📌 #خبر_ویژه
🔹 وزیر بهداشت دست تنهاست آقای روحانی وارد گود شوید!
🔸 روزنامههای حامی و منتقد دولت، متفقالقول هستند که رئیسجمهور باید نقش جدیتر در مدیریت متمرکز ستاد مبارزه با بیماری کرونا ایفا کند.
«خارج از گود»، «رئیس جمهور باش!» و «رئیسجمهور فرماندهی کمیته مبارزه با کرونا را برعهده بگیرد»، عناوینی است که روزنامههای فرهیختگان ، وطن امروز و همشهری ذیل آن، به نقش رئیسجمهور پرداختهاند.
فرهیختگان در همین زمینه نوشت: وزیر بهداشت در این روزهای مبارزه با کرونا، از جایگاه رئیس ستاد چند نامه بهصورت سرگشاده منتشر کرده است که در جامعه و میان رسانهها بازخورد قابلتوجهی داشته، از جمله اینکه او در ابتدا نامهای به حسن روحانی نه با عنوان رئیسجمهور که با عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی نوشت و در آن گفت: «متاسفانه پس از حدود ۱۰ روز فقط یکمیلیون عدد ماسک تحویل شده و بقیه نمیدانم در کجا انباشته شده است. همکاران اینجانب بهدلیل اجبار شبانهروز در بازارهای مختلف و در نقش واسطه و دلال از قاچاقچیان با قیمت گزاف میخرند.» یا اینکه در مورد دیگری او در نامه شدیداللحنی به وزیر صمت نوشت: «بهرغم جلسات مکرر همکاران اینجانب در آن وزارتخانه، متاسفانه هنوز مشکل ماسک پابرجاست و با اطلاعات واصله شبکه درهمتنیده احتکار ماسک در شرایطی که همکاران جانبرکف اینجانب زندگیشان را شبانهروز فدای مردم میکنند و مردم در خطر ابتلا به بیماری قرار دارند، محصولات خود را احتکار و با واسطه با قیمت ۱۰ برابری به دلالان معرفی میکنند.»
با کنار هم قرار دادن نامههای وزیر بهداشت و نکته مهمی که علی لاریجانی در نامه به رهبر انقلاب ذکر کرده، به وضوح مشخص است که وحدت رویه و انسجام در مدیریت اجرایی برای مبارزه با کرونا از هم گسسته است، یا بهتر بگوییم از ابتدا با عقب نشستن مسئولان ارشد دولت و مسئولیت گرفتن وزیر بهداشت وجود نداشته است. مشخص است درگیر شدن وزیر بهداشت که مسئولیتی تخصصی دارد با ماجراهایی مثل تعطیل شدن ادارات یا باز و بسته بودن راهها همگی تلفکردن و هدر دادن قوت تیم تخصصی درمان کشور و صرف آن برای امور اجرایی است.
فرهیختگان ماجراهایی مانند بحران ارزی 97 (واگذاری 15 میلیارد دلار ارز) و همچنین سه برابر کردن ناگهانی قیمت بنزین را از جمله موارد مشابه سوءمدیریت روحانی برشمرده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/184413
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 در پی آسیبهای اقتصادی کرونا اعمال شد
اختصاص بسته حمایتی دولت به اقشار فاقد درآمد ثابت در هفته جاری
🔸 پس از شیوع ویروس کرونا که منجر به کمرونق شدن بسیاری از مشاغل آزاد شده، دولت تصمیم گرفته بستهای حمایتی را در هفته جاری به اقشاری که درآمد ثابت ندارند اختصاص دهد.
محمد شریعتمداری وزیر رفاه در پیامی در یکی از صفحات خود در فضای مجازی نوشت: «حمایت از اقشار کمدرآمدی که درآمد ثابت ندارند از مهمترین اولویتهای ماست؛ با دستور مهم رئیسجمهور و همراهی سازمان برنامه به کلیه افرادی که شغل خاص با درآمد ثابت ندارند، در اسفندماه یک بسته حمایتی پرداخت میشود.»
در همین زمینه، محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه هم اظهار داشت: کسانی را که شغل خاصی برای تامین درآمد ثابت ندارند، توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شناسایی شدهاند که تا پایان اسفند ماه جاری یک بسته حمایتی اختصاص یافته و به آنان مبالغی پرداخت خواهیم کرد.
وی افزود: برای کسانی که مشاغلی داشتند و اکنون دچار مشکل شدهاند با سازوکارهای تعریف شده، تسهیلات کمبهره با دوره تنفسی سه ماهه پیشبینی شده است. تلاش دولت براین است که با همه تنگناهای بودجهای که دشمنان خبیث ملت ایران در این شرایط خاص تحمیل کردهاند به مردم و بیماران کمک شود. درباره جزئیات این بسته حمایتی، رضا عوضپور؛ رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما بیان کرد: برای افرادی که مشاغل موقت داشتند و آن را از دست دادند مثل کارگران ساختمانی، فصلی، روزمزد، دستفروشان، رانندگان تاکسی و کارگران رستورانها مقرر شد وزارت کار و رفاه اجتماعی با همکاری اصناف آنها را شناسایی کند که ما برای آنها طرح خرید اعتباری در نظر گرفتهایم.
وی افزود: رقم آن برای خانوار با بُعد یک نفر، یک میلیون تومان و دو نفره و بالاتر دو میلیون تومان است. حدود سه میلیون خانوار تسهیلات چهار درصدی دریافت میکنند که فرآیند آن از یکشنبه هفته جاری شروع میشود و وزارت کار سامانه اجرای طرح را معرفی میکند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/184387
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 بهانهتراشی مدعیان اصلاحات!
🔸 روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «بهانهای به نام کرونا» نوشت: «سخنانی که طرفین ایرانی و آمریکایی در روزهای گذشته عنوان کرده و نسبت به زندانیان خود ابراز نگرانی کردهاند میتواند بهانهای شود تا تبدیل به گامهایی دیگر برای هرگونه مراوده سیاسی شود. ایالات متحده به مرور زمان در حال حس کردن تبعات این بیماری است و شاید به مرور زمان سیاستمداران این کشور متوجه جدی بودن این قضیه شوند. طرفین به جای اظهارنظرهای احساسی و مقابله شدید و لحظهای میتوانند با بررسی پیشنهادها و ایجاد فرصت، اینگونه تنشها را در راستای ایجاد صلح بیشتر در جهان بهکار گیرند».
این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت: «تاریخ همواره ثابت کرده است که میتوان در بدترین شرایط نیز با رفتار منطقی به توافق رسید که در ابتدا این امر نیازمند یک اراده جدی از سوی طرفین است... ترامپ معتقد است اگر بتواند گرهای از مشکلات ایالات متحده و ایران را باز کند برای وی امتیاز بسیار مهمیدر انتخابات خواهد بود... ترامپ به دنبال این است که با تکیه به توافقی بهتر برای آمریکا، جو بایدن(نامزد دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری)را نیز در این عرصه شکست دهد».
آرمان در ادامه نوشت: «شاهد هستیم که دولت آمریکا برای ایجاد ارتباط با ایران یکبار کرونا و بار دیگر مبارزه با داعش و بار دیگر...را بهانه قرار میدهد تا به هر شکل ممکن نخستین ارتباط جدی را پس از خروج از برجام ایجاد کند».
آمریکاییها برای رسیدن به اهداف خود یک راهبرد دارند و یک تاکتیک. راهبرد آنها «فشار» با هدف خسته کردن طرف مقابل است و سپس از «مذاکره» بهعنوان مکمل فشار استفاده میکنند تا به خواسته خود برسند. این مذاکره در واقع مذاکره نیست بلکه وسیلهای برای چیدن محصول فشارها است و نشستن پشت میز مذاکره با آمریکاییها یعنی نقد کردن همان مواردی که با فشار زمینه تحقق آن را فراهم کردهاند. دولت تروریست آمریکا، ترور سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و تحریم داروی بیماران ایرانی و عهدشکنی و نقض فاحش برجام را در کارنامه سیاه خود ثبت کرده است.
با اینحال، مدعیان اصلاحات در رویکردی حقارتآمیز همچنان به دنبال بهانه برای مذاکره با آمریکا هستند.
http://kayhan.ir/fa/news/184411
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 «همیشه فرمانده» به چاپ دوم رسید؛ مینیمالهایی از زندگی و زمانه یک سردار
🔸 کتاب «همیشه فرمانده» روایتی از زندگی و زمانه سردار شهید محمد فرومندی به چاپ دوم رسید.
به گزارش خبرنگار کیهان، «همیشه فرمانده» به قلم محمود شمآبادی برای اولین بار دیماه امسال و همزمان با سی و دومین سالگرد شهادت سردار محمد فرومندی منتشر شده بود. چاپ دوم این کتاب، با شمارگان پنج هزار نسخه نیز توسط انتشارات «راه یار» وارد بازار نشر شد.
تفاوت کتاب «همیشه فرمانده» با سایر کتابهای زندگینامه شهدا این است که زندگی شهید فرومندی را در قالب مینیمال همراه با تصاویری ناب از این شهید روایت کرده است.
گفتنی است، شهید محمد فرومندی با پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. فرماندهی سپاه سبزوار در سال 60، فرماندهی تیپ امام صادق(ع) و قائممقامی لشکر 5 نصر خراسان از مسئولیتهای مهم وی بوده است. این شهید در مدت ﺣﻀﻮر در ﺟﺒﻬﻪ در ﻋﻤﻠﻴﺎتهای ﺧﻴﺒﺮ، ﺑﺪر، ﻓﺎو، واﻟﻔﺠﺮﻫﺎی ﻏﺮورآﻓﺮﻳﻦ و آزادی ﻣﻬﺮان ﺣﻀﻮر داﺷﺖ و سرانجام در 20 دی سال 1365 در عملیات ﻛﺮﺑﻼی 5، در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺷﻠﻤﭽﻪ ﺑﺮ اﺛﺮ اﺻﺎﺑﺖ ﺗﺮﻛﺶ ﺑﻪ شهادت رسید.
http://kayhan.ir/fa/news/184390
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 تا زمان اخراج آمریکا از منطقه ایران کوتاه نخواهد آمد
🔸 یک مجله آمریکایی تاکید کرد ایران انتقام خون ژنرال سلیمانی تا زمان بیرون راندن نیروهای آمریکایی از منطقه را رها نخواهد کرد.
مجله کانترپانچ نوشت: یک ضربالمثل در منطقه خاورمیانه میگوید آنها (آمریکاییها) ساعت دارند اما ما زمان داریم. این ضربالمثل در انقلاب آمریکا، در جنگ ویتنام، برای رهایی از استعمار فرانسه، جنگ ژاپن و آمریکا، و دههها مبارزه با آپارتاید در آفریقای جنوبی صادق بوده و حالا در مورد ایران بسیار کاربردی به نظر میرسد.
پس از ترور سردار قاسم سلیمانی، بسیاری از شروع یک جنگ تمامعیار بین ایران و ایالات متحده آمریکا نگران بودند. امروز باید واقعا خوشحال بود که بسیاری از ما در پیشبینیها و ارزیابیهای خود دچار اشتباه شدیم و آن بدترین اتفاق ممکن، رخ نداد. با این حال قبل از اینکه در مورد پایان جنگ مطمئن شویم، بهتر است به آن ضربالمثل برگردیم.
ایرانیها چهل روز برای ژنرال قاسم سلیمانی سوگوار بودند. این مدت آنها را در برنامهریزی برای هرگونه عملیات نظامی و سیاسی محدود میکرد. شاید آنها همین حالا در حال برنامهریزی باشند و در هفتهها، ماهها، و یا سالهای آتی آن طرح و نقشهها محقق شوند. برخی از حملات مثل حمله به تاسیسات نفتی آرامکو هنوز هم قابل تصور است. بهترین تلافی ایرانیها میتواند استفاده از ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک برای خروج ایالات متحده از عراق، افغانستان، و سوریه باشد.
نویسنده میافزاید: من با آنهایی که میگویند ایرانیها نمیخواستند آسیبی بزنند و یا عمدا به هدف نزدند، موافق نیستم. ایران 16 موشک به پایگاه عین الاسد شلیک کرد. یازده موشک به اهداف مد نظر اصابت نکرد. ایرانیها مصمم به ارائه پاسخی کوبنده بودند.
خوشبختانه هشدارهای ایران به عراق و عراق به ایالات متحده، پایگاه را از نیرو خالی کرد. پر شدن صندلیهای مجلس ایران با محافظهکاران تندرو خبر خوبی نیست. برخی رهبران سیاسی ایران معتقدند که تغییر قدرت در ریاست جمهوری ایالات متحده و اسرائیل سودمند خواهد بود.
http://kayhan.ir/fa/news/184412
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 کمک ۵ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای حفاظت کودکان کار در برابر کرونا
🔸 بنیاد مستضعفان مبلغ پنج میلیارد تومان را برای حفاظت از سلامت کودکان کار و تهیه و توزیع بستههای بهداشتی و مراقبتی در برابر کرونا، در اختیار سازمان بهزیستی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و همچنین در معرض خطر بودن کودکان کار که در این روزها به واسطه حضورشان در معابر و خیابانها امکان ابتلاءشان به این ویروس وجود دارد، بنیاد مستضعفان مبلغ پنج میلیارد تومان را برای تهیه بستههای بهداشتی و مراقبتی در برابر کرونا و همچنین ارائه آموزشهای لازم به این کودکان تخصیص داد.
بر اساس این گزارش، به دنبال درخواست سازمان بهزیستی کشور مبنی بر تامین هزینه بستههای بهداشتی مراقبتی کودکان کار در سراسر کشور، بنیاد مستضعفان این مبلغ را با هدف حفاظت از سلامتی این کودکان به حساب سازمان بهزیستی واریز کرد.
همچنین مقرر شد تا سازمان بهزیستی، مسئولیت تهیه این اقلام بهداشتی و مراقبتی را عهدهدار شود و بر اساس سازوکاری مشخص، این کودکان را تحت آموزشهای لازم به منظور پیشگیری از ابتلا به این ویروس قرار دهد.
گفتنی است چند روز قبل، معاون امور توانبخشی و رئیسکمیته پیشگیری از بیماریهای واگیردار سازمان بهزیستی درباره اجرای طرح ساماندهی کودکان کار در زمان شیوع کرونا، اظهار کرد: اجرای تمامی طرحها برای ساماندهی کودکان کار با شیوع کرونا متوقف شده است.
محمد نفریه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه معاونت امور اجتماعی بهزیستی تصمیم دارد راههای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را به کودکان کار و خیابان آموزش دهد، افزود: برای مقابله با شیوع ویروس کرونا به کودکان کار اقلام بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد ضدعفونیکننده ارائه میشود.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد این کودکان خانواده دارند، ادامه داد: ما نمیتوانیم آنها را جمعآوری و به مراکز بهزیستی منتقل کنیم، چرا که آنها دارای خانواده هستند، پس فقط میتوانیم با ارائه خدمات آموزشی، آنها را با این ویروس آشنا کنیم و راهکارهای پیشگیرانه را آموزش دهیم.
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/184384
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 خشم صهیونیستها از دیدار هیئت جهاد اسلامی فلسطین با مقامات روسیه در مسکو
http://kayhan.ir/fa/news/184374
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 همه مقصرند الا دولت!
🔸 روزنامه ابتکار در گزارش تیتر یک خود با عنوان «مصائب دولت کرونازده» نوشت: «مشکل دولت روحانی، بیش از آنکه به عوامل خارجی نسبتی داشته باشد، به خود این دولت و همچنین عوامل داخلی دولتهای در سایهای برمیگردد که همیشه در محافل مختلف مطرح بوده است. دولتی که از زمان روی کار آمدن با بحرانهای مختلفی در سطح داخلی و خارجی مواجه بوده است حالا دیگر به حدی حلقه این بحرانها تنگتر شده است که بحث ناکارآمدی دولت حسن روحانی مطرح است. اما آیا واقعاًً همه این کم و کاستیها به عملکرد دولت برمیگردد یا نه، عوامل دیگری بر ایجاد بحران برای دولت دخیل بودهاند؟ چه اندازه نهادهای دیگر با دولت همراهی داشتهاند و تصمیمات دولت تدبیر و امید را اجرایی کردهاند
در ادامه این مطلب آمده است: «برای مثال هنوز مشخص نیست که چه نهادی جلوی قرنطینه قم را گرفت تا از انتقال این ویروس به دیگر شهرها جلوگیری شود؟ البته ابهامات فقط مختص به مسئله کرونا در کشور نیست. هنوز سؤالات بیپاسخ زیادی در کشور وجود دارد و مشخص نیست چه نهادی باید پاسخگو باشد. تنها چیزی که در حال حاضر روشن شده این است که فعلاً همه کمکاریها به دولت ربط داده میشود و منتقدان آن تلاش دارند تا از این فرصت برای ضربه زدن و انتقاد به دولت استفاده کنند و به جای حل مشکل و مدیریت بحران همچنان شاهد داعواهای سیاسی بین نهادهای تصمیمگیر هستیم. در واقع نهادهای تصمیمگیر اصل بحران را رها کرده و درگیر پیداکردن مقصر شدهاند. چیزی که مشاهده میشود افزایش هر روزه انتقادها به نهادهای مختلف از سوی همدیگر است. در این میان اما نوک پیکان همه حملات به سوی دولت نشانه رفته است.» ابتکار نوشته است: «آیا میزان اختیارات دولت بهگونهای هست که بتوان تمام این کمکاریها و ناکارآمدیها را به آن نسبت داد یا نه؛ وجود دستگاههای موازی در کنار آن و همچنین عمل نکردن همه نهادها به تصمیمات دولت باعث شده است که نتواند بهطور کامل برنامههای خود را پیش ببرد؟»
http://kayhan.ir/fa/news/184411
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 رضا یوسفی مدیر جهادگر رسانهای درگذشت
🔸 رضا یوسفی محله، مدیر جهادی گروه آموزشهای عمومی شبکه آموزش سیما، صبح روز گذشته و پس از دوهفته دست و پنجه نرم کردن با ویروس کرونا، درگذشت.
مرحوم رضا یوسفی محله از مدیران باتجربه و با اخلاق در سیما محسوب میشد که سالها تجربه مدیریت در گروههای برنامه ساز شبکههای تهران و سه سیما و نیز شبکه آموزش را با خود داشت.
مرحوم یوسفی محله موسس برنامه پرمخاطب «دکتر سلام» در شبکه آموزش سیماست. این برنامه در آخرین نظرسنجی ملی مرکز تحقیقات صدا و سیما با نزدیک به بیست درصد مخاطب یکی از برنامههای پرمخاطب صدا و سیما لقب گرفت.
برنامههای موفق یقه هفت، کی میاد ستاره چینی، از من بپرس، راهش اینه، صفر تا صد و چتر نجات در شبکه آموزش از دیگر کارهای او محسوب میشوند.
این مدیر جهادی رسانهای، تا آخرین لحظات و دقایق نیز برای مقابله با بیماری کرونا و سلامت مردم در تلاش بود و نقش جدی در رویکردهای سلامت محور شبکه آموزش داشت.
ادب و هنر کیهان درگذشت رضا یوسفی محله را به جامعه رسانهای کشور و بهخصوص به خانواده محترم وی تسلیت میگوید.
http://kayhan.ir/fa/news/184389
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper