🌍 #بین_الملل
🔹 سیامین تظاهرات هفتگی جلیقهزردها هم با فرمان دولت فرانسه سرکوب شد
🔸 سیامین شنبه اعتراضات جلیقه زردها به نظام سرمایهداری و سیاستهای دولت ماکرون نیز با سرکوب پلیس این کشور مدعی حقوق بشر مواجه شده است.
شمار اعتراضهای جلیقه زردها به نظام سرمایهداری و سیاستهای ریاضتی دولت ماکرون به عدد 30 هفته رسیده است. جلیقه زردها معتقدند ماکرون رئیسجمهور ثروتمندان است و باید کنار برود. اعتراضات این هفته که باز هم با سرکوب پلیس مواج شد غیر از پاریس در شهرهای مونت پلیه، بوردو، نانت، مارسی، لیون، استراسبورگ و لیل برگزار شد.
پلیس فرانسه اعلام کرده بود همچون هفتههای اخیر، نیروهای امنیتی و پلیس ضد شورش در مقابل معترضان صفآرایی میکنند. در پاریس همچنان تظاهرات در خیابان شانزه لیزه، اطراف منطقه قرمز کاخ ریاست جمهوری و مجلسین ملی و سنا ممنوع بود اما معترضان در سی امین شنبه اعتراضات در شبکههای اجتماعی اعلام کرده بودند به خیابانها میآیند.
جنبش ضدسرمایهداری جلیقه زردها، در اعتراضات 6 ماه گذشته، خسارات فراوانی از جمله بیش از 11 کشته و 14 هزار زخمی یا بازداشتی متحمل شدهاند که هنوز روند قضایی همه بازداشتیها طی نشده است. از بین زخمیها به ویژه افرادی که با گلوله «فلش بال» نابینا یا قطع عضو شدهاند از نظر روحی و روانی نیز خسارات جبران ناپذیری را متحمل شدهاند.
پارلمان فرانسه اخیراً لایحه «ضدخرابکاری» دولت فرانسه که با هدف تشدید برخورد با اقدامهای معترضان تدوین شده بود را تصویب کرد ولی این قانون از سوی شورای قانون اساسی فرانسه رد شد. جلیقه زردها معتقدند ارائه این لایحه از سوی دولت ماکرون نشان دهنده روحیه دیکتاتوری اوست.
گفتنی است، بحران جلیقه زردها که ابتدا در اعتراض به افزایش قیمت سوخت شکل گرفت، یکی از پیچیدهترین بحرانهای اجتماعی فرانسه لقب گرفته است.
http://kayhan.ir/fa/news/162016
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 کالایی که امکان ساخت آن در داخل هست با ارز دولتی وارد کشور میشود
🔸 روزنامه دنیای اقتصاد دیروز عبارت «خسارت سوم دلار ۴۲۰۰» را به عنوان تیتر یک خود انتخاب کرد و روتیتر زد: «تبعات ارز رانتی در حوزه تولید هم آشکار شد».
سرویس سیاسی ـ
4 پیامد ارز 4200 تومانی
این روزنامه همسو با دولت نوشت:«کارشناسان و فعالان، چهار نتیجه را برای دلار ۴۲۰۰ تومانی در حوزه واردات به این شرح برشمردند: گروهی از دریافتکنندگان دلار ۴۲۰۰ تومانی تعهد وارداتی خود را انجام ندادند و اصلا کالایی به کشور وارد نکردند، گروهی دیگر واردات کمتری انجام دادند و ارزش کالای وارداتی را بیشاظهاری کردند، گروه دیگر همان طوری که اشاره شد اقدام به واردات کالاهای غیرمرتبط کردند و در نهایت عده دیگری کالاهای وارداتی را انبار کردند و به شکل قطرهچکانی و با قیمت ارز آزاد و حتی بالاتر به بازار عرضه کردند. بنابراین نتیجه این سیاست چیزی جز «جهش قیمتی»، «کمبود»، «احتکار»، «خروج منابع ارزی از کشور» و مواردی از این دست نبود. اما نکته جالب توجه در اینجاست که ترکشهای دلار ۴۲۰۰تومانی بال دیگر تجارت یعنی صادرات کشور را هم بینصیب نگذاشت. در ابتدای این سیاست صادرکنندگان مجبور بودند که ارز صادراتی خود را تنها با نرخ رسمی تعیین شده به فروش برسانند که این اتفاقانگیزه صادرکنندگان، بهویژه صادرکنندگان بخش خصوصی را کاهش داد. از سوی دیگر صادراتِ کالاهایی که در روند تولیدشان از ارز ترجیحی استفاده شده بود، بهعنوان ممنوعههای صادراتی اعلام شدند تا فهرست ممنوعیتهای صادراتی به موازات ممنوعیتهای وارداتی پیش برود، از این منظر یکی از نتایج پارازیتهای تجاری در بخش صادرات، دامن زدن به کماظهاری کالاها بود.»
این روزنامه افزود: «پرده جدید دلار ۴۲۰۰تومانی مربوط به بخش تولید است. در این سکانس ادامه تخصیص ارز ارزان و صدور مجوزهایی فراتر از فهرست مشمولان ارز دولتی (۲۵ ردیف کالای اساسی) برای واردات، رقابتپذیری واحدهای تولیدی را در داخل بهشدت تقلیل داده است. بررسیها نشان میدهد در حال حاضر به غیر از مواد اولیه، محصولات آماده و نهایی که توسط تولیدکنندگان داخلی امکان ساخت دارند، با دلار ۴۲۰۰تومانی به کشور وارد میشوند. در واقع این روند بر خلاف قوانین کلی حمایت از تولید که بر منع ورود کالاهای مشابه تولید داخل تاکید دارد، در حال رخ دادن است. از سوی دیگر، بسیاری از فعالان عرصه تولید صرفا برخی از اقلام خاص که عمدتا شامل مواد اولیه میشود را با دلار ۴۲۰۰تومانی وارد میکنند، اما سایر هزینههای خود را با ارز آزاد پوشش میدهند، اتفاقی که باعث کاهش قدرت رقابت آنها در مقابل محصولات وارداتی شده است. تولیدکنندگان تاکید میکنند که برای حذف رانت از واردات برخی محصولات آماده، سیاستگذار به کلی ارز ترجیحی را کنار بزند تا شرایط برابر برای رقابت فراهم شود، به این معنا که نه تولیدکننده برای ماده اولیه خود ارز ترجیحی دریافت کند و نه واردکننده محصول نهایی را با ارز ارزان وارد و بازار را نامتوازن کند.»
دنیای اقتصاد ادامه داد: «اما یک شاهد مثال برای اثبات کجکارکردی مذکور که سایه ضدتولید خود را بر محصولات داخلی افکنده است وارد شدن سموم آماده با ارز یارانهای به کشور است. این محصول اساسی که در حوزه تولیدات شیمیایی و کشاورزی به کار میرود، از ظرفیت تولیدی و صادراتی مناسبی برخوردار است، اما آنچه تولیدکنندگان این عرصه بر آن تاکید میکنند این است که وجود برخی اختلالات اجازه رشد ظرفیتهای بالقوه این صنعت را نمیدهد.»
http://kayhan.ir/fa/news/162036
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 شبکههای مجازی درپی تغییر سبک زندگی اسلامی- ایرانی
🔸 رسانه سلطنتی بریتانیا (بی بیسی) طی گزارشی با اشاره به تاثیر شبکههای اجتماعی مجازی در تغییر سبک زندگی مردم ایران، نوشت که برخی از این شبکهها مانند اینستاگرام با نمایش تصاویر و فیلمهای مغایر با فرهنگ مردم، سعی در گسترش و القاء نوعی از زندگی دارند که با باورهای اعتقادی آنها، مغایر است.
«بی بیسی» از جمله نمونههای این نوع زندگی مغایر با باورها و ارزشهای مردم ایران را سگگردانی، رقصیدن جلوی دوربین، ترویج عکسهای بیحجاب زنان، مردان شلوارکپوش، اراجیف با محتوای جنسی، عکس از سفرهای خارجی و از موسیقی خیابانی و زیرزمینی و همچنین مهمانیهای مختلط ذکر کرد.
«بی بیسی» در انتهای گزارش خود مدعی شده که جمهوری اسلامی همه این القائات به اصطلاح فرهنگی را در یک مفهوم به نام «تهاجم فرهنگی» خلاصه کرده که از نظر آنها «دشمن» با تبلیغ این شیوه زندگی در ایران در پی سرنگونی ارزشهای نظام و جایگزینی ارزشهای غربی است.
این درحالی است که هفده سال پیش، بنیامین نتانیاهو (نخستوزیر رژیم صهیونیستی) در اولین سالگرد حادثه یازده سپتامبر در جمع اعضای یک مرکز استراتژیک آمریکایی به نام «کمیته صلح» اذعان کرد که برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی، نباید از تانک و توپ و موشک و هواپیما و سلاحهایی مانند آن استفاده کرد بلکه آمریکا باید با استفاده از کانالهای ماهوارهای و شبکههای اینترنتی به ایران حمله کرده و با تبلیغ سبک زندگی پر زرق و برق و رفاهطلبانه و بیبندوبارانه غربی، اذهان جوانان ایرانی را مسموم کرده و از این طریق با جایگزینی فرهنگ غربی به جای ارزشهای اسلامی و ملی، نظام جمهوری اسلامی را با مشکل مواجه سازند.
یادآوری میشود که به گواهی تاریخ، سبک زندگی اسلامی- ایرانی که بیش از 10 قرن بر این سرزمین حاکم بود حتی بنا به نوشته مورخین غربی مانند ویل دورانت، پرفسور جرج سارتن، آدام متز و همچنین سفرنامهنویسانی همچون ژان شاردن، تمدنی پیشرفته با هزاران هزار دانشمند و فرهیخته و هنرمند و فیلسوف و حکیم و سخندان را شکل داد که هنوز پس از قرنها، نام و یادشان فخر عالم بشریت بوده و مکتوبات و اختراعات و اکتشافات آنها، الگو و پایه و بنیان علم و هنر امروز قرار گرفت…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162010
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 سازندگی: در دولت روحانی مسکن 3 برابر گران شد
🔸 ارگان حزب کارگزاران میگوید قیمت مسکن با افزایش 3 برابری (300 درصدی) در دولت روحانی، رکورد زده است.
روزنامه سازندگی در گزارشی نوشت: بررسیها نشان میدهد در سال 93 با 273 میلیون تومان میشد یک خانه 70 متری در تهران خرید اما حالا برای خرید همین خانه باید 850 میلیون تومان پرداخت کرد؛ یعنی هزینه 3 برابری در عرض 5 سال. بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، متوسط قیمت هر متر مربع مسکن در اردیبهشت 97 در تهران حدود 12 میلیون و 670 هزار تومان است که نسبت به ماه مشابه سال گذشته حدود 112 درصد رشد کرده است. این قیمت نسبت به فروردینماه نیز رشد 12/5 درصدی داشته که این میزان رشد، طی 6 سال گذشته بیسابقه بوده است
قیمتها نسبت به اردیبهشت پارسال حدود 118 درصد رشد کرده است. افزایش افسارگسیخته قیمتها باعث کاهش معامله نیز شده است؛ بر اساس آمارهای بانک مرکزی، تعداد معاملات مسکن در اردیبهشت امسال حدود 12 هزار و 128 واحد بوده که نسبت به اردیبهشت 97 با 19 هزار و 107 معامله خانه، حدود 36/5 درصد کاهش داشته است.
سرمایهگذاری در بازار مسکن طی این مدت 6 ماهه، حدود 140 درصد سوددهی داشته است. این فاصله سود، باعث تغییر ذائقه مردم شد و نقدینگی سرگردان را به سمت بازارهای سکه و دلار سوق داد. با این همه قیمت خانه همچنان در سیر صعودی باقی ماند و برچسب «رکود تورمی» را بر پیشانی خود حفظ کرد. تصمیمات اقتصادی مقطعی دولت برای کنترل بازار ارز نیز به این رکود دامن زد.
http://kayhan.ir/fa/news/162041
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 قیمت ۷۷ هزار کالای پزشکی اعلام شد
🔸 رئیس اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: حدود ۷۷ هزار کالای تجهیزات پزشکی قیمتگذاری شده و مردم و مراکز درمانی میتوانند قیمت مصوب کالاها را از طریق سایت مربوطه مشاهده کنند.
سید حسین صفوی درخصوص نحوه نظارت وزارت بهداشت و توزیع کالاهای تجهیزات پزشکی به فارس گفت: در راستای نظارت بر قیمت تجهیزات پزشکی، سایت IMED (شبکه توزیع) تعریف شده است و اسامی تأمینکنندگان و توزیعکنندگان مجاز در این سامانه ثبت شده است. همچنین سامانه ثبت توزیع ملزومات پزشکی در نظر گرفته شده که در آن انباری مجازی وجود دارد و کالاهای مجاز مشخص شدهاند و مراکز درمانی از این طریق میتوانند کالاهای استاندارد را خریداری کنند. صفوی افزود: در سایت شبکه توزیع تجهیزات پزشکی حدود ۷۷ هزار کالای تجهیزات پزشکی قیمتگذاری شده و مردم و مراکز درمانی میتوانند قیمت مصوب کالاها را از این طریق مشاهده کنند.
به گفته وی، مردم و مراکز درمانی میتوانند در سامانه MDR برای رسیدگی به تخلفات حوزه تجهیزات پزشکی و مشکلات تامین و تخلفات قیمتی گزارش دهند.
رئیس اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه کالاهای تجهیزات پزشکی به دو بخش عمده پرمصرف و کممصرف تقسیمبندی میشوند، گفت: در این حوزه حدود ۲۸۰ هزار قلم کالا وجود دارد که بخشی از آنها توسط سازمان غذا و دارو قیمتگذاری شده و قیمتگذاری بخشی دیگر بر عهده سازمان حمایت از مصرفکنندگان است.
http://kayhan.ir/fa/news/161979
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 فرصتسوزی 6 ساله و اعتراف دیرهنگام مدعیان اصلاحات
🔸 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «دموکراتها معتقدند که باید با پنبه سر ایران را برید و با فریب تهران را مجبور به واگذاری امتیازات کنند، اما جمهوریخواهان حتی ظاهر را هم رعایت نمیکنند و مدام از روشهایی چون جنگ و تحریمهای فلجکننده علیه ایران حرف میزنند. دل بستن به تغییر سیاستهای خصمانه آمریکا چندان منطقی نیست.»
چندی پیش روزنامه زنجیرهای شرق در مطلبی مشابه با اشاره به اظهارات یکسان مقامات ارشد دموکرات و جمهوریخواه درباره ایران نوشته بود: «نقل فرازهایی از اظهارات سیاستمداران ارشد دموکراتِ حاضر در دولت اوباما به قدری گویاست که جایی برای مجامله درباره تفاوت دیدگاه و رویکرد دموکراتها و جمهوریخواهان درباره ایران و پرونده هستهای باقی نمیگذارد و به ما نشان میدهد که بازکردن حساب مستقل روی هرکدام از آنها بهویژه وقتی که در موقعیت اپوزیسیون قرار دارند، راه به جایی نمیبرد.»
برخی دولتمردان در سالهای گذشته، «باراک اوباما» را فردی «مودب»! و «باهوش»! جا زده بودند و اصلاحطلبان نیز تا پیش از این مدعی بودند که ایران در دوره اوباما فرصتسوزی کرد و این اشتباه منجر به گرفتارشدن در دوره ترامپ شد!
این تحلیل غلط در حالی است که دموکراتها و جمهوریخواهان در آمریکا در هر موضوعی اختلاف داشته باشند، در دشمنی با جمهوری اسلامی ایران هیچ اختلافی با یکدیگر ندارند.
متاسفانه دولت روحانی و جریان مدعی اصلاحات در 6 سال اخیر با فرصتسوزی، ظرفیتهای عظیم داخلی را به پای مذاکره با آمریکا و سپس برجام قربانی کرد. حالا این طیف پرادعا تازه به حرف منتقدان رسیده و اعتراف میکند که دموکراتها و جمهوریخواهان سروته یک کرباس هستند.
http://kayhan.ir/fa/news/162036
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مشارکت 68 کشور جهان در ختم جمعی صلوات شبکه قرآن سیما
🔸 پویش ختم جمعی صلوات که از نیمه ماه مبارک رمضان توسط شبکه قرآن و معارف سیما کلید خورد، با مشارکت مسلمانان 68 کشور دنیا همراه بود.
پویش میلیونی ختم جمعی صلوات که از نیمه ماه مبارک رمضان توسط روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما به جهت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج) برگزار شد، ضمن ثبت رکوردی جدید در تعداد ختم صلوات، با مشارکت مسلمانان 68 کشور جهان همراه بود.
بر این اساس، در این پویش که از شب ولادت امام حسن مجتبی(ع) و تا عید سعید فطر ادامه داشت، مخاطبان و کاربران پایگاه اطلاعرسانی شبکه قرآن و معارف سیما با ثبت و ختم بیش از 296 میلیون صلوات رکورد بیسابقه دیگری را رقم زدند.
این طرح با عنوان «پویش میلیونی ختم جمعی صلوات» برای اولین بار در ایام ولادت حضرت مهدی(عج) با طراحی سامانهای آنلاین و سه زبانه ویژه ثبت صلوات در پایگاه اطلاعرسانی شبکه قرآن و معارف سیما صورت گرفت که هدف استقبال بینظیر و مشارکت گسترده مخاطبان تلویزیون قرار گرفت و قرار است از این به بعد با عنوان «پویش جهانی ختم جمعی صلوات» به کار خود ادامه دهد.
http://kayhan.ir/fa/news/162009
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 تاجرنیا: حمایت از روحانی لطمه سنگینی به اصلاحطلبان زد
🔸 عضو حزب منحله مشارکت گفت: ائتلاف با لاریجانی اشتباه است. علی تاجرنیا همچنین میگوید حمایت از روحانی، لطمه سنگینی به اصلاحطلبان زد.
وی در گفت و گو با روزنامه آرمان اظهار داشت: برخی ناکارآمدیها در دولت به مقبولیت اصلاحطلبان در جامعه لطمه زده و بخش عمدهای از آن نیز به این دلیل بود که شرط مناسبی با دولت آقای روحانی در جهت پیگیری برنامهها و اهداف اصلاحطلبانه صورت نگرفت. یک دولت گرفتار بیبرنامگی و ناکارآمدی نخواهد توانست افکار عمومی را راضی و اقناع کند.
وی افزود: متأسفانه دولت و مجموعه نیروهای سیاسی ابتکارعمل را از دست دادهاند بعد از برجام و آن توافقی که صورت گرفت و با توجه به کارشکنیهایی که انجام شد، تا کنون اغلب مواضع دولت انفعالی بوده است. سخنان گاه و بیگاه آقای رئیس جمهور اگرچه در برخی موارد میتواند نسیمی تازه را از پایبندی رئیس جمهور به یک سری از شعارها نشان دهد اما واقع امر این است که هیچگونه نمود بیرونی و عملی برای مردم ندارد دولت باید در این شرایط دست به یک ابتکار عمل بزرگ بزند و این ابتکار عمل باید به حدی بزرگ باشد که مردم را متقاعد به حضور موثر در انتخابات کند. برای این مهم نیاز به رفتاری شجاعانه و همبستگی در درون جریان اصلاحات و درون دولت است. تا زمانی که دولت برخاسته از رأی اصلاحطلبان بخواهد با مجموعههایی مثل آقای لاریجانی رایزنیهای پشتپرده داشته باشد و از طرف دیگر با بخشهایی از اصلاحطلبان در ارتباط باشد، نمیشود که به سمت کار جدی و مثبتی به پیش برویم. احساس من این است که اکنون اصلاحطلبان به لحاظ سیاسی ابزار دیگری در دست ندارند و فقط دولت در اختیارشان است که آن را هم منفعل میبینند.
تاجرنیا درباره تعامل با لاریجانی و طیف او گفت: این بحث که باعث شد ما رضایت دهیم در انتخابات مجلس به لیست امید رأی دهیم تا به جای جریانات تندرو جریانات عقلگرا وارد مجلس شوند ارزیابی اشتباهی بود که مرزهای هویتی اصلاحطلبان را دچار خدشه کرد. هرچند که آن مسیر بعداً هم توسط آقای روحانی و حلقه اطرافیانش با شدت بیشتری دنبال شد که منجر به منزویشدن اصلاحطلبان حتی میانهرویی چون آقای عارف در مجلس شد. بنابراین احساس میکنم اصلاحطلبان عملاً بهخاطر همراهی با دولت به اجبار، بهای سنگینی را پرداختند.
http://kayhan.ir/fa/news/162040
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 وزیر صمت:
صادرات به ۱۵ کشور همسایه راه نجات اقتصاد است
🔸 وزیر صنعت، معدن و تجارت از هدفگذاری ویژه بر روی افزایش صادرات به ۱۵ کشور همسایه خبر داد.
رضا رحمانی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که با محوریت توسعه صادرات غیر نفتی برگزار شد، بااشاره به اهمیت توسعه صادرات در شرایط خاص اقتصادی کشور، گفت: امروز راه نجات اقتصاد کشور در توسعه صادرات غیر نفتی است و بر همین مبنا روی افزایش صادرات به 15 کشور همسایه هدف گذاری ویژهای انجام دادهایم.
وی اظهار داشت: برای پیشبرد اهداف این برنامه و در راستای بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای اتاق بازرگانی، در مواردی که لازم باشد موضوع تفویض برخی اختیارات را به سرعت انجام میدهیم.
وزیر صنعت افزود: برای افزایش صادرات به 15 کشور همسایه از همه دستگاههای مسئول در مسیر صادرات کالا و خدمات، انتظار داریم کاملا همسو عمل کنند تا شاهد حصول نتایج لازم از این هدف گذاری در سطح اقتصاد کشورمان باشیم.
رحمانی خاطرنشان کرد: هرکجا مسئول یا دستگاهی همکاری لازم را نداشته باشد قطعا موضوع را با جدیت مطالبهگری خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: در اعمال سیاستهای ارزی ضرورت دارد بانک مرکزی بحث توسعه صادرات غیر نفتی و رونق تولید را مد نظر خود قرار دهد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به شرایط جدید درخصوص اعمال سازوکارهای متفاوت تعرفهای برنامهریزی شده و کمک خواهیم کرد تا شاهد جهش واقعی در حجم صادرات ایران به این 15 کشور باشیم.
رحمانی اعلام کرد: برای هر یک از این کشورهای هدف صادراتی مسئول مشخصی تعیین و ضمن بررسی دقیق زمینههای صادراتی به کشورهای مقصد، میزان افزایش صادرات را بطور مستمر رصد خواهیم کرد.
وی بااشاره به افزایش بعد نظارتی بر کارتهای بازرگانی صادره، اظهار داشت: عدم ساماندهی کارتها و صدور بدون کنترل کارت برای برخی افراد در حقیقت به نوع عملکرد خود اتاق بازرگانی آسیب جدی وارد میکند که در این خصوص انتظار بیشتری از این مجموعه داریم.
به گزارش شاتا، وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان تاکید کرد: از همه استانها به ویژه از استانهای مرزی در راستای تحقق اهداف افزایش صادرات غیر نفتی به کشورهای همسایه حمایت میکنیم و به طور جدی مشکلات و مسائل مرتبط را رصد و اقدام خواهیم کرد تا با رونق این بخش مهم شاهد رونق هر چه بیشتر عرصه تولید در سطح کشور باشیم.
http://kayhan.ir/fa/news/162004
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دستِپیش اصلاحطلبان در انتقاد از مجلس و دولت!
🔸 چرا طیف موسوم به اصلاحطلب در انتقاد از دولت و مجلس یا به عبارتی فراکسیون امید پیش قدم شدهاند؟ آیا این به آن خاطر نیست که میخواهند با این انتقادها به طرزی هنرمندانه انگشت اتهام جامعه را به سمتی دیگر ببرند؟ روزنامه شرق در سرمقاله شماره دیروز خود نوشته بود: «اگر کسی ادعا کند همه چشمبهراه انتخابات هستند شگفتآور خواهد بود. این ادعایی است که با واقعیت موجود جامعه نسبت چندانی ندارد و به دور از جو حاکم بر آن است.»
این روزنامه طیف موسوم به اصلاحطلب سپس در بیان چرایی این موضوع مورد ادعای خود آورده: «برخی از مردم به این باور رسیدهاند که انتخابات بر سرنوشت آنان اثر چندان اثری ندارد زیرا نمایندگان و روسای جمهور[!] که برگزیدهاند نه تنها حافظ منافعشان نبودهاند، بلکه عملکرد آنان شرایط را برایشان دشوارتر هم کرده است.»
شرق سپس افزوده است: «برخی از جناحهای سیاسی از جمله اصلاحطلبان به شیوه انتخابات و اثرگذاریاش انتقاد دارند... آیا روسای جمهور و نمایندگان مجلس مردم را نمایندگی [می]کنند پرسشی است که در دورههای قبل چنین شایع نبود. دوره دوم دولت روحانی و مجلس دهم... نه تنها در برآورده کردن مطالبات مردم ناتوان بودهاند بلکه به لحاظ معرفتی نیز بین آنان و مردم فاصله زیادی افتاده است.»
نخست آنکه این سؤال به ذهن متبادر میشود که طیف موسوم به اصلاحطلب چقدر در بیان این نکات صادق است؟ چرا آنها در آستانه انتخابات مانند سال 92 و 96 اینگونه مسایل را بیان نمیکنند و در آن ایام با تمام وجود حتی به قیمت زیر پا گذاشتن تمام اخلاقیات و دروغپراکنی و ترور شخصیت به پیروزی در رقابتهای انتخابات میاندیشند و حتی جایی که پیروز نمیشوند کار را به 9ماه آشوب و بلوای خیابانی میکشانند؟ اگر ساختار (چه انتخابات چه پس از آن برای فرد منتخب در دولت یا مجلس) ناکارآمد و یا دچار کمبود اختیارات است چرا این موضوع از عطش رسیدن به صندلیهای دولتی و پارلمانی نمیکاهد؟
پاسخ این است که اکنون این جماعت باید برای عملکرد دولت تدبیر و امید و فراکسیون امید و اعضای لیستهای امید شوراهای شهر پاسخگو باشد و در این شرایط است که بهترین راه در ایجاد شک و شبهه است.
این روزنامه مدعی عملکرد ضعیف دولت و مجلس دهم (با اکثریت اصلاحطلب و حامی دولت) شده است. ضمن آنکه در جایی از این سرمقاله بحث نظارت شورای نگهبان مطرح شده که در این باره باید گفت شورای شهر پنجم (شورای کنونی) نمونه در دسترس از عدم نظارت شورای نگهبان است که گویای همه چیز است. شورای شهرهایی که نه تنها عملکرد قابل دفاعی نداشته بلکه مواردی به غایت شرمآور مانند شورای شهر بابل جای هیچ حرف و سخنی نمیگذارند. در مورد مجلس باید گفت که فراکسیون اصلاحطلبان مجلس (امید) در این سه سال چند طرح اقتصادی به مجلس بردند؟ چه کاری در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشت مردم کردند؟ چقدر دولتمردان و دستگاههای دولتی و اجرایی را درخصوص سوءمدیریتها با ابزارهای نظارتی خود مورد بازخواست قرار دادند؟ کارنامه فراکسیون امید افتضاح است و با سرمقالهنویسی و آسمان و ریسمان بافی نمیتوان حقیقت را پنهان کرد، ضمن آنکه فاصلهای که این روزنامه از آن سخن میگوید فاصله اشرافیت و آحاد ملت است.
http://kayhan.ir/fa/news/162036
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 حضور زن مرتبط با سلطنتطلبان در جلسه وزیر!
🔸 یک زن مرتبط با سلطنتطلبان در جلسه وزیر کار با جمعی از نمایندگان مجلس حاضر شد.
«ف.غ» که قبلا به تعدادی از سیاسیون و برنامهسازان رسانه ملی نزدیک شده بود، حالا در فضای مجازی، تصویر دیدار و گفتوگوی خود با وزیر کار را منتشر کرده است.
«ف.غ» در خارج از کشور بدون حجاب ظاهر شده بود و تصویر او در کنار «ع.ا.ق» مدیر یکی از تلویزیونهای سلطنتطلب و پسر رئیس تشریفات ساواک موجود است.
جای این پرسش است که چه کسی زمینه دیدار «ف.غ» را با وزیر کار فراهم ساخته و هدف این زن از حضور در جلسه یاد شده در کنار جمعی از نمایندگان مجلس چه بوده است؟
«ف.غ» در سال 97 تهیهکننده مجموعه ماه مهربانی شبکه دوم سیما بوده است.
وی با حمایت مرتضی حاجی وزیر سابق دولت اصلاحات بهعنوان مسئول روابط عمومی ستاد انتخاباتی مرکزی تهران «حسن روحانی» منصوب شد و به فعالیتهای سیاسی و اجتماعی مشغول است.
کیهان؛ سوم اسفند 97 نسبت به حضور این زن در فعالیتهای صدا و سیما و ...هشدار داده بود.
http://kayhan.ir/fa/news/162008
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 تازهترین رنکینگ کشتیگیران، خیال کریمی راحت شد
🔸 بر اساس رنکینگ جدید اتحادیه جهانی کشتی، کشتی گیران ایران در اوزان ۵۷، ۶۱، ۶۵ و ۷۴ کیلوگرم شانسی برای حضور در جمع ۴ نفر نخست سیدبندی رقابتهای قهرمانی جهان ندارند و در بین اوزان دیگر نیز تنها حضور علیرضا کریمی در بین ۴ نفر نخست پیش از رقابتهای جهانی قطعی شده است.
پس از برگزاری تورنمنت بینالمللی ساساری ایتالیا که امتیاز آن در رنکینگ کشتیگیران موثر بود، ردهبندی برترین آزادکارانجهان اعلام شد که نگاهی به آن نشان میدهد نمایندگان ایران در بیشتر اوزان وضعیت جالبی ندارند، این در حالیست که تا آغاز رقابتهای قهرمانی جهان ۲۰۱۹ که از ۲۳ شهریور در قزاقستان برگزار میشود، تنها جام یاشاردوغو ترکیه باقی مانده که امتیاز آن در رنکینگ موثر است و کشتی گیران ایران در برخی اوزان میتوانند با کسب مدال و بسته به شرایط رقبا خود را به جمع ۴ نفر برتر رنکینگ برسانند.
بر اساس طرح سید بندی اتحادیه جهانی، کشتی گیرانی که در رقابتهای جهانی، قارهای و رقابتهای بینالمللی دارای طرح سیستم رنکینگ شرکت کنند با توجه به مقام بدست آورده امتیازاتی را بدست خواهند آورد که ۴ نفر برتر هر وزن (از لحاظ کسب امتیاز) در رقابتهای جهانی و یا المپیک به ترتیب در بالا و پایین جدول (نفرات اول و چهارم در بالا و نفرات دوم و سوم در پایین) قرار میگیرند.
چهره شاخص کشتی آزاد ایران حسن یزدانی است که در تازهترین رنکینگ جهانی با ۴۳ امتیاز در رده سوم قرار دارد، اما نفرات پایینتر از او نیز اختلاف امتیازی چندانی با او ندارند و یزدانی برای اینکه خیال خود را برای قرار گرفتن در بین ۴ نفر نخست راحت کند باید راهی جام یاشاردوغو شود تا با کسب مدال در نهایت به این هدف برسد. اما کریمی که در ردهبندی ماه پیش نیز با ۴۵ امتیاز دوم بود، با کسب مدال طلای جام ساساری ۵۹ امتیازی شد و جایگاه خود را در رده دوم و پایینتر از جی دن کاکس آمریکایی که با ۷۸ امتیاز صدرنشین است، مستحکم کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/161991
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 روزنامه کارگزاران: نجفی خودکشی نیهیلیستی کرد
🔸 روزنامه سازندگی به قلم عماد باقی، ازدواج دوم و جنایت نجفی علیه همسر خود را خودکشی نیهیلیستی توصیف کرد.
ارگان حزب کارگزاران به قلم عماد باقی (پدر همسر سردبیر سازندگی) نوشت: من کل روند ازدواج دوم نجفی تا قتل شوکآور آن را یک انتحار میدانم. بر این اساس خودکشی دکتر نجفی را بیشتر از نوع خودکشی صادق هدایت و صمد بهرنگی میدانم تا انواع دیگر، بهویژه که مخالفان حکومت در زمان پهلوی مرگ صمد را زیر انبوهی از رازها پنهان کردند و این را به کرسی نشاندند که مرگ صمد یک دسیسه امنیتی بود. انتحار دکتر نجفی از جهاتی به این دو شباهت داشت. صرفنظر از وجود برخی ضعفهای شخصی، از این جهت به هدایت شبیه بود که او در سالهای اخیر بهشدت مأیوس و سرخورده از شرایط سیاسی و ناامید از تغییر بود و به نوعی نیهیلیسم کشیده شد که در جزئیات ازدواج دومش ظهور داشت. تمرکز عمومی بر قتل میترا استاد ذهنها را از مسئله اصلیتری گمراه کرده است. این قتل در قله فرآیندی واقع شده که آن فرآیند مهم است و این قتل میتوانست پایانش باشد یا نباشد. نیهیلیسم یک فرآیند است که در درازای زمان بر اثر ناکامیها و ناتوانی از تغییر و مقهور بختک جبر شدن و فروریختن باورها و ایمانیات حاصل میشود که اغلب افراد، آن را در سپهر عمومی پنهان میکنند و حتی برخلاف آن ظاهر میشوند که نوعی نیهیلیسم نقابدار است، به همین دلیل حوزه خصوصیشان میتواند ظرفیت افشاگری پیدا کند. مبتلایان به نیهیلیسم سیاسی یا عقیدتی یا هر دو، نسبت خاصی با جناحهای سیاسی خاص ندارند و در گروههای مختلف، تنها درجات و اشکال بروز و ظهور آن متفاوت میشود. برخی آن را مدیریت میکنند، برخی به دارو پناه میبرند و نتیجهاش این است که در ایران مصرف فلوکستین و داروهای آرامبخش و ضدافسردگی بالاترین رتبه را در دنیا دارد و برخی هم قادر به مدیریت آن نیستند. گسستن باورها به گسستن رفتارها میانجامد. دلزدگی، خستگی و دورویی، شرایط سیاسی و اجتماعی کنونی، نجفیهای زیادی را در انبان خود دارد که ممکن است اشکال دیگر بروز و ظهورش، موجودیت سیاسی را هم در معرض تهدید قرار دهد. اتفاقا دکتر که خود را افشا کرد. وقتی شخصیتی با دانش و تجربه و توان دکتر نجفی به این نقطه برسد یک زنگ هشدار به همگان است. نیهیلیسم مایه بیانگیزگی و پوچانگاری است.
آنچه در این نوشته مغفول مانده، این است که نیهیلیسم و پوچانگاری دنیا، حاصل زندگی اباحی و لیبرالیستی است و انسانهای باورمند و معتقد و ریشهدار هرگز به این نقطه نمیرسند. منتها نویسنده حزب کارگزاران، ترجیح داد مشکل فراگیر خود در حوزه لیبرالیسم و اباحیت را به دیگران نسبت دهد.
http://kayhan.ir/fa/news/162039
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 نایب رئیسکمیسیون قضایی مجلس:
چند شغله بودن مدیران شرکتهای خودروسازی اجحاف به مردم است
🔸 نایبرئیسکمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: دادستان باید به عنوان حافظ منافع مردم و مدعی العموم به موضوع چندشغله بودن مدیران خودروسازی ورود کند.
محمد کاظمی در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از چند شغله بودن برخی مدیران شرکتهای خودروسازی و حضور آنها در هیئت مدیره بانکها و برخی شرکتهای پتروشیمی، اظهار کرد: دولت باید با جدیت شرایطی فراهم کند تا این مدیران یک شغله شوند چرا که حضور مدیران خودروسازیها در هیئت مدیره شرکتها تعارض منافع است.
وی، چند شغله بودن مدیران شرکتهای خودروسازی را اجحاف در حق مردم دانست و افزود: بانکها و شرکتهای خودروسازی تعارض منافع دارند به همین دلیل مدیران شرکتهای خودروسازی که در هیئت مدیره بانکها هستند باید از میان مشاغل خود یکی را انتخاب کنند.
نایبرئیسکمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا حضور مدیران خودروسازی در هیئت مدیره شرکتها از نظر قانونی مشکل دارد، خاطرنشان کرد: مشکل قانونی دارد چرا که تعارض منافع ایجاد میکند. دادستان میتواند به عنوان حافظ منافع ملی و مردم به موضوع مذکور رسیدگی کند.
کاظمی در پاسخ به این سؤال که کدام نهاد باید از چند شغله بودن مدیران خودروسازی شکایت کند، توضیح داد: باید وزارت صنعت، معدن و تجارت باید رسیدگی کند.
وی درباره اینکه وزارت صمت که مدیران خودروسازان را تعیین کرده است چگونه میتواند از چند شغله بودن مدیران انتقاد کند، گفت: در این موارد دادستان میتواند به عنوان حافظ منافع مردم و مدعی العموم ورود کند.
نایبرئیسکمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درباره انحصار در بازار قطعه سازی، اظهار کرد: قطعه سازان تابع قراردادهایی هستند که با خودروسازان منعقد میشود اما اگر قطعهسازان شرایطی ایجاد کنند که تامین قطعه با سختی روبهرو شده و مشکل امنیتی شود میتوان قطعهساز متخلف را به عنوان اخلالگر در امور اقتصادی کشور محاکمه کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/162001
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 اظهارات مهم نخستوزیر سابق قطر درباره چرایی دوستی با ایران و دشمنی با آلسعود
http://kayhan.ir/fa/news/162021
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper