست او مدعی میشود که شهید چمران گفته «نهضتاشتباه است» اما چند جمله پس از آن باز هم از قول شهید چمران مدعی میشود که او گفته «کاری که آقاموسی میکند (یعنی مبارزه بااشغال جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی اصل است و وقتی آن حل شود خود به خود مسئله ایران هم حل میشود» خلاف ادعای نخست که صراحتا از واژه «اشتباه» استفاده شده ادعای دوم خوئینیها از قول شهید چمران حاکی از آن است که او تقدم و تاخر برای آنها قایل بوده است. در جملات اخیر موضوعاشتباه بودن دیگر در میان نیست بلکه موفقیت یکی در گرو به ثمر رسیدن دیگری عنوان شده است…
http://kayhan.ir/fa/news/152599
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper