📡 #دور_دنیا
🔹 مالیات سنگین پزشکان در دنیا
🔸 پزشکان در سه کشور کانادا، چین و آمریکا بیشترین مالیات بر درآمد را پرداخت میکنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، درصد مالیات بر درآمد در کشورهای مختلف متفاوت است، همانطور که درآمد افراد مشغول در یک کار مشابه در کشورهای مختلف متفاوت است اما سه کشور کانادا، چین و آمریکا از جمله کشورهایی هستند که قوانین سختی را بر مالیات تصویب کردند و پزشکان این سه کشور بیشترین مالیات بر درآمد را پرداخت میکنند.
پایگاه اطلاعاتی «investopedia» در گزارشی نوشت: در کشوری مانند کانادا قوانین مالیاتی یکی از سختترین قوانین حاکم تلقی میشود؛ مالیات بر درآمد در ایالتهای این کشور متفاوت است و هر ایالتی قوانین خاص خود را دارد و تخلف از قانون مجازاتهای جدی و سختی را برای مجرمان به همراه دارد.
مالیاتی که برای پزشکان کانادایی در نظر گرفته میشود، بهطور میانگین سالانه نزدیک به 100 هزار دلار است؛ این در حالی است که متوسط درآمد سالیانه یک پزشک در کانادا از 250 هزار دلار تا 350 هزار دلار متغیر است و پزشکان کانادایی تقریباً یک سوم درآمد خود را مالیات میپردازند!
یکی دیگر از کشورهایی که موضوع مالیات در آن کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است، کشور چین است.
بر اساس قوانین این کشور، یک پزشک چینی ماهیانه مبلغ 15 هزار یوآن مالیات پرداخت میکند؛ این مبلغ در سال به 180 هزار یوآن میرسد و کل پرداختی سالانه پزشکان را دربر میگیرد؛ یک پزشک در کشور چین بهطور میانگین ماهیانه 50 هزار یوآن درآمد دارد.
اما در این میان کشور آمریکا، قوانین سختی را برای مالیاتدهندگان تصویب کرده است و پزشکان آمریکایی عمدهترین مالیاتدهندگان در این کشور بهحساب میآیند؛ بر اساس قوانین این کشور، هر ایالت، مالیات جداگانهای در نظر میگیرد و مالیات اخذ شده متفاوت است.
تعداد پزشکان کل این کشور، 880 هزار نفر است و بر اساس گزارشی در سال 2015، این افراد مبلغ 66/8 میلیارد دلار مالیات پرداخت کردهاند! درآمد پزشکان در آمریکا سالانه حدود 60 هزار دلار تا 300 هزار دلار است که بهطور میانگین در سال 105 هزار دلار درآمد دارند. ..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177372
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 معاون بوش: ترامپ، ایران و روسیه را تبدیل به قدرتهای خاورمیانه کرد
🔸 دیک چنی معاون رئیسجمهور در دولت نومحافظهکار بوش تصریح کرد: ترامپ، ایران و روسیه را به قدرتهای جدید خاورمیانه تبدیل کرد. ادعای چنی در حالی است که پیروزیهای ایران در منطقه، با شکست دولت بوش در عراق و افغانستان آغاز شد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: دیک چنی، معاون پیشین ریاست جمهوری ایالات متحده هشدار داد «عدم مداخله آمریکا» در خاورمیانه تنها به سود ایران و روسیه خواهد بود. او بهطور غیرمستقیم از وعده دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده به خروج کامل نیروها از منطقه انتقاد کرد.
معاون پیشین ریاست جمهوری آمریکا تنها یکبار با ذکر نام به ترامپ اشاره کرد و آن هنگامی بود که خروج وی از قرارداد هستهای ایران را تحسین کرد. اما حمایت چنی از پاسخ پرزور نظامی در خاورمیانه، در تضاد شدید با تعهد ترامپ به خروج آمریکا از چیزی است که وی «شنزار خونی» خاورمیانه میخواند.
چنی در انجمن استراتژی اعراب گفت: «روسیه همیشه منتظر ایستاده تا یک خلأ قدرت را پر کند. اینگونه است که با خروج ایالات متحده از شمال سوریه، سربازان روسی به محل سرازیر شدند. اگر بخواهیم این داستان دنباله دار را خلاصه کنیم، میتوان گفت: کسی از آن بهعنوان لحظه باشکوه یاد نخواهد کرد».
چنی گفت، به همراه دیگر چالشهای ناشی از گروههای افراطی مانند القائده و داعش، معلوم میشود «خطر بیعملی گاهی حتی از عمل بیشتر است».
چنی گفت: در گستره خاورمیانه، نیروهایی عمیقا بدنهاد در کارند و تاثیراتی آزاردهنده نیز از خارج میآید. عدم مداخله، در واقع به معنای خالی کردن میدان و سپردن کامل قدرت به آنها است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177446
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 در آستانه چهارسالگی برجام
هنوز مشکل سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی برطرف نشده است
🔸 در آستانه چهارسالگی برجام، به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری مشکل سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی همچنان پا برجاست.
در حالی که به چهارمین سال امضای برجام نزدیک میشویم، هنوز ابتداییترین تعهدات غربیها با تعلل مواجه است. 26 دی ماه 1394، توافق دولت تدبیر و امید و گروه 5+1 وارد مرحله اجرا شد و به گفته حسن روحانی قرار بود تحریمها بالمره لغو شود. اما با وجود وعدههای دولت برای رفع تحریمها، دیری نپایید که مسئولان ارشد دولت هم با موانع تحریمی مواجه شدند. اسفندماه 96 روزنامه آلمانی «زوددویچه» نوشت که در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ، هیچ کدام از شرکتهای تامین سوخت حاضر نشدند به هواپیمای حامل «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران سوخترسانی کنند.
البته دیری نپایید که آمریکاییها به همین توافق اسمی هم پایبند نمانده و دو ماه بعد، دونالد ترامپ دستور خروج این کشور از برجام را صادر کرد.
حالا در آستانه چهارمین سالگرد اجرای برجام، میئولان اعلام می کند که مشکل سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی حل نشده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی عابدزاده در پاسخ به پرسشی درباره سوخترسانی به هواپیماهای ایرانی در سفرهای بینالمللی هواپیماها گفت: «مشکل سوخترسانی به هواپیماها وجود دارد و ما در کشورهای اروپایی همچنان با این مشکل مواجه هستیم، اما مشکل سوخترسانی در کشور ترکیه برطرف شده و ما باهمکاری وزارت امور خارجه از طریق دیپلماسی سعی داریم این مشکل را به حداقل برسانیم.»
وی درباره آخرین وضعیت خرید هواپیما افزود: خرید هواپیما توسط شرکتهای هواپیمایی همچنان ادامه دارد و با وجود شرایط سخت تحریمها هنوز خرید هواپیما متوقف نشده است و دو شرکت هواپیمایی به تازگی مجوزهایی را برای خرید هواپیما دریافت کردهاند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: متاسفانه شرایط تحریمها برای صنعت هواپیمایی سخت شده ولی ما تا آخرین لحظه برنامههای خود را برای خرید هواپیما ادامه خواهیم داد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177418
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 ائتلاف سعودی در شُرف فروپاشی فرماندهان نظامی هم عربستان را رها کردند
🔸 صدها نظامی سودانی و مزدور یمنی در کنار فرماندهان ارشد این ائتلاف صف خود را از ائتلاف سعودی در یمن جدا کردند تا، عربستان بیش از پیش در جنگی شکست خورده، تنها شود.
سرویس خارجی-
آلسعود که روزگاری با 12 کشور، ائتلافی عربی برای حمله به یمن تشکیل داده بود تا این کشور را چند روزه تسخیر کند، آنقدر حقیر شده که حالا حتی نمیتواند مزدوران سودانیاش را کنار خود نگه دارد. علت این مسئله نیز به قطعی شدن شکست عربستان در برابر انصارالله برمیگردد. امارات هم بهعنوان متحد اصلی عربستان از چندماه پیش نظامیان خود را از یمن خارج کرده و با مزدوران خود در یمن به پیگیری اهدافش امیدوار است. در این میان جنگ یمن برای آلسعود تبدیل به یک رسوایی شده چرا که قرار بود این جنگ تنها چند روز طول بکشد اما 57 ماه از جنگ یمن میگذرد و آلسعود ملتمسانه بهدنبال خروج از باتلاق این کشور است. البته سعودی سعی دارد برای فریب افکار عمومی همچنان به یمن حملاتی داشته باشد و در سخنرانیهای عمومی، مقامات سعودی به تشدید جنگ یمن تأکید دارند اما واقعیت این است که عربستان در یمن تنها مانده است.
جدایی فرماندهان از ائتلاف عربستان
دستگاههای امنیتی در استانهای ریمه، ذمار، صنعا، الحدیده، حجه، إب و عمران طی دو هفته گذشته پذیرای ۱۶۲ نفر از عناصر جدا شده از صفوف ائتلاف سعودی بودهاند که اعتراف داشتند فریب دشمن سعودی را خورده بودند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177367
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 کارنامه اصلاحطلبان در مدیریت شهری؛ هیچ!
🔸 روزنامه شرق در شماره دیروز خود ضمن گزارشی به موضوع مدیریت شهر تهران و عملکرد سه ساله شهرداری و شورای شهر پرداخت و نوشت: «علیخانی و هاشمی هردو [از اعضای شورای شهر تهران و] از منتقدان معاونت حملونقل شهرداری و عملکرد آن در سی سال اخیر بودند...»
این گزارش افزوده است: «انتقادهایی که [این دو عضو شورای شهر] داشتهاند با نگاهی به کارنامه شهرداری تهران در این حوزه چندان هم بیراه بهنظر نمیرسد بهویژه آنکه در حدود سه سال گذشته که مدیریت شهری به دست مدیران جدید [از طیف اصلاحطلب] اداره شده است نه تنها هیچ اتفاق جدیدی در حوزه حملونقل شهری رخ نداد بلکه بر اساس آمار و ارقام مستند منتشر شده حتی یک دستگاه اتوبوس نیز به ناوگان اتوبوسرانی تهران اضافه نشده و خطوط ۶ و ۷ مترو تهران هم که قرار بود بعد از رفع اشکال خیلی زود بهطور کامل به بهرهبرداری برسد هنوز در نوبت افتتاحهای ماهانه است.»
در ادامه این نوشتار میخوانیم: «تنها خروجی و عملکرد شهرداری در حوزه حملونقل یکی طرح جدید ترافیکی پرحاشیه برای تهران بود که البته عملکرد آن مساوی با کل شهرداری تهران است و دیگری تلاش برای افزودن دوچرخه به سامانههای حملونقل شهری و فراگیر کردن آن. منتقدان طرح ترافیک جدید پرشمار هستند از دل خود شورای شهر گرفته تا بیرون از آن؛ بهویژه پلیس راهنمایی و رانندگی. منتقدان از بیاثر بودن این طرح گلهمندند و ادعا میکنند تأثیری بر کنترل وضعیت ترافیک پایتخت و آلودگی هوای شهر نداشته است. در عین حال در این یک ماه پس از گران شدن بنزین و افزایش تعداد مسافران حملونقل عمومی نیز محدودیتها و اشکالها و نگرانیها درباره این طرح جدید بیشتر شده است.»
هنوز چندماهی از تصدی اصلاحطلبان بر پستهای مدیریت شهری تهران نگذشته بود که یکی از روزنامههای همین طیف (آفتاب یزد) در یادداشتی خطاب به شورای شهر و شهرداری تهران نوشت که باید حواسمان جمع باشد چرا که مردم تهران کارنامه اصلاحطلبان را با کارنامه 12ساله دوره قالیباف مقایسه میکنند. دورهای که مدیریت شهری در تهران هم ثبات داشت و هم پروژههای عمرانی نظیر خطوط مختلف مترو و بزرگراه صدر و امام علی(ع) و... به سرعت انجام میشد...
http://kayhan.ir/fa/news/177444
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 هجمه به حقیقت در جشنواره سینماحقیقت!
🔸 به رغم افزایش حضور فیلمهای مستند ارزشی در جشنواره سینماحقیقت اما همچنان شاهد حضور آثاری با رویکرد هجمه به تاریخ و ارزشهای انقلاب در این جشنواره هستیم.
به گزارش خبرنگار کیهان، حضور آثار درخشان و تحسینبرانگیز انقلابی و با روایت جبهه مقاومت، چشم بیشتر مخاطبان سیزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» را به خود معطوف کرده است. هرچند که بسیاری از این آثار، با وجود لیاقت، امکان راهیابی به بخش مسابقه جشنواره سینماحقیقت را نیافتند. در مقابل، چند فیلم سیاه و «ضدحقیقت» به بخش مسابقه رفتند و به اعتبار این جشنواره خدشه وارد شد!
از جمله، مستندی با عنوان «رویای سیاه» که همچون عنوانش محتوایی سیاه دارد. این مستند با تحریف تاریخ به تطهیر پهلوی پرداخته است. تهیهکننده این مستند، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است و جای سؤال است که چرا بودجه دولتی باید برای تولید این فیلم هزینه شود؟
همچنین جا دارد مسئولان به بررسی این مسئله بپردازند که چرا در شرایطی که رسانههای معاند درصدد تطهیر رژیم سفاک و ضدایرانی پهلوی هستند در داخل نیز برخی با آنها هماهنگ عمل میکنند.
http://kayhan.ir/fa/news/177422
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 روزنامه بزککننده برجام خواستار توبه اقتصادی دولت شد
🔸 یک روزنامه حامی دولت که در بزک کردن برجام نقشی ویژه داشت، میگوید دولت فاقد نظریه و برنامه روشن اقتصادی است.
روزنامه شرق، در اوج فضاسازیهای مربوط به مذاکرات و توافق، افراطیتر از روزنامههای شبهاصلاحطلب دیگر عمل میکرد؛ تا جایی که مدیرمسئول آن بعدها تصریح کرد که برای جا انداختن و باوراندن برجام به مردم، «مجبور شدیم اغراق کنیم»! در آن زمان چنین القا میشد که کلید همه مشکلات اقتصادی و ایجاد رونق، بستن با آمریکا و دادن امتیاز است.
اما اکنون همین روزنامه در یادداشتی مینویسد: کشور با رکود تورمی روبهرو است. آخرین آمار رسمی، رشد منفی 4/9 درصدی سال 97 و تورم 41 درصدی آبان سال جاری را نشان میدهد و صندوق بینالمللی پول رشد منفی 9/5 درصدی را برای سال جاری کشورمان پیشبینی کرده است. البته رئیسجمهوری در سخنان خود هنگام ارائه لایحه بودجه، از مثبت شدن رشد اقتصادی بدون نفت و کاهش تورم نقطهای به 27 درصد و... سخن گفتند، اما حتی در صورت صحت این اطلاعات، تا گذر از دشواری «رکود تورم» فاصله بسیار است.
این روزنامه ادامه میدهد: ایجاد «ستاد هماهنگی امور اقتصادی دولت» مرکب از اقتصاددانان و مدیران مجرب و مورد اعتماد فعالان اقتصادی و مردم، آغازگر تلاشی بود که اگرچه بسیاری از موارد توصیه شده آنان عملیاتی نشد و بار اصلی بر دوش سیاست و «برجام» نهاده شد؛ اما دستکم الفبا و راه و روشی برای درمان بیماریهای حاد مبتلا به اقتصادی در فضای ذهنی جامعه و بدنه کارشناسی دولت وارد کرد که سبب اعتماد و اطمینان و ارتقای گفتار دولت و دستگاه بوروکراتیک شد و فضای گفتوگو و همزبانی را بین دولت و فعالان و کارشناسان اقتصادی ایجاد کرد. این ستاد در اولین اقدام خود با آسیبشناسی وضعیت اقتصادی کشور و دلایل ایجاد آن وضعیت در چارچوبی علمی و تئوریک (نظریه چرخههای تجاری)، راهکار «خروج غیرتورمی از رکود» را ارائه داد و بخشهای پیشرو اقتصادی را مشخص و توصیههایی را روی میز گذاشت. اما اکنون متأسفانه در وضعیتی به مراتب سختتر از آن سالها، نه از نهاد و ساختار تحلیلگر و راهکاردهنده برای حل مسائل و مشکلات حاد موجود که مورد اجماع همگانی باشد، خبری هست و نه اصولاً مبنا و پشتوانه نظری و پیشینه موفق تجربی بسیاری از اقدامات و سیاستهای اقتصادی به کار بسته شده دولت مشخص است و عمده اقدامات از منظر «سیاست» و در قالبی موقت و کوتاهمدت اجرایی میشوند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177445
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper