📌 #خبر_ویژه
🔹 چرا خاتمی شهامت ندارد باورهایش را علنی بگوید؟
🔸 خاتمی عادت کرده در محافل خصوصی حقایق را بگوید اما همین حقایق را در افکار عمومی کتمان میکند.
به گزارش رجانیوز، اخیراً صادق خرازی دبیرکل حزب اصلاحطلب ندای ایرانیان، در برنامه جهانآرا و در خلال صحبتهایش اظهار داشت: خاتمی در دولت اصلاحات به من گفت خدا رهبری را حفظ کند که در این شرایط سخت دولت را حمایت کرد. اگر حمایت رهبری از دولت نبود معلوم نبود سرنوشت دولت چه میشد.
محمدعلی وکیلی نماینده اصلاحطلب مجلس نیز در گفتوگو با رودررو، درباره مواضعی که خاتمی در جلسات خصوصی اتخاذ میکرد، گفته بود: برخلاف موسوی و کروبی، هاشمی و خاتمی اعتقادی به تقلب در انتخابات نداشتند. بعد از انتخابات 88 در جلسات خصوصی متعددی خدمت آقایان هاشمی و خاتمی رسیدم و شاهد بودم که آقای خاتمی بارها نسبت به بیانیههای موسوی و کروبی اعتراض داشت.
یادآور میشود خاتمی در چند محفل خصوصی نیز اذعان کرده که تقلب در انتخابات را باور نداشته است. با این وجود، او تا زمان سرنگونی و شکست کامل فتنهگران، از آنها حمایت کرد و خود سردمدار فتنه 88 بود.
سال گذشته در فیلمی که برای اولین بار از سخنان رهبر انقلاب اسلامی در تیر ماه سال 88 منتشر شد، حضرت آیتالله خامنهای بیان میکنند که خاتمی در پاسخ به سؤال ایشان درباره اینکه آیا وی معتقد به تقلب در انتخابات است، منکر تقلب در انتخابات میشود. خاتمی برای نشان دادن باور قلبیاش به طرح آشتی ملی که هر از چند گاهی از سوی او مطرح میشود، باید فتنه 88 را محکوم کرده و در مقابل دوربین قرار گرفته و صراحتاً از مردم ایران بابت 9 ماه بحرانآفرینی برای کشور عذرخواهی کند. در غیر این صورت باید گفت او و جریان اصلاحات در برابر «غایت مردانگی» حضرت آیتالله خامنهای، «غایت نامردی» را بکار برده است.
برخی کارشناسان معتقدند ناتوانی خاتمی در بیان علنی و عمدی واقعیاتی که به آنها در پنهان اذعان دارد، ناشی از عدم استقلال وی نسبت به برخی حلقههای مافیایی در میان اصلاحطلبان یا آتو داشتن در دست دشمنان نظام و انقلاب است.
http://kayhan.ir/fa/news/177447
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 کارشناس اقتصادی بیان کرد
فاصله چند برابری قیمت محصولات کشاورزی از روستا تا شهر
🔸 یک کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تفاوت قیمت محصولات کشاورزی در روستا با میادین میوه و تره بار شهر بسیار است.
رضا وفایی یگانه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به طرح اشتغال روستایی اظهار کرد: یکی از اهداف طرح اشتغال روستایی حفظ ساکنان روستا و اشتغالزایی برای آنهاست و اگر در روستاها بازار باشد و دسترسی به بازار برای روستاییان فراهم شود میتوانند محصولات خود را به راحتی به فروش برسانند و از این طریق به اقتصاد خانواده کمک کنند.
وی ادامه داد: بدون تردید اتصال روستاییان به بازار مهم است ولی وقتی دسترسی به بازار نداشته باشند تولیدات بلا استفاده باقی میماند و دیگر عنوان اشتغالزایی ندارد.
این کارشناس اقتصادی افزود: در حال حاضر تفاوت قیمت محصولات کشاورزی در روستا با میادین میوه و تره بار شهر بسیار است و اگر این دسترسی بازار به شکل درست برای شاغلان روستا فراهم شود تولیدشان توجیه اقتصادی پیدا میکند و به مشاغل دیگر روی نمیآورند.
وفایی یگانه با بیان اینکه اجرای طرح اشتغال نیاز به نظارت مستمر دارد، گفت: این کار زحمت دارد و باید در روستاها مستقر شد و درد روستایی را شنید نه اینکه یک برنامه بنویسیم و یکبار هم به روستا سر نزنیم. زمانی کارمندان جهاد کشاورزی ۹۰ درصد
وقتشان در مزرعهها بود و به توسعه و ترویج کشاورزی کمک میکردند ولی امروز نمیتوانیم از کسانی که یکبار هم به روستاها سر نزدهاند یا به یک مزرعه کشاورزی نرفتهاند انتظار داشته باشیم کشاورزی را ترویج کنند.
این کارشناس اقتصادی در پاسخ به این پرسش که آیا با اختصاص وام اشتغال به روستاها موافق هستید یا خیر؟ تاکید کرد: در همه جای دنیا برای انجام فعالیتهای بنگاههای کوچک وام و تسهیلات میدهند منتها معتقدم قبل از اینکه هزاران وام به روستاییان بدهیم باید برای تولید محصول، دسترسی به مواد اولیه، مازاد مصرف محصول، بازارسازی و بازاریابی آن فکر کنیم…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177415
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 اگر به آمریکا امتیاز بدهیم دولتمردان انگیزه کار پیدا میکنند!
🔸 روزنامه آرمان در یادداشتی به قلم جعفر گلابی نوشت: «اگر دولت در زمینه رفع برخی از تحریمها دارای اختیارات لازم شود و بتواند میانجیگری چون ژاپنی را مثمرثمر سازد هم فضایی تازه متوجه اقتصاد کشور میشود و هم مجموعه قوه اجرائیه انگیزه بسیار بیشتری برای کار و تلاش خواهد یافت و هم مردم دلگرمی جدید پیدا میکنند. نرمش قهرمانانه برای عبور از گردنههای سخت و نفسگیر یک استراتژی است، نه یک توصیه صرف و تاکتیک مقطعی».
سرویس سیاسی-
رسانههای زنجیرهای در اقدامی مسبوق به سابقه و رویکردی خسارتبار، معیشت مردم را به مذاکره با آمریکا گره زده و مدعی هستند که مذاکره و توافق با آمریکا، همه مشکلات کشور را رفع میکند.
این در حالی است که این ادعا در موضوع برجام، عیار خود را نشان داد. تجربه تلخ برجام بیش از پیش ثابت کرد که اعتماد به آمریکا نه تنها هیچ گشایشی در امور کشور ایجاد نکرده بلکه خسارتهای فراوانی در پی خواهد داشت.
کاهش ارزش پول ملی و کوچک شدن سفره مردم در کنار ایجاد محدودیت گسترده در صنعت هستهای، تنها بخشی از نتایج خسارتبار توافق با آمریکا است.
http://kayhan.ir/fa/news/177444
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 علی محمد مودب:
شعر ابزاری برای بازسازی هویت ایرانی و اسلامی است
🔸 شاعر صاحب نام کشورمان، شعر را ابزاری برای بازسازی هویت ایرانی و اسلامی توصیف کرد.
علی محمد مودب در گفتوگو با کیهان، با اشاره به نقش شعر در شناخت و شناساندن هویت جامعه، گفت: از دوران فردوسی تاکنون شعر فارسی در جهت شناسایی و بازسازی هویت انسان ایرانی و تمدن ایرانی به پیش میرود و در دوران انقلاب اسلامی نیز شاعران، با زبان شعر هویت انقلابی و اسلامی را به مردم معرفی میکردند.
وی افزود: در بطن مهمترین حوادث اجتماعی و از جمله در جریان انقلاب اسلامی، شعر همواره موجودیت داشته است.
وی ادامه داد: شاعران جامعه را نسبت به انقلاب اسلامی ترغیب کردهاند، مردم را از حوادث روزگار آگاه کردهاند و نسبت به مسائل جامعه واکنشهای متفاوتی داشتهاند. بهعنوان مثال در این زمینه از شعرهای ساده ژولیده نیشابوری که در پای منبر حضرت امام(ره) سروده شده، وجود دارد تا شعرهای دیگری که وضعیت انسان ایرانی را نشان میدهند.
این شاعر متعهد و انقلابی کشورمان با اشاره به جریانساز بودن شعر در طول تاریخ گفت: شما دیدید همان مثنوی که در قبل از نماز عید فطر خوانده شد، چه جریان وسیعی در کشور به راه انداخت. در فضای مجازی میلیونها واکنش موافق و مخالف ایجاد کرد. در میان مردم و در دورهمیهای خانوادگی نیز تا مدتها درباره این شعر بحث میشد.
مشروح این گفتوگوی خواندنی بهزودی در صفحه ادب و هنر کیهان منتشر خواهد شد.
http://kayhan.ir/fa/news/177423
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 مالیات سنگین پزشکان در دنیا
🔸 پزشکان در سه کشور کانادا، چین و آمریکا بیشترین مالیات بر درآمد را پرداخت میکنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، درصد مالیات بر درآمد در کشورهای مختلف متفاوت است، همانطور که درآمد افراد مشغول در یک کار مشابه در کشورهای مختلف متفاوت است اما سه کشور کانادا، چین و آمریکا از جمله کشورهایی هستند که قوانین سختی را بر مالیات تصویب کردند و پزشکان این سه کشور بیشترین مالیات بر درآمد را پرداخت میکنند.
پایگاه اطلاعاتی «investopedia» در گزارشی نوشت: در کشوری مانند کانادا قوانین مالیاتی یکی از سختترین قوانین حاکم تلقی میشود؛ مالیات بر درآمد در ایالتهای این کشور متفاوت است و هر ایالتی قوانین خاص خود را دارد و تخلف از قانون مجازاتهای جدی و سختی را برای مجرمان به همراه دارد.
مالیاتی که برای پزشکان کانادایی در نظر گرفته میشود، بهطور میانگین سالانه نزدیک به 100 هزار دلار است؛ این در حالی است که متوسط درآمد سالیانه یک پزشک در کانادا از 250 هزار دلار تا 350 هزار دلار متغیر است و پزشکان کانادایی تقریباً یک سوم درآمد خود را مالیات میپردازند!
یکی دیگر از کشورهایی که موضوع مالیات در آن کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است، کشور چین است.
بر اساس قوانین این کشور، یک پزشک چینی ماهیانه مبلغ 15 هزار یوآن مالیات پرداخت میکند؛ این مبلغ در سال به 180 هزار یوآن میرسد و کل پرداختی سالانه پزشکان را دربر میگیرد؛ یک پزشک در کشور چین بهطور میانگین ماهیانه 50 هزار یوآن درآمد دارد.
اما در این میان کشور آمریکا، قوانین سختی را برای مالیاتدهندگان تصویب کرده است و پزشکان آمریکایی عمدهترین مالیاتدهندگان در این کشور بهحساب میآیند؛ بر اساس قوانین این کشور، هر ایالت، مالیات جداگانهای در نظر میگیرد و مالیات اخذ شده متفاوت است.
تعداد پزشکان کل این کشور، 880 هزار نفر است و بر اساس گزارشی در سال 2015، این افراد مبلغ 66/8 میلیارد دلار مالیات پرداخت کردهاند! درآمد پزشکان در آمریکا سالانه حدود 60 هزار دلار تا 300 هزار دلار است که بهطور میانگین در سال 105 هزار دلار درآمد دارند. ..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177372
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 معاون بوش: ترامپ، ایران و روسیه را تبدیل به قدرتهای خاورمیانه کرد
🔸 دیک چنی معاون رئیسجمهور در دولت نومحافظهکار بوش تصریح کرد: ترامپ، ایران و روسیه را به قدرتهای جدید خاورمیانه تبدیل کرد. ادعای چنی در حالی است که پیروزیهای ایران در منطقه، با شکست دولت بوش در عراق و افغانستان آغاز شد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: دیک چنی، معاون پیشین ریاست جمهوری ایالات متحده هشدار داد «عدم مداخله آمریکا» در خاورمیانه تنها به سود ایران و روسیه خواهد بود. او بهطور غیرمستقیم از وعده دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده به خروج کامل نیروها از منطقه انتقاد کرد.
معاون پیشین ریاست جمهوری آمریکا تنها یکبار با ذکر نام به ترامپ اشاره کرد و آن هنگامی بود که خروج وی از قرارداد هستهای ایران را تحسین کرد. اما حمایت چنی از پاسخ پرزور نظامی در خاورمیانه، در تضاد شدید با تعهد ترامپ به خروج آمریکا از چیزی است که وی «شنزار خونی» خاورمیانه میخواند.
چنی در انجمن استراتژی اعراب گفت: «روسیه همیشه منتظر ایستاده تا یک خلأ قدرت را پر کند. اینگونه است که با خروج ایالات متحده از شمال سوریه، سربازان روسی به محل سرازیر شدند. اگر بخواهیم این داستان دنباله دار را خلاصه کنیم، میتوان گفت: کسی از آن بهعنوان لحظه باشکوه یاد نخواهد کرد».
چنی گفت، به همراه دیگر چالشهای ناشی از گروههای افراطی مانند القائده و داعش، معلوم میشود «خطر بیعملی گاهی حتی از عمل بیشتر است».
چنی گفت: در گستره خاورمیانه، نیروهایی عمیقا بدنهاد در کارند و تاثیراتی آزاردهنده نیز از خارج میآید. عدم مداخله، در واقع به معنای خالی کردن میدان و سپردن کامل قدرت به آنها است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177446
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 در آستانه چهارسالگی برجام
هنوز مشکل سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی برطرف نشده است
🔸 در آستانه چهارسالگی برجام، به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری مشکل سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی همچنان پا برجاست.
در حالی که به چهارمین سال امضای برجام نزدیک میشویم، هنوز ابتداییترین تعهدات غربیها با تعلل مواجه است. 26 دی ماه 1394، توافق دولت تدبیر و امید و گروه 5+1 وارد مرحله اجرا شد و به گفته حسن روحانی قرار بود تحریمها بالمره لغو شود. اما با وجود وعدههای دولت برای رفع تحریمها، دیری نپایید که مسئولان ارشد دولت هم با موانع تحریمی مواجه شدند. اسفندماه 96 روزنامه آلمانی «زوددویچه» نوشت که در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ، هیچ کدام از شرکتهای تامین سوخت حاضر نشدند به هواپیمای حامل «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران سوخترسانی کنند.
البته دیری نپایید که آمریکاییها به همین توافق اسمی هم پایبند نمانده و دو ماه بعد، دونالد ترامپ دستور خروج این کشور از برجام را صادر کرد.
حالا در آستانه چهارمین سالگرد اجرای برجام، میئولان اعلام می کند که مشکل سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی حل نشده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی عابدزاده در پاسخ به پرسشی درباره سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی در سفرهای بینالمللی هواپیماها گفت: «مشکل سوخترسانی به هواپیماها وجود دارد و ما در کشورهای اروپایی همچنان با این مشکل مواجه هستیم، اما مشکل سوخترسانی در کشور ترکیه برطرف شده و ما باهمکاری وزارت امور خارجه از طریق دیپلماسی سعی داریم این مشکل را به حداقل برسانیم.»
وی درباره آخرین وضعیت خرید هواپیما افزود: خرید هواپیما توسط شرکتهای هواپیمایی همچنان ادامه دارد و با وجود شرایط سخت تحریمها هنوز خرید هواپیما متوقف نشده است و دو شرکت هواپیمایی به تازگی مجوزهایی را برای خرید هواپیما دریافت کردهاند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: متاسفانه شرایط تحریمها برای صنعت هواپیمایی سخت شده ولی ما تا آخرین لحظه برنامههای خود را برای خرید هواپیما ادامه خواهیم داد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177418
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 ائتلاف سعودی در شُرف فروپاشی فرماندهان نظامی هم عربستان را رها کردند
🔸 صدها نظامی سودانی و مزدور یمنی در کنار فرماندهان ارشد این ائتلاف صف خود را از ائتلاف سعودی در یمن جدا کردند تا، عربستان بیش از پیش در جنگی شکست خورده، تنها شود.
سرویس خارجی-
آلسعود که روزگاری با 12 کشور، ائتلافی عربی برای حمله به یمن تشکیل داده بود تا این کشور را چند روزه تسخیر کند، آنقدر حقیر شده که حالا حتی نمیتواند مزدوران سودانیاش را کنار خود نگه دارد. علت این مسئله نیز به قطعی شدن شکست عربستان در برابر انصارالله برمیگردد. امارات هم بهعنوان متحد اصلی عربستان از چندماه پیش نظامیان خود را از یمن خارج کرده و با مزدوران خود در یمن به پیگیری اهدافش امیدوار است. در این میان جنگ یمن برای آلسعود تبدیل به یک رسوایی شده چرا که قرار بود این جنگ تنها چند روز طول بکشد اما 57 ماه از جنگ یمن میگذرد و آلسعود ملتمسانه بهدنبال خروج از باتلاق این کشور است. البته سعودی سعی دارد برای فریب افکار عمومی همچنان به یمن حملاتی داشته باشد و در سخنرانیهای عمومی، مقامات سعودی به تشدید جنگ یمن تأکید دارند اما واقعیت این است که عربستان در یمن تنها مانده است.
جدایی فرماندهان از ائتلاف عربستان
دستگاههای امنیتی در استانهای ریمه، ذمار، صنعا، الحدیده، حجه، إب و عمران طی دو هفته گذشته پذیرای ۱۶۲ نفر از عناصر جدا شده از صفوف ائتلاف سعودی بودهاند که اعتراف داشتند فریب دشمن سعودی را خورده بودند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177367
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper