💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 زنگنه:
میخواستند بین دولت و سپاه فاصله بیندازند، ما نگذاشتیم!
🔸 وزیر نفت مدعی شد: میخواستند بین ما و قرارگاه و بین ما و سپاه فاصله ایجاد کنند که ما نگذاشتیم، بلکه ما و جوانان متخصص قرارگاه و سپاه برای ایران تلاش کردیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیژن زنگنه در نشست خبری در محل فاز 13 پارس جنوبی با تقدیر از عملکرد قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در احداث و تکمیل شش فاز پارس جنوبی، اظهاراتی بیان کرد که با اظهارات دولتمردان در انکار زحمات نیروهای نظامی همخوانی ندارد.
وی گفت: قرارگاه توانست دو فاز را در سال 94 تکمیل کرده و هماکنون نیز چهار فاز دیگر را به مدار بهرهبرداری برساند که البته کمی از بخش دریایی این چهار فاز 13 و 22، 23 و 24 باقی مانده که این بخش نیز در نیمه نخست سال 98 تکمیل میشود.
زنگنه با بیان اینکه «ما همواره در بخش کارفرمایی با بخش پیمانکاری جدلها و دعواهای طبیعی حین انجام پروژه را داریم»(!) مدعی شد: من هیچگاه بهصورت علنی انتقادی را به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء اعلام نکردهام، خیلیها میخواستند بین ما و قرارگاه خاتم و بین ما و سپاه فاصله بیندازند که ما نگذاشتیم.
این عضو کابینه دولت روحانی ادامه داد: دوستان جوان و پرتلاش ما در مجموعه سپاه و قرارگاه از ظرفیتهای کشور و از رفقای نزدیک ما هستند که پروژههای مختلف را برای ایران به سرانجام رساندهایم.
اظهارات زنگنه برای عادی جلوه دادن روابط خود با مجموعه سپاه در شرایطی است که قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء به عنوان بازوی عملیاتی سپاه در اجرای پروژههای بر زمین مانده ملی، سالها به خدمترسانی به کشور مشغول بوده و هنوز هم هزاران میلیارد تومان از دولت طلب دارد، اما برخی دولتمردان از هر فرصتی برای طعنه زدن به آنها استفاده کردهاند.
این برچسب زدنها از تابستان سال گذشته با اظهارات رئیسجمهور وارد فاز جدیدی شد. حسن روحانی در واکنش به واگذاریهای اصل 44 قانون اساسی، مدعی شد اقتصاد را از یک دولت بیتفنگ به یک دولت با تفنگ تحویل دادیم. پس از این سخنان، هجمهها علیه نیروهای نظامی کشور شکل جدیدی به خود گرفت.
به این ترتیب به نظر میرسد مخاطب اصلی زنگنه درباره اینکه «خیلیها میخواستند بین ما و قرارگاه خاتم و بین ما و سپاه فاصله بیندازند که ما نگذاشتیم»، قبل از هر کس، حسن روحانی است.
امروزه نیروهای مهندسی رزمی، بخش جداییناپذیری از ارتشهای مدرن جهانی محسوب میشوند که هم در دوران جنگ و هم در زمان صلح، وارد عمل شده و در ساختن تاسیسات و آبادانی مناطق بهکار گرفته میشوند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157128
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 در افکار عمومی کمتر کسی پیدا میشود که حامی سرسخت دولت باشد
🔸 یکی از فعالان اصلاحطلب در مصاحبهای تاکید میکند اکنون در میان سیاسیون و افکار عمومی کمتر کسی را میتوان یافت که حامی سرسخت دولت باشد اما جالب آنکه او این موضوع را نه به خاطر عملکرد ضعیف دولت بلکه بر عهده منتقدان میگذارد!!
سرویس سیاسی-
علی تاجرنیا فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با روزنامه زنجیرهای آرمان از روحانی خواست بیش از این از اصلاحطلبان دور نشود!
تاجرنیا گفته است: «در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری همه اصلاحطلبان و با تمام وجود خود و همه امکانات مادی و معنوی و تشکیلاتی و آبروی اجتماعی خود به میدان آمدند تا حسن روحانی برای بار دوم به دولت راه یابد. زیرا بیم آن میرفت که برای اولین بار یک رئیسجمهوری در کشور تنها یک دوره در دولت بماند و تلاش میکردند تا روحانی اولین رئیسجمهوری یک دورهای ایران لقب بگیرد، نشاندهنده آن بود که جریان نزدیک به آقای روحانی چقدر توانسته بود در 4 سال اول خود، جریانسازی و گفتمانسازی کنند و توانسته بودند سازماندهی نیرو داشته باشند، به طریق اولی در این یکسال و نیم گذشته هم به اندازه کافی نارضایتی وجود داشته که افرادی خود را کمتر منتسب به دولت کنند و تا میتوانند دور از دولت میایستند. متاسفانه اکنون در افکار عمومی و در بین اغلب سیاسیون، کمتر کسی پیدا میشود که مدافع سرسخت و جدی دولت باشد. این ناشی از چنین رفتارها و مواضع است که توانستند با رویکردها و عملکردهای خود، نیروهای وفادار به آقای روحانی را روزبهروز از ایشان دور کنند.»
گفتنی است آمادگی اصلاحطلبان برای انتخابات آینده با موضعگیریهای روانی نیز روبهرو شده است و چهرههای تأثیرگذار جریان اصلاحات، این روزها با اظهارنظرهای مختلف سعی در تأثیرگذاری بر افکار عمومی را دارند. در این فضاسازی مواضع آنها در جغرافیای تشکیلاتی خود حول انتقاد از «دولتِ تدبیر و امید» و «مجلس» و «شورای شهر» میچرخد و ترجیعبند آن نیز «ناکارآمدی» است.
میتوان گفت مسئولیت کامل خوب و بد این روزها در افکار عمومی به پای اصلاحات نوشته شده است. همان طور که محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی میگوید: «قهرا جامعه هر ناکارآمدی در حوزه دولتی را به پای نیروهای پشتیبان آن دولت مینویسد و حامیان را هم مورد نقد قرار میدهد. در این رابطه چه دولت مقصر باشد و چه ناکارآمدیها با توجه به شرایط بینالمللی معطوف به حوزه پیرامونی و فراتر از دولت باشد، فرقی نخواهد کرد. رویکرد جامعه نسبت به دولت و حامیانش و یکی انگاشتن آنها قطعی است».
http://kayhan.ir/fa/news/157157
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 زندگینامه شهید مدافع حرم در یک سال به چاپ 15 رسید
🔸 با استقبال گسترده از کتاب «تو شهید نمی شوی» این کتاب در کمتر از یک سال پس از انتشار، برای بار پانزدهم تجدید چاپ شد.
کتاب «تو شهید نمیشوی» روایتهایی از حیات جاودانه شهید مدافع حرم، شهید محمودرضا بیضایی است. این کتاب از سری کتابهای تاریخ شفاهی جبهه مقاومت اسلامی است که توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تهیه شده و به روایت زندگی با برکت این شهید مدافع حرم از کودکی تا شهادت پرداخته است. چاپ اول کتاب «تو شهید نمی شوی» نیز طی دو روز به فروش رسیده و تمام شده بود. این کتاب، سال گذشته و در چهارمین سالگرد شهید محمودرضا بیضایی منتشر شده بود و در طول یک سال، با استقبال علاقهمندان به چاپ پانزدهم رسیده است. در بخشی از کتاب «تو شهید نمی شوی»، به نقل از برادر شهید بیضایی آمده است: «اطلاعات سیاسیاش به روز و روزنامهخوان حرفهای بود. هر روز روزنامه کیهان را میدید و خیلی خوب و با دقت میخواند. حتی نسخه عربی و انگلیسی کیهان را میخواند و به دوستان عراقی و لبنانیاش میداد. سال ۸۶ فهمیدم که در جلسات هفتگی حسین شریعتمداری(مدیرمسئول روزنامه کیهان) میرود. محمودرضا بسیار علاقهمند به اطلاعات و سادگی آقای شریعتمداری بود. هر بار که به کتابفروشی انتشارات کیهان میرفت با کلی تمجید از ایشان یاد میکرد.» شهید محمودرضا بیضایی، ۲۹ دی ۱۳۹۳ در سوریه منطقه «قاسمیه» در جنوب شرقی دمشق به شهادت رسید.
http://kayhan.ir/fa/news/157137
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 جلالی: نام اعتدال را خراب کردند برخی دوستان دولتی حرفهای ناامیدکننده میزنند
🔸 یک نماینده مالی دولت تصریح کرد دولت روحانی نام اعتدال را خراب کرد.
کاظم جلالی در گفتوگو با روزنامه اعتماد اظهار داشت:
مردم نسبت به وضعیت اداره کشور نقد دارند، نقد جدی هم دارند اما در عین حال به نظر میرسد چند اصل برایشان حائز اهمیت است. یکی اینکه اصل نظام باید حفظ شود، دوم اینکه امنیتشان دچار خدشه نشود و سوم اینکه بالاخره مردم ما مردم متدینی هستند، یعنی به لحاظ مذهبی، پایبند هستند و نمیخواهند این اصول دینی و مذهبی، آسیب ببیند.
وی میافزاید: کشور در حال حاضر به چه جریانی نیاز دارد؟! به نظر میرسد این جریان یک؛ باید عقلانی باشد و عاقلانه فکر کنند. دوم؛ متعادل باشد و تندروی نکند و سوم؛ کارآمد باشد و بلد باشد چهکار کند.
جلالی گفت: اتفاقی که تا به حال در دولتها و جریانهای سیاسیمان افتاده، این است که هر کدام با اسمی آمدهاند اما چون نتوانستهاند خوب کار کنند، اسمها را هم خراب کردهاند... وقتی میآیید و میگویید اعتدال؛ مثلا الان شما شاید بگویید این جریانی که شما از آن نام میبرید؛ میشود همین اعتدال. ما میگوییم نه! حضرت علی(ع) فرمود: «اعرف الحق». اول حق را بشناس، بعد اهلش را بشناس. ما میخواهیم با اهلش بیاییم. میخواهیم بگوییم این آدمهایی که امروز آمدند و گفتند اعتدال، نتوانستند به آن نقطه برسند و در برخی موارد، حتی چالش و دعوا راه انداختند.
وی با انتقاد از برخی منفیبافیها گفت: اینکه هر روز برای مردم مرثیه بخوانیم که نمیشود. بگوییم ای مردم گردنه سختی پیشرو داریم، ای مردم دارد سونامی میآید، ای مردم قرار است سال آینده خیلی اتفاقات بیفتد، اینکه هنر نیست. در سال پنجاهونه، صدام آمد و فرودگاه مهرآباد را در قلب تهران زد، برخی از مسئولان بلندپایه کشور سراسیمه رفتند خدمت حضرت امام(ره) و گفتند چه نشستهاید که صدام آمد! امام(ره) هم فرمود «یک دزدی آمد، یک سنگی پرت کرد، فرار کرده، رفته است سرجایش. او میرود و ما آن چنان سیلیای به صدام بزنیم که دیگر قدرت بلندشدن نداشته باشد». بحثم این است که مسئول باید از وزانتی قابلقبول برخوردار باشد. من برخی دوستان را در داخل دولت میبینم که هر روز حرفهای ناامیدکننده میزنند. ما باید برنامهریزی داشته باشیم. میگویند فردایمان فردای سختی است، خب پس باید برای این فردای سخت برنامه داشته باشیم، بدون برنامهریزی که نمیتوانیم پیش برویم.
http://kayhan.ir/fa/news/157160
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 وزیر صنعت:
مشکل بیکاری 280 هزار کارگر قطعهسازی حل شد
🔸 وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ۱۵۰هزار کارگر بیکار شده و ۱۳۰ هزار کارگر در معرض بیکاری قرار داشتند که خوشبختانه موضوع بیکاری پرسنل قطعهسازی حل شد و تولید خودروسازان به چهار هزار دستگاه در روز رسیده است.
به گزارش شاتا، رضا رحمانی در نشست اعضای فراکسیون مستقلین ولایی اظهار کرد: بیش از 70 درصد خودروهای ساخت داخل، داخلی سازی 90 درصدی داشتهاند و البته افزایش داخلیسازی باید ادامه داشته باشد.
وی بااشاره به بحران جدی برای صنعت قطعه سازی در چند ماه گذشته، ادامه داد: 150 هزار کارگر بیکار شده بودند و 130 هزار کارگر در معرض بیکاری قرار داشتند که خوشبختانه موضوع بیکاری پرسنل قطعهسازی حل شد. وزیر صمت اضافه کرد: تولید خودروسازان نیز در چند ماه گذشته به پایینترین سطح خود رسیده بود که در حال حاضر تولید آنان به چهار هزار دستگاه خودرو در روز رسیده است.
رحمانی گفت: ما در جنگ اقتصادی تمام عیار هستیم و دشمن تمام تلاش خود را برای تعطیلی صنایع ما میکند.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی دشمن توقف تولید است، تصریح کرد: بزرگترین دغدغه وزارت صنعت، تولید است و برای حفظ تولید، اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ستادهای مختلفی از جمله ستاد تسهیل، اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم تشکیل شده تا تولید آسیبی نبیند، افزود: اگر تولید حفظ شود قطعاً بازار نیز روند مناسبی خواهد داشت و به دنبال آن صادرات نیز رونق میگیرد.
رحمانی با اشاره به نقش معدن در توسعه پایدار و اشتغالزایی تصریح کرد: در سال آینده معدن محور اقدامات ما خواهد بود و باید دوره جدیدی در این حوزه آغاز شود، در این حوزه اکتشافات خوبی در دستور کار قرار گرفته تا نیاز به مواد اولیه تامین شود.
وی یادآور شد: یکی از برنامههای وزارت صنعت بازسازی معادن کوچک است و البته برای این امر باید بودجه لازم نیز اختصاص یابد. وزیر صمت همچنین بااشاره به اثرات صادرات در اقتصاد کشور عنوان کرد: یکی از راههای حفظ تولید، صادرات است و 15 کشور همسایه بستر مناسبی برای توسعه صادرات است، متاسفانه سهم ما از واردات یکهزار سیصد میلیارد دلاری 15 کشور همسایه فقط دو درصد است.
http://kayhan.ir/fa/news/157130
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 بی توجهی دولت به تأمین مسکن اقشار کم درآمد
🔸 روزنامه همدلی در گزارشی نوشت: «شورای پول و اعتبار در حالی مصوبه افزایش تسهیلات مسکن را در دستور کار خود قرار داده است که حداقل تجربه سالهای گذشته در این زمینه نشان میدهد، بالا بردن نرخ وام، تاکنون کمکی به خانهدار شدن دهکهای ضعیف و متوسط جامعه نکرده است. براساس گزارشها، تغییرات وام مسکن در سال آینده به این صورت است که رقم تسهیلات برای مجردها از 70 میلیون تومان به 100 میلیون تومان افزایش یابد، اما برای زوجین این رقم در همان 160 میلیون تومان باقی بماند. خبر افزایش وام مسکن آنهم در شرایطی که در سال جاری قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در پایتخت، با رشد 90 درصدی همراه بوده است، اگرچه خبر خوبی برای اقشار کمدرآمد جامعه است، اما واقعیت چیز دیگری است. نگاهی به دنیای پر حاشیه مسکن از سالهای گذشته تاکنون نشان میدهد، هر بار که قیمت وام افزایش یافته، نه تنها زمینه برای خرید خانهاولیها مهیا نشده است، بلکه حتی بهانهای نیز به دست دلالان و صاحبخانهها افتاده تا قیمتها را بالا ببرند».
متاسفانه دولت روحانی چه در زمینه تولید مسکن و چه در زمینه تسهیلات مسکن نسبت به اقشار کم درآمد، بیتوجهی کرد. دولت مسکن مهر را رها کرد و اگرچه بارها از طرح مسکن اجتماعی نام برد اما حتی ماکت آن را هم نساخت.
http://kayhan.ir/fa/news/157157
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 استقبال ۲۰ هزار دانشآموز گچسارانی از جشنواره دفاع مقدس
🔸 پانزدهمین دوره جشنواره دانشآموزی فیلم دفاع مقدس به مدت دو هفته در شهرستان گچساران برگزار شد و بیش از ۲۰ هزار دانشآموز را تحت پوشش قرار داد.
در ادامه برگزاری جشنوارههای دانشآموزی فیلم دفاع مقدس با محوریت مناطق محروم و آسیب دیده در کشور، پانزدهمین دوره این جشنواره به مدت دوهفته در شهرستان گچساران و دهستانهای امامزاده جعفر(ع)، دیل، خیرآباد، لیشتر و روستاهای تابعه برگزار شد که در مجموع بیش از ۲۰ هزار دانشآموز و معلمهای آنها از این برنامهها استقبال کردند.
هدف از برگزاری این جشنوارههای خودجوش و مردمی که با همکاری هنرمندان عرصههای مختلف هنری و جانبازان دفاع مقدس برگزار میشود، ایجاد نشاط و بالابردن سطح آگاهی دانشآموزان نسبت به مقوله وطندوستی، صلح و مجاهدتهای رزمندگان اسلام فارغ از کلیشههای رایج رسمی و به دور از هرگونه سخنرانی و فعالیتهای صرفاً مسئولمحور قبلی است. در این جشنواره به تمامی دانشآموزان روستایی شرکتکننده، هدایایی همچون اسباببازی، کتاب، نوشتافزار، جانمازهای زیبای طراحی شده توسط تیم جشنواره (اختصاصی کودکان و نوجوانان) اهدا میشد. از ابتکارات جدید اجرا شده در این دوره از جشنواره در روستاها، فیلمبرداری هوایی از مناطق بکر طبیعی و منازل و نمایش آن در شروع هر سانس برای دانشآموزان همان منطقه با هدف شناخت بیشتر زیباییهای ناشناخته هر روستا و ایجاد سوال و کنجکاوی و علاقه بیشتر به موطن در ذهن این عزیزان بود که مورد استقبال قرار میگرفت. ابتکار اجرای جشنوارههای شاد، همراه با حفظ ارزشهای مشترک فرهنگی برای دانشآموزان توسط شهید مدافع حریم و حرم سعید سیاح طاهری ایجاد و تاکنون با مساعدت بیچشمداشت هنرمندان و جانبازان دوره دفاع مقدس به پانزدهمین دوره خود رسیده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157136
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper