💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 همزمان با عدم حمایت از پیامرسانهای داخلی
وعده فیلتر «هاتگرام» و «تلگرام طلایی» عملی نشد
🔸علیرغم تاکید دبیر شورای عالی فضای مجازی بر فیلتر شدن نسخههای فارسی تلگرام تا امروز، که به نوعی حمایت از پیامرسانهای داخلی محسوب میشد، مدیر پیامرسان آیگپ اعلام کرد فیلتر شدن این نسخهها باز هم به تعویق افتاده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در حالیکه فعالیت بدون فیلتر نسخههای فارسی تلگرام از جمله «هاتگرام» و «تلگرام طلایی» که حکم فیلترشکن را برای پیامرسان تلگرام دارند، باید براساس اظهارات قبلی دبیر شورای عالی فضای مجازی از امروز محدود شده و دسترسی آنها به تلگرام مسدود شود اما ظاهرا باز هم قرار است مردم با استفاده از این بسترها فیلترینگ تلگرام را به شکل قانونی دور بزنند.
از زمانیکه حاکمیت تصمیم به فیلتر پیامرسان تلگرام گرفت، برای بسیاری از کاربران این بستر سؤال ایجاد شد که چطور هاتگرام و تلگرام طلایی همچنان امکان دسترسی به تلگرام را دارند و بدون هیچ فیلترشکنی میتوان با استفاده از آنها به تلگرام دسترسی داشت؟!
با توجه به اینکه زمزمههای بسته شدن این دو بستر در خرداد ماه سال جاری به گوش میرسید اما ظاهرا در توافقات پشت پرده امکان دسترسی آنها به پیامرسان تلگرام تمدید شد، نگاه کاربران فضای مجازی به تحقق وعده دوم برای مقابله با این رفتار در تناقض با سیاستهای کلان و شعارهای دولت است. در همین راستا، ابوالحسن فیروزآبادی؛ دبیر شورای عالی فضای مجازی مرداد ماه امسال خبر از آخرین مهلت برای فعالیت بدون فیلتر نسخههای فارسی تلگرام داد و گفت: «آخرین مهلتی که به هاتگرام و تلگرام طلایی دادهایم 15 شهریور ماه است.» در حالیکه وی صراحتا اعلام کرد از 15 شهریور ماه به بعد هاتگرام و تلگرام طلایی باید به پیامرسان 100درصد بومی تبدیل شوند اما محمدرسول کاظمی؛ مدیر پیامرسان آیگپ که چندی پیش پروسه فنی دور زدن فیلترینگ تلگرام را توسط هاتگرام و تلگرام طلایی تشریح کرده بود، دست به انتشار توییتی قابل تأمل زد. وی از سرمایهگذاری کلان برای خرید سرور و اجاره دیتاسنتر اختصاصی برای ایجاد آمادگی این پیام رسان در زمان فیلتر دسترسی هاتگرام و طلاگرام خبر داد و نوشت: الآن میگویند که رئیس قوه قضائیه میگوید آنها را نبندید و به آنها وقت بدهید. مدیر پیامرسان آیگپ با تأکید بر اینکه پیامرسانهای داخلی میتوانند اما بعضیها نمیخواهند، به کنایه نوشت: این همه سال زحمت کشیدیم اما آخرش میگویند شما نمیتوانید؛ الآن هم میگویند به نسخههای فارسی تلگرام که مربوط به یک شرکت دانشبنیان است وقت دهید زیرا بدون هیچ دانش و تخصصی فیلترشکن راه انداخته است!
با توجه به اینکه شرکت «سرزمین راهکار هوشمند» که توسعهدهنده هاتگرام و تلگرام طلایی است روی سایتش نوشته است: «آسان کردن و در دسترس قرار دادن تکنولوژی برای ارتقای زندگی روزمره»، کاظمی به این قول هم ایراد گرفته و در کنایهای توییت کرد: به نظرم مدیر این شرکت باید بنویسد به فنا دهنده تولید داخلی، دور زدن قوانین، عبور راحت از فیلترینگ، کپیبرداری، قدرتمند و پرنفوذ.
http://kayhan.ir/fa/news/141441
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بینالملل
🔹 جنگ ارزی امارات علیه یمن
صرافان اماراتی دلارهای یمنی را خریدند و بردند
🔸 مقامات امنیتی یمن میگویند، «امارات با خارج کردن دلار از یمن در کاهش ارزش پول ملی این کشور نقش مستقیم دارد» و اینکه، «عوامل امارات در استانهای مختلف یمن صرافی تأسیس کرده و در حال خارج کردن مبالغی هنگفت دلار از یمن هستند.»
یمن در روزهای گذشته مثل بسیاری از کشورها با بحران کاهش ارزش پول ملی مواجه شده است. این مسئله به درگیریها و اعتراضهایی در جنوب یمن منجر شده است. حالا یک پایگاه خبری یمنی از توطئه ارزی امارات در یمن پرده برداشته است. به گزارش فارس، یک گزارش منتشر شده توسط پایگاه «یمن نت» از دخالت امارات عربی متحده در سقوط ارزش ریال یمن، خبر میدهد.
بر پایه این گزارش، سه تن از مقامات یمن، از جمله یک مقام ارشد بانک مرکزی در عدن، تأکید کردهاند که امارات و عوامل آن در جنوب یمن پس از خرید اوراق قرضه از بازار در سقوط ریال نقش داشتند. سه مقام مسئول در گفتوگو با «یمن نت»، گفتهاند بازرگانانی که در امارات عربی متحده مشغول به کار هستند، صرافیهایی را در استانهای یمن تأسیس کردهاند تا به پولهای هنگفتی(دلار) دست یافته و آن را از بازار یمن خارج کنند.
یکی از مقامات ارشد بانک مرکزی یمن هم گفته بازرگانان اماراتی از کارکنانی در بانک مرکزی یمن به دنبال دریافت اطلاعاتی درباره نقدینگی و هرگونه اقدامات پنهانی برای مقابله با کاهش ارزش پول بودند. به گفته او «دستگاه امنیت کشور امارات» پشت پرده خروج دلار و ریال عربستان از بازار است و عبد ربه منصور هادی، رئیسجمهور مستعفی یمن هم به خوبی میداند که ابوظبی عامل سقوط ارزش ریال یمن است.
یکی دیگر از مقامات یمن به این پایگاه خبری یمن گفته: «هواپیماهای باربری نظامی امارات متحده عربی فرودگاه عدن را با محمولههای چند میلیون دلاری پول نقد ترک میکردند و صرافیهایی که امارات تاسیس کرده بود پولها را به نمایندگانی ویژه از امارات تحویل میداد.» یک مقام بانک مرکزی عدن بااشاره به سقوط غیرمنتظره وسریع ریال یمن نزدیک به 150 ریال در کمتر از یک هفته گفت این در حالی است که میبایست با کمک 60 میلیون دلاری عربستان به یمن ارزش واحد پول ملی این کشور تقویت میشد.
مقام یمنی این را هم گفت که، اقدام امارات چالشی برای عربستان سعودی محسوب میشود چون این پیام را میدهد که ابوظبی هنوز کنترل اقتصاد کشور و سرنوشت دولت یمن را در اختیار دارد. این اقدام امارات اولین، در نوع خود نیست. رئیسکل بانک مرکزی ایران نیز اخیرا از دست داشتن امارات در کاهش ارزش پول ایران خبر داده بود. «فکرت اوزر»، سفیر ترکیه در قطر نیز امارات، عربستان و آمریکا را در کاهش ارزش پول لیر ترکیه مقصر خوانده است.
http://kayhan.ir/fa/news/141402
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 بزک FATF به شیوه برجام؛ زود عضو نشویم ضرر میکنیم!
🔸 حجتالله صيدي مديرعامل بانک صادرات در گفتوگو با روزنامه زنجیرهای شرق به شیوه آنچه که زنجیرهایها و مدعیان اصلاحات درباره برجام عمل کردند خواستار پیوستن سریع ایران به FATF شد!
«روزنامه شرق» در ابتدای گزارش خود نوشته است: «مديرعامل بانک صادرات که با «شرق» گفتوگو ميکرد، بيش از بستهشدن سوييفت، نگران نپيوستن ايران به FATF است.»
حجتالله صيدي مديرعامل بانک صادرات گفته است: «همه کشورها سطحي از محرمانگي اطلاعات را دارند که در نظام بينالملل هم پذيرفته شده است و مغايرتي با توصيههاي FATF ندارد. من با شجاعت ميگويم افرادي که با پيوستن به FATF مخالف هستند؛ يا آن را کامل نخواندهاند يا به آن عملياتي و کارشناسي نگاه نکردهاند يا هدف ديگري را دنبال ميکنند.»
مدیرعامل بانک صادرات افزوده است: «به نظر من در شرايط کنوني پيوستن به FATF ضروريتر از گذشته است. وقتي تحريمهاي آمريکايي حاکم شده، بايد براي عضويت در آن شتاب داشته باشيم.»
شیوهای که روزنامههای زنجیرهای و مدیران دولتی امروز برای تطهیر کنوانسیونهای بینالمللی و... در پیش گرفتهاند همان روشی است که درباره برجام عملی ساخته بودند، آنان برای اینکه برجام در مجلس به خوبی بررسی نشود و ضررهای آن برای مصالح ملی کشور کشف و جلوی آن گرفته نشود مدعی بودند بدون برجام ایران هر روز هزار میلیارد تومان متضرر میشود بیآنکه بگویند امروز و با گذشت نزدیک به دو و نیم سال از اجرایی شدن برجام تکلیف بیش از 900 هزار میلیارد تومانی که ایران از طریق برجام سود کرده است چه شده و این مبلغ هنگفت کجاها هزینه شده است.
ماجرای FATF نیز همین است، مدیرعامل بانک صادرات با همین شیوه درباره FATF استدلال میکند که هر روز که میگذرد بیشتر ضرر میکنیم و بایستی هرچه سریعتر به آن بپیوندیم و مشخص نیست که یک شیوه چند بار بایستی آزموده شود تا عدهای متوجه خیانتبار بودن آن بشوند؟!
http://kayhan.ir/fa/news/141438
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 رئیس سازمان صدا و سیما در همایش پیرغلامان حسینی عنوان کرد
هیئتهای ما باید انقلابی باشند
🔸 رئيس رسانه ملي در آيين افتتاح شانزدهمين اجلاس بينالمللي پيرغلامان و خادمان حسيني(ع) گفت: افزايش نرخ ارز نوعي حركت داعشي در اقتصاد ايران است و از دولت ميخواهيم همانگونه كه داعش را در عراق و سوريه سركوب كرديم، در جنگ اقتصادي هم دست داعشيهاي اقتصادي را كوتاه كند و آرامش را به اقتصاد كشور بازگرداند.
علي عسكري با بيان اينكه هر سال با نزديكي ايام محرم انرژي جديدي به جامعه ما تزريق ميشود خاطرنشان كرد: شور حسيني و عشق به اباعبداللهالحسين (ع) حال عجيبي را در ميان مردم رقم ميزند و همين حس مبدأ انقلابهاي فراواني شده است كه قله آنها انقلاب اسلامي ايران است.
رئيس سازمان صدا و سيما با بيان اينكه همه مداحان و هيئتهاي ما بايد انقلابي باشند و روايت انقلاب اسلامي را داشته باشند افزود: همه اين هيئتها و عزاداريها براي اين است كه خط و نهضت حسيني كه پايه آن مبارزه با ظلم است فراموش نشود و ما بايد به آن به صورت ويژه توجه كنيم. بر همين مبنا بسيار خوب است كه در مداحيهاي امسال درباره انقلابيگري و انقلابي ماندن صحبت شود و چهرههاي انقلابي و خادم انقلاب به مردم معرفي شوند.
او به تلاش دشمن براي ايجاد اختلاف ميان ايران با ساير كشورهاي اسلامي به ويژه كشورهايي كه مردمانش محب اهل بيت عليهالسلام هستند اشاره كرد و گفت: پس از شكست دشمن در به وجود آوردن داعش آنها به دنبال ايجاد جنگ اقتصادي در كشور و ايجاد ناامني اقتصادي و در پي آن بحران اجتماعي هستند.
عليعسكري بحران ارزي به وجود آمده در كشور را نوعي حركت داعشي در عرصه اقتصاد دانست و تأكيد كرد: ما از دولت محترم ميخواهيم همانطور كه در مبارزه با داعش در منطقه همراهي كرد با داعش اقتصادي هم حسينيوار برخورد كند و دست آنها را از عرصه اقتصادي كوتاه كند و آرامش را به مردم بازگرداند.
او افزود: اينكه هر روز عدهاي با خباثت هزار تومان، دو هزار تومان به مبلغ دلار بيفزايند و تلاطم اقتصادي به وجود آورند قطعاً داعشي زمان هستند و بايد با آنها به شدت برخورد كرد.
رئيس سازمان صدا و سيما در پايان ضمن تشكر از دستاندركاران برگزاري شانزدهمين اجلاس پيرغلامان حسيني ابراز اميدواري كرد كه شاهد اثرگذاري مثبت اين همايش بينالمللي بر فضاي فرهنگي كشور باشيم.
http://kayhan.ir/fa/news/141455
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 ورزشکاران جزو اولویتهای تعیین شده برای تخصیص ارز دولتی نیستند
مشکلات ارزی گریبان ورزش را گرفت گرفتاری مالی فدراسیون فوتبال، لغو اعزام کشتی گیران
🔸 معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان می گوید ورزش جزو اولویتهای تعیین شده برای تخصیص ارز دولتی نیست و در صورت ادامه شرایط موجود بخش عمدهای از اعزامها و فعالیتهای ورزشی منتفی میشود.
تمرینات چند روز گذشته تیم ملی فوتبال با اتفاقی عجیب همراه بود، کی روش که گفته می شود سرمربی تیم ملی در جام ملت های آسیا خواهد بود، در تمرینات حاضر می شود اما بدون آنکه لباس ورزشی بپوشد و در کارهای تاکتیکی حضور داشته باشد!
کی روش انگار یک صندلی وسط زمین چمن اجاره کرده و هرروز با لباس شخصی می آید و روی آن آرام و بی سرو صدا می نشیند و تمرین تیم ملی را نگاه میکند.
دلیل این رفتار سرمربی تیم ملی چیست؟! یک تحلیل می تواند این باشد که کی روش چون هنوز قراردادی با فدراسیون فوتبال امضا نکرده، نمیخواهد در تمرینات مثل گذشته حضور چشمگیر داشته باشد. احتمالا برای امضای قرارداد جدید باید مطالبات قبلی کیروش پرداخت میشد که تا به امروز چنین نشده است.
روز گذشته علی سلیمانی خزانه دار فدراسیون فوتبال گفت: مشکلات موجود در راه تامین منابع و کمبود منابع ارزی فعالیت تمامی بخش ها و تیم های ملی و به ویژه برنامه های مربوط به تیم ملی بزرگسالان در آستانه برگزاری جام ملتهای آسیا را دچار اختلال جدی کرده است.
مشکلات ارزی یقه فدراسیون فوتبال را گرفت
سلیمانی ادامه داد: با وضعیت موجود اگر اعتبارات لازم برای برنامه ریزی های آتی در اسرع وقت تامین نشود و این فشار ادامه داشته باشد، اجرای برنامه های آتی فدراسیون فوتبال دچار مشکلات جدی می شود. بر این اساس، لازم است ریاست محترم فدراسیون در ادامه فعالیت های صورت گرفته، در این باره به صورت آنی تدبیر جدیدی بیاندیشند.
وی در ادامه گفت: واقعیت این است که ۷۰ درصد هزینه های فدراسیون فوتبال به شکل ارزی و ۳۰ درصد به صورت ریالی است. با این شرایط در صورتی که امکان تامین هزینه های ریالی را داشته باشیم با توجه به فعالیت های جاری و برنامه های مصوب امکان تامین ارز مورد نیاز با اختلال جدی روبرو می شود...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/141399
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 3هزار ژاپنی در دام طوفان جبی !
طوفان قدرتمند جبی در ژاپن به کشته شدن ۱۰ نفر و محبوس شدن هزاران نفر در فرودگاهی در این کشور منجر شد.
http://kayhan.ir/fa/news/141412
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💵 #سکه_ارز
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 سایت حامی دولت: آقای روحانی صدای مردم را بشنوید
🔸 یک سایت حامی دولت نوشت: اگر جای 272 نماینده مجلس، همه مردم نیز در مجلس بودند، به واسطه عملکرد دولت، از توضیحات رئیسجمهور قانع نمیشدند.
«عصر ایران» با اشاره به کاهش ارزش پول ملی و شوک بازارهای ارز و سکه و افزایش تورم، نوشت: در چنین وضعیتی، اگر به جای 272 نماینده در جلسه سؤال، همه مردم ایران نیز در مجلس بودند، از توضیحات رئیسجمهور قانع نمیشدند چرا که حرف زدن و شعار دادن و کلی گویی، برای مردم، نه کار روز میشود و نه نان شب.
همه وزارتخانهها و تصمیمات کلان اقتصادی در ید اختیار دولت است، مگر تصمیمات خلقالساعهای که در چند ماه اخیر راجع به قیمت ارز و نحوه تخصیص آن گرفته شد، از جایی خارج از دولت تحمیل شده بود؟ همهاش محصول تصمیمات غلط همین دولت بود و باید هم همین دولت پاسخگو باشد.
مگر کسی دست و پای دولت را برای حذف نظام مجوزها برای کسب و کارها را بسته است؟ مگر وزیر همین دولت (آذری جهرمی) نمیگوید 1300 امضا در زمینه مجوزها وجود دارد که هر کدامشان، هم مانع کسب و کارند و هم عامل فساد. خب! چرا دولت با استفاده از توان قانونیاش، این امضاهای فسادآور را جمع نمیکند؟
مگر ممنوعیت ناگهانی چند هزار قلم کالا، آن هم در حالی که بسیاری از بازرگانان آن کالاها را خریداری کرده بودند و اجناسشان روی کشتی به سمت ایران روانه بود، کار مخالفان دولت بود؟
مگر همین دولت نمیتواند از یک سو تسهیلات مالیاتی برای کارآفرینان و تولیدکنندگان فراهم آورد و از دیگر سو، با کار سادهای مانند الزام برخی مشاغل پردرآمد (مانند پزشکان) به استفاده از کارتخوان بانکی، از فرار مالیاتی جلوگیری کند؟
عصر ایران با بیان اینکه آقای روحانی به خود بیایید و صدای مردم را بشنوید، افزود: باید به رئیسجمهور روحانی هشدار داد که کابینهاش به شدت درگیر بیتدبیری است و محصول آن، زدودن امید از مردم است و تحمیل انواع مشکلات اقتصادی به آنها.
http://kayhan.ir/fa/news/141464
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک کارشناس بازار سرمایه:
تقاضای فولاد و میلگرد در بورس کالا برای سفته بازی است
🔸 یک کارشناس بازار سرمایه گفت: به نظر میرسد تقاضا برای کالاهای فلزی (اعم از فولاد و میلگرد) سفته بازی است.
مجتبی فریدونی در گفتوگو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه هر گونه قیمتگذاری که بر اساس تعیین نرخ سقف و یا کف باشد باعث اتلاف منابع و در علم اقتصاد مذموم است، اظهار داشت: در حال حاضر به واحدهای فولادساز عنوان شده که با ارز چهار هزار و 200 تومانی در بورس محصولات خود را عرضه کنند اما برای مواد اولیه این واحدها مثل نسوزها، فروسیلیس و ذغال سنگ با ارز چهار هزار و 200 تومانی مواد اولیه فروخته نمیشود و قدر مسلم با این قیمت نیز به مصرفکننده نمیرسد.
وی افزود: اگر فرایند نظارتی به گونهای بود که با همان قیمت عرضه یا با فاصله پنج یا 15 درصدی، محصولات فلزی به دست مصرفکننده میرسید میتوان گفت ارزش از تولیدکننده به مصرفکننده نهایی میرسد اما الان اینطور نیست و این محصولات در انبارها ذخیره و با تأخیر معنیداری به بازار عرضه میشود.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: تصمیمهای خلقالساعه و لحظهای باعث شده تا بازار همواره با ریسک مواجه شود و انتظار میرود همانطور که ارز چهار هزار و 200 تومانی در سامانه نیما و سنا هیچگاه در واقعیت وجود نداشت، قیمتهای کنونی نیز فقط یک فرصت برای سوداگران باشد.
فریدونی اضافه کرد: قدر مسلم کسانی که میلگرد و آهن احتکار میکنند مطمئن هستند تا دو ماه آینده اتفاقهایی میافتد که میتوانند بالاتر بفروشند و در نهایت این ضرر را تولیدکننده و مصرفکننده باید بر دوش بکشد. وی با بیان اینکه کالای بنگاههایی همچون شرکت ذوبآهن را هم اکنون واسطهها در بورس کالا میخرند، گفت: به نظر میرسد تقاضا برای کالاهای فلزی سفتهبازی است چون از رونق ساخت و ساز و پروژههای عمرانی خبری نیست؛ بنابراین عدهای میلگرد میخرند و فولاد ممکن است روی دست آنها بماند اما چون موج افزایش قیمت به راه افتاده عدهای نیز این محصولات را میخرند؛ واقعیت این است که تقاضای واقعی موثری در بخش واقعی اقتصاد برای میلگرد و آهن وجود ندارد.
این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: الزام عرضه کالا با قیمت ارز چهار هزار و 200 تومانی برای مدت محدودی است که سوداگران میدانند موقتی است و بزودی تمام میشود بنابراین هر کس توانست از این موقعیت استفاده کند برنده خواهد بود در غیراین صورت باید تاوان آن را بدهد. بنابراین از فرصت محدود الزام عرضه کالا با ارز چهار هزار و 200 تومانی میخواهند منفعت ببرند.
به گفته وی، عدم ثبات تصمیمگیری و قانونگذاری باعث میشود که ارز چهار هزار و 200 تومانی همانطور که در سامانه نیما نابود شد، بزودی نیز در بورس کالا کنار برود.
http://kayhan.ir/fa/news/141442
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بینالملل
🔹افشاگر واترگیت: ترامپ آوریل 2017 دستور ترور بشاراسد را صادر کرد!
http://kayhan.ir/fa/news/141405
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 تکرار یک دروغ قدیمی؛ برجام تصمیم نظام بود!
روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «برجام تصمیمی بود که «نظام» گرفت و آنچه که اتفاق افتاد با همه ضعفها و کاستیهایش، در مجموع مثبت بود.»
در سال 92 و با آغاز به کار دولت یازدهم، رهبر معظم انقلاب اسلامی با وجود یقین به سرانجام مذاکره با شیطان بزرگ و همپیمانانش، بهواسطه ایده دولت - که راهحل مشکلات را در مذاکره با آمریکا و همپیمانان این کشور میدید - و با هدف بالابردن ظرفیت فکری ملت، مجال مذاکره و توافق را برای دولت فراهم کردند، همچنانکه بیشترین حمایت را از تیم مذاکرهکننده - با وجود بیاعتمادی مطلق به آمریکا - انجام دادند.
رهبر معظم انقلاب در مهرماه 94 نامهای را خطاب به رئیس جمهور و تیم مذاکرهکننده هستهای در دولت یازدهم نوشتند و شروط 9گانهای را در اجرای برجام متذکر شدند، شروطی حیاتی و مهم که راه ادعاهای بعدی و وادادگیها به بهانه موافقت ایشان را سد میکند. در بخشی از این نامه تأکید شد: «محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعددی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظه به لحظه، میتواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آینده کشور منتهی شود.»
در ادامه دولت موظف شد تا شروط 9گانه رهبر معظم انقلاب، 10 شرط شورای عالی امنیت ملی و 9شرط مجلس شورای اسلامی را در اجرای برجام رعایت کند.
روحانی شهریور 93 در چهارمین نشست خبری خود گفت: «دولت و رئیس جمهور مسئول مذاکرات است و امروز هم گفتم که من مسئولیت تمام کارها را برعهده میگیرم.»
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه نیز آذر 92 گفته بود: «رهبری چارچوب کلی را تعیین میکنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواریشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواری هستم... ما باید خرج نظام و رهبری شویم نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود.»
اما متأسفانه دولت در اجرای شروط ابلاغی مرتکب قصور و تقصیرهای فراوان شد. نکته تأسفبرانگیز اینکه پس از شکست واضح و روشن راهبرد دولت در «حل مشکلات کشور و ایجاد رونق اقتصادی از طریق مذاکرات هستهای»، دولتمردان بهجای عذرخواهی و تغییر ریل مدیریت اجرایی کشور و توجه به ظرفیتهای عظیم داخلی، در اقدامی غیرحرفهای و غیراخلاقی، به رفع مسئولیت از خود پرداخته مدعی شدند که «تمامی جزئیات مذاکرات تحت نظر رهبری انجام شده است»! و «برجام تصمیم نظام بود و دولت فقط مجری بود»! و...
http://kayhan.ir/fa/news/141438
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 استقبال رسانههای عبری و بهایی و سلطنتطلب از سخنان نماینده فراکسیون امید!
🔸 سخنرانی روز سیزدهم شهریور نماینده عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی، علیه برخی نهادها و نظارت استصوابی، با استقبال به اصطلاح رسانههای عبری و بهایی و سلطنتطلب روبهرو شد.
پروانه سلحشوری نماینده تهران در نطق روز سهشنبه خود، خواهان برگزاری همهپرسی درخصوص قانون اساسی و مجلس خبرگان رهبری شد و همزمان با ضد انقلاب داخل و خارج، به برخی دیگر از نهادهای نظام دینی تاخت!
پروانه سلحشوری به ارائه نظرات عوامانه مشهور شده است. وی همان نمایندهای است که در دفاع از گزینه وزارت ورزش، در مجلس گفت:
«یکی از دوستان بنده به من گفت به خاطر خدمات آقای سلطانیفر در استانداری گیلان نذر کردهام به هر زیارتی که میروم دو رکعت نماز برای ایشان بخوانم، آیا این برای شما (نمایندگان) کافی نیست؟»
در حالی که مردم از مشکلات فراوان اقتصادی رنج میبرند و حتی برخی حامیان دولت نیز به تعلل و کمکاری دولت در رسیدگی به مسائل اقتصادی انتقاد دارند به نظر میرسد نمایندگان لیست امید نظیر خانم سلحشوری دغدغه مشکلات مردم را نداشته و پیگیر مطالبات سیاسی جناح و حزب خود هستند. فراکسیون امید پیشتر نیز سؤال اقتصادی نمایندگان از رئیسجمهور را مورد انتقاد قرار داده بود.
http://kayhan.ir/fa/news/141454
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper